GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Sziasztok!

Hol tudom beállítani a játékban hogy tudjam használni a Gamepadom?

kirol
Itt a full-ban Online hol van a DTM?
Mert sehol se találok olyat.

Eagle16
Még nyerned kell jópár futamot a csapatalakítás után és egyszercsak felajánlja majd hogy válassz csapattagot.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Csak hozzá kell szokni. Minden autót másként kell iránytani, sokat kell vele játszani hogy belejöjjön az ember.
Ha nagyon nem megy, akkor kapcsolj be minden vezetési-segítséget és úgy már tényleg nem nehéz.

Én például reggel még (mikor elõször játszottam vele) úgy játszottam, hogy minden verseny végére darabokra törtem a kocsit. Így pár óra játék után viszont volt már olyan futam is, mikor csak a fényezés sérült meg 😊 Szóval sokat kell játszani és menni fog.

MerlinW
Srácok, ti hogy a fenébe tudjátok irányítani az autókat?😊 Próbáltam kormánnyal, borzalmas. Állítgattam a holtjátékokat, linearitást, borzalmas. Billentyûzettel szörnyû. Mi a titkotok?😊

GTR, rF, LFS-el nincs problémám, de ezt egyszerûen képtelen vagyok az úton tartani.

[merlinw.org]

hello!
jo a játék.egy valamit nem értek most értem oda hogy csapat létrehozása ezt meg tettem és csak én vagyok a csapatban.ezt nem értem hogy miért csak én vagyok benne még egynek kéne lennie de semmi.valaki elmondaná hogy hogyan van ez?
elöre is köszi

\\__/) (O.o) ( } { )

armageddon666
képek alapján megtetszett a jkáték és leszedtem. így pár verseny után 2 dologra jöttem rá ^^ nagyon fasza gém, de béna vagyok hozzá :S eddig max NFSekkel toltam, illetve TDUval, de ez valahogy nagyon más. Lehet nem billentyûzettel kéne próbálkoznom? Kormánnyal könnyebb, vagy csak más?

@

macleody
Így jobb?
Heló! Az lenne a gondom, hogy nekem pl verseny közbe, ha kilépek ESC-el akkor nem tudok visszamenni a játékba. Continue, és a sárga kijelölés eltûnik. CTRL-el visszamentem egyszer, újra ESC, de akkor már nincs CTRL. És nem tudok sehova menni. Milehet a gond?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Eagle16
Nem mindegy hogy hogy van beállítva a grafika:

tobias88
hú de csúnya a tükrözõdés <#zavart2>
szal plz helpp
macleody
Ráhibáztál, a Dirt full szinkronsan kapható. Nekem is úgy van meg.

Eagle16
Akkor azért nincs még csapattársad. Több versenyt kell nyerned.

A Le Mans 24h engem is kikészített, mindig utolsó leszek 😞
Aztán hagytam a fenébe, a verseny teljesítéséért is ad pénzt.

grebber
Én 3 versenyt nyertem csak kettõt a jobb szélsõben egyet a bal szélsõben! Ez a "24 órás" futam de kiakaszt már vagy 10edszerre kezdem elölrõl. Elsõ körig jó vagyok elsõ vagyok osztályomba azt a 2. van megleõz mindeki mert elkurom 😞

Next PC upgrade: 2022

hello!Nekem az lenne a nagy gondom h ilyen a kép a menübe:
http://img89.imageshack.us/img89/9570/foskpcy4.jpg

demo simán futott de a teljes verzióba ilyen gondom van.Laptopom van h 2400xt-vel meg 1 giga rammal meg egy athlon 64es 1.8ghz-es processzorral.
Eagle16
Én itt tartok, és van .csapattársam

Sziasztok! Controllerrel nem lehet irányítani ugye( Logitech DualAction)?
ajem kisa
Nemtom, aszonták a többiek, hogy nemmegy nekik...passz

szinkron nem lesz ? :S

mintha a Dirt-hez lett volna 😄
(nem játszottam vele 1 percet sem)

Akkor tuti bug, mert nekem aztán nem dumál senki. Siri csend és alt+f4. Ugyanez volt a demonál is.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Na utánaérdeklõdtem, mire ez a nagy késés..

Magyar felirattal jön majd ki, ennek én örülök és várok... 😄😄
robotnyk
érdekes, nálam is lement mind a 3 'zónából' az elsõ széria, de nincs team mate funkció továbbra sem.
ilyen már másnál is volt, valami bug lehet.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

utána vársz kb 1 percet ?

addig dumál a gép neked...

Csak az a baj, hogy nekem semmit nem csinál az F2-re. Ill. semmilyen gombra nem csinál semmit, miután széttörik a gép.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Balazs15
akkor létszives mond el..16:10 es arányt is átállitottam de a 1440/900 felbontást egyszerüen nem ajánlja fel

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Eagle16
Hol tartasz? Egy képet mutass már róla. Én mire végeztem a Muscle Car-os pályákkal "rookie" szinten, addigra már volt csapattársam.

grebber
Hát de mikor adja be?? Mert ennek így nemsok az értelme mert hiába nyerem meg a futamokat ellenem 2-en vannak a többi csapatban és ugye több pontjuk is lesz ezáltal mint nekem egyedül!

Eagle16
Pedig kéne lennie, ha már van saját csapatod...lehet hogy csak egy kicsit késõbb adja majd meg...

robotnyk
nekem sincs o.O
VRSDM
f2-vel visszatekered az idõt, aztán nyomsz egy f12-õt ha jónak látod a témát.

és visszapörög az esemény.

amúgymeg iszonyatosan nagy játék, kb. amit vártam azt kaptam, néhány részen túl irreál de annyi gond legyen 😉

u dont have to listen anybody else but me

Eagle16
F2-vel visszatekered ameddig engedi, aztán F12-t kell nyomni és onnan lehet folytatni.

Valaki mondha meg please, hogy miután szanaszét törtem magam és megjelenik a bal felsö sarokban az "R" betü akkor mit is kell csinálni, mert nekem ezidáig csak az ALT+F4 segített.

grebber
Most nézem csak nekem nincs is a My Team-en belül olyan hogy Team Mate 😞

VRSDM
minek kell hama szoba? :$
privátba megcsinálni és kész. szerintem.

u dont have to listen anybody else but me

ajem kisa
Valaki multiba most?
valaki belinkelt egy hama szobát...ot találka
SG-GRID
jelszo:sg-grid

Eagle16
Eléggé hosszú. Én reggel óta játszom vele, és még 10%-nál sem tartok ...(ezt így százalékban nem írja ki, de 9 nagy bajnokság van, és abból én még csak egyet csináltam meg teljesen)

Prince23
Aha.. mer itt visszaolvastam... és a csapválasztásnál egybõl az ugrott be h multis... legalább hosszú a single?

ui: colin mcrae-nek lesz a e folytatása, így a tragédia után? vagy teljesen függetlenednek, és más címmel jön ki?

grebber
Köszönöm!

csak a monitort dobd ki😄,vagy számíttasd be egy hannsg 22 colosba...1680x1050😄
az én samsungom(19") is csak 1280x1024-et bírja...
Eagle16
Is. Van egyjátékos mód is. (és nem is rossz)

JuanG
jah ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Prince23
Ez multis játék?😮

Eagle16
My Team --> Team mate. Ott lehet kirúgni és felvenni csapattársat.

grebber
Éppen ez az már megalapitottam a saját csapatom de hogy lehet oda másokat hivni?

Eagle16
Késõbb engedi, miután már van saját csapatod.

bertino
<#lama><#lama><#lama><#lama>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!