GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
A grafikus motort is jobban optimalizálták, 20-23 FPS 1680x1050-ben minden maxon az alábbi konfiggal.
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Ez 4x-essel ultra beállításon, a legnagyobb füstben sem megy 45 alá.. és ne felejtsük el hogy itt 2-3x annyi autó ellen versenyzünk.
Igen..valóban úgy belassul mint a dirt..
Akinek van kedve multizni irjon!
Majd pár nap múlva leírom, hogy milyen olyenkor a játék, amikor kifizettük érte, amit elkérnek. Ennyi.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
online-on belül lehet private session-t csinálni, amit le is jelszavazhatsz. szal lehet kulturált magyar háziversenyeket csinálni.
rossz hír:
köv 2 nap 12 órát melózom..:S
aktív^^ cu@dsnk
- Install, profil, beallitasok OK, talan meg az fps is mintha tobb lenne (?!).
- Rengeteg autot es palyad ad alapbol - talan az osszeset?! De biztos vannak bonusz autok/palyak is.
- Be lehet allitani 50 koros versenyt is! SimBonus+😊
- A 24 oras Le Mans-ban normalis verseny tavokat/idoket lehet autozni. Vagyis a teljes 24 orat be lehet allitani 12, 24, 60 percre, vagy 2, 4, 6, 12, 24 orara! Magyarul, 24 oran keresztul is lehet autozni! SimBonus++😊
- Es ha 24 ora, akkor van normalis napszakvaltozas is! SimBonus+++ 😊
Es ami mar inkabb arkad es szivatas: az ejszakai, japan, hegyi palyan van forgalom😉 Termeszetesen Japan, vagyis forditott, szembejonnek, mindig ugyanott, mindig a belathatatlan kanyarban😊 Tipikus arkad gagyizas...
A karrier (Grid World) nem tudom milyen, de szerencsere anelkul is sok a lehetoseg, vagyis aki nem er ra, nem szereti az arkados szivatasokat, a driftet vagy a tores zuzast, az is elszorakozhat vele a "normal" versenyeken.
Az auto kezelese nem vatozott. Jo lenne, ha nem lenne raaeroltetve az arkadosabb kezeles (kikapcsolt segitsegekkel is). Szerencsere minden fontosabb file szerkesztheto, igy elobb utobb a turelmesebbek kiszedik belole az extra feket, tapadast, stb.😊
TDU Online: k4rL06
Egér továbbra sincs, kormánnyal játszóknak marad a billentyûzetet ölbekapom, leteszem...
Intró odatesz, gyönyörû, utánna kreálj profilt, oké. beálitások, megvan. Rögtön bedob egy versenybe, Viper-el. Mire beálitottam a belsõ nézetet, a mezõny otthagyott. Anyád. Irtózatosan csúszik a verda, pálya ismerõs, mégis egész más lessz, mivel másik a kocsi, másképp viselkedik.
Jön a demóbol ismert menü, lehet 3 verseny közül választani, verda véletlen sem az ismert, megint újat kell választani...
3. kör, megint menü, megint uj verda... az összevisszaság teljes... Nem sikerült kiígazodnom az egészen.
Grafika ugyanolyan, mint a demóban, viszont ugyanúgy be-belassul, mint a dirt-ben. Na így vezess, ha tudsz...
Demó alapján ütõsnek tünt, de nekem eddig csalódás. Menü tulbonyolitva, illetve teljesen logikátlan sorrenben jönnek a versenyek, egér nincs, a kép be-belassul...
Azért kap holnap még egy esélyt, de eddigi véleményem az, hogy nem ezt vártam / vártuk...
http://www.freetvmaci.info/
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nforsz az kérlek egy kalap lószart nem ér már 1-2 éve, de sebaj.
//on
dícséretes hogy a nemhivatalos pc megjelenés óta csak 37 üzenet, és még offtopik is született, így kell ezt.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Történt valami?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
2 hegy van, az 1ik AKINA 😊)))
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
példának okáért ... 1798 - szabályok alapvetõ tudatos megszegése?
u dont have to listen anybody else but me
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
off topikot midig a sajátba kell nyitni -.-"
ez nem fake de nem crack van benne hanem más..
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Amugy
Innentol szerintem torolni kellene az osszes ehez kapcsolodo uzenetet (honnan, mennyivel, nekem gyorsan, lejott, nem megy, stb.)😊)))