Blood Bowl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az mondják a bölcsek a játék fórumán, ha vársz rerollozás elõtt 5-7 mp akkor kisebb az esélye az ugyaolyan eredménynek, míg azonnali nyomásnál szint mindig ugyanaz jön ki...
Valami bug-féle lehet...
Valami bug féle lehet.
De még nincs😞
A halál csupán a kezdet...
(nem találgatok, tudom.)
These keys have been fraudulently obtained.
These series of keys sold by these websites have been identified and are being invalidated on Securom server.
I will also add that these keys have not been obtained from cheaper, boxed versions of the game as these websites claim.
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
Nem tudtok segíteni, hogy demót honnan tudok letölteni? Érdekelne a játék de bizonytalan vagyok hogy megvegyem e vagy se
A magyarításban ha tud valaki plz írjon! :_(
Egyébként egyik kedvencem a chaos a másik a skaven. 😊
W. Elf-et, embert és gobblint még nem próbáltam, ezek közül am a gobblin tetszik, talán még az elfeket ki fogom valamikor próbálni, de szerintem az embereket nem. Soha nem játszom velük, egy játékban sem (csak ha nincs más), nem szeretem õket. 😊
Megvan a második kupa egy kisebb mészárlás után...<#eplus2>#eplus2>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Most egyébként lement az ára 14.99-re.
Nekem nem vontak le pénzt, de másoknak igen, lehet, hogy csak késõbb, vagy nemtom, de mind1.
Én nem tudok magyar nyelvet állítani, légyszi segítsetek. Kösz!
Asus P5Q-E; Intel E8400; 4x1GB Corsair TwinX 800mhz; GigaByte 6850; 1TB Samsung; 500W OCZ ModXstream; Bitfénix Shinobi; Cooler Master Hyper TX2; BenQ G2420HDBL
Sajna egy gobbo megint elpatkolt annak ellenére, hogy a gyógyítóval rányomtam arra, hogy csak súlyos sérülés legyen. Érdekes...
Pedig most direkt a brutalitásra mentem, ennek ellenére 2 emberem meghalt a pályán (egyiket orvossal megmentettem), más faj ellen sokkal jobb vagyok :\
A törpöket és embereket úgy ütöm mintha muszáj lenne, kedvencem amikor a bírót megverik a kirúgásnál és utána lehet szabálytalankodni abban a félidõben, sok játékosa bánta akkor az ellenfélnek 😊
Btw tegnap nagyot mákoltam: 1-0-ra vezetett egy törpe banda amikor a 16.-ik körben a gobbo futóm már majdnem a gólvonalnál volt. 1 ellenfél futott rám rohamozva, na mondtam magamban hogy ez így ennyi is volt mert tuti leveri, de lehet hogy ki is nyírja szegény kicsi gobbót. A büdös törpe ennek ellenére a gobbóm mellett dobott egy hátast (gondolom támadó elesiket dobott) én meg röhögve befutottam az utolsó körben és mentettem 1 pontot. Isten rész volt ez 😄
Én a játékot letöltöttem, de vettem hozzá serialt a www.g2game.com oldalon. A bolti árnak kb felébe került (viszont a számlámon nem volt pénzmozgás, szóval úgy néz ki ingyér van hivatalos Blood Bowl-om 😊 ).
Aki akarja beszerezheti így is.
Magyar nyelvet nem tudok állítani, sehol, valakinek vannak magyar nyelvi fájljai vagy valahonnan le lehet tölteni? Ha igen akkor e-mailban vagy msn-n jó lenne ha eljüldené (msn az mint a e-mail cím).
Nincsen olyan hely ahonnan lehet rendelni a Collector's Editiont?Nem találok semmit neten.
Ha eddig még nem játszottál vérfocival, és érdekel a körös mód (szerintem az az igazi), akkor tényleg érdemes nyálazni a szabálykönyvet. Alapban, ha nicns ismerõs aki a taktikákban segteni, lehet lesni a géptõl is. Csinál hülyeségeket, deegykét dolgot egész értelmesen old meg.
Én nehéz fokozatban kezdtem el, és azóta is úgy játszom. Szerintem egyáltalán nem nehéz a gép ellenjátszani, pedig közel sem voltam/vagyok a legjobb játékos. Az elsõ 1-2-3 mérkõzés nehéz, amikor az embereid még nem fejlõdtek. Mint alább is írtam kezdeteknél nagy elõny az olyan csapat, ahol sok képzetsége van a játékosoknak alapban. Kezdõként talán a legegyszerûbb a törpékkel hentelni (akarom mondani kezdeni 😊 ) épp ezen okból.
Amúgy ha messzebb eljuttok az egyjátékos módban. Sajnos nagyon leegyszerûsüdik a játék, ugyanis a gép által irányított csapatok többsége megreked a 1400-1600 team rating körül egykét kivétellel. A te csapatod meg 10-15 mérkõzés után már elég komoly erõfölénybe van hozzájuk képest. Már persze, ha nem ritkítják meg õket néhány szerencsétlen mérkõzésen.
A táblás játék szabálya magyarul, innen letölthetõ:
http://www.bloodbowl.hu/?action=downloads&menu=6
Érdemes benne megnézni az egyes fajok jellemzõit, mert ha jól értem a leírásodat ezt a játékban elég jól megoldották. A törpéknek elég nagy a páncélértékük, õket nehezebb leütni, viszont lassan mozognak. A patkányok gyorsak, cserébe a páncéljuk kicsi.
Az a tulajdonság a sprint lehet, amit a patkányoknál látsz.
Ha jól értelek, ahogy a táblás játékban is van, a kockadobásokon múlik elég sok minden. Ahogy a kollega leírta, a bevétel is ezen múlik.
A csapat fejlesztésénél, ha kupában játszol, akkor érdemes minél nagyobb Fan Faktorral (Szurkolói tényezõ) kezdeni, mert a középkezdéskor és a nézõszám meghatározásakor is döntõ lehet. (Ez befolyásolja a SZEM-et is)
Röviden: minél nagyobb a nézõszám, annál nagyobb lesz a bevételed.
Az orvost csak akkor lehet használni, ha sérülést okoznak a játékosnak.
Ugye 3 tipusú sebzés van: 1. Ájult (pályán marad, de hason), 2. KO, következõ középkezdéskor jöhet vissza, 3. sérült (halott).
A gyógyító csak a harmadikat gyógyítja, 50000 aranyért lehet megvenni (csak egyet), és a gyógyító csak egyet tud gyógyítani az egész meccsen.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Nem is nyertem még meccset körökre osztottan.
Számold ki a bevételed. Mindkét edzõ dob D6-tal és hozzáadja a SZEM-ét.
A csapatod bevétele a dobásod és SZEM-ed összegének 10 000-szerese. Ha nyertél,
vagy döntetlen volt a meccs eredménye, akkor még 10 000 arany üti a markod. Ha
nyertél, akkor újradobhatod a D6-ot, de ebben az esetben a második dobás eredménye
számít akkor is, ha az rosszabb, mint az elsõ. Ha feladtad a meccset, akkor egyáltalán nincs bevételed.
(SZEM) = Szurkoló Elõny Módosítója ,amely a Kirúgás
Ez a 5.0 szabálykönyvböl van amit megtalálsz a játék manual könyvtárában ,érdemes elolvasni mielött komolyabban belekezdesz a vérfociba / persze ez a körökre osztott modhoz készült /
Nekem is megvan az elsö kupám de sajnos két halott volt az ára / persze pont két veterán mint mindig / ugyhogy a köv meccsen meleg lesz a pite.
Körökre osztott:
Piszok nehéz, még könnyû fokozaton is az elején, mert az ellenfél mindent bemákol, te pedig szinte mindent bebuksz, a kulcspillanatokban esel össze futás közben, dob egy homályt a dobód vagy kapsz egy blokkot annak ellenére, hogy te rohamozol rá az ellenfélre.
Lehet, hogy csak én nem voltam szerencsés, de próbáltam emberekkel és goblinokkal is és nem igazán találtam a taktikát a fajok ellen. A törpök mindig szétgyalultak, a többit meg nem értem utol amikor blokkolni kellett volna.
Valós idejû:
Itt már több sikerélménye van az embernek, közepes fokozaton játszom és már az elsõ kupát meg is nyertem. Az utolsó meccsek azért már nehezek voltak, ebben van kihívás és legalább esélyed is van a gyõzelemre.
Pár kérdésem viszont lenne:
Mi az értelme az edzésnek ha 70%-os siker ellenére sohasem sikerül? Ráadásul ha nem jön be, az a játékosod még a meccset is kihagyja (eddig én mindig inkább túlléptem az edzésen minthogy ezt kockáztassam).
Hogyan számolja a játék azt, hogy a meccs végén ki mennyi pénzt kap? Volt olyan, hogy nyertem és a végén kevesebbet kaptam mint a vesztes, de volt ugyanez fordítva is.
Valós idejû játékban hogyan lehet használni az orvost? Megvettem direkt, de az a gomb soha nem aktív, volt olyan meccsem, hogy 4 játékosom is ott feküdt a karámban.
Mi az a skill a skaven-eknél amikor valós idejû játékban a futójátékosuk hirtelen annyira begyorsul, hogy képtelenség utolérni?
Hogyan lehet egyáltalán sok pénzt csinálni? Már több olyan meccsem is volt, hogy az ellenfélnek millió meg egy bónusza volt, nekem meg semmi sem mert nem volt semmire sem pénzem.
Jó a játék, de nehéz nameg szokni is kéne.
Btw a legnagyobb fun amikor a nézõk bejönnek a pályára és agyonvernek mindenkit vagy amikor a játékos kiesik/kifut az oldalvonalon túlra és szétverik a fejét a nézõk 😄
A csapattol is sok függ ha megfigyeled a törpöknek szinte minden blokkolás bejön a skaveneknek és az elfeknek meg szinte minden cselezés ezt be kell kalkulálni a taktikádba.