BMW M3 Challenge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hosszú nürburgringet a gém nek!!!

Istencsászár
PGR3ba is van Nord ( meg még kitudja mikbe ), szal szerintem nincs ilyenrõl szó.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

festeni lehet mert dds-ekben van a textura -.-

DanielT
Nemtom, hogy lehet ez régebbi engine, vagy em a grafikai enginerõl beszéltek? Mert ehhez képest a Race07 fények tekintetében sehol sincs.
Igen, azé..ill tavaj még bizti az övéké volt...A TT ben is benne volt..😊
Mikor kezdjök modolni a gamet?<#buck><#buck><#idiota><#ravasz1>

én alap beállitáson hagytam 😄D

a képeken látszik hogy nincs éllsimátás bekapcsolva pff :S

Zomil
nekem szintén😊 2800+ 64-es amd, 9600xt, 1giga ram
minden maxra tolva egyedül az árnyék van kikapcsolva teljesen és igy stabilan megy a játék nem szaggat

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

1 giga ram, Ati Radeon 9600, 3,2 GHZ-s proci, max autókkal stabil 40 FPS (belsõ és külsõ nézetben is)

szal nincs nagy gépigénye 😄D

Zomil
mi a neve a szervernek amihez megadtad a kódot?
mert találtam olyan néven szerót mint amit lejjebb irtál de oda nem volt jó a pass

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Alexease
Nem.
Nord szerintem valami jogdijas lehet... talan a Sony-e. De csak tipp...
aha.hoszu 23km esen is?
Istencsászár
Nürburgringek😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mien pályák vannak benne?
Istencsászár
Mondtam én h baj van, nekem is😊

200 méteres féktávot tessan tartani az 50 méteres követési távval.<#nyes>

Pepsi Twist
Bázz iszonyat a fizika kurva lyó 100000 éve fékezek azt nem állmeg 😄 260ról 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Zomil
és mi a szerver neve?😊

amugy Tarja-ért +5pontrol indul nekem a játék😄DDD

Pepsi Twist
hát ez KURVAJÓ GAMMA [/fav] mar nyomtam online hát mitmondja mindenki viszonylag "lama" tehát senki nem olyan pro (en most 2. helyen végeztem) JA ÉS NAGYON FASZÁN LEHET DRIFTELNI

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Tomievo
Bocs, most pihenek egy kicsit.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Nemigaz, te elvetemült drifter...!!!XD

nekem még fél óra :S

lassan jön <#rinya>

gviski
Mivel sok volt a külsöldi ezért lejelszavaztam a servert

pass: vsrbmw

Virtual SimRacing

Alexease
Csak feltettem, nem birtam ki😉 De igy elsore valami nagyon erdekes: TV-kamerabol 350 fps (!), cockpitbol, a celegyenesnel 15 (tizenot!)😊)) Valamit allitgatni kell, vagy ez a regebbi engine nem bir valamit😉))
Alexease
Igen, O az😉
num 4-6 ? 😮

Zomil
amugy a fõmenüben nem a nightwish énekesnöje énekel? 😛

remélem lesz E30 mód is -.-

Bence94
elõzõ nem ment volna sorry

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Bence94
nem 😄 nem is gondoltam hogy drifteljek direkt csúsztam hogy oldalról lekapjam a verdát.

Bence94
nem 😄 nem is gondoltam hogy drifteljek csak csusztam egy jot de most tényleg.

Alig, hogy kijött a játék, máris drift megy..Nem szégyellitek magatokat?XDXD

Bence94
én se szeretem. ha van lehetõség belülrõl nézem csak a kocsit akrtam meg mutani meg a törést.

lac coo
Hát az szép lenne 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Bence94

bocs elszúrtam most jó lesz.

Tomievo
Ugyan már, pont olyan a fizikája is meg az ffb is mint rF-nek.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Bence94

lac coo
Micsoda??? Az NFS, meg a többi ilyen fajta, kapásból azt mondja , hogy szar és hogy úgy csúszik mintha olajos jégen menne 😊))))

Persze jó kis autót ez, de ha ilyen lenne mint itt, tuti nem kellene 😊)))
Mondjuk elvbõl soha nem vennék orrmotoros sportgépet, mert az gagyi 😊)))

Istencsászár
Jajj hátulrólnézet😊) kapcsolja ki!^^

Bence94
na kipróbáltam nem rossz a grafika szép fullon bár nekem az árnyékok csak mediumon vannak meg a látótávolság is azon van 2x-es élsímításon van.törés van bde szerintem kormányon sokkal jobb lehet elõkell kaparnom a kormányt is.szóval jó lett nálam: 8.5
itt van egypár kép.
Kép (142.0 K😎
Kép (164.2 K😎
Kép (151.9 K😎
Kép (162.0 K😎
Kép (99.7 K😎
Kép (104.0 K😎

Istencsászár
A többség nem veszi észre a hibákat, azt se tudja kik csinálták mi a multjuk, miért és mi hajtja és mi a lényege😊, egy átlag ember nemfog fizikát elemezni, max látja h ilyen is van és nem lehet 230al kanyar bevenni😊. A cucc ingyen reklámnak jó, bohóckodni jó. Ha sok pénzem lenne megfontolnám egy ilyen autó vételét mert nekem kimondottan tetszik a "cápás" vadállat😊

lac coo
Az gondolom eggyütt jár a BMW-vel 😊))))

lac coo
Kipróbáltam, szvsz nagy szar az egész 😊)))
Elavult darabos fizika, rossz FFB ez már elég egy uninstall-ra 😊))
A játék alapján egy biztos, ha sok pénzem lesz és sport-autót akarok venni magamnak, messze elkerülöm az M3-at 😊)))))
Nem vagyok biztos , hogy ez annyira jó reklám lenne a BMW-nek, fõkép ha rákattan az NFS-hez szokott tömeg 😊)))
Azt a negatív kritikát amit azoktól kapni fog az autó.... 😊))))

Viszont van egy szép modell, és egy rakat igen jó hang 😉

Istencsászár
Össze kellene "olvadniuk" a Simbinnel😊 vagy leglábbis 1 név alatt futni és ugy fejlesztni.

Alexease
Igazabol nem ismerem az ISI helyzetet, pontosan hogy mukodnek a dolgok, de a lattottak alapjan, en a helyukben, mar fobe lottem volna magam😊))
Tomievo
Már megy Gábor. CSinálhatnál servert megin.

DJ Skyline
egy BMW Unleashed-nek én kimondottan örülnék! <#buck>

avcom
ja most lenyúlták az Intelt is <#vigyor>

Alexease
Ez akkor lett volna igazan jo, ha nem a 2 eves GTL cuccukra pakoljak ra, ha nem a legfrissebb RACE07 alapjukra😉 Bar hulyek lettek volna azt kiadni a kezukbol (vedelmet erre meg nem tehetnek, mert hulyen nezne ki)😄DD

De a SimBin jo beekelte magat, szerencsetlen ISI-nek meg egy ilyen M3 Challenge sem jon ossze;( A SimBin-nek meg ott van a GT, WTCC, ott lesz a Ferrari Challenge, es ha ilyen jol nyomulnak, meg egy komplett BMW Unleashed is belefer😉))

Nem tudom, hogy az ISI ilyenkor kap valami reszesedest, vagy egyszer eladtak a "regebbi" engine-t, aztan a SimBin kihasznalja a vegletekig?!😊 Ez mar az 5. program😄
Istencsászár
Valami nagyon elvan csesze a pályával, kijövök boxból azt ráállok a pályára és zutty le 15 20 fpsre😊 med grafon, fullon 5 fps volt, ja és csak én voltam a pályán😊

DJ Skyline
nálam nem akad egy csöppet sem, minden max kivéve az élsimítás, pedig a gépem nem egy égimeszelõ már <#smile>