7156
-
#2498 Hello mindenki.
Nem tudja valaki megmondani nekem hogy hogy lehet jojpad-ra állítani a billentyüzetet mert nem találom. -
Neoncsoves #2497 proci szerintem kevés lenne :S milyen videókártyád van? -
#2496 vga nélkül nem hiszem....
1ébként a cpu miatt nem.. (nincs sse2) -
#2495 AMD Sempron 3100+(1,8GHZ)
1 GB RAM
512mb DDR3 Ram
Menne? -
Neoncsoves #2494 ez fájhatott :D velem olyan volt egy nem tom milyen mapon hogy megdobott a map valahol, és a kocsi felrepült, nekicsapódott a teteje a falnak hát :DD:D durván nézett ki -
au -
Neoncsoves #2492 jawohl! :) -
#2491 Elméletileg egész Európában 30.-án kellett volna megjelenni... Júliust nem tartom valószínűnek, sztem az egy régebbi kiírás... Remélem hó elején meglesz... Nagyon várom... -
Akylleus #2490 ram szamithatsz. -
Akylleus #2489 sziasztok.
delutan verseny? lehetoleg minel tobben? -
xido #2488 cdgalaxis szerint júliusban és szó nincs magyarításról,még feliratról sem,nemhogy szinkronról,mint a DIRT-nél...az talán majd pár hónapra rá,ha nagyon jófejek és a hasonlóság végett áldoznak rá -
Neoncsoves #2487 szerintem jó az irányitás csak meg kell szokni... billel engem nem zavar :) -
#2486 És az irányítás ugyanolyan mint a demoban? Sok helyen azt olvastam, hogy teljesen megváltozott, ráadásul a játékélmény rovására. Igaz ez? -
Neoncsoves #2485 énis -
Szabi1991 #2484 k, megpróbálok ott lenni -
Neoncsoves #2483 Idő: 16:00
Helyszín: Multiplayer->Online->Private->realee-HUN
Event: Majd eldöntjük, kezdhetünk DRIFTtel.
Jelszó: supergamez
Ha el nem felejtem TF2zés közben -
Szabi1991 #2482 Magyarországon valszeg ebben a hónapban jelenik meg.. magyar nyelven... -
#2481 külföldről. -
#2480 délután bennevagyok de most elmentem itthonról ;) -
#2479 Sziasztok!
Én csak annyit szeretnék megkérdezni, hogy hol vettétek meg a játékot? Mert én már sok helyen keresgéltem, kérdezgettem, de sehol sem volt...
üdv -
Szabi1991 #2478 mikor, hol, milyen mód ? :D -
Neoncsoves #2477 mondtam hogy jó játék :D ma is kéne SG partyyyy :) -
#2476 istenem Fischkatze-val akkora versenyt nyomtunk hogy az valami eszméletlen . végig a seggemben volt, centikre, tökéletes összhangba a féktávokon, centiket javítva még az időkön, uccsó körben céleegyenes előtti kanyarban megcsúszott, kilökött engem is. majd a szűk szélegyenesben, én tolotva mentem be a célba és nyertem, Ő meg próbálkozott leelőzni, de tényleg épphogy 2autó elfér ott, (yokohama) úgyhogy kemény volt, mindet 400W-nyi mackie-vel a seggem alatt. szóval pumpált a szívem rendesen :]
[center]i love this game. -
Neoncsoves #2475 najó lehet mégse :D ez a piros-zöld-kék szinek nem vágom mik o_O Majd ha lesz kedvem átnézem ... :) -
Neoncsoves #2474 ah köszkösz :) asszem összedobok egy SG-s skint majd :) -
Szabi1991 #2473 D:\Program Files\Codemasters\GRID\cars\user_liveries\liveries
PSSG konvertáló
(én még nem csináltam festést a játékhoz, még nem volt türelmem :) -
#2472 Nekem ez a játék nagyon tetszik. Az írányítás most már jobb, csak vezetni kell, ennyi az egész. Csak egy bibi van, miután csináltam csapatot, és az izomautó-futam után vettem egy versenyautót, de azt meg qrvára nem tudom vezetni, ill. tudom, d emindig az utolsó szakaszokba érekbe... szal elsőnek lenni nem tok.
Izomautót, sportkocsit könnyű vezetni. d emár versenyautót nem, számomra. -
K0CKA #2471 kössz! -
Neoncsoves #2470 Szabi megsúgnád a titkodat, hogy melyik fájlban vannak a textúrák? :) és mivel lehet megnyitni ha photoshoppal nem... -
Szabi1991 #2469 a FAQ-ban van egy grafika állító progi.. -
K0CKA #2468 Na azt mondja meg nekem valaki, hogy a rákba kell visszaállítani a grafikát ha a játék a kódmester videónál már akadozik és utána kifagy??
Állítottam a grafon megakartam nézni hogy viszi e 8x élsimításon de ezek szerint nem! -
Neton #2467 A játék szerintem üt. A hangulata nagyon zsír, szép az egész, nem szaggat (1024*768 és 16XQCSAA), nem olyan lehetetlen nyerni, mint anno a TOCA2-ben. Szóval azt hiszem az utóbbi idők egyik legjobb autós játékával van dolgunk. Ja igen, néha a zene is nagyon ütős, szóval 10-ből 10-et nálam simán összehozott a cucc. :) -
#2466 Azt a VGA driveren belül tudod beállítani! -
Szabi1991 #2465 én gyakran szemétkedek velük :D
direkt picit lassan megyek előttük, belém jönnek,kapnak +2mp-et, utána megint +2mp, majd +10mp büntit, és így tovább xD -
K0CKA #2464 Anistropic filtering-et hol lehet álltani?Lehet egyáltalán? Vagy elkerülte a figyelmem? -
#2463 Tougen én lehagyom az ellenfelet mindig :S -
Szabi1991 #2462 nekem az első ablakomnak nem bírnak nekimenni, de a hátsó lámpáim gyakran összetörik... Touge-n legalább kapnak büntetést érte :DDD -
#2461 Minden on/high/illetve ahol van ultra, 16XQCSAA (élsimítás) szűrőt nemtom milyen és hol lehetne megnézni, jah és 1280*1024 ^^
szépes^^
lehet többet kihozni belőle?
-
#2460 Rosszul olvastad a hsz-em....
Nem én megyek nekik, ők jönnek nekem! Kanyarban rendszeresen nekemroncsol oldalról, rajtam fékez a genya. Ablak + azonnal törik. Ennyi a panasz, nem több, de motortető nézetből kivédhető a dolog, úgyhogy max sajnálkozás van a belső nézet miatt, nincsen semmi rinya...
REmélem, most érthetően irtam... -
#2459 8xMSAA/16XAf.. (meg 1440x900 csak hogy ne legyen több kérdés )