7156
-
#2663 Csak X-FI-vel megy elvileg (extreme audiot kivéve)
Viszont akinek van rá lehetősége az kapcsolja be, mert piszkosul sokat dob a hanghatásokon/hangok minőségen. Ég és föld. -
#2662 Audigy 4-esen sem működik...pedig abban már EAX 4.0 van. (hardveres) -
#2661 akik a verseny ről érdeklődnek, jöjjenek a plakáton látható topikba! ne ide írjanak ha kérhetem. -
#2660 hejj megint versenyeztem egy jót...
egyébként nem tudjátok, el lehet vhogy tüntetni a chatet teljesen, vagy átrakni? az a kis rész is pont a bal kanyarokba lóg bele. -
#2659 Az hogy lehet?!
A visszajatszasokat a ..\Documents and Settings\All Users\Application Data\Codemasters\GRID\DataCache\Alexease\replay\ konyvtarba menti, ideiglenesen. Nezd meg, van-e eleg hely (500-2000 MByte) es jogosultsag.
Amugy van benne Replay Save feature, csak nem mukodik, nincs engedelyezve (alapbol S bill.). -
#2658 Nekem:)
Ugy tudom csak Creative X-FI-ken mukodik. -
ricsa008 #2657 fasza köszi szépen -
Alblink #2656 Nekem se.audigy 2om van. -
#2655 Nekem Audigy 2 ZS-em van. Mégse lehet bekapcsolni. -
Digitman #2654 Ahhoz, hogy bekapcsolhasd a hardveres gyorsítást, ha jól tudom EAX3.0 vagy 4.0-ás hangkártya kell. Azaz minimum Audigy2, Audigy2ZS, de leginkább X-FI. Sajnos a Creative-on kívül a többi hangkártyát nem ismerem. Nézzetek utána a hangkártyátok mit tud. -
#2653 A dokumentumokban van a codemasters mappa. Ott keresd a hardver settings config fájlt és abban a postprocess enabled=true-t írd át false-ra. -
#2652 nézz körbe, elvileg jó GRID-hez is, ami DIRT-hözITT -
#2651 ja ez engem is érdekelne mert nekem se engedi -
#2650 rúgd ki a picsába :D -
#2649 Épp éjszaki pályákat nyomom, (nomen est omen) a japcsi részen, és valami iszonyat hangulatos! Viszont azt az olasz gyereket egyszer p...csán rúgom, az tuti. Nem semmi, hogy a csapattársam, és akárhogy megyek, ott liheg a nyakamba a kis genya!!!4 "alig" bírom lenyomni, lökdös kifelé rendesen.
Ki is írta töltés közben, hogy a Fazio fazon a legföbb vetélytársam pillanatnyilag... -
#2648 most mentünk egy 24 órás le mans-i futamot, ami itt csak 24 perc volt, de a futam végére csak ketten maradtunk egy orosz sráccal és végigdumáltuk :) és baromi hosszú... és unalmas, de megérte kipróbálni :) -
#2647 #2641 ... vhol a link alján :) -
ricsa008 #2646 még mindig türelmesen várom a válaszokat a fos processing eltünteésével való kérdésemre (a FAQ ban lévő dolgok nem jók(nekem)) -
#2645 Majd töltsd fel valahová ezt a cuccot amivel kivetted a texturákat, asszem itt is volt már, de pörög a topik sose találom meg ! :)))
Lehet az út texturája kell nekem, majd átbogarászom ... -
#2644 nekem nincs replay a futamok végén... -
#2643 Én is benne lennék, csak sztem az a 30-40-50 kör kicsit sok. Inkább legyen több pálya 10-15 körrel mert úgy pörgősebb lenne a dolog. -
#2642 Sikerült már valakinek az audionál bekapcsolni a hardveres gettót? -
#2641 Alexittnézz körbe, elvileg jó GRID-hez is, ami DIRT-höz. -
#2640 Ami az úton van alapból azt a program generálja rá, vagy az is egy ( vagy több) kész map ?
Mert az kéne nekem :)) -
#2639 Igen PSSG. -
#2638 de dds-ek milyen file.ban voltak... pssg, nem? -
#2637 Megjött! :)Már vártam! :) -
#2636 A modelleket nem tudom;)
A tapadast a \Cars\TyreGrip.csv file-ban (eredetileg minden 100, azokat lehet lejebb venni, nalam minden 70). -
#2635 no, akkor a zene miatt mégis letöltöm! :) -
#2634 hogy szedted ki?? modelleket is ki lehet?
ja, és a tapadást melyik file-ban lehet bütykölni?? -
Alblink #2633 Vagy szed le ujra az egeszet mashonnan,ha kell adok egy ftp cimet kodot meg ma jo az acc
-
#2632 Akkor valami más helyről töltsd le hibás részeket ! -
#2631 Tessek:) DDS, alfacsatornaval, bumpmappal, stb.;)
RDG_Skidmarks.zip -
#2630 5.jére töltöttem, ezzel az sfxes tömörítéssel nincs kibékülve a gépem, a 3.71es winrar -
#2629 A féknyomok texturáját nem tudod kiszedni nekem ? :P -
#2628 Tudom;) kajaltam kozben, es beneztem hogy tobb van kijelolve renderre, mint ami kellene;) Aztan mar nem volt kedvem levagni, ujrafeltolteni, stb.:) Ennek teljesen mindegy:) -
#2627 Néha rám is rámjön és előkaparom a az FL studiót ...
Csak halkan : a video végén maradt egy kis üres rész ... -
#2626 Pedig ilyet a legegyszerubb csinalni:)
1 dob loop (tok-tok-tok-tok :D), aztan inditottam egy Record WAV-ot, es es feljatszottam 1 szinti hanggal (regi Rolad 100-as, sok echo es modulator):))) 2 perc alatt kesz volt, bar olyan is, de a videohoz eppen jo volt;D -
#2625 Hibás lett. Töltsd le újra azokat a fájlokat amikre a winrar azt mondja beteg. -
#2624 Nekem letörhetitek, RBR-ben kajak rommá töröm mindig ! :DDD