7156
-
#2583 #2578 -
#2581 jelszo? -
#2580 Én mennék, de nem igérhek semmit:) Season 3-ban vagyok, ennyi a rutinom:) -
#2579 nem privátban lesz hanem rankeden, onnan lehet kick-elni a marhákat...
node: [center]Akik tudnak jól (közepesen) vezetni.
nem csúsznak ki, stablin tudnak autózni tömegben is, azok közül kérdezném hogy vannak-e jelentkezők sok körös, hosszú versenyekre. 30-40-50 körökre gondolok, komoly versenyre (nemtudom van-e a játékban box, meg benzin, vagy legalább javítás céljára box, majd meglátjuk (bár kétlem)
ha van kedv, és vállalkozó ilyenre akkor kérem jöjjön ide megbeszélni a dolgot!
aki 2-3 körös versenyeken kicsúszik, beleszalad az előtte lévőbe, túl korán fékez sorolhatnám kérem ne jelentkezzen. -
Akylleus #2578 csinalok en: europe - blinstein festival - damage on - catch off - medium, gyertek -
Akylleus #2577 ha rankedet csinal valaki, akkor erdemes megbeszelni pontosan milyen palyaval kezdunk, mert infok nelkul lehetetlen beazonositani.
mondom koczkanak, aki elvileg most azt csinal. -
Alblink #2576 Mar vege?nem inditasz ujat?vagy valaki? -
#2575 Megoldva:) Hülye voltam, nem készítettem accountot..:) Most márt okés. Előfordul:)
Kirol: mehet a TLJ futam:) -
#2574 Pedig lehetne egy TLJ futam! :) -
#2573 :S
Csak ranked meg unranked? Furcsa... -
#2572 Gondoltam ránézek a multira, de nálam nincs Private session az online menüben. Miért is?:) -
#2571 Azért még én sem gyalultam le, nézegetem, bár elsősorbanb az érdekel hogyan van a pálya felépítve... de mi a fenét kezdjek azzal, hogy lomhán reagál a kocsi a kormányra ????
A nagyobbik gépem lazán viszi, a kormány sem késik mégis érezhetően későn kezd el fordulni az autó ...
Ez másnál is ilyen ? Emlékszem TRD3 -nál is ez volt a legnagyobb bajom ...
A másik meg a hang... Hogy tudom azt valahogy beállítani, hogy valamit halljak ezért a saját autómból is, ne nyomja el a többi .... -
K0CKA #2570 Privátban
Név: K00CKA
Jelszó: supergamez
Szeretettel várok minden kedves résztvevőt! -
pihe83 #2569 Fentvan uj driver, de semmi. Átirom config file ba, irásvédetté teszem és akkor is 800x600 ba indul...
-
Alblink #2568 Nekem se enged a monitoromnak megfelolo felbontast,hoyg miert azt nem tudom,frisitcsd a drivered,estleg tegyel fel egy omega drivert,vagy a power strip programmal probalj allitgatni valamit. -
Alblink #2567 En is megyek,ha nem is privatra akkor csak rankedbe -
#2566 Van valami online móka? Mert akkor megyek én is:). -
Akylleus #2565 jo lenne. de szerintem most erdemes lenne (ha csak kiprobalni is) rankedben jatszani. -
#2564 Bakker második lettem GT2-esek között Le Mans-ban. Megelőztek 3-an de kettőt sikerült visszaelőznöm. Igaz, hogy basic-en :) -
pihe83 #2563 Lécci valaki #2557 re. -
#2562 nick neved -
K0CKA #2561 Ha csinálok privát servert annak mi lessz a neve?
A nick nevem online vagy mi?Mer azt nem lehetett megadni csak jelszót! -
-
#2559 köszi! -
K0CKA #2558 Mai nap lessz még online nyomulás SG-sek?
Írja már majd be valaki az időpontot meg a server nevet, jelszót!
8-9 körül lehtne! -
pihe83 #2557 Mért nem tudok felbontást állítani a játékban, még a felbontás állító programmal sem?? Csak 800x600 ba indul... Nemlátszik semmi a felbontás és a herz sorában sem -
Alblink #2556 En egy 15perc mulva megyek online-ozni.StefanHUN neven. -
Szabi1991 #2555 magától belép oda a játék, amikor +nyílik ez a lehetőség ;) -
#2554 Volt egy pár agresszív vezető... de azért jó volt :) -
#2553 Mikor nyílik meg kb a csapattárs felvételére lehetőség? Folyton nézzek be a my Team részlegbe, vagy a menedzser szól erről külön, ha eljön az ideje? -
#2551 Ezt pl legelső ilyen versenyen elfelejtettem :) toltam neki mint az állat, hogy Porche-vel megnyerjem az egész futamot, nem sikerült, de nem sok hiányzott hozzá :) Aztán megnyugodtam, mikor írta, hogy sikerült a feladat. -
#2550 Megy valami online verseny? -
#2546 Nekem is lett hirtelen egy kérdésem. Mind a 3 kontinensen megvan 80000-es licence (EU-ban már a 250000-es is). Most nem tudom, hogy ennek a hatására-e de megjelent egy Global tálca is legfelül. De nem is ez a lényeg, hanem a menedzser csajom () mondott volna vmi új versenyzési módot, vagy vmi ilyesmi, csak annyira hangosan ment mellette a zene, hogy csak a szöveg végét kaptam el amikor is azt mondta, hogy: ...viszont a "hírnév pontokat" nem növeli annyira. Nem tudja esetleg valaki, hogy mi volt a mondat eleje? :)) -
#2545 Köszi. -
ricsa008 #2544 a laucher cucc nem indul ami a demohoz volt azzal meg ha totálkárosra töröm magam nem tok csinálni semmi csak ALT+F4 vagy van valami trükk? -
#2543 FAQFAQFAQFAQFAQFAQ -
ricsa008 #2542 a post processing -et nem lehet valahogy kikapcsolni? mer így csak egy homályos szutyok -
Neton #2541 Más kategóriában versenyzel, ha megnézed majd az eredményt, akkor ott lesz h ki milyen ligában megy (GT1, GT2, stb stb), a lényeg h a kategóriádban legyél mindig első. Ez általában a Le Mans versenyeknél van amúgy azt hiszem. -
#2540 itteni szerver lényege nem az lenne hogy elkerülvén a tömegbaleseteket lehessen játszani?
mert komolyan jobban érzem magam a külföldikkel mint veletek.
és akkor ilyet írnak hogy " a játékélményt nézzem " ha valakinek az élmény hogy begyógyít a gumifalba akkor gratulálok, vagy ha csak ennyire képes akkor menjen csak derbin :S idiotta -
cbr688 #2539 nekem a viper a rajtnál alig döcögött már majdnem átnyomtam a bilenntyűt az asztalon,aztán pause fel a momo és már felfele első voltam:D