Blood Bowl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, megöltem a skaven rat-ogre sztárjátékost, meg az elfet is, de ez nem zavarta a gépet, hogy a következõ kupasorozatban újra felbérelje õket. 😊
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Mert az utolsó patch óta (1.0.1.10), már jobban variálja az ellenfeleket a game tapasztalatom szerint (értsd ez egy bug félle volt).
Plusz ha kihívást akarsz, akkor próbáld ki ez a modot (olyan izmos csapatokat rak be a többi közé, hogy sírni fogsz + a legendás csapatok (pl. Reikland Reavers) ebben tényleg profik, csupa magas szintû playerrel)
http://bloodbowldigital.com/forum/index.php?f=5&t=256&rb_v=viewtopic
Az szerintetek mitõl van, hogy akárhány kupába nevezek mindig az a pár csapat az ellenfél, akiket már párszor nyomorékká vertem? A goblinoknak már patkányogréjuk sincs, mert már kinyírtam. Sehol egy új csapat, akikkel növelhetném a presztízst. Illetve elsõ aréna mindig a chaos aréna, csak ha nyomok még egy meccset jön be az aktuális színtér arénája...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A kiadó sajtóközleménye szerint a Blood Bowl PC-s kiadása Európában szép sikert aratott (Németországot, Franciaországot és az Egyesült Királyságot külön kiemelte), minek köszönhetõen jelentõs online közösséget sikerült kiépíteni. Dicséretbõl legyen most elég ennyi.
Sokkal fontosabb, hogy egyúttal arra is fény derült, hogy még november folyamán megjelenik a sötételfeket játékba dobó DLC, amit ingyen tud magáévá tenni (gy.k.: letöltheti a netrõl) mindenki, aki már megvásárolta a játékot. Ha még nem tettetek így, lehet, hogy érdemesebb várni, ugyanis mind dobozos, mind digitális formában napvilágot lát majd a Blood Bowl Dark Elves Edition, mely kiadás az alapjáték mellett a már említett DLC-t is magába foglalja.
A saját sztárjátékosokkal és szurkolócsajokkal felvonuló sötételfek fürgék, akár erdei rokonaik, ám mellé még kegyetlenek is. Gyakori eset például, hogy orgyilkosuk játék közben megmeríti tõrét ellenfelei szívében." - GSO
Szuper Novemberünk lesz játék téren ,már alig várom hogy indithasak egy dark elvesül kegyetlen csapatot...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Tanulság: a faemberrel ne kötözködj, és ha megkapják a labdát következõ körben akár touchdown-t is szerezhetnek.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Az online aktivációnál miért akarsz lopott kódot használni??
Na IQ próba??
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Please visit our support homepage for additional information: https://support.securom.com/PAunlock/?c=3000
és itt ha beírom azt a serilat amit a mappa tartalmaz nem fogadja el pls vlaki segítsen
A Classic Módban nem tudom van -e ilyen. Nem real time, mert Blitz-es körökre osztottba is van
Más : a töltõképernyõn olvastam hogy offseasonban lehet tapasztaltabb játékosokat venni.Ez jó lenne mert egy mecsre starplayert leigazolni nem túl gazdaságos.Csakhogy ilyennel még nem találkoztam.Mikor van ez?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nekem pont pár törpék elleni meccs hozta a megvilágosodást, hogy a block-ot oda kéne adni a beastmeneknek, sok múlt rajta, hogy volt-e a játékosnak. Mondjuk eddig kb 8-10 meccsen vagyok túl, szóval még csak ismerkedem az egész játékkal.
Chaos csapattal játszom, és érdeklõdnék, a mutációk mikortól, vagy mi módon lesznek elérhetõek szintlépésnél?
Illetve akinek van tapasztalata: Chaos beastmaneknek milyen képzettségeket szoktatok adni?
Itt:
http://defdown.honlapepito.hu/?modul=forum&a=27692
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Elvileg így mûködik.
Én inkább megvettem, ugyan volt vele cumi a serialok terén, de segített a support, és most minden fani, legfrissebb verzió, tolhatom a neten is, megérte a zsetont...
Bemegyek az 576Kbyte-ba Pécsett, ott figyel a polcon, mondom isteni jel, most megveszem. Két perc múlva rohanok haza, örömtánc, erre a serialt nem fogadja el!!! A szarházi, már a manuális aktivációt is próbáltam, és közli, hogy hibás a serial! Holnap visszaviszem és kérek egy másikat...<#violent>#violent>