BMW M3 Challenge

← ElőzőOldal 15 / 15

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Akkó fel sem rakom, annyira amúgy sem érdekel 😊)))Van már annyi 3-as BMW mint a szemét 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

DJ Skyline
kipróbáltam, 8/10! van intro (bár ez nem lényeg), menü szép, grafika szép, hangok jók, autó kidolgozása szép, mi kell még egy tök ingyenes játéktól? <#eljen> azért csak 8, mert lehetett volna több autó is (<#idiota>), de ettõl függetlenül nekem bejön!

Istencsászár
Biztos kell neki kór kettõ mer a zintel BMW támogató<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gviski
Én még tudtam, reggelni, majd megnéztem a server listát és kiléptam. Majd most probáltam belépni és nem megy? lesz valami UPDATE?

Virtual SimRacing

Istencsászár
Az nincs de nekem akad mint a disznó😄DD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
De ugye StarForce nincs benne? <#hawaii>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

w77d
a grafika IS érdekel, de nem elsõdleges! 😊

Alexease
Ha ismered a GTR-t, GTL-t akkor mar tudod milyen, ugyanaz😉 De ha a grafika erfdekel, akkor ez nem neked keszult😉
Am ebbõl látszik, hogy mennyire nem azzalfoglalkoznak a BMW emberei, hogy a verdákat csinálják, ehelyet kockulnak..XD<#idiota><#idiota>

Tomievo
Természetesen csak M3 van, választhatsz kétfajta felni és futómû közül. Ennyi a beállítási lehetõség. Grafika ugyanaz mint a többi gmotor2.0-ás játéknál, a belsõ igazán szép. A motor hangja elsõ kir, utána már kicst zavaró. 😊 Kapcsoljátok ki az elektronikákat, nagyon - nagyokat lehet vele keresztezni. 😄
Sajna egyenlõre nem megy a netes regelés, úgyhogy addig nem lehet neten nyomni.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

w77d
gondolom csak egyféle járgányt lehet választani..

DJ Skyline
elég jó, és a belsõnézet is ütõs

w77d
a játék grafikája milyen?? üti legalább a world racing 2 színvonalat??

Desiderata
dehogy, jó hogy nyitottad
gviski
A Virtual SimRacing elindította a BMW M3 Challenge Serverét.

Virtual SimRacing

Bence94
nem a gamekapocs-rol.mert baj hogy megnyitottam?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Höm..nemsemmi..Ez a bajövõs kategória már, az ingyenes fronton is.😊
Sok szponzor powa😊

Desiderata
a játékhírek topikból tudod vagy más forrásból? csak kiváncsi vagyok
Bence94
Ingyenes teljes játék érkezett a 10tacle-tõl. A múlt héten bejelentett, szabadon letölthetõ BMW M3 Challenge profi szimulátorélményt ígér!

A játékot a 10tacle Studios munkatársai a BMW mérnökeivel közösen fejlesztették ki, és állítólag tökéletesen adja vissza az új M3-as modellek vezetési élményét - persze csak ha profi kormánnyal állunk rajthoz.

A játék a hardcore szimulátorrajongóknak készült, de hogy valójában mennyire sikerült lemásolni az igazi autók viselkedését, azt döntsétek el ti, méghozzá úgy, hogy magatokévá teszitek a programot!

Rendszerkövetelmények:
Windows XP / Vista operációs rendszer
1.8 GHz Intel Pentium IV processzor
512 MB RAM
500 MB szabad lemezterület
64 MB-os, DirectX 8.1 kompatibilis videókari
DirectX 9.0c driver

Letöltés (freeware licensz):

10tacle szerver BMW Jeuxvideo Extreme-PlayersBMW M3 Coupé szerver

hamarosan lent is van.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

← ElőzőOldal 15 / 15