720
-
#159 Most envagyok lama vagy tenyleg nincs benne,ahova beirjam a server nevet +passot?! :(( -
Szabi1991 #158 vki csinálhatna bannert -.-
van jó kis 176x200 as hátterem telóra a fehér BMW-vel ha kell vkinek :)) -
Szabi1991 #157 tegyéla videó alá zenét..
úgyis elég hue hangja van a kocsinak :S -
#156 Látom pörög a topic -
Szabi1991 #155 nah megy
Magyarok ide! jelszó hun... -
#154 kivan pipálva és akkorsem jó -
#153 Hagyd futni a geped,mondjuk nekem is ilyen netem van,elindithatom 9tol en is!!! -
Szabi1991 #152 oké, de 9 kor lépnem kell :S -
#151 mikor lesz megin szerver inditás? mennék én is :)
szerk: akkor indithatnád is :D -
#150 Movies fül / Record Sound kipipál -
Szabi1991 #149 Magyarok ide!jelszó hun volt a neve :D
most nemmegy..
de ha akarsz versenyezni akor elindithatom megint :)
10 en voltuk fent, lag nélkül..
pedig 8/0.5 os netem van :D -
#148 Mondjatok mar cimet please vagy alapbol latom ,ha internetre kattintok jatekon belul? -
Szabi1991 #147 a szerveremen 10 en indultunk,és 10 en értunk be, igaz hogy madmax kapott 1 kört :DD -
#146 Igen ,mert ha kilok es te utana kilokod direkt,akkor meg o van felhaborodva!! :))) -
#145 én azt utálom hogy 16an elindulunk és 2en fejezzük be a versenyt... de a játék isteni -
#144 mit kell nyomogatni a frapsba hogy vegyen fel hangot mert vennek fel 1 kis drift videót... -
#143 Az. Főképp amin van gameport csatlakozó ;) Megussza 1000 ft-ból, míg egy gameport=>usb átalakító mikor egyszer én akartam venni ( ugyanezen problémára csak joy...) 10 000-en felül volt . -
#142 Akkor a gtr2-ben elvileg jobban is lehet csusztatni ,ha ujabb az engine benne?
Tudtok magyar servert,ami fut most is? -
#141 tök jó volt -
#140 -
Szabi1991 #139 :DD -
#138 Héjj én is sg-s vok -
#137 csinálhatnál többször is, sőt, kéne egy állandó magyar szerver -
#136 Nem tudom, én nem kaptam e-mailt, és egyből jó volt... -
Szabi1991 #135 csináltam egy Magyarok ide! szervert , 10 en voltunk rajta(magyarok)
2 órás baromkodás, majd 3 (4 körös) verseny :D
Mad Max és Matthew SG-sek :D
-
#134 helo kipróbáltam kormánnyal és egyszerüen isteni még majd egy kicsit kell még finomítani az irányítást. majd egyszer mehetnénk egypáran online-ban. -
#133 ne paráz dobjad felfele:DD(majd letesszük az ovadékot)XD -
#132 Hangkártya?:D -
#131 Kösszenet, regeltem de nem enged még be és mailt sem kaptam a regelésről...vagy nem is kellett volna? -
#130 ISI engine evolution:)
A legfrissebb engine mindig az ISI-nel van, Ok fejlesztik;) A referencia jatek az rFactor, vagyis azt lehet a legfrissebbnek mondani (termeszetesen, mint publikus verzio):)
A GTR az F1C engine-t kapta meg (persze megpiszkalva), a GTL-be mar az uj grafika resz is benne volt (gMotor2). A GTL es az afolotti reszeket a SimBin eroteljesen tovabb fejleszti, foleg script reszen (animaciok, eso, jatekmodok, stb.). Igy a GTR2-be bekerult az eso, tukrozodes, a RACE/RACE07 parosba az grafikai, effekt es hang kiegeszitesek (ablaktorlo, hangefektek, koszolodas, stb.).
A lenyeg, hogy fizikaban, kormanyzasban, FFB-ben, beallitasokban, gumiban az rFactor a legfrissebb, de a szolgaltatasok, latvany szempontjabol a RACE/RACE07 van telepreselve minden joval;) -
#129 Az EXE-t atalakitottam, igy beteheto mas palya is. De csak mindig egy. A tovabbiakhoz jobban szet kellene turnom a progit;) De igazabol semmi ertelme, ott a GTR2, az alatt mar lehet az autoval tolni, raadasul frissebb az engine.
Az EXE-t meg sem adom kozkezre:
- nincs ertelme, ahogy az elobb irtam
- nehogy beragjon a SimBin/10Tacle paros (ez azert meg sem az "ide-oda masolgatok file-okat"). -
#128 Gameport-od van. Lehet venni átalakítót, de elég drága jobban jársz egy egyszerű, gagyi hangkártyával, az még jó olcsó is . -
#127 biztos.... -
#126 Hali!
érdekelne a játék :-) namármost nekem van egy kormányom, aminek olyan csatija van ami nem megy bele a gépbe :D a kormánynak asszem soros port vagy milyen a csatija, lehet venni átalakítót? -
#125 én tuti megyek :D -
#124 Most jottem netrol,sok kocsog van,de kibaxok veluk ,mert nezek hatra jon 1 kanyar es o arra szamit fekezek ,en meg elrantom es nekirepul a falnak,majd kilep en meg nevetek!! :)))
jolenne vmi sajat server!!
Este vki jon veretni? -
#123 LFS-ben legjobb a rajt, sosem lehet tudni kifog hátulról belemenni a tömegbe :D -
#122 Internet menü, fönt a bal sarokban Register...
Amúgy nagyon jó gamma, csak idegesít az a osk idióta aki direkt arra megy, hogy kilökjön.Mondjul lfs-ben már megszoktam... -
#121 Nemtom ki hogy van vele, de nekem nagyon bejön (simfan vok), a gépigénnyel sincs para, most léptem ki a szarrá törött m3-ból hogy megkérdezzem: hol lehet regelni online és hogy? -
#120 mér fagy be a menű egyfolytába?elinditom aztán lefagy.help