7156
  • Bagoly81
    megvan elnéztem egy blentyüt
  • petesilver
    Hát, elsőre néztem ki a fejemből, másodszorra ráncoltam a homlokom, harmadszorra 2 kanyart elszúrtam, de negyedszerre már meglett LeMans! :)
  • Szabi1991
    nyomsz asszem egy ctlr-t,de oda van írva hogy mit kell, és akkor bejön a részletes beállítás ;)
  • Bagoly81
    grafikai beálitásokban csak az a pár dolog vabn? a hdrt hogylehet kikapcsolni , és az árnyékokat?
  • BiG G
    Nekem steering deadzone 45%, a szaturáció 85%, linearity ugyanígy 4-en. Így nagyon fordulékony, de még könnyel el lehet kapni :)
  • Szabi1991
    a Steering Deedzone is mehet úgy 10-15%-ra !
    (akkor nem fog minden apró mozdulatra keresztbeállni a kocsi)
  • Szabi1991
    fikázza itt "mindenki" a gémet, mégis egész nap ezzel kockulnak, mert annyira jó
  • BaliBoy
    Mégsem bántad meg, hogy nem uninstalláltad? :))
  • Alblink
    2orat gameltem online,es eszmeletlen jo volt,eddig ez a legjobb arcade autos game amit lattam,es meg online is mukodik.
    Mikorlezs megint magyar verseny?
  • RatBaG #2408
    na ilyenkor mi van?!

sok csókost nem lehet egyszerűen félre állítani, úgy tűnik...
  • Prince23
    Hú ez nagyon jó gém! Sokkal jobban van optimalizálva mint a Dirt 1.2-es változata!!!!
    Mondjuk az irányítása szokatlan, de nem baj, hátha jön patch rá, mint a dirtnél.
    Grafika szenzációsnak tűnik, Pro Streetet mindenképp alázza minden terén.
  • ShaiHulud
    teljesen jol iranyithato kormannyal. csak ne esz nelkul taposd a pedalokat:P
  • Dante73
    Én pl nem véletlen vettem G25-öt. Bármelyik autós játékban gyorsaabb vagyok manuális váltóval, mint autómatával. Kivéve ezt, és a Dirt-et. Itt 1-3mp a veszteségem körönként, míg más autós játékoknál ugyanennyi a nyereségem, a kör nagyságától, bonyolultságától függően.
    Viszont kezdek belejönni, élvezem. Már csak a Le Mans állandó eljövetele zavar...
    Shevchenko!
    Billnél pillanatra engedd fel, mikor megpördülne, analóg esetén pedig finoman adagold a gázt. Elsőre engem is meglepett a dolog, de kis gyakorlás, és vált az időben!
  • w77d
    no kipróbáltam a játékot, és igen élvezetes lett. A grafika naggyon szép és élethű, főleg visszajátszásoknál. Nálam csak egy aggasztó hiba jelentkezett, de az nem biztos hogy a játék hibája: egy 20-30 perc játék otán fekete kockás lett a kép a játékban. Az asztalra kilépve már nem. Én a VGA-m ra gyanakszom, gyorsan mértem is egy játék közbeni hőmérsékletet: a csúcsponton 98fokos volt. Ez sok egy húzott 8800GTX számára???
  • MerlinW
    Ismét köszönöm értékes hozzászólásodat.
  • Shevchenko
    Lehet egyszerübb lenne,ha nem gamepaddal kellene játszani.
  • lac coo
    Ha már autós játék, meg kell tanulni váltani és a pedálokkal bánni !

Máskülönben akár lehetne ez gyufásdoboz-tológató játék is ....
  • Shevchenko
    Még 1-et nemértek Automatára rakom a váltást és pl a Vipernél alig akar 2-est váltani megvárja míg kipörög a kerék.Erre nincs valami megoldás manuálison váltáson kivül?
  • grebber
    A duplarétegű wareznak igen 10GB kell de a DVD5-ös (2,9GB-os)nak csak 8GB mivel abban nincs benne a többi nyelv ami - 2GB.
  • Dante73
  • Dante73
    Sőt kicsit több, mert a tört exe 40, míg az eredeti csak 15-20Mb...
  • DarkSector
    OFF
    wareznak is 10.5 GB kell, de ne mond el senkinek
    ON
  • Shevchenko
    Nemtudom mi lehet nagyon érzékeny,kicsit kormányzok balra és szinte megfordul a kocsi.Nemtudom milyen beállítás lenne jó.
  • tobias88
    "Egyébként alul kiírja mi mire való, mikor kiválasztod az adott sort."

én is ezt akartam ajánlani
  • MerlinW
    Saturationt is feljebb tolhatod 10-20%-kal. De minden eszközzel más, menj egy kört és állítgasd/próbálgasd közben.

Egyébként alul kiírja mi mire való, mikor kiválasztod az adott sort.
  • Shevchenko
    Az mit jelent?Máson nem is állítottál?
  • tobias88
    steerenig linearity -5öt nyomtam én
  • Shevchenko
    Köszi.Sikerült
  • Shevchenko
    Valaki tudja ide milyen beállítások kellenek,mert nagyon érzékeny a kanyarokra?

• hungariaia
    ERTETTEM es koszi!
  • MerlinW
    Kivették belőle a nem angol nyelvű dolgokat.
  • hungariaia
    Jah hulye vok nem olcastam el rendesen.:D:D
  • hungariaia
    THX!!! Azt is leirnad hogy az eredeti mert 2GB-vel tobb felkeltette az erdeklodesemet.:D
  • MerlinW
    Ha néha elindul, néha nem, akkor nem tudom mi lehet..:)

szerk.: Ahol a gombokat állítgatod ott van egy default és egy custom csoport.
  • Shevchenko
    játékvezérlőken érted az alapértelmezett csoportot?
  • V43 1105
    Erről a kocsiról mutassatok nekem képet, mármint hogy kinek, milyen van ..
  • MerlinW
    Az eredetinek 10GB-kell, a DVD5-ös (3GB-os) warez pedig 8GB-ot telepít.
  • Shevchenko
    Igen.Néha elindul a kocsi,de 80%-ba semmmi.
  • MerlinW
    Controls/Customban beállítottad a gombokat és az is az alapértelmezett csoport?
  • hungariaia
    Mennyi helyet foglal a jatek? Lecci irja le valaki.