GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Majd 1 év múlva talán fog menni az 500ezer is.
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez egy árkád játék gyerekek. Kezeljétek már úgy! Hol van ettõl egy NFS? Fasorbase! Meghogy lámpa csillog, mikor már kitört, és társai. Belsõ nézetben nem zavaró, sõt külsõbõl sem. Meg nem 16x-os az AA, hanem csak 4x-es. Nekem nem tünt fel, ugyanis nem a recéket nézem, hanem játszok. TDU árnyékai valami iszonyat gányok. Mégis, csak akkor veszem észre, mikor a screen-eket nézem meg, amiket csináltam.
1, egy hibátlan játékhoz nem mai, hanem 10-20 évvel fejlettebb gépek kellenének,
2, egy játéknál az élmény a fontos, amit nyújt. Ha nem tetszik, nem kell vele játszani. De azokat, akik folyamatosan a grafika kisebb hibáin lovagolnak, nem tudom megférteni...
Fizika;
Sajnos, nem tökéletes. Beáldozták kicsit a grafika oltárán, de pont az a kategória, ami még elmegy. Lehetne jobb? Persze! De olyan, amilyen. ezt kell elfogadni, sírni felesleges rajta...
http://www.freetvmaci.info/
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Persze otletem nekem is lenne, hogy mit lehetne "javitani", modositani😉 Pl. a kikapcsolhatatlan extra fek hatasok, stabilitas kontroll, nehezsegi szinttol fuggoen allithato, kikapcsolhato AI catchup, stb.😉 De ezek igazabol nem hibak, inkabb a koncepciobol adodo egyeni kivansagok😉
Nem tudom, lehet vak vagyok, de igazán zavaró hibát nem találtam.
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Lehet hogy gondol egyet és kitörik.<#vigyor3>#vigyor3>
AI LIGHT....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szerintem tökéletes minden.
a két szélsõ lápa azért fekete, mert ott gondolom a belsõ fényes lemez is széttört a 4 középsõben meg nem gondolom ezért fényessek még mindig..
Szerintem túlságossan is keresed benne a hibákat, ebben max az lehet fura, hogy a három közül miért pont a szélsõnek tört ki a belsõ lemez, de valszeg azért mert az utközésnél jobban sérül.
Ennyi Nincs itt semmi hiba.
Olvasgattam a hivatalos forumot, azert volt offline is nehany problema (kontrollerek, grafika, hang, kompatibilitas, stb.). Bar azoknak a nagyresze hozzanemertes es barkacs, de azert volt eleg sok "valos" gond is...
Pl online többször volt olyan hogy egyik fél nem hallotta vagy érezte h ütközés történt... no nem kell itt roncsderybre gondolni hanem csak hozzáértél a másikhoz és neki adott hangot nekem meg nem vagy fordítva.
Virtuális tükör totális hiánya ( demo ide vagy oda, abba is kellett volna... remélem lesz )
Rajtnál nem hallani a másik autó motorhangját hiába járatja max fordulaton, csak a sajátot hallanai...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Elonye, hogy ha jol lattam, junius 8-an jelenik meg, vagyis nem kell sokat varni😉
Hatranya, hogy a demo visszajelzesei alapjan, valszeg semmit nem piszkaltak mar a vegleges jatekon, szokas szerint marad a patcheles...
Ilyen es hasonlo "hibakat" (?!) tucatjaval lehetne talalni, de nem sok ertelme van.
DE!
nézzétek emg a szélsõ lámpákon a törés formáját, aztán nézzétek meg jól (persze ha jól van a monitorotok beállítva) a középsõ lámpákat.
ugyan úgy ottvan a törés (mivel ki is volt törve a lámpa) de mégis ilyen fehéresen világos, mivel csillan a rásütõ nap. na de mi csillanna ha látszik hogy ki van törve?
u dont have to listen anybody else but me
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Másik szeron szintén balfékek kanyarba fullgázon belém...alig volt szerver, ahol rendesen lehet veretni!:s
Nemtudom a többiek is biztos nyomkodják a kréziféket, és a továbbcsuszáshoz nyomogatom, és jopárszor megvan a legend is...
Grebber: egyenes szakaszokon csapjad a seggét ne egyenesen menj és a kanyarokban nem kell mindig full gáz, csak úgy finomat adagolni és nem kell brutálisan nagy szögben menni, hogy alig lehessen megfogni.
Next PC upgrade: 2022