7156
-
#2824 Neked milyen procid van? olyat hallottam, h az AMDvel van vmi kínja, és frissíteni kell a drivert. Bár nem hiszem, h amiatt lenne olyan az árnyék amilyen
Én is most updateltem 1ébként mindent, de semmi változás -
K0CKA #2823 !!!Multiplayer!!!
Indulás 20:00-21:00-ig!
Privátban!
Név: -SG-K0CKA
Jelszó: supergamez
20:05-ig várunk!
DTM-el kezdünk (BMW,Chevroelte) utána kivánságműsor!
csak így feltűnőbb... -
K0CKA #2822 Nálam is ilyen!
Csikosak az árnyékok naon ronda de nem tom miért...legújabb driver,dx van fent pedig! -
#2821 Látom nagyon elfoglaltak vagytok, de semmi ötlet az én kínomra? -
#2820 Nagyon profi az engine, es "millimeterre" optimalizalt. Es multiplatform, ami komolyan emeli az erteket. -
#2819 Ez a Grid marha jó game,ennyi minden 1 gameben.
PC-n sem volt rossz bár ott driftelni 1xűen szar volt..XBOXON ok minden lehet könnyen irányítani.(érzékkel) -
CitizenX #2818 Miért, gondolod, hogy én komolyan veszek bárkit? Na, innentől kezdve vélemények telefosva.
De most ez azért fura, jösz itt valami vitáról autószimekről - hol??? -, aztán kiderül, hogy csöcsre futottál ezzel az öklendezéssel, és akkor gyorsba váltasz egyet. - Gondoltam, azért ezt így leírom kikerülhetetlenül, csak hogy megmaradjon az utókornak, mekkora faszsággal nyitottál. -
#2817 Hol a francban vannak ebben a beton texturák ???
Megnéztem vagy ezer DDS-t, de nem találom :P -
K0CKA #2816 Bocs hogy nem volt server közbejött valami...
Indítok újat 20:00-21:00-ig!
Privátban!
Név: -SG-K0CKA
Jelszó: supergamez
20:05-ig várunk!
DTM-el kezdünk (BMW,Chevroelte) utána kivánságműsor!
-
#2815 Szerintem eltevesztetted a topic-ot, vagy inkabb a forumot. Ilyen stilussal, ugy tudom mashol szoktak egyesek izmozni - pl. a kocsmaban, a helyi intraneten:)
Nem gond, csak a hozzaszolasaid alapjan, ne vard el, hogy barki is ezekutan komolyan vegyen...:D
-
#2813 Ha tudnad, hogy kivel probalsz vitatkozni autoszimulatorok teren, meg a gepedet is kikapcsolnad:) -
#2812 Szerinted mennyit emészt fel a fizika számolása? Nem lehet, hogy ezzel a megoldással spórol a grafika javára? Mert szépnek nagyon szép, és elfogadhatóan gyors is, ezért gondolom, de lehet rosszul. -
CitizenX #2811 Ne magadból indulj ki, takonyparádé. Olyannyira van asszonyka, hogy még kisannyony is társul hozzá, na, ezt kapd ki.
Na, és akkor most vázold fel az egész életemet, méghozzá úgy, hogy holtbiztos hogy úgy van, ahogy gondolod. - Ilyenkor ez szokott jönni. :D -
CitizenX #2810 T meg szövegértésből fogyaték kategória vagy? Láma védenced azt ecsetelte, hogy hú de legyorsul az AI, és hogy mennyire gyorsabb. Nos, ez katasztrófális baromság, és simán lehet ellensúlyozni, mint ahogyan azt voltam kedves leírni.
Ha szerinted nem erre válaszoltam, és nem ezt, akkor keresd fel szakorvosodat, avagy sírásódat. -
CitizenX #2809 Látom, nem viseled a kritikát, sebaj, attól még vélhetően egy noob vagy ehhez ajátékhoz ha itt sírod keresztbe az egész topicot, hogy ez így szar meg úgy szar. Az aláírásodbna szereplő játékokat csak hallomásból ismerem, mivel nem vagyok szimulátoros. Ellenben ha nagyon erőlködsz, rád csaphatok egy kört Grid multiban. -
#2808 Hello! Letöltöttem a demot, és föltettem, szép és jó, tetszik nagyon. Azonban van egy problémm. Az autóra vetődő árnyékok nem természetesen néznek ki, furcsa csíkos árnyékokat látok. Vki találkozott már ilyen problémával? Esetleg vmi ötlet? (9600gt, AMD proci) -
A kis csapatom ;) -
#2806 ha tegnap szóltam volna hozzá a témához, elküldtem volna a fenébe a játékot h milyen szar...
de hál istennek pihentem rá, s ma már tetszik, sőt, szét Grid-eztem ma az agyam ;) -
Akylleus #2805 gyertek gyertek rankedban, az a jo :) -
#2804 Ranked mód, Custom Match: Global, Bridgestone, ON , ON , medium. -
Akylleus #2803 :D
a feltetelezes is serto. xd -
Akylleus #2802 'horseface' megtalalt. frissitgessetek, hatha. -
#2801 Nem tiltottál ki a nem eredeti játékokat szerverről? -
#2800 Téged se látlak a listában. -
#2799 És se látom a tiédet. :( -
Akylleus #2798 ha a multiban kirol a neved, akkor nincs a listaban jelenleg.
addig lehet jonni hozzam. -
#2797 Amit az autómhoz kiír nem? Na az a kirol. -
Akylleus #2796 pw: supergamez.
szerintem ez lehetne a mindenkori kod, hogy ne kelljen vacakolni vele. -
Akylleus #2795 csinaltam en, gyertek, nev ugyanez -
#2794 nincs. -
Akylleus #2793 a szoba neve az online neved a jatekban. (nem single nev) -
#2792 Hogyhogy? Pedig nevet nem kér, csak jelszót. Akkor hol látom, hogy mi a saját játékom neve? -
#2791 Mert ha az mint itt(Kirol) Akkor olyan sincs. -
#2790 Megvan? -
Akylleus #2789 akkor van most gem? -
#2788 És mi a neved a játékban?:) -
#2787 Indítottam egyet a jelszó ugyan az, mint lent (supergamez), a szoba neve gondolom a nevem: kirol007. -
#2786 Nincs olyan szoba:S. -
#2785 Nincs is! -
#2784 Na sikerült megoldanom,ugy hogy átirtam a dolgokat false-ra!
Köszi mindenkinek!