GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tájékoztass léccives, hogy a másik hatmillio játék PCn (már ami eddig volt, ami jelenleg van és ami a jövõben lesz...) a fizetõsek mellett mikor lesz szintén fizetõs... ?
de azért látom sikerült az elvet megértened mert én arra céloztam, hogyha X360 multit akarsz, az ott kezdõdik, hogy perkálás.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vagy rosszul tudom?
Sõtt állítólag az Age of Conan is beszáll a ringbe.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De ez egy másik történet...
http://www.freetvmaci.info/
ennyi... 😄
programozáshoz: igazad van, de csak részben.
dzsíforsz és Ati/amd már elég régóta van... talán akkor annyi, hogy nem voltak olyanok, hogy becsatlakozol egy szerverre, aztán ott fél európával autókázhatsz 8as csoportokban (TDU), meg nem voltak olyan szintû game-k mint ezek, grafikáról nem is beszélve.
de manapság már masszív dx9 van, amit sztem már kennek vágnak, hogy mit kell és hogyan.
van 2 fõ VGA/CPU vonal.
talán a többi összetevõben lehetnek még problémák, de annyira vészes csak nem lehet, ha valaki jó programozó, szerintem kellõ idõvel megbirkózik a feladattal.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Most láttam valamelyik nap, az összeladásokat tekintve összegszerüleg ugyanott állunk pillanatnyilag. Ha az árkülönbséget tekintjük, messze a pc van elöl. Az természetesen más kérdés, hogy a pc erõteljes le, míg a konzol erõteljes fel-száló ágban van.
Csak a tények kedvéért jegyeztem meg. Vita kicsukva részemrõl!
(Tisztában vagyok a lobbypénzekkel, viszonylagos egyszerüségével a programozásnak, egyebekkel. Csak az eladásokat vette figyelembe a cikk, amit olvastam.)
Ha így jobban érthetõ, legyen elég annyi, hogy ami a gird-ben van 16xcsaa, de az egy normális játéknál már a 2 vagy 4x-es élsimítással elérhetõ 1024-ben is.
Na ennyi.
Raadasul, kivancsi lenne, mennyire eri meg egyaltalan egy ilyen jatekot kiadni PC-re? Persze nagy ceg, nagy jatek ne, szinte kotelezo, de csak ezek miatt csinaljak, vagy penzben is megeri?!
Nincs semmi olyan benne, amin PC-n elony lenne (nincs komoly online tamogatas, nincs MOD-olasi lehetoseg, stb.). Raadasul, ugy is jon a sok Verpistike es Varezhorcsog, akiknek minden ingyen kell de azert legyen jo😉
ha az elõzõ tizenhuszon évben tudtak rá programozni, akkor most se akadály, csak több idõt kellene fordítani a rá való fejlesztéssel és nem lenne semmi gond...
szerk: ték -.-
Mar annak is orulhetunk, hogy a PC-re szazadnyi eladott programmal, egyaltalan meg foglalkoznak vele😊 Foleg olyan feltetelekkel, amit lent irtam😉
Oldalirányú billentyûzet érzéklenység beállítása az a linearitys érték???
- Amikor feljebb veszem a fokozatot, van R ami változik, az mit jelent?
- Visszajátszáskor szabadnézet szerûség van?
csak úgy eltûnt a sok shot között a fotó 😛
u dont have to listen anybody else but me
u dont have to listen anybody else but me
Mar az Xbox/ PS3 is erosen kulonbozik, nem beszelve a PC-rol, ami teljes kaosz😉 XP/Vista/32/64bit es ezek variacioi. ATI/nVidia, AMD/Intel, 1-8 mag, stb. Nem beszlve a rendszerek minosegerol, az emberekrol, hozzaertesrol, ami manapsag erosen nulla😉 Sokaknak a szamitogep csak letolto manager es jatekgep😉 Amikor latok 1-2 gepet, taskmanager-t, desktopot, mar az is csoda, hogy a szerencsetlen Windows mukodik, nem hogy meg alatta valami😊
mert én nem azt mondom, hogy ez csakis a konzolok hibája.
Persze hogy a fejlesztõk keze van a dologban.
De nézd meg azokat a játékokat, amik multiplatformok.
Természetessen az unreal 3 motor már eleve meg van lõve.
Vagy nézd meg a régebbi need for speed-eket (U1-2).ott nincs 16x, és mégis 50x élessebb ettõl.
Szerintem ezt kis odafigyeléssel meg lehetett volna oldani.
A ps3 is azért nem mutat többet, mert belövik a játékot X360-ra, és azt a vátozatot dobják PS3-ra és PC-re.
Megis lehet nézni az ONLY PS3 valamint PC játékokat, hogy mennyivel különbek.
De lényegtelen örülhetünk, hogy egyeltalán van mivel játszani.
sztem ideje lenne megbarátkoznod a gondolattal, hogy ahány pécé, annyiféle környezet és ezen a millióféle összeállitáson kellene egy programnak AZONOSAN és TÖKÉLETESEN mûködnie... mondj egy játékot az elmult évekbõl, ahol ezt sikerült elérnie a programozóknak - pláne a legelsõ demováltozattal 😉
az utobbi honapokban kicsit mintha elszaporodtak volna sg-n a konzolfóbiások 😊))
Forza.
Vagy szerinted minden pc-s játék ennyire recés?
és ahogy a nagyokos megmondta, ez is a konzolok miatt van 😄
Forza.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
- Billel játszom, annak érzéklenységét hol lehet beállítani, mert nem nagyon találtam!
- Amikor feljebb veszem a fokozatot, van R ami változik, meg Flashvalami, ezek mit jelentenek?
- Visszajátszáskor szabad nézet szerûséget nem lehet választani, hogy pl megnézhessem hogy a kocsi mögött mi történt?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
A nota cime padig PHAT PLANET
Az album meg: Rythm And Stealth
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Megnyitás merevlemezrõl nem megy.
Amikor meg behúzom a fájlokat, akkor csak egyenként lejátsza a fájlokat.
Most kaptam egy tippet, hogy ehhez a powerdvd kell, viszont az Ultra válozat.
Amibõl a 8-as még nem elérhetõ, de a 7-es (Cyberlink PowerDVD ULTRA)el teszek azért 1 próbát.
Jah és az miért van, hogy belinkeltétek ide a demo-ból a videókat, és nem tudom megnézni, mert a szükséges plugin nem lehet a mozillára feltelepíteni.
Trance&Friends nothing more..
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
THX
OFF
a másik kérdésem és úgy általánosságban mindenkitõl várok tippeket, ami nem tartozik pontossan ide, de nem találtam topic-ot ezzel kapcsolatban az az hogy egy Bluray lemez tartalmát melyik szoftverrel tudom lejátszani, hogy a menü is mûködjön, mert nem tudok így hangsávot váltani???
ON
Több 5letem nincsen, sajnos.
<#fejvakaras>#fejvakaras>