GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magnum PI
Nekem sem menta drift. Aztán megpróbáltam belsõ nézetben, és most meg már megint külsõben megyek és nagyon bejön. Már végig tudom driftelni egyben az egész pályát 37xcombo 😊.

Ha fel is megyek online játszani akkor is max 30-60perc nekem, mert utána megunom. Eddig csak a TMN tudott tovább lekötni

DarkSector
Háát pont ezt gondolom én is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Remélem a full game nem olyan lesz hogy továbbjutáshoz/ elõrébb jutáshoz fog kellene a drift is.
Ez így pont jó lenne hogy lenne 3 külön mod azokban xy számú verseny és mi lennénk a bajnokok.
Driftelésben semmi esélyem nem lenne 😞

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Jah a demo az télleg 30 perces ha nem mész fel online ra, és mindegyik versenyen csak 5x mész.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Magnum PI
Nem tudom mi a játék eredeti célja de ha arcade autósjáték akkor kérem tökéletes lett. A need for speed-hez tudom hasonlítani csak 100x élvezetesebb. Nagyon tetszik benne a drift ( a törésrõl nem érdemes beszélni az codemasters, sose volt vele baj ). Már sikerült csinálnom agy 27x-es combot 9.6 millát ért 😊. Szerintem nagyon el van találva. Tipikus kis 30 perces kikapcsolódást nyujtó game. Nagyon tetszik

DarkSector
Én bárhogy nézem de nem látok csillogást.
Ezt kötve hiszem, hogy ezt ráadásul mozgás közben valaki észrevenné.

JuanG
vagy inkább lenne kicsit élethûbb az autók viselkedése, meg az AI 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

atenza
Tudom miért nem figyeltek erre ha tényleg így van ahogy mondod: ez heéyett inkább azzal foglalkoztak, h a felédrepülõ gumiabroncs tükrözõdjön a szélvédõn, és ez így is van... szóval 1 hiba-1 jópont=0 😊

Szasza20
Dejó megfigyelõk vannak itt, neked a Codemasters-nél kéne dolgoznod hogy figyelmeztesd õket a pici hibákra <#nevetes1>

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

VRSDM
én meg belsõkamerábú.

na szóval ugye mikor kitörik a hátsó lámpa akkor a szélein megmarad még apró szilánk. a közepe meg kitörik.

de ha megnézitek ahol már ki is van törve ott is világos mintha csillanna, na ha nem értitek paintozok.

u dont have to listen anybody else but me

bertino
én lökhárítóról tolom, szal bazira nem izgat a tengely látszódása és a hátsó lámpa csillogása.

nem, még replaynél sem -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DarkSector
Nem értem a problémát.
Milyen tengellyel van probléma?
Egyszerûen nem részletes a kocsi felépítése.

A másikban meg mi villog hol?
Légyszíves karikázd be paint-el, mert így nem látni, hogy mire gondolsz a lámpákkal kapcsolatban.

Én nem mondom, hogy eszméletlen valághû törések vannak a játékba, de ezt szerintem nem is állította senki.
Nem hiszem, hogy ez miatt ne játszana vele valaki.<#nemtudom>

VRSDM
picit buggol még a dolog 😛
nincs tengely? öhm, ha már törik (és ilyen kiváló szinten) akkor ...

de ez a kisebbik gond a nagyobbik ez,
ki van törve a hátsó lámpám, mégis ott lebeg a levegõben a csillanása(ami a kitörtnek persze nem kéne hogy legyen) mozgásban jön át igazán, próbáljátok ki!

ja és sorry hogy ilyen hülye a printsreen de kétmonitor miatt van.

u dont have to listen anybody else but me

van Project Torque topik is..

(#1346 -ben ami van az nem a legjobb, a PT legalább angol, de magyaroknak is szól..)

DarkSector
Ezek is sokat GT-vel játszhattak gyerekkorukban.<#eljen>
A videóban a legelsõ pálya pl onnan ismerõs.

BiG G
Az a Project Torque bizony 😊 A legjobb ingyenes autós játék amivel eddig dolgom volt, bár elég addiktív 😊 Most jött ki amúgy az új változat bétája amiben már drag és drift mód is van, über lesz ^^

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

JuanG
akkor inkább inkább innen szedd le, ez angol 😊

http://project-torque.aeriagames.com/download

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
elcsesztem 😊

http://www.youtube.com/watch?v=1lNOOLfNLY4&feature=related

DarkSector
Fene tudja de nem lehet rossz. <#vigyor3>

bertino
de.

JuanG
ez végülis a project torque, nem?

DarkSector
Nem tudom, de asszonták minden ingyenes, csak akkor kell fizetni, ha nem akarsz napokat játszani a fejllesztgetésekért, meg az autokért, akkor vehetsz újjakat 1-2 dollárért.
Szerintem ez tök korrekt.
Minden játékot így kéne megoldani.
Jah és ez tudtommal egy magyar fejlesztés!!!

macleody
Hát ez lehet hogy a teljes játék? Azt írja 1GB hely kell neki <#eplus2>
DarkSector
THX
Feltelepítés meg a menü is érdekes lesz majd.<#vigyor3>

macleody
Itt ni.
Kattints a villogó fehér-sárga izére <#vigyor>
Itt legalábbis van valami ami 630MB.
DarkSector
Aki tud közületek japánul, az segítsen, hogy hol lehet letölteni?
LevelR demo?!

DarkSector
Ez is érdekes.
Csak akkor kell értek fizetni, ha akarsz!!!
😛

Nemtuommi...

DarkSector
Jah mondjuk ez így a videóból nem látszik, úgyhogy azért nem tudok errõl mit mondani, de ígérem, hogy ha az árkádban járok, akkor megnézem.

arty
sztem zavaró, amikor oldalmozgásnál kettétörik a kép
az is zavaro, ha leesik a frameráta

de abban igazad van, h a szépséget nem befolyásolja. ugyanakkor azt is mutatja, h a hardver nem birja az iramot és valahol, valamivel sporolni kellett

Forza.

DarkSector
framerate hogy kapcsolódik a grafhoz.
Én értem mire gondolsz, de az nem hinném hogy befolyásolja a kinézetét a játéknak.
Vagy te másra gondoltál?

arty
"fórum / Játékosok fóruma" - pc-s topik? 😉

darkcsector: alacsonyabb frémráta és vsync mond valamit? (grid ps3 verzió jellemzõi)

Forza.

DarkSector
Jah de gird van konzolra, és a hirben amit olvastam gondolom arra céloztak, hogy az adott gépen melyik játékkal vetekedhet majd.
De abban igazad van, hogy pc-n még király lehet.

kezdjük ott hogy ez PC-s topik, PGR, meg GT nincs PC-re...

DarkSector
Jah én is azon nevettem, mikor reklámozták, hogy a GT és PGR mellett szállhat majd versenybe, és mondanom sem kell, hogy a GT messze többet ér, úgyhogy ahhoz kicsit több idõ és odafigyelés kellett volna, hogy hasonló cuccot alkossanak, a PGR meg nem nyomtam vele, de amiket tudok eddig róla, az alapján közelebb áll a GT-hez, mint ehhez a takony-hoz..
Úgyhogy kellemes játék ez a gird, de ez semmit nem fog leváltani vagy kiütni, egyszerûen csak egy jó játék.
A NFS meg ugyanúgy el lesz, mert eleve más stílusban indul világhódító útjára.
Remélem ezzel egyetértetek ti is....

DarkSector
Szerintem még ps3-on szebb is joval mert a haverom az valszeg nem egy professzor, úgyhogy annyira nem vágja, de ezt a rossz minõségû videót nézve már jobbnak tûnik. Mint nálam.
Race Driver Gird PS3 gameplay

tarti19
totlam pc-n is maxon meg ps3-onis nem dobtam el az agyam😞 GT5 proluge csúnyán odaveri ezt a stuffot. igaz hogy itt baszott jó törések vannak😄

DarkSector
háát egyik haverom nyomta arcad-ba ps3-on és aszonta hogy frankón olyan mint pc-re, úgyhogy nem lehet túl gyenge a vga benne.

DJ Skyline
nálam sem megy, de nálam kiírja hogy "szar a VGA-d, nem tudja az SM3.0-át, vegyé' újat" <#idiota>

Mikiller
Helló!
Volt valakinél olyan, hogy el sem indul a Demo?
Nálam nem megy amikor indítom csak megpörgeti az egeret 2-3 mp-ig és annyi.
gépem: P4 D950,asus p5ld2 alaplap, audigy1 hang, ati hd3850 vga

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

arty
de itt nem megy a 16xAA! 4xAA van akkor is, ha te 8/16x-et allitasz be a játék menüjében, vszeg ez egy bug, amit TALÁN javitanak majd

x360on is 4xAA van, de ott ugye nem lehet állitgatni
ps3-on nemtom milyen AA van, mivel az gyengépp vga-val rendelkezik, meg nem is láttam a gridet azon

Forza.

BiG G
8k? az egészen baráti, én legalább 10-12-re számítottam. ezt tutibiztos megveszem, pedig a legutolsó eredeti autós játékom az nfs3 volt 😄

DJ Skyline
ilyenkor kéne a VIP :| mondjuk becsült az ár, meg a megjelenés is Júliusra van kiírva miközben Júni eleje. meglátjuk

DJ Skyline
maradjunk annyiban hogy 8000

Synit HUN
6-7K? Legutóbb kifizettem 4K-t a TDU megapackért. Muhaha!
Ha ez 6-7K akkor instant get!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

ne offoljuk má' !

6-7 ezer Forint lesz az ára, akit igazán érdekel, úgyis megveszi annyiért, akit nem, az meg találja ki hogy hogyan indíthatja el 😄

SimaSuna
<#eljen><#worship><#awink>
bertino
simasuna alkotta, köszi.

BiG G
jó a logód 😉

bertino
na, hát arról is beszélek, ami az utolsó sorod

innentõl térjünk vissza a gridhez -.-

DarkSector
Lehet hogy több fizetõs játék van x-re csak itt az a kérdés, hogy azokra hány ember fizet..... ez a nem mindegy.
Csak egy példa 200ezren nyomnak x-en 100 játékkal összesen, vagy pc-n 900ezren 40játékkal...amik fizetõssek.
Most csak mondtam valamit.

Bár engem nem nagyon érint, meg szerintem tiszta hülyeség ilyenekért külön fizetni.