7156
  • kuci06
  • MerlinW
    jelszo?
  • MerlinW
    Én mennék, de nem igérhek semmit:) Season 3-ban vagyok, ennyi a rutinom:)
  • VRSDM
    nem privátban lesz hanem rankeden, onnan lehet kick-elni a marhákat...

node: [center]Akik tudnak jól (közepesen) vezetni.
    nem csúsznak ki, stablin tudnak autózni tömegben is, azok közül kérdezném hogy vannak-e jelentkezők sok körös, hosszú versenyekre. 30-40-50 körökre gondolok, komoly versenyre (nemtudom van-e a játékban box, meg benzin, vagy legalább javítás céljára box, majd meglátjuk (bár kétlem)

ha van kedv, és vállalkozó ilyenre akkor kérem jöjjön ide megbeszélni a dolgot!

aki 2-3 körös versenyeken kicsúszik, beleszalad az előtte lévőbe, túl korán fékez sorolhatnám kérem ne jelentkezzen.
  • Akylleus
    csinalok en: europe - blinstein festival - damage on - catch off - medium, gyertek
  • Akylleus
    ha rankedet csinal valaki, akkor erdemes megbeszelni pontosan milyen palyaval kezdunk, mert infok nelkul lehetetlen beazonositani.
    mondom koczkanak, aki elvileg most azt csinal.
  • Alblink
    Mar vege?nem inditasz ujat?vagy valaki?
  • MerlinW
    Megoldva:) Hülye voltam, nem készítettem accountot..:) Most márt okés. Előfordul:)

Kirol: mehet a TLJ futam:)
  • kirol
    Pedig lehetne egy TLJ futam! :)
  • kuci06
    :S

Csak ranked meg unranked? Furcsa...
  • MerlinW
    Gondoltam ránézek a multira, de nálam nincs Private session az online menüben. Miért is?:)
  • lac coo
    Azért még én sem gyalultam le, nézegetem, bár elsősorbanb az érdekel hogyan van a pálya felépítve... de mi a fenét kezdjek azzal, hogy lomhán reagál a kocsi a kormányra ????

A nagyobbik gépem lazán viszi, a kormány sem késik mégis érezhetően későn kezd el fordulni az autó ...

Ez másnál is ilyen ? Emlékszem TRD3 -nál is ez volt a legnagyobb bajom ...

A másik meg a hang... Hogy tudom azt valahogy beállítani, hogy valamit halljak ezért a saját autómból is, ne nyomja el a többi ....
  • K0CKA
    Privátban

Név: K00CKA
    Jelszó: supergamez

Szeretettel várok minden kedves résztvevőt!
  • pihe83
    Fentvan uj driver, de semmi. Átirom config file ba, irásvédetté teszem és akkor is 800x600 ba indul...
  • Alblink
    Nekem se enged a monitoromnak megfelolo felbontast,hoyg miert azt nem tudom,frisitcsd a drivered,estleg tegyel fel egy omega drivert,vagy a power strip programmal probalj allitgatni valamit.
  • Alblink
    En is megyek,ha nem is privatra akkor csak rankedbe
  • mama2
    Van valami online móka? Mert akkor megyek én is:).
  • Akylleus
    jo lenne. de szerintem most erdemes lenne (ha csak kiprobalni is) rankedben jatszani.
  • macleody
    Bakker második lettem GT2-esek között Le Mans-ban. Megelőztek 3-an de kettőt sikerült visszaelőznöm. Igaz, hogy basic-en :)
  • pihe83
    Lécci valaki #2557 re.
  • kuci06
    nick neved
  • K0CKA
    Ha csinálok privát servert annak mi lessz a neve?
    A nick nevem online vagy mi?Mer azt nem lehetett megadni csak jelszót!
  • V43 1105

• petesilver
    köszi!
  • K0CKA
    Mai nap lessz még online nyomulás SG-sek?

Írja már majd be valaki az időpontot meg a server nevet, jelszót!

8-9 körül lehtne!
  • pihe83
    Mért nem tudok felbontást állítani a játékban, még a felbontás állító programmal sem?? Csak 800x600 ba indul... Nemlátszik semmi a felbontás és a herz sorában sem
  • Alblink
    En egy 15perc mulva megyek online-ozni.StefanHUN neven.
  • Szabi1991
    magától belép oda a játék, amikor +nyílik ez a lehetőség ;)
  • Eagle16
    Volt egy pár agresszív vezető... de azért jó volt :)
  • petesilver
    Mikor nyílik meg kb a csapattárs felvételére lehetőség? Folyton nézzek be a my Team részlegbe, vagy a menedzser szól erről külön, ha eljön az ideje?
  • petesilver
    Ezt pl legelső ilyen versenyen elfelejtettem :) toltam neki mint az állat, hogy Porche-vel megnyerjem az egész futamot, nem sikerült, de nem sok hiányzott hozzá :) Aztán megnyugodtam, mikor írta, hogy sikerült a feladat.
  • Cápafogxy
    Megy valami online verseny?
  • BaliBoy
    Nekem is lett hirtelen egy kérdésem. Mind a 3 kontinensen megvan 80000-es licence (EU-ban már a 250000-es is). Most nem tudom, hogy ennek a hatására-e de megjelent egy Global tálca is legfelül. De nem is ez a lényeg, hanem a menedzser csajom () mondott volna vmi új versenyzési módot, vagy vmi ilyesmi, csak annyira hangosan ment mellette a zene, hogy csak a szöveg végét kaptam el amikor is azt mondta, hogy: ...viszont a "hírnév pontokat" nem növeli annyira. Nem tudja esetleg valaki, hogy mi volt a mondat eleje? :))
  • macleody
    Köszi.
  • ricsa008
    a laucher cucc nem indul ami a demohoz volt azzal meg ha totálkárosra töröm magam nem tok csinálni semmi csak ALT+F4 vagy van valami trükk?
  • VRSDM
    FAQFAQFAQFAQFAQFAQ
  • ricsa008
    a post processing -et nem lehet valahogy kikapcsolni? mer így csak egy homályos szutyok
  • Neton
    Más kategóriában versenyzel, ha megnézed majd az eredményt, akkor ott lesz h ki milyen ligában megy (GT1, GT2, stb stb), a lényeg h a kategóriádban legyél mindig első. Ez általában a Le Mans versenyeknél van amúgy azt hiszem.
  • VRSDM
    itteni szerver lényege nem az lenne hogy elkerülvén a tömegbaleseteket lehessen játszani?

mert komolyan jobban érzem magam a külföldikkel mint veletek.

és akkor ilyet írnak hogy " a játékélményt nézzem " ha valakinek az élmény hogy begyógyít a gumifalba akkor gratulálok, vagy ha csak ennyire képes akkor menjen csak derbin :S idiotta
  • cbr688
    nekem a viper a rajtnál alig döcögött már majdnem átnyomtam a bilenntyűt az asztalon,aztán pause fel a momo és már felfele első voltam:D