7156
-
Akylleus #2538 f12, jobb also sarok. -
zsotesz #2537 Valaki mondja már meg nekem, hogy az a bizonyos flashback button az melyik gomb, vagy hogy lehet előcsalni. Controlsban nincs ilyen. -
zsotesz #2536 Az még nem is olyan vészes, ott csak az a lényeg,hogy beérj. Most valami formula mittudoménhányezres kocsival kell menni, hát borzasztó. -
#2535 Ne is mond! Förtelem az AI, legrosszabb helyen vagy feltartanak, vagy kilöknek, vagy keresztbe állnak előtted! A GT1-es verdák kezelhetetlen, megúszó, farsúlyos szutykok. Hihetetlen bakker, a lényges helyeken gázadáskor eldobják magukat, amellett hogy nem gyorsulnak, induláskor meg pörögnek meg farolnak, de kanyarnál pont az ellenkezőjét csinálják, és emellé jön az Ai. Néha horror, és semmi különbség az online baromkodáshoz képest! :) -
Szabi1991 #2534 hogy lehet új netes pofilt regizni a játékban?
állandóan belép magától,de rosz a nickem :S -
#2533 rohattmód nincs már realee-HUN szerver :S -
Akylleus #2532 Idő: 16:00
Helyszín: Multiplayer->Online->Private->realee-HUN
Event: Majd eldöntjük, kezdhetünk DRIFTtel.
Jelszó: supergamez
akkor gyulekezunk? -
#2531 Megtaláltam, benn vagyok. De drift battle...az nem nagyon megy :D -
#2530 supergamez -
#2529 És mi a jelszó a realee-HUN-on?
-
#2528 Valami iszonyatosan undorító az irányítás (legleje viper)
27-szer zuztam már szét a kocsit már rohadtul unom...
vicces hogy itt milyen érzékeny az irányitás, ahány játék anyiféle fajta irányítás...
pedig egész good lenne. -
#2527 realee-HUN
megvagy!
mindenki ide! -
#2526 akkor menjünk oda! -
#2525 van egy új. -
#2524 egy realee-HUN szeró van, más HUN tages nincs :S -
#2523 akkor valami nincsen rendjén :/ csinálok újat, ha akkor sem akkor csináljon más! -
#2522 pedig ottvan. úgy mint tegnap... -
#2521 én se látom... =S -
#2520 Akkor már későn nézed, mert 10mp alatt "visszahül".
Játék közben amikor már érzed, hogy vmi lesz, akkor gyorsan Alt+Tab és akkor nézd meg mennyi. Ha közel 90 fok v. több akkor szedd le a ház oldalát. Ebben a melegben nem árt. -
#2519 privátban van? sajnos nem találom sehol sem :/ -
Neoncsoves #2518 nah srácok!!! akkor chpis szerójára menjünk!!!!! -
Neoncsoves #2517 na indul a szerver pillanatokon belül -
#2516 jelszó ua: mint tegnap [center]supergamez -
#2515 cisnáltam szervert, chpisHUN a nevem, várom a játékosokat! -
BigDaddyJoe #2514 8.2-es ati drivert használok, de már a legújabbal is kipróbáltam verseny közben megáll a kép elfeketedik és már indul is újra az egész gép, de ami a lényeg hogy maga a játék tökéletesen fut és újraindítás után megnéztem a videókártya hőmérséklete is 57 Fok volt tehát nem a túlterhelés miatt indul újra a gép -
BigDaddyJoe #2513 Sziasztok. Csak egy problémám lenne, a játék fut szépen minden rendben van vele, csak az a gond hogy időnként lefagy az egész és nemcsak kilép de a gépem is újraindul! Szerintetek mi lehet a gond? -
#2512 kösz :D elég amatörmég :) majd bele jövök :D -
Mathiasse #2511 jo lett grat:) -
#2510 első vidim :) ez a legjobb ezekkel menni honda nsx :)katt -
#2509 Jövök én is!!!^^ -
#2508 kösz am ahogy elnézem nem rövid a játék de legalább meg van az élmény és nem megy el az embernek a kedve hogy végig vigye -
#2507 Xbox360 kontrollerrel tolom, a visszajátszásnál a zöld "A" gombal pause, utána leftTrigger/rightTrigger az ide-oda tekerés, a bal joy meg a nézelődés. -
#2506 Well, akkor maradok a sima karrieres festésemnél, annál jobbat úgysem hiszem, hogy tudnék Photoshoppolni :D -
Szabi1991 #2505 ha átküldöm neked, és te is beteszed, de az alap festések is nagyon jók (amit karrierben lehet a kocsikra tenni) :D -
#2504 Holnap hozza brádá a gémet ^^
Nagyin várom mr hogy az SGsekkel együtt toljam énis -
#2503 hejj, én is jövök :D
tényleg, amúg ytegyük fel, hogy valaki csinál skint hozzá. akkor az multiban is látszódna? -
Brian87 #2502 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy miért nem tudok rendesen gázt adni a játékban?
Tövig nyomom neki de egyszerűen nem gyorsul normálisan.
Mellékes problem de kicsit nehéznek érzem a kormánmyt, annál mit állítsak?
Előre is köszönöm a segítséget és bocs, hogy nem olvasok vissza.
Jah igen..Momo racing a kormány. -
tullner attila #2501 sziasztok.tud valaki gamepadra beállitást? légyszi küldjön. -
Szabi1991 #2500 ha nyertél "pár" versenyt :)) -
#2499 hy all!
nem tudja valaki hogy hogy/mikor lehet csapat társat bevenni a csapatba?