7156
-
Szabi1991 #2458 több KM van benne, többször volt összetörve, kb. ennyi :DD -
K0CKA #2457 élsimítás? -
Bagoly81 #2456 kiprobáltam a gémet, szerintem ilyennek kéne lennie az nfs soroztanak. szép, eseménydus, gyors, nemtul bonyolult autos kikapcsolos játék. tetszik. rég mondtam már ilyet. -
#2455 Ultra, Motion blur off (mert nem tetszik) -
#2454 a visszajátszásban hogy lehet így lelassítani a felvételt? és hogy lehet forgatni a kamerát a kocsi körül? -
cumfu #2453 Heló! Ha használt autót veszek az miben különbözik az újtól? (nem megy annyira, vagy tönkremehet versenyközben egyáltalán? (ezt úgy gondolom h "szétesik" a motor vagy valami.) Vagy csak simán annyi h olcsóbb, de annak meg semi értelmét se látom h csak simán olcsóbb. Előre is köszi -
#2452 Nem-e? Nézz körül a youtube-on pl DTM-es versenyket. Szabályosan lezavarják néha egymást a pályáról. -
#2451 Nem lett rossz a fizika a játékban: link
Próbáltam a lényegen tartani a kamerát a visszajátszás közben, így szépen látszanak a blokkoló kerekek, a gyűrődő, leszakadó karosszériaelemlek stb. -
#2450 *íven
-
#2449 nem érted, arról van szó, hogyha belső ívek beslisszantom az autómat, akkor is rámhúzza a kormányt. valóságban nem igen célod összetörni a verdádat... -
#2448 Sztem abban is menne csak már hozzászoktam a Savage-hez. :DD -
CitizenX #2447 Savage? Az alsótagozat kategória. Extrémen illik ezt kinyomni. -
#2446 Hát nem tudom. Én nem nagyon találkoztam még olyannal, hogy hátulról szándékosan ki akart volna lökni a gép. Pedig Savage-ben játszok. Általában akkor szokott kekeckedni amikor én előzök. Vissza nem túl gyakran szoktak előzni :))) -
ntex #2445 Legújabb Catalyst driver (8.5) stb fent van ? DirectX ? bár ezt lehet a játék is felrakja
-
Paranoia #2444 vissza játszásokatz(flashback) hól tudom vissza nézni? -
#2443 Sziasztok!
A füstöt a játékban hol lehet kikapcsolni? -
#2442 a lökdösődés nem egyenlő az észszerűtlen játékkal,
jó értem én hogy védje a pozícióját, lökdösődjön, de ne száguldjon belém :D -
#2441 ja és nem használok -
K0CKA #2440 Milyen beállításokkal tolod? -
#2439 Én kifejezetten élvezem, hogy nem hagyják magukat az ellenfelek. Az igazi versenyeken is mennek a lökdösődések. Én is fel szoktam bosszantani magam rajta, de pont ettől nem unalmas. De igazán az dühít fel amikor valami olyan pályán van verseny - pl amcsiabn - ahol a pálya faltól falig tart és nehéz előzni. Pl. a asszem a Dodge kupánál volt ilyen. A Vipert választottam ami jóval gyorsabb charger. Hát doszt is a mezőny végéről kellett indulnom. Mire végig küzdöm magam a mezőnyön, főleg a chargereken.... de pont ez az élvezet benne. :)) -
#2438 asus m2n-e sli am2/amd 4000+ x2 athlon/1giga ddr2/asus 2600pro -
#2437 nemkell hamachi, privát szerver és had szóljon. -
Pokerface86 #2436 Hellósztok!!
Tudtok valamilyen hamachi szobát??? -
#2435 Először is milyen géped van. Másodszor használsz ATi tary toolst? Ha igen akkor kapcsold ki..
-----------------------------
Lőttem 1-2 képet, benyomom ne legyen olyan üres a topik :-D
-
#2434 na srácok,engem ez a kép fogad ha fel akarom venni a grafikát.kizárólag csak a safemod alapgrafján képes menni a játék.nincs valakinek ötlete miilehet a baj?mert a demoval semmi baj nem volt.de azóta újra raktam a winfost
-
Szabi1991 #2433 aha, jól megy Peti, de általában "támogatni kell hátulról" (szal picit feltartani a többieket..), és így jó sok pénzt lehet szerezni, ha az első 2 ti vagytok :)
[biztos tudja mindenki, de azért leírom... a szponzoroknál, amit az első helyre raksz, az dupla pénzt add,ezért illik odatenni azt ami alapból is a legtöbb pénzt adja ;] -
#2432 dejó, két magyart is találtam a gémben ^^ egyiket fel is lehet venni a csapatba. csak az aggaszt hogy a consistency nagyon kicsi neki :S ez mit jelent teljesítményében? ha a többi rész viszont sokkal magasabb mint a mostaninak akkor megéri cserélni? -
Szabi1991 #2431 off
katt a "watch in high quality" feliratra :D -
#2430 Sajos nem az autovezetessel, palyakkal, ivekkel kell kuzdeni, hanem felek az AI-tol:)))
Szandekosan visszavettem a tapadasokat 70%-ra (hogy jobban csusszon, nehezebben lehessen megallni, sodrodjon, kiporogjon, blokkoljon a kerek, stb.). Igy persze duplan szivas, mert az AI csak korulottem szamol fizikat, tolem tavolabb csak droton huzak;)
Az FFB efekteknel is erosebbre vettem a Camber es Toe beallitasokat, hogy kemenyebben lehessen erezni a kanyarokat, kasztnit, stb.;) -
#2429 köszi -
#2428 oh, lehet skippelni? ^^ juppííí, ugye ilyenkor nem vesztek semmit azon a kevés összegen kívül amit nyerhetnék?
amúgy nehéz nem nekimenni másoknak, mert olyan vékony utak vannak és annyi ellenfél hogy nemigen lehet elmenni köztük... -
#2427 Köszi -
#2426 ezt azért ne mond :P -
Szabi1991 #2425 juj szegény...
esetleg ne meny neki semminek, és nem lesz betörve a szélvédő -.-"
LeMans meg szintlépéskor jön elő csak :p
(én általában nyomom is a skip-et neki) -
#2424 Le Manst már GT2-ben sikerült megnyernem párszor, de GT1ben az AstonMartinok többnyire vernek :S
Bazz a második lépcsőfokos versenyek nehezebbek O.o alig tudok nyerni, sőt... legutóbb úgy vesztettem hogy cél előtti kanyar és akkor a TÁRSAM! belémjön, bamm... ki a falba -.- flashback persze már nem volt...
Viszont kihívott Ravenwest akik többnyire elvernek :K de 1v1be ha nehezen is de nyertem... oké nem volt fairplay mert párszor durván blokkoltam meg kitoltam a falnak... de muszáj volt :S kanyarba nem tudtam kigyorsulni mert egyszerűen padlógáz ha megnyomom a gombot és akkor farolok is -.- mondjuk nyomkodva a gombokat sikerült XD -
#2423 Nekem meg nem jott ossze eredmenyesen;)
Az elso versenyen csak azert nem lettem utolso, mert a mogottem levo amikor kiakart lokni, felrealltam, es osszetorte magat;) Elozni mar nem tudtam, mert mindig felkentek a gumifalra;P Ha meg egyenesben probalkozom, akkor meg tolnak le az utrol;) -
#2422 Az az igazság, hogy nemtudom...
Állandóan belémjön az AI, ezzel 2 perc alatt felb@ssza az agyam, onnan meg én megyek nekik, és akkor megy is a játék.
Megmondom őszintén, szerintem a bennem lévő mazohizmus nem engedi uninstallálni a játékot.
Vannak hibái a játéknak, de összképét tekintve nem rossz azért. Most már csak 2 dolog zavar. Hogy a belső nézet használhatatlan, (megtörnek, ablak összetörik-> nem látok ki) így motortető nézetből kell tolni, a másik Le Mans. Hogy az mért jön elő állandóan... Utálom!! Mindegy, Biztos nyerhető, és ahogy elnézem, párszor még összefutok majd vele.... -
pongi10 #2421 és ezt hova kell bemásolni.met ha az alap mappába teszem akkor nem jó neki:D -
Szabi1991 #2420 beírod googléba :p
elméletileg ezt kell leszedned.. -
pongi10 #2419 hali!
mikor beindítom a játékot ezt a hibaüzenetet írja: "Az alkalmazást nem sikerült elindítani,mert XINPUT1_3.dlll nem található.Az alkalmazá újratelepítése megoldhatja a problémát."
De már kétszer újratelepítettem és ugyanez. plz segítsetek
Bocsi tudom hogy OFF