GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szasza20
Te is

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Riddick21
Igen. Vedd meg.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Dante73
Rosszul írtam!<#idiota>
Nem maga a törés zavar, hanem az, hogy elöreverekedem magam, erre hátulról csatt, belém. Összeszedem a kocsit, megint elõre verekedem magam, ujra...
TDU-ban nem volt ilyen. Ha meg krúz közben így vezet valaki, hát akkor többet nem krúzolok vele....Mindegy, majd belejövök, mint kiskutya az ugatásba...

http://www.freetvmaci.info/

ajem kisa

na srácok azt szeretném kérdezni hogy replayben lehet-e slow motionba elõre-hátra tekerni az egészet... + lehet a kamerát forgatni egérrel valami módon? és esetleg a visszapillantókat bekapcsolni mert nem mindig látszik és nem ártana látni a mögötted levõ autot...

DarkSector
srácok nálam 1x elindult azt utána folyton kilép a videó után.
Valami megoldás?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

reaper4
akkor ez megoldva 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
ez a régebben belinkelt postprocess off file szerintem megoldaná a gondodat. sajna linket nem tudok. én...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Shiver
postprocess volt a nyerõ thx még1x 😊

A felhők felett mindig süt a nap

Shiver
thx a motion bluros válszokat mindjárt kiprobalom😊

Nekem valamiért a Le Mans-i verseny lefagy mindig menet közben, 24 perces távval. A többivel semmi gond, nem értem ezt a dolgot.

macleody
Itt van a topicban valahol egy link a postprocess kikapcsolásához.
Vagy esetleg Document and Settings/blablabla/Dokumentumok/Codemasters/Grid/harwaresettings/hardware_settings_config-ban a postprocess enabled="true" helyett írjatok false-t.
Ezt szerintem a HDR okozza (vagy Bloom), biztos lesz majd ehhez is valami tweaker amivel ki lehet kapcsolni, amúgy engem is zavar hogy ilyen sárgásbarna árnyalatû minden
Shiver
ja és nem grafikai hiba amit leírtam csak zavar hogy nem éles a kép, olyan mintha egy feles hemüveget kéne felvennem😊

Shiver
hi,

tudtok valamit arról hogy mi a szösszel lehet kikapcsolni ezt a fos motion blurt ami mossa az egész képet?
motion blurt- próbáltam már semmi változás szinte

már a menüben is ez a homályos kép fogad (directx és nvidia driver up to date mielõtt ezzel jönnétek😊)

arty
high-on tenne be valaki képet az árnyékokról?
gyanusan szarul néznek ki nálam ...

Forza.

Hát akkor nem tom a TDU-val hogy lennél ha abban is így törnének az autók <#idiota>
Hát ha annyire zavar a törés ,akkor multira mit mondassz?<#kerdes><#idiota>
Mert ott aztán tényleg csak az a cél <#nevetes1>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Mert csak Xbox360-as irányítóval megy a menû irányítása. Egyszerû üzleti döntés, sajnos. <#shakehead>

Casillas
elég buta kérdés, de: a Flashbacket hogy tudom használni? hagytam default irányításon mindent, megjelenik a jobb alsó sarokban ugye az ikonja, ha lenyomom az F12-t, be is sárgítja, de nem történik semmi "visszatekerés"...
a demoban nem igazán láttam szükségesnek, de az elõbb amikor a Le Mans-i 24 órás vége felé önhibámon kívül kiestem, eléggé jól jött volna <#szomoru1>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Heló! A demóhoz képest van valami változtatás a full játékban? (irányítás, graf., optimalizálás stb.) Elõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Shevchenko
Ez a progi megoldja az én problémámat is?Hiába van beállítva a gamepad nemmegy.Esetleg tudod rá a válaszrt mi lehet a baj?

FORZA MILAN!!!

Dante73
Lehet, valamit én csinálok rosszul, vagy a fejlesztõk túl büszkék a törésmodellre, de egy kört nem tudok menni anélkül, hogy ne törjenek meg. Olyan nincsen, hogy ne rajtam kanyarodjon, ne akasszon be, vagy valami uton-módon ne törjön össze az AI...
Próbálkozom adni az esélyeket ennek a játéknak, de egyre jobban fogy a türelmem. Ha valakinek van valami ötlete, segítsen ki!

de belehet, pl. az Xpadder nevû progival 😉

Az miért van hogy a DEMO-ban gamepaddal nem tudok lépkedni a menübe, de az autót tudom irányítani?
Nem lehet azt beállítani hogy a menüben is tudjak lépkedni a gamepaddal?
Ombika
En se igazan tudtam g25-el beloni elvezhetore,bill-rol azert megse fogok jatszani! 😊

pointer4
Persze hogy könnyebb 😄 Arcade játék, és a kormánynak csak az a jelentõsége hogy élethûbb legyen, nem könnyebb.
A demó nekem is bejött a pro street-et üti simán kiváncsi leszek milyen lesz a "vége".

Dante73
Csöpögsz a jóindulattól barátom....
Volt fél órám kipróbálni, és elsõre nem nyügözött le. Kb ezt irtam, hozzátéve, hogy azért kipróbálom majd rendesen is.
Egyébként, az elsõ fél óra alapján, ha megvettem volna, most sírnék... De mint mondtam, kipróbálom rendesen, és utána eldöntöm, megéri-e nekem, vagy sem, esetleg akkor majd, ha lemegy az ára, egyebek. De azthiszem, az én vásárlási szokásaimhoz nincsen sok közöd, úgyhogy hanyagoljuk a témát...
De látom, sokaknak bejön itt a cucc, úgyhogy lehet, (és a demó alapján nekem is ez jött át) hogy nekem is befog, csak kicsit fáradt voltam ahhoz, hogy elsõre átlássam a dolgokat...

Lehet h én vagyok béna de billentyûzetrõl jobban megy a drift mint kormánnyal. <#vigyor>

kuci06
A Drift Battlet próbáljátok ki, esti, városi pályán elképesztõ feelingje van <#eljen> Nagyon bejövõs eddíg a játék, az NFS elbújhat... 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

pointer4
1-2 hét és jön boltba, most kérdeztem. Addig is valaki próbálta már hamachin?
A karrier mód (GRID World) nagyon durván összetett :

Mindig 3 verseny közül választhatsz eleinte, amin pénzt és REPUT kell szerezni. Egy idõ után kell egy csapatot létrehozni, és megnyílik egy olyan lehetõség hogy indulhatsz EVENT-eken.

Ez kb úgy néz ki mint a DiRT-ben a piramisrendszer, csak itt 6-os csomagokban vannak az pályák Eventenként. Mindegyiknél meg van határozva hogy mennyi repu kell hozzá hogy elindulhass benne.

Atomdurva ez a game eddig, kajakra megéri a pénzét, aki tehet vegye meg mindenképp, én is meg fogom. Megérdemli 😊
macleody
Nem engedi a reflections-t high-ra tenni. Pontosabban hiába állítom arra visszaáll mediumra.
Ombika
Remeljuk ezeket meg is osztja itt velunk majd vki mihamarabb!! 😊

Mikiller
Demo-ban úgy ment nálam az õsrégi gamepad-om (gravis xterminator), hogy a 2. kiosztásra konfiguráltam be.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mikiller
Nekem még egy Offtopic se mûködött eddig...

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Nektek nem lépked ki??havernak verseny közbe kilép

BiG G
Jó hír hogy az open bétával is tökéletesen megy a multi, ráadásul már több fajta is lehet szerver - ranked, nonranked és private (itt jelszavazni lehet, végre!). Délután-estefele lehetne csinálni majd SG szobát és kipróbálni az új verdákat 😊

A kampányban ott tartok, hogy már majdnem megvan a második jogsim amcsiba', a roncsderbi nagyon feeling ^^ Az elsõ verdánkba pedig beleszerettem, imádom a Mustangot.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

gizmoplayer
Nekem ugyanez a problémám a demónál Logitech FFB-es kormányommal, fullban még nem próbáltam, de akkor valószínû ott is fenn fog állni a dolog

Shevchenko
Valaki a megoldást tud a gamepad-ra? #1841

FORZA MILAN!!!

alma2
akinek nem vilagos ez mit jelent az "OFF TOPIK !
(nem ez, hanem ami a linken van)"
annak ugyanugy nem vilagos, hogy milyen illetve melyik linkrol beszelsz alatta ? 😊

Valaki lelkes otthonulo feltolthetne a japan forgalmas palyarol egy rovid kis videot.
koszi

szerintem

Maxtreme
Arra amit írtál..
Értsétek meg már hogy a játék NEM FILM..
Stratégiához többszerivel elég a 25 fps, de kérlek próbálj már nekem mondjuk quake3-azni olnine 25 fps-el...

ajem kisa
Jah, ha megnézed a videot amit lejebb linkeltem (meg irtam is), hogy a konzolos verziokon (föleg a ps3-an látni), hogy a kanyarok elött laggol, vagy ahogy te irtad, tölt...
Attol függetlenül megveszem, mert nekem nagyon bejött demo alapján!

Shevchenko
Sziasztok!
Nemtudjátok miért nem jó a gamepad a játékba?Beállítom a gamepadomat,bemegyek a versenyre és semmi pedig be van állítva,de néha a menû ki és be lépkedése után jó 1 verseny erejéig.logitech rumble 2-es gemapedrol beszélünk.Válaszotokat elöre is köszi.

FORZA MILAN!!!

chalezlopez
25FPS mindenhez elég. <#hehe>
Legyen az akár aknakeresõ vagy passziánsz, egészen a pókerig.

Vamos Argentina!

Mármint mire gondolsz?
Maxtreme
Nah kezdõdik..

Kíváncsi vagyok hogy ezt az idióta baromságot, meddig hajtogatják 1esek.

Miért ne lenne élvezet?
25 FPS bõven elég egy játéknak, legyen az autóverseny vagy akció.

Dante73
FPS minimum 40 nálam, belassulás közben is...<#idiota>
Mintha töltögetne közben, fõként kanyar elött, közben csinálja. Azért 2 Giga ram melett nem kellene töltögetnie....