720
-
#560 -
#559 hát én már mentem 1x 0.00.001-es időt speed buggal és utána egyből a vinfos hibát észlelt és képet sem tuttam csinálni... -
#558 annyit tudok én is kormánnyal -
#557 Sztem helyénvaló a csúsztatás is, elvégre ez inkább utcai autó, mint pályaautó.
Így végre leküzdöttem 2:16.111-re. -
Gibor #556 Hmmm GTR2-ben rosz a fizika? oké sztem te még nem vezetél autót... -
#555 "rossz a fizika, mint pl GTR2" -micsoda
a gtr2 -be szerintem tökéletes fizika főleg ahogy átmész a kerékvetőkön az valósághű
amúgy az lfs nekem is szimpatikusabb olyan aranyos mint régen a Rally Masters volt :-) egyébként abba biztos nem verne oda senki
Jackass - Ombika sokat fejődőtt itt a BMW M3-ba - most nem én lettem az 1. végre van kit legyőzni -
csimpok #554 Valóságban tuti nem kéne csúsztatni, meg lehet, hogy itt is jobb lenne, ha végig tapadnék, mint ha sínen mennék, de annyit még nem mentem vele minden kanyart pontosan tudjam hogy kell venni, és sztem nem is fogok, mert ugyanolyan rossz a fizika, mint pl GTR2 meg a Race játékokban, összehasonlítva pl LFS-sel. -
#553 Ezekszerint itt-ott bizony rallisra kell venni a stilust. -
#552 hol van -
csimpok #551 Jólvan akkor ott a replayem nézd azt.... -
#550 hova van irva
a játék nem irja ki ne legyél má hülye
én is akármit odaírhatók
a videót gyorsítani is lehet ha értenél hozzá -
csimpok #549 Miről beszélsz? 2:10,4 az ideje, oda van írva...
Itt meg az enyém: minden segítség off, 2:12,6.
http://rapidshare.com/files/57252649/Nuerburgring_Grand_Prix_HOT_LAP.Vcr -
#548 2.15 Logitech MaSzKa (sg)
jelszó: sg
-
#547 Indulok,come on!! -
#546 server má van:-) -
#545 :) -
#544 ez a video ránézésre max 2:16 idő
én nem csúszkálok ennyire
a lassíton ment csak át jól a gyerek
ha live for speed S2 fizika lenne a játékba a gyerek a felniken menn a 3. kör után:-) -
#543 Siess! :) -
#542 15perc ha ki tudod várni:-) -
#541 No indit gyorsan vki servert,mert aztan fontosabb a b.nő! :))) -
#540 Ezert mondtam ,h en nemtudok 2.16 ala menni es varom az igert videot!! -
#539 jaja (én azt tapasztaltam hogy ABS-el hosszab a féktáv... annak ellenére hogy álítólag rövidebb... na mindeggy én sokkal rövidebbet tok fékezni padló ABS nélkül) -
csimpok #538 Ott a Youtubeos videó, mi kéne még nektek?... Egyébként meg ABS nélkül jobb időt lehet menni elméletileg, ha megtanul az ember rendesen fékezni, nem véletlen nincs a versenyautókban ABS. -
#537 mikor megjelent a játék nem tudtam hogy mennek egyesek olyan jó időket
azt rájöttem - csalnak
így nem lehet annyira csalni -
#536 Ugye most nem azt mondod, hogy eddig ki volt kapcsolva? -
#535 ma este fele lehet majd bizonyítani
zászló szabály bekapcsolva (kanyarlevágás nincs) -
#534 NEmreplayben ide mindenkinek hadd lassuk!! :)) -
#533 Egy ilyen minden OFF-os 2:12-2:14-es replay file-t nem küldenél el nekem e-mail-en? Megöl a kíváncsiság, hogy hol lehet még 5 másodpercet összeszedni. -
#532 Akkor varom videot! Kuplunggal nyomod vagy ebben nincs?
Az iveket ugyan igy autokazom es ott fekezek ,DFPvel nem igazan tudok lejjebb menni,szal szerintem igenis szamit a kormany! Hany fokra van most allitva kinnt a winfosba? -
csimpok #531 ABS nélkül is van aki 11et megy :D Én is megyek 12-t... -
csimpok #530 Az állítólag mindegy, csak külsőre más. -
#529 Nah nagy idegessegemben,hogy itt magyaraznak emberek 2.12es idoket, ABS:on egybol 2.14-es idot mentem ,ezelott minden offal 2.16x lett a vege!! Szal igy nem erdekel eredmeny,minden segitseg kikapcs,AZ A LENYEG ugy mennyit mentek !!! -
#528 Oks es hanyas felnivel? -
csimpok #527 Csak ABS-t használ. -
#526 Mi ez vazze automata es segitsegekkel loll??!!! -
csimpok #525 http://youtube.com/watch?v=VOBW4O03jEs
Pl így... (ezt nem én futottam) -
#524 Igen es hogyan es mivel? -
csimpok #523 2:12-t simán lehet menni levágás nélkül. 2:12,1 a legjobbam. -
#522 En stabilan tudom 2.16/17-et,de 2.14-eket nemtudom hogy mennek zaszloszaballyal vagye azalatti idoket!! -
#521 igen én is 2.19 környékén megyek...