BMW M3 Challenge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Az hogy kiszedik belole az auto, az meg lenyegtelen😊 Ugyis a masik ket SimBin termekbe rakjak bele (GTL, GTR2)😊
Ha vedelem, akkor ott a RACE/RACE07 Steam-mel. Azt az engine-t mar nem szeretnek kozkezre adni, abba mar tulsok mindent fejlesztettek bele.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
azért abból már kinõttem, hogy átírjam az exét, gondolom volt valami oka annak, hogy õk nem engedélyezték a moddingot😊
csak a te kedvedért: -.-
ugyanis exportálni nyugodtan lehet, inkább azt kéne gátolniuk, mert az ifjú játékturkász krampuszkák biztos rákattannak, hogy kirakják mindenféle mod-siteokra, ami nyílvánvalóan copyright szempontjából nagyobb veszteség, mintha ehhez a játékhoz készítenénk modokat.
mellesleg a játékok halálát okozza, ha gátolják a moddolási lehetõséget...
félre ne érts, becsülöm a fejlesztõket, és meg is értem, hogy multiplayer végett modding storno.
amúgy én ma délútánra terveztem az ügyködést, mert csak most értem haza suliból :S
GanXstaZolee#2709
champcar a kedvencem az rfactorba
jobb szerintem mint a gtr2 így
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
BMW M3 Challenge
ezért inditottam 1 forumot mielött idetaláltam volna
beirtam a keresõbe és nem talált ilyet
erre most nézem van ilyen csak rossz néven ilyekor mi van?
rapidshare?
Feltettem a GTR2-ot, hogy kiszedjem belole azt a 2 file-t😉 Aztan rajottem, hogy meg regebbi az engine, es a GTL-bol csinaltak😉 Vagyis nincs meg benne Reflect Shader😊 Igy leszedtem a GTL palyat, es mar lehet is tolni neki😉))
Feltoltom a Crack-elt EXE-t, utana mar bamilyen palyat (GTL!!!) be lehet tenni, a Nuerburgring GP helyere: a GPNuerburgring.trk es a GPNuerburgring.AIW kell kicserelni a kivant palyaera, a palyat pedig a szokasos Locations konyvtarba tenni😉)
Izelito Nord-rol😉))
SimBin uj vedelmet alkalmazott, hogy ne lehessen piszkalni ezt a M3-as jatekat😉 Legalabbis bele tenni ne lehessen semmit😉
De ugy nez ki, nem voltak teljesen szemfulesek, mert az EXE-t megpiszkalva, ugy nez ki, Nord-on fogok autokazni😊)))) <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#mf2>#mf2>
Meg nem biztos, most toltok hoza egy Nord-ot😉
GTR2-vel aznnal megy az auto, csak at kell masolni, es 1-2 dolgot atirni😉 rFactorhoz konvertalni kell, de az is csak par perc😉
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Megmondta hát megmondta. Szabad országban élünk 😊)))
Csak jó lenne tudni mire is gondol pontosan 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Te szerencsétlen szánalmas gyökér barom ,rég láttam már hozzád hasonlot, gondolkodjál már egy kicsit hogy mi is ez tulajdonképpen.
De ISI valójában csak magát okolhatja , hogy ilyenekrõl lecsúszik .
Valamit kéne már vírítani, mert gondolom itt is megnézegette a PR szakember milyen engine-ek vannak ill. mit tudnak, és gondolom utána egyezett ki a Simbin-nel a GTL-motorban.
Most öszintén, ha megnézték az alap rF-et mit láttak...? Mikor ilyesfajta játékba épp a csilli-villi a lényeg 😊
Persze lehet ISI is fejlesztene jobban, csak nincs pénze rá 😞(((
De nem mindegy hogy van valami megcsinálva: milyen színû ambient fény van, mi és hogyan-mennyire tükrözõdik az autón stb ....Ilyen különbségek lehetnek 😊