7156
-
#3105 Grafikában tényleg.. A többiről ne beszéljünk :)) -
#3104 Miért is ...? :D -
ColMoss #3103 van time trial féleség ai nélkül ghost carral, leaderboards
Grid world - View cars ( itt kiválasztod a kocsit persze amit már megvettél) - Test drive , akár le is moshatod^^ -
Akylleus #3102 nem kotekedesbol, de te minden! versenyen karc nelkul mentel? -
#3101 Főleg NFS.
te tudsz kreálni multis profilt... mer én már bejelentkezni nem tok. -
bgabor #3100 Én is kipróbáltam a játékot, egészen forradalmira sikerült. A vetélytársak, NFS, TDU elbújhatnak. -
#3099 Hát ez az !!!!
Mikor valami időre mentem tiszta felüdülés volt !!!!
Egész jól ellazulnék néha ezzel, de az AI kritikán aluli: olyan verseny még nem volt, hogy ne törtek volna össze, vagy ne legeyen roncsderbi egy-egy kanyarban .... -
#3098 Csináltam egy csajszit a bömös elejére : csajeee -
Neoncsoves #3097 LOL :D:D:D Sirok a röhögéstől:
"- Irrealisan beeloz, elem all, es vidaman szol, hogy most megy elottem:)"
XDDD -
#3096 Nem lehet:) Csak AI-val lehet menni, hogy elvezd a szivatast, a roncsderbyt;)
Brutalis az AI, pontosabban a "koreografianak" nevezett resze;) Olyan valtozatosan tud megszivatni es porrazuzni (foleg a sajat tarsam:D), hogy mar kinomban rohogtem;)
Ket kedvenc:)
1.
- Le Mans, en 1., tarsam 2., van meg fel kor, mogottunk a mezony
- Szol hogy mogottem van, a kovetkezo kanyarban belem rongyol, atgazol rajtunk a mezony, totalkar, kieesunk:)
2.
- Donington, en 1., tarsam 2., van meg 3-4 kanyar...
- Irrealisan beeloz, elem all, es vidaman szol, hogy most megy elottem:)
- 1 kanyar utan kicsuszik, elnezest ker, es gyorsan belem tolat..., kiesunk, stb.;)
De ilyenekkel mar egy konyvet lehetne megtolteni:D -
lolartthemagic #3095 de én letagadom hogy magyar vagyok -
lolartthemagic #3094 szép a festés -
lolartthemagic #3093 zajlik itt is az életén már majdnem a végén járok kinek mennyi a drift rekordja? enyim ha jól emlékszem 5 perces FreeStyle Driften volt 83millió körüli -
Alblink #3092 Game valaki?ranked? -
#3091 Valami gyakorlást vagy szabad edzést hogy lehet csinálni ? Lehet egyáltalán ??? -
#3090 off
szerintem(!) ez a legjobb összeállítás, így a Forma autóktól egészen a DTM autókig, mind jól néz ki... jól látszanak a színek...stb...
esetleg más is megoszthatná a beállításait... aztán majd kiderül, melyik a szebb, melyik lehetne Default SG-s ;) -
#3089 hiába csinálsz ilyen olyan skin-t, más nem fogja látni hogy magyar vagy, max aki innen felpakolja a skin-t magának. -
#3088 Hoyg csináltad a nevet? -
K0CKA #3087 Nem kötelező!
am annyit babráltam a profilom és a mentéseket hogy kezdhetem előröl -
#3086 Mi a titka a privát szerver készítésének? Mert a Prohardveren akárki csinál, nem látjuk egymást. -
Alblink #3085 En nem festek kocsit,de a nevem mar -SG-es. -
K0CKA #3084 Dehogy? -
Akylleus #3083 ps es irjuk a kocsira, hogy sg -
#3082 van egyr rossz hírem:((
Sztem elölről kell kezdeni... -
#3081 nem jó:(( visszatettem és a chuckyíhunnal loginol:(()( -
K0CKA #3080 Van egy csomó mappa Autosave0,1,2...stb. minden féle...melyiket töröljem? -
#3079 őő nem
figyelj codemasters savebol kiveszel mindent, belépsz megcsinálod az accot és visszaterszed a fájlokatelvileg működnie kéne tesztelem -
#3078 sztem ha valaki reinstallozná akkor jo lenne és mindneki accját meg tudná cvsinálni
-
K0CKA #3077 De még mindíg nem montátok el hogy hogy lehet új online profilt csinálni!!??
Nekem mindíg bejeletkezik!Nem lehetne valahogy törölni úgy hogy a single cuccok megmaradjanak? -
#3076 (Y) -
K0CKA #3075 Na akkor így!
-
Szabi1991 #3074 én még elvagyok a hacsival :D
-
#3073 xD azárt mondom giorgio:D -
Alblink #3072 En jonnek.hova? -
Akylleus #3071 jojo...en a privatmailes kepre gondoltam... -
K0CKA #3070 Bazzeg...lol vagyok xD
Fordítva ááá este van xD -
K0CKA #3069 De az ELEJE az ELEJE!!
A zászlón is az eleje a zöld a kocsin is! -