478
10804749371251051292.jpg
Games Workshop táblás játékának pc-és változata.
  • kacsa87
    mindenki mástol elnézést jah és senkit nem akartam megbántani az elözö monologjaimmal csak egyetlen öntelt faszt

valszeg több véleményem nem lesz
  • kacsa87
    jah és szerintem se drágák a játékok ahhoz képest hogy tizenöt éve is kb ennyibe került egy játék. de ha már itt tartunk akkor köszönöm azoknak a hackereknek meg a crackereknek hogy feltörik nekem a játékokat. és a játék készítöknek is hogy annak ellenére hogy ez a sok rabló tolvaj mint én kihuz a zsebükből milliárdokat míg így is gyártanak játékot. de ettől függetlenül szerintem senkit nem tettünk tönkre(max kicsit kevesebb reklámot vágnak a pofánkba), de neked és a hozzád hasonloknak viszont biztosan hállásak a játékészítők hogy meló útán az új mergába bevágja a seggét hazamegy a luxuskecojába és nyugodtan fekszik le aluszni. nagyon remélem hogy ők nem síránkoznak azon hogy a világ fele ingyen játszik a játékukkal hiszen egy müvésznek nem az az elismerés hogy egy hülye milliokat ad a képért hanem az ha sokaknak tetszik. persze ingyen munka nincs ,na de azé van az ,hogy van aki megveszi a játékot és van aki nem. szal te eltartod őket örülök neki de a te dolgot BUCSER. fú de felbasztad az agyam.

úgyhogy azoknak akik esetleg nem fizetnek ezé meg azért azoknak csak annyit hogy nagyon nem szép és nekem is sok az álmatlan éjszakám, ne legyetok olyan mint én. én ROSSZ vagyok. legalább is úgy vettem le. ja és aki nem fizet az ne játszon csak a pöcsével.

nyasgem BUCSER
  • kacsa87
    mindenki mástol elnézést kérek hogy rontom itt a fórúm színvonálat de nem szeretem hogyha bucserhez hasonló öntelt emberek kioktatnak. amihez mellesleg semmi köze mivel nem az ö pénze.
  • kacsa87
    kérdeznék töled egy érdekeset... jó lehet hogy te csak játszol. de zenét hallgatsz e és ha igen a gépeden van e? és ha van ingyé töltöted vagy megvettél minden tetves számot? ha te jogilag ilyen tiszta vagy akkor csak örülhetünk neki hogy létezik még ilyen magyar szép szál legény aki mindenért fizet. de én nem vagyok hülye a pénzemnek tudok jobb helyet is és ha már az internet lehetővé teszi számomra hogy következmények nélkül visszaéljek ezzel azzal az az én dolgom. úgyhogy csokoltatlak aztán egyszer egy sör mellet leülhetnénk ezt megbeszélni ha gondolod.
  • kacsa87
    Teljesen igazad van... remélem nem ügyvéd vagy kiskockám. de amúgy köszi a segítséget sokat segíttetél. hálás köszönet. valahogy mást vártam. de ha valaki tud segíteni írjon. köszi

te meg szopd le magad
  • Bucser
    Max kurvára nem kapsz segítséget ha nem tiszteled meg a készítőket azzal, hogy megveszed a játékukat.

Semmi jogod nincs játszani amíg nem fizettél a készítőnek/kiadónak.

a Reklamációt sem értem. (kéretik nem jönni a "nincs állásom nincs pénzem akkor hogyan vegyek 10K forintért játékot" sirámmal.. nem kötelező Szgépen játszani.)

köszi puszi pacsi pá csak hogy stílusos legyek
  • kacsa87
    hello mindenkinek...
    GODABADKA
    azt írtad hogy a letöltött verzioban nem találtál magyar nyelvet. ez így van nem. viszont engem érdekelne hogy hogy tudtad elíndítani a játékot. ha te is vettél hozzá kodot akkor téma lezárva. ha nem akkor válaszolj vagy vegyük fel a kapcsolatot.

a többieknek meg:
    mindenkinek szíve jóga hogy tört játékkal játszik vagy boltival. ez egy fórúm ahol az ember segítséget kér nem pedig azt hogy megmondják mit csináljon. segíteni meg nem kötelező.
    ja és ha valaki tud linket kodal az is lökje. köszi puszi pacsi pá
  • Strongarm
    Az első DLC a patchben Morg'N'Thorg:

Egész hasonlít!
  • wedge31
    Már nagyon várom öket ,totál dark kinézetü fazonok.

• hzsolt
    Reméljük előbb-utóbb mind benne lesz! :)
    Amúgy, ha valakit érdekel a táblás változat is, a Kristálycsarnokban elég komoly BB élet van.
  • GanXstaZoleeWrk
    alapból elég rég kb 15 éve játszottam utoljára :) abban a verzióban pl nem volt chaos de volt undead. Mindenesetre ma átnézve az új szabálykönyvet kiderült ez is :)
  • hzsolt
    Az feltünt már, hogy a 21 csapatból csak 8 van benne? ;)
  • wedge31
    Állitolag az elsö DLC a darkelves mellet a undead-eket is tartalmazni fogja.
  • GanXstaZoleeWrk
    Egyébként csak nekem tünt fel hogy nincsennek undeadek? Anno táblásban voltak elég ütős kis brigád volt :)
  • GanXstaZoleeWrk
    http://www.cyanide-studio.com/forumBB/viewtopic.php?f=25&t=5566

ujjabb pach.

--------------------------------------------------
    Changelog 1.0.1.6
    ---------------------------------------------------

- Fixed cases of match save corruptions, players should now be able to recover most of previously not working match saves
    - Improved the multiplayer invitation system in order to help players with port issues
    - Journeymen and mercenaries will not lose their Loner Skill anymore when loading a saved match
    - Fixed rare cases where the AI could launch the ball more than once in the same turn
  • wedge31
    THX.
  • Fenrir
    PROBLEMS FIXED BY 1.0.1.5 PATCH:

- Players with the Chainsaw skill can't use Frenzy nor Multiple Block
    - Knocked Out players with the Secret Weapon skill are now correctly sent off by referee at the start of a drive
    - Blitzing with a knocked down player now correctly uses Blitz
    - Fixed characteristic increase skills not working in some case
    - Casualty SPPs are now properly awarded when apothecary is used on a casualty
    - Added a limited number of in-game pauses in multiplayer
    - Journeymen are now added before petty cash
    - Teams can hire Star Players in the open league
    - Private league owner can now change results of current day's games even if games have been played
    - Regional public rooms have been added in the multiplayer lobby
    - A multiplayer game where one of the player disconnects at the loading screen should now be discarded
    - Multisampling has been set to 1 in the option
  • wedge31
    Van uj 1-0-1-5 patch azért jó lenne tudni mit javit vagy tesz be a játékba.
  • wedge31
  • GodBadka
    Én is eldicsekednek, ha már lúd... :)

• GodBadka
    Jah. Gratulalok! Viszont ugy latom a Cselezes leirasat nem sikerult tul jol leforditaniuk magyarra :)
  • Strongarm
    Gusztustalan! Gratula!
  • wedge31
    Az elsö star játékosom.

• Fenrir
    Deja vu.
  • Strongarm
    A magyar verzióban csak a magyar/lengyel/cseh felirat elérhető! furi!

Az mondják a bölcsek a játék fórumán, ha vársz rerollozás előtt 5-7 mp akkor kisebb az esélye az ugyaolyan eredménynek, míg azonnali nyomásnál szint mindig ugyanaz jön ki...

Valami bug-féle lehet...
  • Strongarm
    A hivatalos fórumon van egy olyan megfigyelés ezzel kapcsolatban, hogy a block dobás után várni kell kb. 5-7 másodpercet és, akkor kisebb eséllyel adja ugyanazt az eredményt, ellenben, ha rögtön re-rolloztok akkor ugyanazt.

Valami bug féle lehet.
  • sedf
    Ha lenne hozzá crack akko elindulna.
    De még nincs:(
  • Fenrir
    Ez viszont akkor nem fair dolog. Vagy mindenkit vagy senkit. Miben más egy olyan serial amit 2 hete vettek mint amit mondjuk 1 hete. Ugyanúgy és ugyanannyit kellett érte fizetni.
  • vice
    nem minden g2playes serialt bannoltak, csak egy bizonyos dátum utániakat

(nem találgatok, tudom.)
  • Fester
    Ez mind szép és jó, csak sajnos vannak olyan tanulók is, akik még a nyári munkából befolyt pénzt is a családi kassza hiányainak foltozgatására költi. ;) Én is nagyon szívesen megvenném, hiszen ha fel is törik egyszer, nem valószínű hogy kikerül magyar változat a netre. :S
  • Fenrir
    Pedig most pont nyár van, ha még tanuló vagy akkor 1-2 hét nyári munka és lazán megvan rá a pénz.
  • farferi
    Sajnos azt kell mondjam, ügyesen csinálták.Mit érdekli őket, hogy Magyarországon vagy Bulgáriában kevesebben veszik meg a játékot, amikor nyugaton úgyis van mindenhol internet.Így meg szépen levédték a játékot.Az más kérdés, hogy pont ezzel a játékkal csinálták meg amit nagyon vártunk.Nekem meg momentán nics rá kilencezer forintom.
  • Fester
    Vegyétek úgy, hogy nem szóltam. Most olvasom torrent hozzászólásokban, hogy online kell aktiválni a játékot, hogy elinduljon. Ekkora fa**okat! Az addig oké, hogy védeni akarják a terméküket, na de hogy ne játszhassanak vele azok, akik nem rendelkeznek internettel. Elég vicc.
  • Fester
    Valaki esetleg lenne olyan Drága, és megosztaná velünk a serial-ját, hogy kipróbálhassuk offline módban legalább? Csakis olyan emberre gondolok, aki www.g2play.net-ről vette a széria számot, és bannolták az online elérését. Úgy tudom minden g2play-es BB serialt bannoltak, mert illegálisan árusította őket az oldal. Nagyon hálásak lennénk érte, én úgy gondolom. ;)
  • Fenrir
    Adj 9000 Ft-ot és akkor kipróbálhatod. Ha már nem kell visszakapod a pénzedet :)
  • Szeszmester
    Az igen.
  • Fókameister
    Hali! Tudom hogy nagyon hülye kérés de valaki nem tudna adni 1 kulcsot csak hogy single be kipróbálhassam jelenleg nincs rá anyagi keretem hogy megvegyem de nagyon ki szeretném próbálni a játékot.
  • Fenrir
    Olcsó húsnak híg a leve :P
  • wedge31
    Ez szivás...
  • Jissi
    We are informing you that websites selling Blood Bowl activation keys and player keys alone on internet are in the breach of the law.
    These keys have been fraudulently obtained.
    These series of keys sold by these websites have been identified and are being invalidated on Securom server.
    I will also add that these keys have not been obtained from cheaper, boxed versions of the game as these websites claim.