720
-
#239 most váltottunk 2 mondatot az LFS-ről, fú -
#238 jaaaaaa de ez nem LFS topik bakker -
#237 Lfs-re értettem. -
#236 mit jól belőtt setup? van 2 féle futómű azt csokolom :D -
#235 Egy jól belőtt setup és gyakorlat csodákra képes. :)) -
#234 LFS az úgy ahogy ment már, meg GTR2-t is toltam egy darabig, de ott mindíg sereghajtó voltam! :D -
#233 Előbb vagy utóbb beleszoksz, ha toltál már szimet akkor rá fogsz érezni, nekem is szokni kell még pedig az lfs-t gyilkolom minden nap eredményesen. :))
Kapcsoljatok ki minden elektronikát, úgy izgibb. -
#232 akkor rakd ujra a gammát :D -
#231 nekem a TC Level 1-en van, a többi off. -
DJ BP #230 ki sem csomagolná sztem :) -
#229 én vagy ott szúrom el, hogy nagypapa style módra veszem be a kanyart 30-al, tehát lassan, vagy túl rövidre veszem a féktávot, és ha mákom van, akkor totális külső íven veszem be a kanyart úgy, hogy a fél gumi már a füvön van! :D a másik hiba meg a gáz adás, tehát megint vagy nagypapa style, és szép lassan gázt adok kanyarból kijövetel, vagy ami belefér, és sikeresen kicsúszok a pályáról! :D a váltással nincs gond, mindíg ezeket szúrom el, bekell gyakorolni még -
#228 Tölcsed le ujra a gammát :D (sztem hibáslett) -
DJ BP #227 hát basszus, bármit csinálok (régebbi vagy legújabb graf driver, reinstall, mindenféle grafikai beállítás, stb.) pálya betöltés végén mindig lefagy és kilép... Pedig a GTR2 gond nélkül ment -
#226 nekem is minden OFF kivéve a monitor :D -
#225 én még egyenlőre ott tartok, hogy örülök ha kicsúszás nélkül végig megyek kormánnyal a pályán! :D minden segítséget kikapcsoltam, hard fokozatra gyúrok -
#224 én ha driftelek lassab vagyok...de nem is direkt driftelek, hanem féktáv után amikor hirtelen lepadlózom megcsúszikmost nyomtam egy versenyt, és tele van lámikkal a zegész játék...csak úgy tudnak előzni, ha kilöknek. -
#223 amúgy ha driftelve kanyarodok akkor sokkal jobban megyek ja és az a vicces hogy megyek és elöttem van valaki aztán eccer csak eltűnik de olyankor mindeki aki mögöttem volt vagy elöttem 2vel és olyan 10-20 secig nem látok senkit meg olyan is volt hogy megyek azt eccer csak elöttem 1 kocsi azt durrbele -
#222 Ahh nullak fennt emberek,ha elejen helyezkedsz mondjuk belso iven ahol nem loknek ki es tudsz legalabb 3.18-as idoket menni mindig ,akkor mar nyertel! Igy uncsi,este jon vki fel? -
#221 én shorton 1:43-at megyek, a GP-t meg inkább nem mondom -
#220 Aki azzal a kormánnyal 2:13-at megy az bármelyik másikkal is megy annyit, esetleg minimálisan rosszabbat. Nem azon múlik, aki tud az tud. -
#219 bill. 4ever!!! :DDDDD -
#218 ahogy nézem minden 4. embernek szériatartozék a G25 más országokba
2:13-at ment valaki vele -
#217 nah 2:18:360 egy régi 7éves Logitech Wingman Formula-val
orrnézetből nem is olyan rossz eredmény nem?
aki Logitech G25-el megy azzal nem lehet felvenni a lépést:-( -
#216 vista v xp?
amugy talán a ram kevés
esetleg rakj fel ujabb video kari drivert -
#215 hát... egy gondom van csak a játékkal! :S minden műxik egészen addig, ameddig nem klikkelek a single player bmelyikére /a másikat már nem is próbáltam/ szóval ekkor szokott olyan fagyás bekövetkezni, mint az állat... Reset-tel kitűnően tudom orvosolni a problémát... viszont játszani nem tudok! :S vmi ötlet?
Ram -> 512Mb
Free on HDD -> 11Gb
Sapphire Radeon 9600XT 256MB DDR TD
Sempron 2.8 /1.61/
vagy kevés neki?
ötleteket pleeze, mert a képek Qrv@ jónak tűnnek...
ill. kikéne próbálnom Logi Rumblepad 2-vel + Logi Formula Force EX-szel is.
-
#214 Most nyertem meg 1 versenyt, nagyon lámák voltak!
Short: 1:41.331 -
#213 2.16 a legjobb idom ,bilsteinnel!! DFP-vel !! -
#212 2:21:20 javul ez kéremszépen -
#211 most mentem 1-et orrnézetből kicsusztam és 2:29 lett
kipörgésgátló nem volt :-)
2.lettem -
Szabi1991 #210 a szerveremen Pepsi volt a drift tank, mindenkibe belement, aztán anyázott... -
#209 Bilsteinnel mentem 2.17-et is,de 2.14-eket is siman mennek!! -
#208 szerinted?
ahol voltam ott mindig volt valaki aki direkt nekiment a másiknak
meg szembe jött :-( -
Szabi1991 #207 ti a GPn , vagy a Shorton mentek ? :D -
#206 én mentem kormánnyal 2:26-ot Logitech Wingman Formula (kicsit óvatosan)
Logitech Cordless Rumblepad 2-vel 2:20-at (biztos koptak a gumit rendesen mer agresszíven vezettem)
egyik angol gyerek meg 2:15-őt csak azt nem tudom hogyan
azt ahogy néztem szarabbul ment mint én
néha valami cheat vagy mi miatt kidobott a szerver [confused]
lehet csaló volt a gyerek -
#205 Rohognom kell!!! -
Szabi1991 #204 én félénken megyek :S
1:45 nél jobbat nem sikerül mennem :'(
-
#203 magyarul nekimentem a fallnak akkor -
#202 ja jó lenne
én csináltam szerver és mikor becsatlakoztak akkor ugrott 1-et a kép és elvesztett az irányítást:-( -
#201 tök jó társalogni a chat boxba
végén még megtanulok németül olaszul spanyolul és amgolul is:-) -
#200 Az a 3 játékos aki bent van serveren nem érne célba? Már kb 15 perce race van, és így nem tudok belépni :S