7156
-
#2623 Igen az feltűnt, eddig soha nem volt még ilyesféle elektronikus zene . -
#2622 Mennnny maa a CRC-s cuccoddal es a levehetoajtajutumixgepeddel a masik topicba (OFF Topic!!!!):) -
#2621 Ezert vettem le a tapadasokat 70%-ra, ugy mar egy fokkal jobb;) -
#2620 Ja, a "zene" is sajat alatta, csak hogy legyen valami plusz is;P -
#2619 valaki a kicsomagolás problémára esetleg? -
#2618 Ez nem rendes verseny volt;) Azert letornem a kezem, ha igy autoznek;)
Mutatoba keszult ismerosnek, szandekosan lassitva, hogy lehessen latni ezt-azt;) -
Én RBR-ben érek így célba : komoly anyagi kárt okozva a gépjárműben ! :))) De legalább stabil vagyok, 10-ből 10-szer :)))
Ma mentem Gridben valami prototipus féle kocsival, na apám azon aztán vannak fékek: 15 méteren megáll 300- ról ! :))) -
#2616 Én benne lennék, de segitség is kéne :D -
#2615 Azért 50 kör az már túlzás kicsit nem? Mondjuk 1:20:00-ás köridőkkel az vagy 1 óra 7 perc egyhuzamban. -
yaqwsxcde #2614 Race Driver: GRID Gépigénye - www.gepigeny.extra.hu -
#2613 kétlem -
K0CKA #2612 Igen vagán vagy! -
K0CKA #2611 Változott!
Név:K00CKA
Jelszó:supergamez -
#2610 srác, ez árkád játék...
gtr2-vel játszom, nem mondom hogy vérnyúl vagyok de lehet odakenlek ;) míg te forogsz a rajtnál :P -
#2609 hát ha így hiszed akkor van még csiszolni a tudáson.. -
K0CKA #2608 Privátban most indítunk!
Aki nem érzi magát vérprofinak és szeretne versenyezni az ide jöhet!
Név: SeanJRRussel
Jelszó: supergamez
Naon bénák azért csak óvatosan! -
Neoncsoves #2607 ilyenekt egy billről játszó playertől ne várj el... hidd el elég nehéz fokozatosan fékezni, gázt adni bill-el... -
#2606 remek, akik képesnek érzik magukat rá azok jöjjenek a másik topikba, hogy ezt ne szemeteljük tele. -
Alblink #2605 En kiprobalnam,azt ha nem megy,maximum kilepek. -
#2604 vagy megvárod míg hibázik az előtted lévő, vagy kockára teszed az ideális íved és kicsúszol, vagy később próbálsz fékezni és kicsúszol.
de gondolom láttál már profi autóversenyt, ott is mindenki egymást követi mint egy kígyó, aztán valaki kockáztat, vagy összejön vagy nem. -
#2603 ma azt hittem le mans után agyvérzést kapok. most ment eddig a legjobban, vezettem a gt1es kategóriát a kölcsön lambóval, feladat az volt, hogy az aston martin racinget magam mögött tartsam... idő fogyóban, elszúrtam egy kanyart, az egyik aston elment mellettem, abban a pillanatban lejárt a 24 perc. -
#2602 eleint nem a versenysorozat technikai szintje, hanem a fölösleges ütközések - tarolások elkerülése lenne a cél. -
#2601 én azt nem értem amúgy, hogyha mindenki ideális íven megy, jókor fékez, jókor ad gázt, akkor mi értelme az egésznek? O.o ugyanolyan autóknál akkor ez azt jelentené hogy a rajtpozíció dönt, nem? -
#2600 első körben segítségek bekapcsolásával gondoltam. -
#2599 ideális ívben bennevan. -
#2598 "...túl korán fékez sorolhatnám kérem ne jelentkezzen"
vagy aki túl későn, ezt kifelejtetted. imádom mikor azt hiszik egyesek, hogy itt mandínerből kell venni a kanyarokat és én vagyok a dobbantó... -
BIZ0906 #2597 Egész cool ez a game de még szokni kell :D -
#2596 30 kör nemolyan nagy pályán és jó pályán még okés is lenne
tudom mi az az ideális ív, az más hogy billel nem feltétlen tudom tartani, meg mivel azt gép általában befoglalja ezért máshogy kell előznöm.
tudok úgy körözni csak akkor nagyobb a köridőm :S gyorsabb sebességnél sem feltétlen csúszok ki csak hogyha az adrenalin szint elér egy határt akkor x.x rip...
szeretnék egy minőségit autókázni de még noob vok ehhez ^^ majd talán ha kitoltam a gémet :D illetve nyáron mikor úgyis rengeteg időm lesz x) -
#2595 magyarból egyes :$ :D:D -
#2594 aki úgy látja ;)
-
#2593 erre valaki esetleg? -
#2592 Egy kis tores-zuzas, drift de inkabb csuszas-porges, sok fust - vagyis egy nagy fail:)
-
Akylleus #2591 en szivesen megprobalnam. -
Alblink #2590 Vege lett?vagy folytatodik meg? -
#2589 dokumentumokból kell törölni valamit :S -
Akylleus #2588 nincs jelszo, ez ranked, 2en vagyunk, most europe-open wheel megy, gyertekl -
Gibor #2587 Sziasztok!
Az accountomat valahogy lehet törölni? mert nevet szeretnék változtatni. -
#2586 hellosztok, tudom, hogy hogy warez kizárva, de lenne egy kérdésem, aki véletlenül az "open bétát" használja, hogy csomagolta ki??
nekem crc hibát írt ki, pedig feltettem a 3.71es winrar-t, és most ugyan ilyen csomagolást próbáltam más dolgot, azt se csomagolta ki! -
GPx8 #2585 Sziasztok!
Bocs. Lusta vagyok visszaolvasni...
Van, vagy lesz ehhez a játékhoz valami normálisabb "fizika" vagy ez ilyen és kész? -
#2584 Utána már láttam ,de akkor még nem volt.