7156
-
zsomboor #6755 Úgy látszik -
zsomboor #6754 Esetleg valaki most játszani? -
zsomboor #6753 LOL -
zsomboor #6752 Valszeg sehogy nem lehet beállítani úgy -
#6751 Én szerintem a PC-s képen sokkalta szebb a környezet meg úgy az egész grafika -
N0RB3RT #6750 akkor lehet hogy a samsung t220hd monitor és a sony bravia tv közt van ekkora különbség -
#6749 Nálad
Itt egy kis összehasonlítás.Ha valaki lát különbséget szóljon! -
N0RB3RT #6748 Amúgy elképesztő, hogy mennyire trágya a graf pc-n konzolhoz képest:) -
#6747 Köszi szépen :) -
#6746 Van valami textúra/grafika javító mod hozzá ami kompatibilis a legújabb patchel? -
#6745 Oké gyerek nem érted a lényegét az üzenetemnek -
N0RB3RT #6744 Én nem sokat játszottam privát szerveren, max 1 hétig de úgy emlékszem hogy minket is vissza dobott mindig a lobbyba. Amit te szeretnél szerintem az nem lehetséges, de hogy biztos legyél a dolgodban kérdezd meg itt a srácoktól, ők nyomják minden nap priváton, van csapatuk is.. nagy fanok:) és a közösség is sokkal kultúráltabb mint itt.. -
#6743 Nagyon ügyes vagy remélem büszke vagy magadra...
1-es szövegértésböl leülhetsz...
Szoval mégegyszer: Azt akarom, h egymás után több verseny legyen, ne dobjon vissza állandóan 1verseny után a lobby-ba. Pl. meg akarom határozni, h egy milyen sorrendbe legyenek a pályák stb. és ne kelljen állandóan azt beállitani minden verseny elött -
#6742 Tessék a megoldás -
N0RB3RT #6741 pontokat csak rankedon kapsz. -
#6740 Szisztok!
Haverral nemrég kezdtünk el játszani a grid-el és az érdekelne, h online mikor privát meccset játszunk, h lehet megoldani, h ne csak 1 pálya fusson végig hanem több és ugy gyüjtögessük a pontokat, mert igy most 1menet után kirak a lobby-ba és megint lehet mindent állitgatni.
Elöre is köszi! -
gyikgyigo #6739 Nah nekem ennyi jött ki második próbára
(ez mekkora gáz hogy a kombó számláló csak 99-ig megy)
-
N0RB3RT #6738 Azt megtudja mondani valaki, hogy miután végig vittem a karriert és megkapom a bonus kocsikat, onnantól kezdve rankedon nemtudom kiválasztani azoknak a kocsiknak az én saját csapatomnak a kocsi felépitését, csak azt amilyen a bonus car, például rankedon egy ebay futamon a ford mustang kocsiba csak olyat tudok választani amilyen a bonus car, de ugyan ebben a versenyben pl a viper-nél vagy a camaro-nál kitudom választani a saját csapatom szineit, tehát tudok a saját kocsimmal versenyezni, és ez ugyan is van minden kocsinál ami megvan bonusban, pl aston dbr9, bmw, ford mustang, stb.. ezekből nemtudom választani a saját kocsimat online játékban, és ez kurva idegesitő mert a sajátommal akarom tolni!! A bonus kocsikat meg nem lehet eladni vagy eltüntetni, pedig nekem nem kell. Erre tud valaki egy megoldást ? -
N0RB3RT #6737 na egy olyanon valóban érdekes lenne gridezni :D -
#6736 Szar a TV-d a jó öreg Videoton Tv-knél nincs jobb -
N0RB3RT #6735 Csúsztam énis egyet bemelegítés képp, ranked elött:)
-
#6734 #6726 -
gyikgyigo #6733 Mai best of Drift:
http://kep.psharing.com/348147.jpg
-
#6732 Nem rossz ez, de legalább ne fogd a CS-re:D -
#6731 Nem a legjobb mert akkortályt túl sokat cs-ztem :D -
#6730 Igaz hogy tavaly csináltam de drift :D -
#6729 Lesz**om! Driftelős, összezúzós képeket és videókat!! Am ha leadom a szakdogát én is visszaállok végre:) -
#6728 Azért csak beszúrom a profilt hogy lásd meik voltam Steam Profil -
#6727 Ezzel a képpel csak azt akartam mutatni hogy néha összejöhet egy jó kis magyar társaság semmi másra nem akartam utalni azt meg megsugom hogy nem én lettem az első de mindegy még a leggyorsabb körtől is el vagyok maradva a képen -
#6726 Miért mindenki a helyezéseket fényképezi??? Miért nem azt hogy mondjuk versz egy szép keresztet vagy mit tudom én!!!???
AM ügyes fiú vagy első lettél abban a körben! *Vállon vereget* -
#6725 Ma volt egy kis időm belőttem a steamet és go grid elkezdtem versenyezni pár magyar sráccal és csináltam egy shoot-ot
-
#6724 kösszi a linket:D
#6722: lehet h igazad van majd megpróbálom azt is:P -
#6723 Itt megtalálod. -
#6722 Én nem tudom milyen progiról beszélsz, de egy videókari driver frissítés is lehet hogy megoldaná a bajod:) -
#6721 Sziasztok nekem olyan problémám van a játékkal,hogy mikor belépek tiszta csíkos lesz az egész és nem lehet beállítani semmit sem=( Régebben ment,de azt hiszem,hogy akkor is a felbontás állító progival át lett állítva. Szoval azt a progit valaki belinkelné?:P mert ami a bannerban volt link az halott:S kösszi előre is:D -
#6720 Nekem a gázpedál akadt be régen, aztán frissítettem a G25 driverjét a legújabbra és jó lett. No problem:) -
Torkos Borz #6719 Feltettem az 1.2-es patch file-t. Remélem megoldja a vezérlés problémáit! Érdemes az 1-3-ast is?
Egyébként nagyon, nagyon köszönöm a segítséget és az ötleteket! -
N0RB3RT #6718 na.. akkor go ranked:) -
N0RB3RT #6717 vagy esetleg nem cserélted ki a kábelt ami összeköti vga-t meg a monitort ? -
Torkos Borz #6716 Van Isten az égben! Elindult! Mindjárt leírom, hogyan. Nem értem, de működik. Létrehoztam egy parancsikont, ott a tulajdonságoknál beírtam a -novirtual szócskát. Erre elindult. Viszont a régi probléma előjött. Van egy Logitech G25-ös kormányom, nem vált 2-nél feljebb. Úgy emlékszem a patch file ezt megoldotta. Mintha összeveszne a Logitech termékekkel!