Blood Bowl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Garou
Eredetim van, mondjuk most már van a nagyobb ligákban egy-két újabb csapat, csak hát a chaos-al annyira elhúztam, hogy minden játékosom szinte 5-6-ik szintû, az ellenfeleket meg tönkreverem fizikailag is, már nem kihívás. Szerintem újrakezdem skavennel, vagy a goblinokat megnézem hard-on, de az meg lehet, hogy nehéz lesz kicsit...😊

Ja, megöltem a skaven rat-ogre sztárjátékost, meg az elfet is, de ez nem zavarta a gépet, hogy a következõ kupasorozatban újra felbérelje õket. 😊

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Ja és Undead is lesz, meg Noscra valamikor tavasszal, de hogy ingyér-e az nem lehet tudni.
Ö, izé... neked az eredeti van meg?

Mert az utolsó patch óta (1.0.1.10), már jobban variálja az ellenfeleket a game tapasztalatom szerint (értsd ez egy bug félle volt).

Plusz ha kihívást akarsz, akkor próbáld ki ez a modot (olyan izmos csapatokat rak be a többi közé, hogy sírni fogsz + a legendás csapatok (pl. Reikland Reavers) ebben tényleg profik, csupa magas szintû playerrel)
http://bloodbowldigital.com/forum/index.php?f=5&t=256&rb_v=viewtopic
Van a bloodbowl.hu-n egy csomó szabálykönyv leírás amiben le vannak fordítva a képzettségek, stb.Ha azt elolvasod nem gond az angol sem még ha nem is nagyon érted, mert ha tudod melyik képzettséggel mit lehet csinálni meg melyik játékosnak mi a pozíciója, akkor simán lehet vele játszani.
Tudom hogy le vanm írva hogyan ekll magyarrá tennei de én nem nagyon értem a leírásból mit hova kell átírni emg ilyenek.......
Garou
Király! A dark Elves mellé nem lesz véletlenül Undead?

Az szerintetek mitõl van, hogy akárhány kupába nevezek mindig az a pár csapat az ellenfél, akiket már párszor nyomorékká vertem? A goblinoknak már patkányogréjuk sincs, mert már kinyírtam. Sehol egy új csapat, akikkel növelhetném a presztízst. Illetve elsõ aréna mindig a chaos aréna, csak ha nyomok még egy meccset jön be az aktuális színtér arénája...

Valahol lentebb le van írva hogy lehet a magyart elõhozni,olvas vissza.De elég béna, az angol jobb.
Hali! A reloadad verzióban vagy magyar nyelv? vagy magyarosítás van valahol?
Attól függ gondolom hogy csak modellek kerülnek e bele, vagy külön exe is lesz

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Csúnya dolog, tudom de cr...eltet mûködik majd?
wedge31
" A Focus Home Interactive bejelentette a sikeres fantasy sportjáték elsõ DLC-jét.

A kiadó sajtóközleménye szerint a Blood Bowl PC-s kiadása Európában szép sikert aratott (Németországot, Franciaországot és az Egyesült Királyságot külön kiemelte), minek köszönhetõen jelentõs online közösséget sikerült kiépíteni. Dicséretbõl legyen most elég ennyi.

Sokkal fontosabb, hogy egyúttal arra is fény derült, hogy még november folyamán megjelenik a sötételfeket játékba dobó DLC, amit ingyen tud magáévá tenni (gy.k.: letöltheti a netrõl) mindenki, aki már megvásárolta a játékot. Ha még nem tettetek így, lehet, hogy érdemesebb várni, ugyanis mind dobozos, mind digitális formában napvilágot lát majd a Blood Bowl Dark Elves Edition, mely kiadás az alapjáték mellett a már említett DLC-t is magába foglalja.
A saját sztárjátékosokkal és szurkolócsajokkal felvonuló sötételfek fürgék, akár erdei rokonaik, ám mellé még kegyetlenek is. Gyakori eset például, hogy orgyilkosuk játék közben megmeríti tõrét ellenfelei szívében." - GSO

Szuper Novemberünk lesz játék téren ,már alig várom hogy indithasak egy dark elvesül kegyetlen csapatot...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wedge31
Igen.

Garou
Én tegnap toltam chaos csapatommal kupadöntõt az elfek ellen. 24-ik körben lett vége, már vért izzadtam...

Tanulság: a faemberrel ne kötözködj, és ha megkapják a labdát következõ körben akár touchdown-t is szerezhetnek.

Nem kötekedésnek szántam,tényleg szép eredmény.A karom az mutáció ugye?
wedge31
Vertem én már meg 800-al nagyobb értékü csapatot is itt nem ezen mult ,rengeteg jó páncél és sebzés dobásom volt / nagy ütés és karom kombó a csapatom felénél megvan /

Jó, de ha a másiknak magasabb a csapatértéke, akkor kap az ellenfél többszázezret a meccsre, amibõl sztárjátékosokkal meg mindenféle okossággal lehet ellensúlyozni 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Az szép.Mondjuk ahogy a csapatértékedet elnézem nem voltatok egy súlycsoportban.
wedge31
Mészárszék volt a végén már csak három játékosa maradt a kis goblinoknak...<#nyes>

Héhány hozzászólással lentebb leírtam hogy kell telepíteni és akkor tudsz játszani offline.
ok de ha ott nem csinálok semmit akkor meg el sem indul 😛 szóval nem tom mi a baj pedig RELODE verzió

Bucser
Megsúgom:

Az online aktivációnál miért akarsz lopott kódot használni??

Na IQ próba??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sziasztok tegnap letöltöttem a játékot de mikor le akarom indítani akkor ezt írja: This software must be authenticated online prior to use. For activation a valid SERIAL and an active Internet connection is required.

Please visit our support homepage for additional information: https://support.securom.com/PAunlock/?c=3000

és itt ha beírom azt a serilat amit a mappa tartalmaz nem fogadja el pls vlaki segítsen

Köszi, akkor ez felejtõs mert már megy a szezon. Tegnap azt hiszem rekordot állítottam fel a törpékkel a leggyorsabb gól kategóriában.Van egy rohamozóm akinek 4-es ügyessége, cselezése meg sprintje van és 2 kör alatt touchdownt értem el vele.
Ha elkezdessz 1 szezont, de még meccsbe nem kezdtél bele, akkor a team roster-en belül lévõ purchase players-nél lehet ajánlatot tenni a felkínált magasabb szintû játékosoknak. Pár 10ezerrel kérnek csak többet, de fontos kiválasztani hogy hány szezonra igazolod le õket.
A Classic Módban nem tudom van -e ilyen. Nem real time, mert Blitz-es körökre osztottba is van

Gondolom a real-time verzióban lehet ilyet csinálni. A klasszikusban nem lehet az tuti.
Igaz lehet, legutóbb a skaveneket eléggé leamortizáltam egy kupameccsen.Csak azzal a nyavalyás halálrollerel nem akar sikerülni, pedig pont arra való.Mindegy, azért nyeregetek.
Más : a töltõképernyõn olvastam hogy offseasonban lehet tapasztaltabb játékosokat venni.Ez jó lenne mert egy mecsre starplayert leigazolni nem túl gazdaságos.Csakhogy ilyennel még nem találkoztam.Mikor van ez?
Nem tudom. Nekem hard fokozaton is több olyan mérkõzésem volt, ahol 10+ sérülést okoztam. Egyszerûen szerencse. Hol így jön össze, hol úgy.
GanXstaZoleeWrk
erõssebb ai 😊)

GanXstaZolee#2709

Mióta nehezebb fokozaton játszok mintha rosszabbul dobná a gép a kockáimat.Alacsonyabb szinten dicsõ törpéim minimum 5-6 súlyos sérülést okoztak egy meccsen most meg a kiütésnek is örülnem kell.Még a skaveneket is csak idõlegesen tudom kiküldeni de középkezdéskor ismét magukhoz térnek.Másnak van hasonló tapasztalata?
Na megérte várni megvan a crack jó kis játék Chaos-okkal vagyok 😊
ingyen is megoldható ha nem csak a grafika a lényeg neked 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://fumbbl.com/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

A gép nyomi az eddigi tapasztalataim szerint, a labdás játékost körbe veszi 6 emberrel aztán cselez egy hülyeséget. Ezért lenne jó online csak az 9000 pénz.
Törpöket általában mindig megverem gép ellen 😊 nem nagyon dobálnak/cseleznek, a labdafogó körülvevése pedig kikerülhetõ egy feldühödött minotaurosszal 😄 gyíkemberek ellen viszont csak 10bõl 1x nyertem chaos-al :S

Garou
Köszönöm a választ, akkor ezt a mutációs ügyletet mindjárt megnézem...

Nekem pont pár törpék elleni meccs hozta a megvilágosodást, hogy a block-ot oda kéne adni a beastmeneknek, sok múlt rajta, hogy volt-e a játékosnak. Mondjuk eddig kb 8-10 meccsen vagyok túl, szóval még csak ismerkedem az egész játékkal.

Én törpékkel nyomom de már nézegettem a chaost is, szerintem block képzetségekkel elég ütõs csapatot lehet összehozni, elég nehezen esnek el ha blokkolnak, és általában 2 kockával dobsz az erõs emberek meg a roham miatt.A törpéknél persze nincs jobb<#wink>.
Na én pont Chaos-al nyomom 1 ideje 😊 Szerintem minden szintlépéskor lehet mutációt hozzáadni, csak a general/stength/passing/agility/mutation, stb -bõl kell az utóbbit kiválasztani. Beastman meg hát attól függ hogy hol van elhelyezve a pályán. Ha hátul akkor juggernaut, sure hands, pass blocker, stb. ha elõl akkor pedig dodge, shadowing, tackle, ilyesmiket. Tapasztalat kérdése az egész, mint az egész játék, amit amúgy szerintem nem olyan könnyû rendesen kitanulni hogy jól menjen

Garou
Üdv!

Chaos csapattal játszom, és érdeklõdnék, a mutációk mikortól, vagy mi módon lesznek elérhetõek szintlépésnél?

Illetve akinek van tapasztalata: Chaos beastmaneknek milyen képzettségeket szoktatok adni?

Lehet jelentkezni a Defender Down! ligájába!

Itt:
http://defdown.honlapepito.hu/?modul=forum&a=27692
Bocsi, elírtam. 18000 de ez is nagyon sok szerintem.Olyan 10000 lenne reális.
"180000 pénz" <#wow1>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Törpék is lezúzva 2-0.Lehet hogy online kéne játszani? Csak hát nekem ez is drága originál.Megnéztem kíváncsiságból a táblás játékot, régen sokat gyûrtük.180000 pénz.Hát, ez szerintem egy csöppet túlzás.Egy rizikó elõállítása nem sokkal kevesebb és feleannyiba kerül.
Megszületett a legelsöprõbb gyõzelmem a másodosztály elsõ meccsén.Pedig az embereknek is volt 4 rohamozója meg 1 Griff Oberwaldja meg 1 ogréja plusz 4 cselezõgép.Olyan malacos kockákat dobtam, hogy az elsõ félidõ végére csak 4 embere maradt a pályán.Ez az arány késõbb sem javult, a vége sima 3-0 lett.Azt viszont nem nagyon értem, miért nem nõt a funfactory mikor nagyon látványos volt(2 halot, 6 súlyos sérült meg az egyebek).A 20-ból is csak 12 pontot kapott a mecs, ez kicsit fura.Következõ találkozó törpék ellen, ha az is így sikerülne...
Reloaded verzio: 1, Feltelepíted a játékot 2, Amikor omline activálást kér cancel 3, Ha tesztelné a tûzfalod kilépés a telepítõbõl 4, Felrakod a crack könyvtárban lévõ patchet 5, a crack könyvtár teljes tartalmát átmásolod a játék fõkönyvtárába( a patch exe kivételével természetesen)
Elvileg így mûködik.
Garou
A patchek felrakása után bukod a cracket szerintem.

Én inkább megvettem, ugyan volt vele cumi a serialok terén, de segített a support, és most minden fani, legfrissebb verzió, tolhatom a neten is, megérte a zsetont...

sziasztok feltelepittem a játékot és nem indul el meg is crackeltem amikor elakarom inditani bb -update 1-0-1-7 exe ezt irja ezt is felraktam utána kéri a cd kulcsot nem fogadja el. irták hogy valamit átt kel másolni nem tudom hogy mit kell átmásolni ás hová?
Skavenek is letudva 2-0-al, jönnek a legnehezebb,legizzasztóbb rokonok a törpék.
Hengerelem én csak nem nagy eredménnyel.Mondjuk én úgy tudom hogy a rugdosásnál a szabály szerint el kell dönteni, hogy a páncéldobást vagy a sebzést növeljük e.A gép meg nem kérdez rá, szerintem mindig a páncélhoz adja hozzá.Persze nagyon hasznos az ereje miatt, most meg szintet lépett és felvettem neki a multiblokot így már jó nagy rést tud nyitni.A káoszcsapatot is kipipáltam 2-0-ra, meglepõen gyengék voltak, a második gólom elõtt már csak 5-en voltak a pályán abból is 3 feküdt.
Garou
Basszus nem hiszem el!

Bemegyek az 576Kbyte-ba Pécsett, ott figyel a polcon, mondom isteni jel, most megveszem. Két perc múlva rohanok haza, örömtánc, erre a serialt nem fogadja el!!! A szarházi, már a manuális aktivációt is próbáltam, és közli, hogy hibás a serial! Holnap visszaviszem és kérek egy másikat...<#violent>

GanXstaZoleeWrk
fekvõ embert hengerelj 😊

GanXstaZolee#2709

Ttudom én csak eddig nem jött be.Persze erõs mint állat de még senkit sem sebzet halálra.A kocka ördöge.