GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
nem kell ide bõ feltöltés, nem igazi hoszt senki. amúgy holnap csaphatnánk egy sg-partit mit szóltok srácok?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

VRSDM
enyémnél sokkal jobb..
na csinálj privát szervert, aztán altab és megyek, aki meg akar majd még jön...

u dont have to listen anybody else but me

armageddon666
20/3Mbit?

@

VRSDM
ami viszont roppant mód idegesít, hogy a kormányzás nem változik a sebesség függvényében, nehogymár ki kelljen tekernem a kormány 270°-át hogy 200fölött tudjak kanyarodni :C

VRSDM
akkor akinek van bõven feltöltése írjon már be ide kéremszépen.

kuci06
dehogynem, én jönnék 😊
a demóval is egész jól elvoltunk...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

bertino
normál nehézség volt egyébként, de a szívemet kiköptem a legvégén <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

VRSDM
komolyan senkinek sincs igénye játszani közösen sg-sek? :$

grebber
Tudok olvasni és én is arra irtam hogy én max 3. tudok lenni kategoriában mert másik kettõt nem is látom csak startnál 😞 Szal közöm nincs elsõ kettõbe lenni kategoriában.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Pff normálon tolom ott is szenvedek.

Alexease
Direkt nem akartam betenni a kodokat, hogy ne rongaljuk masok jatekelmenyet. Gondoltam kuldom neked, aztan eldontod, beteszed FAQ-ba, stb.😉 Mar keso😉
Azt a sok szamot honnan vetted?!😊 Amugy kamu😉
kuci06
... a kreativitás azért megvillan az elsõ pár kódnál 😄
egyegyegyegyegyegyegyegyegyegyegyegy...egy 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

amúgy ezek a kódok vannak...

Alexease
Van meg nehany kod😉 Buschbinder BMW, Gamestation BMW, Aston Martin DBR9, All Drift Cars, All Muscle Cars...

Cápafogxy
Elsõ kérdést nem értem.

Nitro tudtommal nincs.

DJ Skyline
Live for Speed, GTR sorozat, GT Legends, Richard Burns Rally, miegymás. ezek közül nekem legjobban az LFS jött be, mert ott nem csak pálya autók vannak, hanem utcai is. igaz kamu autó a java része, de eléggé jó móka multiban azért.

csak neon van, az esti Japán pályán <#crazya>

lac coo
NFS, mimás...!?

Nitro hol van ebben a gaygiban ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Akkor a tobbi 5-6 kodot mar be sem teszem😉 A tobbin meg "dolgozom"...😛
Smicy2
vagy rFactor 😛

Charade GTti

Cápafogxy
Nem szimulátor, de nem is egy nfs hogy nyomod a jobbra balrát és elsõ vagy tök lazán. Ezért is élvezem a játékot mert van benne kihívás és nem is monoton.

pl. GTR2, Race07, és "nemsokára" jöna GTR evolution, amiben a GRID-es "luxus verdák" is benne lesznek 😊
[Koenigsegg,Zonda,Aston M.,Chevi C6..stb..)

VRSDM
nézd meg mikkel fut az ISI ENGINE, és azokat próbáld ki :]

armageddon666
Bonus Codes nem cheat :C

@

armageddon666
tényleg mondjatok már ilyen IGAZI szimulátort ... kiakartam már egyszer próbálni egyet ^^ am az ilyen IGAZI szimulátorban úgy megy az autó mint a valóságban?

@

én nem szeretek csítelni <#circling>

Maxtreme
Már vagy 2200000000X el lett mondva hogy ez NEM szimulátor.. Aki nem szereti az arcade stílust, az ki se próbálja..
ennyi..

Alexease
Aki eloszor megkerdezi, hogy mi az a szam a mondat vegen, az inkabb vegye elo a LEGO-jat😊)
Smicy2
IGAZI! szimulátorokkal 😉

Charade GTti

Alexease
Ha esetleg valakit erdekel😉

Micromania - Pagani Zonda - Prestige sorozat, osszes palya osszes nyomvonalan: M38572343 😊

VRSDM
van aki jönne játszani online? erõs netje van és csinálna esténként szervert?

Cápafogxy
Akik nem tudják irányítani, azok azért nem tudják mert nfs-el játszottak idáig. Amúgy még szép hogy kicsúszik a kocsi, nincs kipörgésgátló meg ilyenek.

Gagyi fizikai beállítások? Milyen játékkal játszol te?

Alexease
Sajnos elbaltaztak a lehetoseget, hogy lebutitottak a kezelest😞 Persze, ez nem szim, de ha mar tudja az engine normalisan is, akkor miert nem lehet vallasztani?!😊 Jo persze, az AI es a catchup fix, de akkor legalabb lehetne normalisan egyedul autokazni es/vagy online😊

Amugy, ha at vannak irva a tapadasok, az FFB beallitas (camber es toe), a pilota fejmozgas, akkor mar egy fokkal jobb😉))) Az autok parametereit kellene megpiszkalni, kivenni az extra feket, tapadast meg mitudomenmit😊
armageddon666
elsõ Le Mansnál utolsó lettem 😞(( na mind1... ellenben a Mustanggal (elsõ választhatóból a 2.) elsõ lettem ^^ Japánost egyszer próbáltam, elég is volt O.o ilyen szemét mapot még nem láttam játékban.

@

Cápafogxy
Csak a kateriába lett elsõ, nem az egész versenybe.

Smicy2
bocsi, hogy leléptem de nekem nem tetszik a fizika :S
a többi jó lenne, de így... 😄

Charade GTti

nah 2 órát kocsikáztam, a feelingje vmi eszméletlen jó 😮

a grafika, hangok tökéletesek 😮

az írányitás fura, nem egy szimulátor, de kormánnyal úgy 1 óra után, könnyedén nyerem a drift versenyeket (10x több pontal).

Logitech Force EX, és Logitech Rublepad 2-vel tökéletesen megy a játék, de a kormánnyal azért sokkal hangulatosabb 😄D

igen, kihagytam egy I betût a csapat nevembõl 😄

Sland
legnehezebb módban?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

lac coo
nA, KIPRÓBÁLTAM EZT IS, UGYANOLYAN BUTA NEKEM MINT A DEMO VOLT....
10 PERCIG ÉRDEKES AZTÁN A GAGYI FIZIKAI BEÁLLÍTÁSOK MIATT UNCSI .... eNNÉL MÉG trd3 IS JOBB VOLT 😞((

Upsz ... 😊)))

Szal : az irányítás nekem nagyon pontatlan, sokszor arra megy amerre akar, finom helyzetekben nem lehet mit kezdeni vele.
A hang az viszont zseniálasan jó lett !!!!!

Nálam uninstall ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

grebber
Aztadurva elsõ lettél.Fogadd teljes elismerésem!! És a legjobb esetben is csak 3. lehetnék az osztályomon belül mert elsõ kettõt nem is láttam csak a rajtnál 😞

Start - Minden Program - keresd meg a Grid-et codemasters mappában lesz tuti és ott van Safe Mod és visszaveszi neked a grafikát hogy elinduljon!

macleody
A stability mit csinál? Nkem csak a traction control meg az auto gear van bekapcsolva.
bertino
aaa most csináltam meg az elsõ Le Mans-ot, hát ujrakezdtem vagy hányszor míg a kategóriámban elsõ lettem... most sztem mára elég is volt a játékból <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Párat támogat le volt irva valahol itt a fórumba!

armageddon666
úúh segítségek közül csak stability van bekapcsolva meg autováltó ^^

@

Törölt felhasználó
Alapból nem támogatja a gamepadot? Pff

A kormányt sem?
Hááá nééékem ez teccik....szép is jó is....<#mf1>
Mikor jelenik meg ,napra pontosan nem tudja valaki?
Ezér sorbaállok majd a hülyeazértnemvagyok bótban<#buck>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

DarkSector
Valaki.... megoldás?
Elõször mentem 1 kört, majd fullra raktam a grafot, és utána újra akart indítani, és utáána intro után kilép!!!
De sem megy már, és ha ezt újrarakom akkor sem megmaradt a probléma...
Légyszíves segítsetek!<#help>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Xpadder nevü progit említettek anno a demónál de nekem az kinai hogy kell használni.
De nekem billel nincs gondom.

Nem tudom, de én is hasonló problémákkal küzdök. Race '07, GTR 1-2, rFactor, RB:Rally tökéletesen irányítható a kormányommal, de ez elég gyalázatos. Egy idõ után már (majdnem) egyenesen is tudtam vele menni, de hiába állítom azt a pár bizgentyût, nem lesz jobb. Billentyûvel jobban tudok vele menni. Pedig a felsorolt gamék nem a legegyszerûbb autós játékok. Ilyen téren (meg persze másban is)csalódtam a játékban.