BMW M3 Challenge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ginger17
Márhogy egyészen pontosan arra gondolok, hogy bele kéne kombinálni a GTL pályákat ebbe a nyavajába átnevezgetés nélkül...

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

Ginger17
Nemtudom... most alapból nekem nincs fent a GTR2, mégis kedvem lenne hülyülni egy két pályán. Nem lehetne ezt is vhogy megoldani? Tippeket kérek: egy vagy két nap??? <#idiota>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
Magyarul a GTR2-ben lehet menni ezzel a verdával is... ennyi.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ombika
Magyarul minden palyan verethetunk vele ,amig gtr2-ben benne van?! 😊))

DJ Skyline
GTA San Andreasba is belelehet már tenni akár 😊 "megnyitottam" Maxban a kocsit, csak nincs kedvem most nekiállni szétbontani, összerakni, stb, így is x+1 dolog van már amibe bele kezdtem a GTA-hoz <#idiota> meg amúgy sem szeretem más modelljét lopkodni, pláne ha free!

Alexease
Ezt az M3-as verziot, nem is sok ertelme van modolgatni😉 Ott a GTL, vagy a GTR ami frisebb (pl. eso, tukrozodes, stb.) Csak azert vedtek le, mert lesz valami hivatalos Challenge nyeremennyel, vagy valami hasonloval😉
Az hogy kiszedik belole az auto, az meg lenyegtelen😊 Ugyis a masik ket SimBin termekbe rakjak bele (GTL, GTR2)😊

Ha vedelem, akkor ott a RACE/RACE07 Steam-mel. Azt az engine-t mar nem szeretnek kozkezre adni, abba mar tulsok mindent fejlesztettek bele.
Pepsi Twist
Nem akar valaki velem most 1-et tolni online?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Ginger17
...de látom már Alex is rálelt. <#vigyor3>

Ginger17
Esõgumi, miegymás...

Ginger17

ngcsnet
aha, lehet moddingolni<#idiota>

azért abból már kinõttem, hogy átírjam az exét, gondolom volt valami oka annak, hogy õk nem engedélyezték a moddingot😊

csak a te kedvedért: -.-

Ombika
Inkabb meg picit fizikat kellene alakitani ,mint pakolgatni es akkor mar nyugodt is lennek! 😊)

de lehet moddingolni, csak át kell írni az exében -.-

ngcsnet
na ennek sincs túl sok értelme,
ugyanis exportálni nyugodtan lehet, inkább azt kéne gátolniuk, mert az ifjú játékturkász krampuszkák biztos rákattannak, hogy kirakják mindenféle mod-siteokra, ami nyílvánvalóan copyright szempontjából nagyobb veszteség, mintha ehhez a játékhoz készítenénk modokat.

mellesleg a játékok halálát okozza, ha gátolják a moddolási lehetõséget...

félre ne érts, becsülöm a fejlesztõket, és meg is értem, hogy multiplayer végett modding storno.

krekk link ? 😄

amúgy én ma délútánra terveztem az ügyködést, mert csak most értem haza suliból :S

copass
gtlegends-be már átisrakták fentvan a nogripracing-en! 😊

DanielT
Melyik a legfejlettebb engine? Grafikailag és fizikában. rFactor? Race07 már lenyomja? Hogy van ez? Pár mondatban összefoglalnád kronológikusan?
copass
én billel megsepróbálom már, kormival szépen meglehet fogni ha megindul a segge, jó kis cucc ez annak ellenére hogy free, meg jó kis reklám is! 😄

GanXstaZoleeWrk
Hagyd...

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
Na tegnap én is leszedtem 1 órán át ment a csak keresztbe 😄DD nagyon komolyan lehet csúsztatni kanyarban keresztbe az autót de kormány kell hozzá mert billentyûzettel mindig besokallás a vége. Ütõs játék kiváncsi vagyok milyen multiban, megyek venni ffb-s kormányt ugyis rég akartam már 😊

GanXstaZolee#2709

Ombika
Elotte ullj be 1 kib....tt M3-ba es adj neki 2esbe kover gazfroccsot es utana beszelgessunk maximum!!

MaSzKa
hát a tákolt mod -ok se szarok

champcar a kedvencem az rfactorba
jobb szerintem mint a gtr2 így

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

pajti
<#zavart2>nem tudom mi a szar benne... 100x jobb mint akármelyik tákolt mod az rf-hez...

MaSzKa
Blimey! Games ingyenes játéka a BMW M3 Challenge

MaSzKa
OK
Stimt!

MaSzKa
mivel bezárták az én fórumomat ezért javítcsátok ki ennek a topicnak a nevét

Pheel
Javítva.
MaSzKa
a téma indító elszúrta a játék nevét:
BMW M3 Challenge

ezért inditottam 1 forumot mielött idetaláltam volna
beirtam a keresõbe és nem talált ilyet

erre most nézem van ilyen csak rossz néven ilyekor mi van?

MaSzKa
köszi és hol vannak ezek
rapidshare?

Alexease
Bar sok ertelme nincs, mert elobb-utobb ugy is atteszik a modelt a GTR2/rFactor parosba😉
Alexease
Bazz, olyan vagyok mint a Foxi es a labtorlo esete, ha elkap a gepszijj...😉 <#idiota>

Feltettem a GTR2-ot, hogy kiszedjem belole azt a 2 file-t😉 Aztan rajottem, hogy meg regebbi az engine, es a GTL-bol csinaltak😉 Vagyis nincs meg benne Reflect Shader😊 Igy leszedtem a GTL palyat, es mar lehet is tolni neki😉))

Feltoltom a Crack-elt EXE-t, utana mar bamilyen palyat (GTL!!!) be lehet tenni, a Nuerburgring GP helyere: a GPNuerburgring.trk es a GPNuerburgring.AIW kell kicserelni a kivant palyaera, a palyat pedig a szokasos Locations konyvtarba tenni😉)

Izelito Nord-rol😉))

Alexease
Bakker, mar nincs fent a GTR2, es kellene a palyahoz 2 GTR file😉
Alexease
De ha mar hack😊
SimBin uj vedelmet alkalmazott, hogy ne lehessen piszkalni ezt a M3-as jatekat😉 Legalabbis bele tenni ne lehessen semmit😉
De ugy nez ki, nem voltak teljesen szemfulesek, mert az EXE-t megpiszkalva, ugy nez ki, Nord-on fogok autokazni😊)))) <#idiota><#zavart1><#mf2>

Meg nem biztos, most toltok hoza egy Nord-ot😉
Alexease
Abba biztos hogy nem ugrik at😉 A Steam eleg jo talalmany, nem lehet piszkalni😉 Ki szedni ki lehet belole cuccokat, de beletenni mar nem😉
GTR2-vel aznnal megy az auto, csak at kell masolni, es 1-2 dolgot atirni😉 rFactorhoz konvertalni kell, de az is csak par perc😉
avcom
oda pont minek, amikor lesz benne vagy 4 féle BMW <#vigyor2>

Inkább rFactorba lesz valószínû...Bár az is majdnem u.a. 😊
DanielT
Remélem extrémgyorsan ugrik majd át a modell a Race07-be 😊
Alexease
GTR/GTL fizika/engine😊 Ha ismered oket, tudod milyen😉
Ombika
Ahh ez kell nekem a BMW fanatizmusomnak,remelem fizikaja jo es lehet csusztatni vasakat!! 😊)<#worship><#worship>

Alexease
Csak 1-2 napig lesz itt ilyen orulet, aztan megunjak a "soha nem latott" emberek😉 Gondolom, tobb jatek site-on is bereklamoztak, lattak ingyenes, meg hogy BMW, es szepek a kepek, aztan hajra, ez kell nekem😉 De igazabol gozuk sincs, ki csinalja, mibol, miert, hogyan, stb.😉
SHADOWEYES7
FLÉM OFF --egyébként bünti lessz!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

lac coo
Na ne kezdjétek a szokásos anyázós flémelést 😊))))
Megmondta hát megmondta. Szabad országban élünk 😊)))
Csak jó lenne tudni mire is gondol pontosan 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Te aztán most jól megmondtad aranyapám! Nem kéne még aludnod? Anyucitól nem kapsz ki? Valami nagy sim-betyár lehetsz, meg közösségi ember, hogy így bevállalósan megmondod a tutit.. Ezt az Isten állatját...lac coo, inkább rFactor topic sztem...Ez itt a "nagyok" játszótere...
lac coo
Mi mi ?

Smuge

Te szerencsétlen szánalmas gyökér barom ,rég láttam már hozzád hasonlot, gondolkodjál már egy kicsit hogy mi is ez tulajdonképpen.

Hehe.

hmm betettem nordshlife-ot a játékba, de most el se indul -.-

lac coo
Gondolom a legtöbb pálya jogdíjas, de kizárólagos jogot nem hiszem hogy kapott bárki is , szal az veszi meg aki akarja....Gondolom BMW álta az efféle költségeket😊))) ( Vagy Simbin-nek eleve van rá licensze és az jó volt erre a játékra is ...)

De ISI valójában csak magát okolhatja , hogy ilyenekrõl lecsúszik .
Valamit kéne már vírítani, mert gondolom itt is megnézegette a PR szakember milyen engine-ek vannak ill. mit tudnak, és gondolom utána egyezett ki a Simbin-nel a GTL-motorban.
Most öszintén, ha megnézték az alap rF-et mit láttak...? Mikor ilyesfajta játékba épp a csilli-villi a lényeg 😊

Persze lehet ISI is fejlesztene jobban, csak nincs pénze rá 😞(((

lac coo
A graf engine végül is ugyanaz , csak a Race rengeteg plussz dolgot kapott...
De nem mindegy hogy van valami megcsinálva: milyen színû ambient fény van, mi és hogyan-mennyire tükrözõdik az autón stb ....Ilyen különbségek lehetnek 😊

most Nordshlife ra gondoltok ? 😄