GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Raadasul csak 5-ot kellett volna itt visszaolvasni...😛
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
A szeptol messze van, mert itt ott probaltam rangatni, csuszkalni, hogy lassam mennyit mozog a kamera. A pozicio eppen nem erdekelt😊
Sajnos az extra fekhatasok miatt eleg gyors a jatekmenet, es mivel H-patter-nes valtoval megyek, elegge kapkodni kell kezemet😄 Pedig a tapadasokat visszavettem 70%-ra, igy hamarabb blokkol, csuszik a kerek, de meg igy is durva fektavokat lehet venni...
Kiprobaltam a cockpit kameranezeteket, es igen jol allithato😉 Tucatnyi ertekkel lehet szabalyozni a pilota mozgasat (kulonfele tavolsagok, elmozdulasok, csavarodasok, rugalmassag, tomeg, stb.)
Peldavideo😉 Itt kozelebb van a kamera, kisebb a latoszog, es konyebben fityeg a pilota feje (kicsit meg nehez, de legalabb lehet latni a lenyeget😄)
RDG_Cockpit_01 (AVI, DivX6, 7.7MByte)
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Rájöttem billrõl is az irányításra, csak azért érzik rajta, hogy precízebb kontrollerrel többre lennék képes (pl. driftnél).
am a muszáJ az pontos J
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Kehet hogy az agyatokra megyek (ez esetben sajnálom de muszály megkérdeznem) a kérdés a következõ:láátam hogy van a grid-ben le mans-i verseny ezeken lehet menni 24 órás versenyeket (mármint valós idõben)?<#confused>#confused>
vagy vegyél egy x360 kontrollert, ahol a ravaszok analogok és tudod adagolni a gázt/féket
ha pedig telik rá, akkor ahogy Alexease is irta, kormány a tuti!
Forza.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Viszont billentyûzetrõl valahogy szokni kell az irányítást, lehet hogy kormány kéne hozzá? Mert eddig nagyon bénázok. 😄 Pedig azt mondtátok, hogy árkád. Na mind1, még nyúzatom, hátha belejövök.
várhatóan július elején kapható nállunk a teljes játék..
Most látom csak hogy milyen jó játék ez a GRID<#taps>#taps> és azt szeretném kérdezni hogy PC-re kiadják a játékot?<#confused>#confused> és ha igen akkor mikor?
...\grid_demo\tracks\usa\san_fran\effects.xml
ez a fájlt tartalmazza, h mennyire legyen vakito a HDR (bloom) a san fransiscoi pályán. a dirtben ez még egy szokványos szöveges xml fájl volt, ezúttal viszont már kodolva van vagy nemtom, mindenesetre nem lehet könnyedén csökkenteni a 'vakito' szar effektet 😞
tényleg fejlesztettek az endzsinen 😞
Forza.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Viszont tényleg zavar egy kicsit, hogy még meg sem jelent a játék, és mindenki drukkol, hogy szar konzolátirat legyen.
Azt pedig, hogy nem kell vele játszani, félreértetted. Azt írtam hogyha nem jó egy játék, akkor felejtõ.
Elõnyökrõl, hátrányokrol lehet dumálni, arra való egy fórum, de pont elöttem valahol volt egy nagyon sírós hsz, az akasztott ki.
Gondolom, így már világos, amit írtam.
http://www.freetvmaci.info/
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
akkor te ne vedd észre. az hogy milyen jó kibeszéltük már, az meg hogy rossz hát elõnyt hátrányt fel kell hozni
nem azt írtam hogy FOS ÉS NEMJÁTSZOK VELE TÖBBET! :CCC
mindegy akkor ne értsd :]
u dont have to listen anybody else but me
Pagani Zonda yeee 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Valamiért többre számítottam... Ha már úgy reklámozzák h különbõzõ kontinenseken különbözõ versenytípusok vannak, és ezek mind benne lesznek, akkor ez elég kevésnek tûnik.
430 mappa = F530 GT
550 mappa = 550 GT
a GPHungarysba meg a Ferrari F430 nincs benne, pedig az egyik videóban benne volt 😉
Eddig a legotvarabb, butabb NFS az volt (nem tudom mar melyik), ahol a gyorsulasi versenynek az volt a nehezsege, hogy mindig, ugyanott, ugyanakkor tolatott be egy kamion az utra😊 LOL! Kormanyzas nem volt, csak kotottpalyas savvaltas, egy kattintasra😉 Ultra LOL! Raadasul, sokan elhittek, hogy ez valoban igy mukodik az eletben is (ki tudja, azota hanyan kotottek ki valamelyik oszlopon vagy fan?!);D
Szóval van egy külsõ burkolat, ami letört a játékban, és van egy belsõ, ami a fényt visszaveri, és valszeg az fénylik.
Ennyi, ez nem bug.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
És csak lazán. Ha felhúzott, inkább hagyd abba, akkor tuti nem sikerül.
http://www.freetvmaci.info/