7156
  • Szabi1991
    több KM van benne, többször volt összetörve, kb. ennyi :DD
  • K0CKA
    élsimítás?
  • Bagoly81
    kiprobáltam a gémet, szerintem ilyennek kéne lennie az nfs soroztanak. szép, eseménydus, gyors, nemtul bonyolult autos kikapcsolos játék. tetszik. rég mondtam már ilyet.
  • Maxtreme
    Ultra, Motion blur off (mert nem tetszik)
  • Szolnokboy1
    a visszajátszásban hogy lehet így lelassítani a felvételt? és hogy lehet forgatni a kamerát a kocsi körül?
  • cumfu
    Heló! Ha használt autót veszek az miben különbözik az újtól? (nem megy annyira, vagy tönkremehet versenyközben egyáltalán? (ezt úgy gondolom h "szétesik" a motor vagy valami.) Vagy csak simán annyi h olcsóbb, de annak meg semi értelmét se látom h csak simán olcsóbb. Előre is köszi
  • BaliBoy
    Nem-e? Nézz körül a youtube-on pl DTM-es versenyket. Szabályosan lezavarják néha egymást a pályáról.
  • direwolf
    Nem lett rossz a fizika a játékban: link
    Próbáltam a lényegen tartani a kamerát a visszajátszás közben, így szépen látszanak a blokkoló kerekek, a gyűrődő, leszakadó karosszériaelemlek stb.
  • VRSDM
    *íven
  • VRSDM
    nem érted, arról van szó, hogyha belső ívek beslisszantom az autómat, akkor is rámhúzza a kormányt. valóságban nem igen célod összetörni a verdádat...
  • BaliBoy
    Sztem abban is menne csak már hozzászoktam a Savage-hez. :DD
  • CitizenX
    Savage? Az alsótagozat kategória. Extrémen illik ezt kinyomni.
  • BaliBoy
    Hát nem tudom. Én nem nagyon találkoztam még olyannal, hogy hátulról szándékosan ki akart volna lökni a gép. Pedig Savage-ben játszok. Általában akkor szokott kekeckedni amikor én előzök. Vissza nem túl gyakran szoktak előzni :)))
  • ntex
    Legújabb Catalyst driver (8.5) stb fent van ? DirectX ? bár ezt lehet a játék is felrakja
  • Paranoia
    vissza játszásokatz(flashback) hól tudom vissza nézni?
  • Viktorr
    Sziasztok!
    A füstöt a játékban hol lehet kikapcsolni?
  • VRSDM
    a lökdösődés nem egyenlő az észszerűtlen játékkal,
    jó értem én hogy védje a pozícióját, lökdösődjön, de ne száguldjon belém :D
  • kemszi2
    ja és nem használok
  • K0CKA
    Milyen beállításokkal tolod?
  • BaliBoy
    Én kifejezetten élvezem, hogy nem hagyják magukat az ellenfelek. Az igazi versenyeken is mennek a lökdösődések. Én is fel szoktam bosszantani magam rajta, de pont ettől nem unalmas. De igazán az dühít fel amikor valami olyan pályán van verseny - pl amcsiabn - ahol a pálya faltól falig tart és nehéz előzni. Pl. a asszem a Dodge kupánál volt ilyen. A Vipert választottam ami jóval gyorsabb charger. Hát doszt is a mezőny végéről kellett indulnom. Mire végig küzdöm magam a mezőnyön, főleg a chargereken.... de pont ez az élvezet benne. :))
  • kemszi2
    asus m2n-e sli am2/amd 4000+ x2 athlon/1giga ddr2/asus 2600pro
  • VRSDM
    nemkell hamachi, privát szerver és had szóljon.
  • Pokerface86
    Hellósztok!!
    Tudtok valamilyen hamachi szobát???
  • Maxtreme
    Először is milyen géped van. Másodszor használsz ATi tary toolst? Ha igen akkor kapcsold ki..

-----------------------------

Lőttem 1-2 képet, benyomom ne legyen olyan üres a topik :-D

• kemszi2
    na srácok,engem ez a kép fogad ha fel akarom venni a grafikát.kizárólag csak a safemod alapgrafján képes menni a játék.nincs valakinek ötlete miilehet a baj?mert a demoval semmi baj nem volt.de azóta újra raktam a winfost
  • Szabi1991
    aha, jól megy Peti, de általában "támogatni kell hátulról" (szal picit feltartani a többieket..), és így jó sok pénzt lehet szerezni, ha az első 2 ti vagytok :)

[biztos tudja mindenki, de azért leírom... a szponzoroknál, amit az első helyre raksz, az dupla pénzt add,ezért illik odatenni azt ami alapból is a legtöbb pénzt adja ;]
  • armageddon666
    dejó, két magyart is találtam a gémben ^^ egyiket fel is lehet venni a csapatba. csak az aggaszt hogy a consistency nagyon kicsi neki :S ez mit jelent teljesítményében? ha a többi rész viszont sokkal magasabb mint a mostaninak akkor megéri cserélni?
  • Szabi1991
    off
    katt a "watch in high quality" feliratra :D
  • Alexease
    Sajos nem az autovezetessel, palyakkal, ivekkel kell kuzdeni, hanem felek az AI-tol:)))

Szandekosan visszavettem a tapadasokat 70%-ra (hogy jobban csusszon, nehezebben lehessen megallni, sodrodjon, kiporogjon, blokkoljon a kerek, stb.). Igy persze duplan szivas, mert az AI csak korulottem szamol fizikat, tolem tavolabb csak droton huzak;)

Az FFB efekteknel is erosebbre vettem a Camber es Toe beallitasokat, hogy kemenyebben lehessen erezni a kanyarokat, kasztnit, stb.;)
  • Shevchenko
    köszi
  • armageddon666
    oh, lehet skippelni? ^^ juppííí, ugye ilyenkor nem vesztek semmit azon a kevés összegen kívül amit nyerhetnék?

amúgy nehéz nem nekimenni másoknak, mert olyan vékony utak vannak és annyi ellenfél hogy nemigen lehet elmenni köztük...
  • Shevchenko
    Köszi
  • SimaSuna #2426
    ezt azért ne mond :P
  • Szabi1991
    juj szegény...

esetleg ne meny neki semminek, és nem lesz betörve a szélvédő -.-"

LeMans meg szintlépéskor jön elő csak :p
    (én általában nyomom is a skip-et neki)
  • armageddon666
    Le Manst már GT2-ben sikerült megnyernem párszor, de GT1ben az AstonMartinok többnyire vernek :S
    Bazz a második lépcsőfokos versenyek nehezebbek O.o alig tudok nyerni, sőt... legutóbb úgy vesztettem hogy cél előtti kanyar és akkor a TÁRSAM! belémjön, bamm... ki a falba -.- flashback persze már nem volt...

Viszont kihívott Ravenwest akik többnyire elvernek :K de 1v1be ha nehezen is de nyertem... oké nem volt fairplay mert párszor durván blokkoltam meg kitoltam a falnak... de muszáj volt :S kanyarba nem tudtam kigyorsulni mert egyszerűen padlógáz ha megnyomom a gombot és akkor farolok is -.- mondjuk nyomkodva a gombokat sikerült XD
  • Alexease
    Nekem meg nem jott ossze eredmenyesen;)
    Az elso versenyen csak azert nem lettem utolso, mert a mogottem levo amikor kiakart lokni, felrealltam, es osszetorte magat;) Elozni mar nem tudtam, mert mindig felkentek a gumifalra;P Ha meg egyenesben probalkozom, akkor meg tolnak le az utrol;)
  • Dante73
    Az az igazság, hogy nemtudom...
    Állandóan belémjön az AI, ezzel 2 perc alatt felb@ssza az agyam, onnan meg én megyek nekik, és akkor megy is a játék.
    Megmondom őszintén, szerintem a bennem lévő mazohizmus nem engedi uninstallálni a játékot.
    Vannak hibái a játéknak, de összképét tekintve nem rossz azért. Most már csak 2 dolog zavar. Hogy a belső nézet használhatatlan, (megtörnek, ablak összetörik-> nem látok ki) így motortető nézetből kell tolni, a másik Le Mans. Hogy az mért jön elő állandóan... Utálom!! Mindegy, Biztos nyerhető, és ahogy elnézem, párszor még összefutok majd vele....
  • pongi10
    és ezt hova kell bemásolni.met ha az alap mappába teszem akkor nem jó neki:D
  • Szabi1991
    beírod googléba :p

elméletileg ezt kell leszedned..
  • pongi10
    hali!

mikor beindítom a játékot ezt a hibaüzenetet írja: "Az alkalmazást nem sikerült elindítani,mert XINPUT1_3.dlll nem található.Az alkalmazá újratelepítése megoldhatja a problémát."
    De már kétszer újratelepítettem és ugyanez. plz segítsetek
    Bocsi tudom hogy OFF