7156
  • SzocsA
    hát igen anélkül nem lehet muétizni meg a karriert sem csinálni hogy nem ismerjük az összes pályát!
    de multiban meg nem figyelnek és nem vigyáznak egymásra mindig nekemjönnek és kilöknek!
  • MerlinW
    Hát... be kell tanulni a pályákat, ez a valóságban is így megy:) Mellesleg ott van a GPS baloldalon.
  • SzocsA
    ja nálam is ez probléma vagy idegesít, nem látom a balkanyarokat ! mikor fordúljak rá !
  • MerlinW
    Próbálgattam billentyűzettel a játékot, Steering Strength-et leveszitek 20-25%-ra valamivel kezesebb lesz 100 fölött, de alacsony sebességnél még mindig nyolcat fordul egy gombnyomásra. Számomra kormánnyal még mindig élvezhetőbb, de még mindig nem vagyok kibékülve vele...

Zavar, hogy nem tudok a versenyre és a pályára koncentrálni, mert minden energiámat az köti le, hogy az autót az úton tartsam. Node, csak lesz valahogy.

Nem adom fel, jön a kontroller teszt újabb 2 óra állítgatással... [sóhajt]
  • LackoMester
    gratulálok a Soundmax hangkaridhoz,nekem is volt anno a M2N SLI Deluxe deszkámon-ne lepödj meg semmin-nem lehet rendesen beállitani...
  • LackoMester
    anno nekem is ez volt,de még a demo-nál....
    és szerintem XP-n jobban fut...mint Vistan pedig sem a procko sem a kari nem szar...
  • skyli991
    Már úgyis feketelistás volt a kód és csak 7es kaspersky volt, asszem van már újabb is. De köszi szépen, legközelebb kipróbálom!
  • Mikiller
    Későn láttam meg a problémádat,nekem is Kaspersky van, de nem kellett volna leszedni a vírusirtót.
    Jobbklikk az óra melletti ikonjára-Settings-Protection legfelül-majd jobb oldalon a Compatibility with application sel-defense ide takj pipát, nekem úgy lett jó. (Kaspersky fórumból van)
  • The Protector
    köszi a válaszodat.Nekem nem volt gondom a gameval de sokaknak igen.nekem 8600Gt-vel Ultran vitte az átlag 20Fps-t.Havernak meg a 8800-asán high-on megy jól-highon jobban megy neki mint nekem highon.viszont neki szaggat ultrán.Pedig mindene veri a gépemet.Ezért kérdeztem az optimalizálást.Még1x köszi a választ.
  • kuci06
    1. nem, ugyanolyan
    2. van, nem is akármilyen, szezonok, csapatmenedzselés, ponttábla, minden hülyeség :D
    3. csak festést lehet változtatni
    4. passz, nekem a demó is jól ment, ez is ugyanolyan
    5. aham, nagyon komoly :D Az nfs elbújhat... Tetszik, hogy rengeteg mód van benne (pl roncsderby, d1gp, touring car, f1000...)
  • The Protector
    Én a demoval sokat toltam singleban és multiban.A teljes mijen?
    -javult az irányítás?
    -carreerr mod van v vmi hasonló?
    -az autót lehet tuningolni?külső belső?
    -Optimalizáltabb a game?
    -jó game?
    Demó alapján favorit volt nkem
    Vki válaszolna a kérdéseimre annak nagyon örülnék.
  • RatBaG #2933
    2nd try:
    ki lehet vhogy kapcsolni a chatet, hogy ne lógjon bele a képbe?
    elég idegesítő azt lesni, hogy ki-be lépkednek folyamatosan verseny közben
  • Blekk Síp
    na király, én már bent vagyok
  • Akylleus
    gyertek gyertek: ranked - bridgestone - on,on - medium
  • skyli991
    :DDDDDDDDD MEGVAAAAAAAN :D Uninstalláltam a kasperskyt, elindítottam(újraindítani se kellett) és egyből megy!!!!!!!! Kilépni nem volt elég belőle. EZAAAAAAAZ :D
  • Alblink
    Valaki Ranked most? inditottam: nevem: StefanHUN
    Global - Bridgeston challenge on- on- medium
  • gabi89
    Nekem is Soundmax alaplapi hangkártyám van (Asus P5B alaplap) és simán fut szóval nincs hozzá köze...
  • K0CKA
    jaaaaaaa kisbetűvel volt nemláttam
  • skyli991
    Még akkor sem indul el, ha letiltom az alaplapi hangkártyát :S
  • Gibor
    idézet saját magamtól "csak sajnos volt egy picike problémám... nem találtam a szobát. xD"
  • K0CKA
    Dehogy sikerült elindítani?

Sztem mentünk volna mi is beírhattátok volna...
  • Gibor
    Ez a mai 8órai tallkozó nagyon királyvolt... gecc olyanokat versenyeztünk... nekem főleg a HKS drift tetszet... csak sajnos volt egy picike probémám... nem találtam a szobát. xD
  • Akylleus
    megy meg a jatek?
  • Akylleus
    koszonom.
  • skyli991
    http://www.gamestar.hu/jatek/race-driver-grid
    Itt még 2 embernek ugyanúgy nem indul mint nekem.
  • Alblink
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1155404673
  • Akylleus
    valaki meg tudna mondani a masik topik linkjet, amiben 30-50koros versenyre varnak pilotakat?
  • lac coo
    Irányítással akkor is gond lesz, legfeljebb velünk nem ...! :D
  • Akylleus
    egy ev mulva semmi gond nem lesz az iranyitassal.
    addigra mindenki kitanulja, hogy kell vezetni a kocsikat.
    szerintem.
  • lac coo
    Igen !Főként a gumizott részek érdekelnek , bár lehet hogy azt valamiből generálja a játék ....Mindig ilyent szerettem volna de ezidáig még nem sikerült összehoznom PS-ben :DDD
  • Alblink
    Valoszinu masnal se fog,max ranked-be lehetne,inditani,ha valaki indit irja le hoyg milyet.
  • Blekk Síp
    Nah én is multiznék egyet, vki csinálhatna szervert. Akik eddig írták, azokat nem látom én sem.
  • Alblink
    Ki hol van most rankedbe?
  • petesilver
    Én nem is szenvedek a kormányal, amíg végig nem tolom 1X az egészet billel, majd ha a pályák/autók mennek, jöhet a kormány rész. Faternak felraktam hétvégén a GRID-et, hát ma írta, hogy nem igazán tud menni ezzel az irányítással, pedig végignyomta az összes arcade pc autós játékot eddig, szimulátorral nem is találkozott még. Szóval annyira nem lehet rendben mégse ez a game:)
  • Alblink
    En nem latlak.
  • skyli991
    A képpel vmi baj van.
  • skyli991
    Hello!
    Feltettem a Gridet, de úgy ahogy a demó, ez sem indul el. Rákattintok kétszer és nem történik semmi. Soundmax alaplapi hangkártyám van, 2gb ramom, 7600gs videókártyám és 3,2-es P4 (ht) procim.
    Próbáltam úgy elindítani, hogy futtatás mint...rendszergazda, de úgy kiírja ezt:

Van valami ötletetek, hogy mit próbáljak még meg?
  • Szabi1991
    kell játszadozni vele, hogy megtaláld, a számodra tetsző kormány beállítást, de egy az R-Factorban is így van..

ha +van a jó beállítás, utána tökéletes az irányítás...
  • SeanJRRussel
    csináltam szerót
  • SeanJRRussel
    seanjrrussel-re keresetek rá privatba