GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Hi! Tudtok adni tippet a drifthez? 180000-nél egyszerûen nem tudok több pontot elérni, megnéztem párszor az 5,5 millás videot, hát nemtom hogy csinálja... Látom amúgy kiírva a különbõzõ nehézségekhez h vannak flashbackek. De az mire jó és mit kell nyomni hozzá?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

BaliBoy
Ó ez nem jó. Ez még bõven a vizsgaidõszak. 😊)))

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BiG G
tökéletesen egyetértek veled. nem a recéket és a helytelenül kitört lámpabúrákat kell számolgatni, hanem versenyezni. belesüppedni a kagylóülésbe, két kézzel markolni a kormányt és érezni a benzin szagát...

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

[HUN]FaTaL
Teljesen más stílus nem igazán lehet összehasonlítani õket.

http://goo.gl/gd6Zi5

ajem kisa
tobias88
ez már vetekedhet a TDU-val, de még ez se sokkal jobb szerintem, ami nagy szó a TDU-ra nézve
BaliBoy
Király! Valamelyik oldalon azt olvastam, hogy 13-án fog megjelenni. De jobb lenne ha már 8-án hozzá lehetne férni. 😊))

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

grebber
Kézisféket egyszer se használtam eddig.Belsõ nézetben én nemtudok autós game-el játszani csakis külösbõl mert csak úgy látom rendesen az utat.
Majd 1 év múlva talán fog menni az 500ezer is.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
jah csak itt nem a törésen van a hangsúly, hanem a pontokon, mert nehéz megcsinálni, és ez nem a technika hibája. vagyis nem közvetlen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah a demoban én is mindig megtalálom az összes fadobozt, mintha mindig vonzanának magukhoz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dante73
Azért akadnak itt páran, akik nem zúzzák porrá a kocsit. Sõt, ha zúzod, szerintem nem is sikerülhet...
Ez egy árkád játék gyerekek. Kezeljétek már úgy! Hol van ettõl egy NFS? Fasorbase! Meghogy lámpa csillog, mikor már kitört, és társai. Belsõ nézetben nem zavaró, sõt külsõbõl sem. Meg nem 16x-os az AA, hanem csak 4x-es. Nekem nem tünt fel, ugyanis nem a recéket nézem, hanem játszok. TDU árnyékai valami iszonyat gányok. Mégis, csak akkor veszem észre, mikor a screen-eket nézem meg, amiket csináltam.
1, egy hibátlan játékhoz nem mai, hanem 10-20 évvel fejlettebb gépek kellenének,
2, egy játéknál az élmény a fontos, amit nyújt. Ha nem tetszik, nem kell vele játszani. De azokat, akik folyamatosan a grafika kisebb hibáin lovagolnak, nem tudom megférteni...
Fizika;
Sajnos, nem tökéletes. Beáldozták kicsit a grafika oltárán, de pont az a kategória, ami még elmegy. Lehetne jobb? Persze! De olyan, amilyen. ezt kell elfogadni, sírni felesleges rajta...

http://www.freetvmaci.info/

JuanG
nameg idegesítõ pl. a drift pályán, hogy pont az ív ki és bejáratára pakolják a tereptárgyakat, hogy még véletlenül se lehessen a lehetõ legszebb driftet végigvinni...tipikus árkád hozzáállás, zúzzuk le a kocsit, ha már törik 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ombika
LEgfobb ami javitani kellene az az iranyitas vs fizika! 😊))))) jo jo nem szimultor,de siman lenne otletem... :S

Istencsászár
Persze én nem a Pécés verzsönnrõl beszéltem😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dante73
De azon már "dolgoznak"...<#nyes>

DarkSector
1 nagy hibát látok, hogy még nincs a boltok polcain.

Alexease
Nalam nem volt semmi olyan hiba, ami miatt eretvagnek a Codemasteren😉

Persze otletem nekem is lenne, hogy mit lehetne "javitani", modositani😉 Pl. a kikapcsolhatatlan extra fek hatasok, stabilitas kontroll, nehezsegi szinttol fuggoen allithato, kikapcsolhato AI catchup, stb.😉 De ezek igazabol nem hibak, inkabb a koncepciobol adodo egyeni kivansagok😉
DarkSector
X1391-es üzenetben ráadásul szó sincs hibákról.

Dante73
Három, mindenképp javítandó hibát felsorolnál?
Nem tudom, lehet vak vagyok, de igazán zavaró hibát nem találtam.

Ombika
Ez rohej,akkor tele bugokkal szokas szerint,semmit se javitottak ! Szanalom....

DarkSector
Hun van a born out???

sikura
Nekem csak egyetlen bug tünt fel , Burn Out közben nem hallani a gumi hangot, a többi úgy jó ahogy van szvsz

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

broman191
Egy két autós multis hegyi drift vááááá 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Ez a game multiban rohadt jó sztem fõleg a Muscle Cars os<#eljen>
DarkSector
Én nemtuom.
Lehet hogy gondol egyet és kitörik.<#vigyor3>
AI LIGHT....

lac coo
Külön lámpa-fizika van benne ? 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

DarkSector
Komolyan nem vágom miért lovagolsz ezen.
Szerintem tökéletes minden.
a két szélsõ lápa azért fekete, mert ott gondolom a belsõ fényes lemez is széttört a 4 középsõben meg nem gondolom ezért fényessek még mindig..
Szerintem túlságossan is keresed benne a hibákat, ebben max az lehet fura, hogy a három közül miért pont a szélsõnek tört ki a belsõ lemez, de valszeg azért mert az utközésnél jobban sérül.
Ennyi Nincs itt semmi hiba.

Alexease
Online biztos hogy rengeteg hiba van benne, de ez nem is az a jatek, aminel az online resz valami nagyon kidolgozott lenne. Eleve nincs dedikalt szerver lehetoseg, raadasul arkad-jellegu, ami nagyreszt meghatarozza a hozzaallast...
Olvasgattam a hivatalos forumot, azert volt offline is nehany problema (kontrollerek, grafika, hang, kompatibilitas, stb.). Bar azoknak a nagyresze hozzanemertes es barkacs, de azert volt eleg sok "valos" gond is...
Istencsászár
Pedig vannak hibák...

Pl online többször volt olyan hogy egyik fél nem hallotta vagy érezte h ütközés történt... no nem kell itt roncsderybre gondolni hanem csak hozzáértél a másikhoz és neki adott hangot nekem meg nem vagy fordítva.

Virtuális tükör totális hiánya ( demo ide vagy oda, abba is kellett volna... remélem lesz )

Rajtnál nem hallani a másik autó motorhangját hiába járatja max fordulaton, csak a sajátot hallanai...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Ezert is lesz erdemes csinalni egy RaceDriver:GRIG - OFF-Topic reszt is, hogy az emberek ott kuzdjenek, ne itt...
broman191
Nem lepõdnék meg ha a gyárból kiszivárogna egy lemez ami rossz kezekbe kerül...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Csak az a baj még 1 hónapot várni kell rá.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Alexease
Ennek vannak elonyei es hatranyai is.
Elonye, hogy ha jol lattam, junius 8-an jelenik meg, vagyis nem kell sokat varni😉
Hatranya, hogy a demo visszajelzesei alapjan, valszeg semmit nem piszkaltak mar a vegleges jatekon, szokas szerint marad a patcheles...
broman191

Alexease
Szerintem teljesen mindegy😊 <#idiota><#zavart1>
Ilyen es hasonlo "hibakat" (?!) tucatjaval lehetne talalni, de nem sok ertelme van.
tobias88
nekem ez 200nál nem tûnik fel...
Máté94
Sztem a régi kocsikba volt hogy van az üveg búra az ízzó és egy alumínium kör,hogy nagyobb legyen a fény😊
VRSDM
sajnos pont nem látszik jól amit magyaráztam
DE!
nézzétek emg a szélsõ lámpákon a törés formáját, aztán nézzétek meg jól (persze ha jól van a monitorotok beállítva) a középsõ lámpákat.
ugyan úgy ottvan a törés (mivel ki is volt törve a lámpa) de mégis ilyen fehéresen világos, mivel csillan a rásütõ nap. na de mi csillanna ha látszik hogy ki van törve?

u dont have to listen anybody else but me

Dante73
Erre születni kell. Sajnos, mostanság ez sokaknak összejön. Hiába, no, kopik a kúltúra.

Magnum PI
Én is voltam 8-12 éves de sose voltam ilyen degenerált.

JuanG
árkád stílusú játékoknál ilyen szokott lenni sajna, persze nem meglepõ ha a többség 8-12 év körül van 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ja, arra gondolok én is 😊

ajem kisa
Jah, a multkor bementem egy szerverre, és volt egy német "klán" csapat, 4en voltak, és 1-2 megprobált elöremenni, a másik 2 meg feltartotta a többi 8 versenyzöt (visszafelé jött, vagy belökött a kanyarba fél nélkül belémjött...)
Másik szeron szintén balfékek kanyarba fullgázon belém...alig volt szerver, ahol rendesen lehet veretni!:s

Magnum PI
Az online egy nagy rakat szar. Leglábbis így lobbyban. Rajt után nem az hogy nyomná a gázt a paraszt, neeem, izomból oldalról egybõl jön belém.

arty
hagyd a francba, mi majd bérelt pilótával ugorjuk át a driftes pályákat 😄

Forza.

ajem kisa
Belelehet tanulni, nemolyan vészes, ha nemérzel rá nézz meg pár belsö videot, és nézd meg a kézifékkel korigálást a driftben!
Nemtudom a többiek is biztos nyomkodják a kréziféket, és a továbbcsuszáshoz nyomogatom, és jopárszor megvan a legend is...

Magnum PI
Bevallom észre se vettem eddig a multiplayer menüt. Demo, mondom nem is keresem. Kipróbáltam. Aki azt meri mondani hogy béna az AI, az nem próbálta még online. Az 1. kanyart nem tudtam bevenni mert a sok paraszt úgy jött belém fékezés nélkül 80x körbeprödültem.

Grebber: egyenes szakaszokon csapjad a seggét ne egyenesen menj és a kanyarokban nem kell mindig full gáz, csak úgy finomat adagolni és nem kell brutálisan nagy szögben menni, hogy alig lehessen megfogni.

bertino
hát... részvétem.

:|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Én nemtudok driftelni ebben pedig már vagy 500x mentem a pályán 481 ezer a rekordom 😞

Next PC upgrade: 2022

arty
sztem az AI a közeledben okés, a kecsappal van a gond, amikor lemaradnak (vagy épp te maradsz le)

Forza.