BMW M3 Challenge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
van jó kis 176x200 as hátterem telóra a fehér BMW-vel ha kell vkinek 😊)
úgyis elég hue hangja van a kocsinak :S
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Magyarok ide! jelszó hun...
szerk: akkor indithatnád is 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
most nemmegy..
de ha akarsz versenyezni akor elindithatom megint 😊
10 en voltuk fent, lag nélkül..
pedig 8/0.5 os netem van 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Tudtok magyar servert,ami fut most is?
2 órás baromkodás, majd 3 (4 körös) verseny 😄
Mad Max és Matthew SG-sek 😄
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
A legfrissebb engine mindig az ISI-nel van, Ok fejlesztik😉 A referencia jatek az rFactor, vagyis azt lehet a legfrissebbnek mondani (termeszetesen, mint publikus verzio)😊
A GTR az F1C engine-t kapta meg (persze megpiszkalva), a GTL-be mar az uj grafika resz is benne volt (gMotor2). A GTL es az afolotti reszeket a SimBin eroteljesen tovabb fejleszti, foleg script reszen (animaciok, eso, jatekmodok, stb.). Igy a GTR2-be bekerult az eso, tukrozodes, a RACE/RACE07 parosba az grafikai, effekt es hang kiegeszitesek (ablaktorlo, hangefektek, koszolodas, stb.).
A lenyeg, hogy fizikaban, kormanyzasban, FFB-ben, beallitasokban, gumiban az rFactor a legfrissebb, de a szolgaltatasok, latvany szempontjabol a RACE/RACE07 van telepreselve minden joval😉
Az EXE-t meg sem adom kozkezre:
- nincs ertelme, ahogy az elobb irtam
- nehogy beragjon a SimBin/10Tacle paros (ez azert meg sem az "ide-oda masolgatok file-okat"). <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
érdekelne a játék :-) namármost nekem van egy kormányom, aminek olyan csatija van ami nem megy bele a gépbe 😄 a kormánynak asszem soros port vagy milyen a csatija, lehet venni átalakítót?
jolenne vmi sajat server!!
Este vki jon veretni?
Amúgy nagyon jó gamma, csak idegesít az a osk idióta aki direkt arra megy, hogy kilökjön.Mondjul lfs-ben már megszoktam...