7156
-
#2904 beton alatt mit értessz? Az aszfalt texturákat? -
Alblink #2903 En ide mentem ranked: Global - Bridgeston challenge on- on- medium -
#2902 Szerintem várjunk még, hisz pár napja jött ki, és nincs soknak meg a grid.:D -
#2901 pfff :P
De szutyok ez a multi szerverkereső/készítő része :S -
timantes #2900 nincs ilyen nevű szerver a listában -
#2899 Nah, csináltam szerót:
PRIVÁTBAN
NÉV: KUCI06
JELSZÓ: supergamez
ON,ON -
timantes #2898 majd akkor én csinálok, a szerver nevét hol kell megadni ? mert nekem csak a passwordös részt adja ki -
#2897 2x próbáltam de nem megy -
timantes #2896 jaja nem ártana , akár már te is elkészíthetted volna -
#2895 Arcade simulator ...! Egyre jobb :DDD -
#2894 vki csináljon már egy k*rva "szervert"!!!!!!!!!!!! -
timantes #2893 igen olyan mint a space invaders , az is arcade simulator -
#2892 Várjatok csak!
Telepítésnél lehetséges h nem instaláltam vmiféle netes progit? és ezé nem tok belépni multiba?:O -
#2891 ez pedig bizony h szimulátor, arcade szimulátor! -
#2890 usa,trag prototype on on medium
-
timantes #2889 felesleges , azért van ez a GRID topic hogy éljen... ha nem irna senki az lenne a baj -
#2888 Attól még működhetne normálisan a kormány, ha már egyszer autók vannak benne ! :DDD
De lehet csak én vagyok finnyás, nekem érezhetően lomha az irányítás .... -
K0CKA #2887 Lehetne nyitni online topicot és oda beírogatni hogy ki mikor indít milyet!
Én nem indítok nemrég reggeltem nem tom hogy kell! -
Szabi1991 #2886 nehéz felfogni, hogy ez NEM SZIMULÁTOR ?!?
ha szimulátorozni akarok, a GTR2-t, vagy R-factort indítom el.. -
K0CKA #2885 Na jó emberek nekem nem megy csináljon más!
Tiszta ideg vok már... -
#2884 Há épp ezt csinálom, azt nem engedd be...
érdekes a dirtnél beengedett... -
Alblink #2883 A jatekon belul,multipalye,crealsz accountot,es belepsz,ott ranked,nonranked-be jelszo nelkul is tudsz jatszani.a tobbire ott mar rajosz. -
#2882 rankedet megkéne próbálni -
K0CKA #2881 Akk ranked be egy próba!
Global - Bridgeston challenge on- on- medium
Nevem: SuperGamez -
Akylleus #2880 nekem az a tapasztalatom a multiszoba keszitesenel, hogy kevesen latjak?, mikor meg egyedul van a host, 1-2 ember ha bejon akkor maximum, viszont ha elindul a verseny, egyre tobben latjak? a szervert.
erdekes mindenesetre. -
timantes #2879 a privát működik , haverokkal szoktuk ott tolni -
#2878 Ha belenyulsz, akkor az online-on tudsz még beletolatgatni másokba?
Mert még a demoval megcsináltuk azt, hogy a mustang helyére beraktunk egy corvette-et, és nemengedett be semmilyen szobába, mert moddololt volt a gém! -
#2877 de b*szhatod ha nem látja senki me kaki a game -
Alblink #2876 :d,Akkor a privat nem mukodik?rankedbe nem gamelunk? -
Akylleus #2875 szerintem mindig supergamez legyen, akkor nem kell kerdezoskodni. -
#2874 Lassan indithattok egy Race Driver: Grid Online CHAT topic-ot is...:) -
#2873 A ..\Race Driver Grid\forcefeedback\effectsetup.xml reszt is erdemes vegignezni;)
Lehet allitani az FFB viszonyahoz felfuggesztest, a valtasokat, az utviszonyokat (Surface efektek), utkozeseket, fuggoleges elmozdulast, csuszast, stb.
Vagyis sok allitasi lehetoseg van, de a Caster resz a lenyegesebb;) Itt az eroket es a szogeket lehet allitani, de ami fontosabb, az a TOE es a CAMBER. Vagyis a kerek fordulasanal, dolesenel a tapadasokat, efekteket hogyan adja at az FFB resznek.
Nalam egyelore ilyen (toe="-0.20", camber="-1.70" - eredetileg mindketto nulla):
<FFBCaster scale="2.0" toe="-0.20" trail="1.0" camber="-1.70" angleThresholdLow="6.5" angleFrictionLow="17.5" angleThresholdHigh="25.0" angleFrictionHigh="6.5" thresholdLow="2.5" frictionLow="0.0" thresholdHigh="6.0" frictionHigh="1.0" cornerPoint="0.075" exponent="0.35"/> -
cbr688 #2872 unable to connect...:( -
#2871 jah
-
K0CKA #2870 hátnemértem!
Akk indítson más!
írja be ide az adatokat! -
timantes #2869 ugyan az: error -> unable to connect -
K0CKA #2868 másik jelszó: petike -
cbr688 #2867 nekem ezzel a jelszóval az istenért nem akar belépni:D
esetleg nagybetű vagy talán capslock? -
timantes #2866 nálam unable to connect -
K0CKA #2865 Indítottam másikat hátha ez jó!
Név: K00CKA
Jelszó: supergamez