7156
-
Bagoly81 #2418 megvan elnéztem egy blentyüt -
#2417 Hát, elsőre néztem ki a fejemből, másodszorra ráncoltam a homlokom, harmadszorra 2 kanyart elszúrtam, de negyedszerre már meglett LeMans! :) -
Szabi1991 #2416 nyomsz asszem egy ctlr-t,de oda van írva hogy mit kell, és akkor bejön a részletes beállítás ;) -
Bagoly81 #2414 grafikai beálitásokban csak az a pár dolog vabn? a hdrt hogylehet kikapcsolni , és az árnyékokat? -
#2413 Nekem steering deadzone 45%, a szaturáció 85%, linearity ugyanígy 4-en. Így nagyon fordulékony, de még könnyel el lehet kapni :) -
Szabi1991 #2412 a Steering Deedzone is mehet úgy 10-15%-ra !
(akkor nem fog minden apró mozdulatra keresztbeállni a kocsi) -
Szabi1991 #2411 fikázza itt "mindenki" a gémet, mégis egész nap ezzel kockulnak, mert annyira jó -
#2410 Mégsem bántad meg, hogy nem uninstalláltad? :)) -
Alblink #2409 2orat gameltem online,es eszmeletlen jo volt,eddig ez a legjobb arcade autos game amit lattam,es meg online is mukodik.
Mikorlezs megint magyar verseny? -
#2408 na ilyenkor mi van?!
sok csókost nem lehet egyszerűen félre állítani, úgy tűnik... -
#2407 Hú ez nagyon jó gém! Sokkal jobban van optimalizálva mint a Dirt 1.2-es változata!!!!
Mondjuk az irányítása szokatlan, de nem baj, hátha jön patch rá, mint a dirtnél.
Grafika szenzációsnak tűnik, Pro Streetet mindenképp alázza minden terén. -
ShaiHulud #2406 teljesen jol iranyithato kormannyal. csak ne esz nelkul taposd a pedalokat:P -
#2405 Én pl nem véletlen vettem G25-öt. Bármelyik autós játékban gyorsaabb vagyok manuális váltóval, mint autómatával. Kivéve ezt, és a Dirt-et. Itt 1-3mp a veszteségem körönként, míg más autós játékoknál ugyanennyi a nyereségem, a kör nagyságától, bonyolultságától függően.
Viszont kezdek belejönni, élvezem. Már csak a Le Mans állandó eljövetele zavar...
Shevchenko!
Billnél pillanatra engedd fel, mikor megpördülne, analóg esetén pedig finoman adagold a gázt. Elsőre engem is meglepett a dolog, de kis gyakorlás, és vált az időben! -
#2404 no kipróbáltam a játékot, és igen élvezetes lett. A grafika naggyon szép és élethű, főleg visszajátszásoknál. Nálam csak egy aggasztó hiba jelentkezett, de az nem biztos hogy a játék hibája: egy 20-30 perc játék otán fekete kockás lett a kép a játékban. Az asztalra kilépve már nem. Én a VGA-m ra gyanakszom, gyorsan mértem is egy játék közbeni hőmérsékletet: a csúcsponton 98fokos volt. Ez sok egy húzott 8800GTX számára??? -
#2403 Ismét köszönöm értékes hozzászólásodat. -
#2402 Lehet egyszerübb lenne,ha nem gamepaddal kellene játszani. -
#2401 Ha már autós játék, meg kell tanulni váltani és a pedálokkal bánni !
Máskülönben akár lehetne ez gyufásdoboz-tológató játék is .... -
#2400 Még 1-et nemértek Automatára rakom a váltást és pl a Vipernél alig akar 2-est váltani megvárja míg kipörög a kerék.Erre nincs valami megoldás manuálison váltáson kivül? -
#2399 A duplarétegű wareznak igen 10GB kell de a DVD5-ös (2,9GB-os)nak csak 8GB mivel abban nincs benne a többi nyelv ami - 2GB. -
#2398 -
#2397 Sőt kicsit több, mert a tört exe 40, míg az eredeti csak 15-20Mb... -
#2396 OFF
wareznak is 10.5 GB kell, de ne mond el senkinek
ON -
#2395 Nemtudom mi lehet nagyon érzékeny,kicsit kormányzok balra és szinte megfordul a kocsi.Nemtudom milyen beállítás lenne jó. -
#2394 "Egyébként alul kiírja mi mire való, mikor kiválasztod az adott sort."
én is ezt akartam ajánlani -
#2393 Saturationt is feljebb tolhatod 10-20%-kal. De minden eszközzel más, menj egy kört és állítgasd/próbálgasd közben.
Egyébként alul kiírja mi mire való, mikor kiválasztod az adott sort. -
#2392 Az mit jelent?Máson nem is állítottál? -
#2391 steerenig linearity -5öt nyomtam én -
#2390 Köszi.Sikerült -
#2389 Valaki tudja ide milyen beállítások kellenek,mert nagyon érzékeny a kanyarokra?
-
hungariaia #2388 ERTETTEM es koszi! -
#2387 Kivették belőle a nem angol nyelvű dolgokat. -
hungariaia #2386 Jah hulye vok nem olcastam el rendesen.:D:D -
hungariaia #2385 THX!!! Azt is leirnad hogy az eredeti mert 2GB-vel tobb felkeltette az erdeklodesemet.:D -
#2384 Ha néha elindul, néha nem, akkor nem tudom mi lehet..:)
szerk.: Ahol a gombokat állítgatod ott van egy default és egy custom csoport. -
#2383 játékvezérlőken érted az alapértelmezett csoportot? -
#2382 Erről a kocsiról mutassatok nekem képet, mármint hogy kinek, milyen van .. -
#2381 Az eredetinek 10GB-kell, a DVD5-ös (3GB-os) warez pedig 8GB-ot telepít. -
#2380 Igen.Néha elindul a kocsi,de 80%-ba semmmi. -
#2379 Controls/Customban beállítottad a gombokat és az is az alapértelmezett csoport? -
hungariaia #2378 Mennyi helyet foglal a jatek? Lecci irja le valaki.