478
Games Workshop táblás játékának pc-és változata.
-
#318 " A Focus Home Interactive bejelentette a sikeres fantasy sportjáték első DLC-jét.
A kiadó sajtóközleménye szerint a Blood Bowl PC-s kiadása Európában szép sikert aratott (Németországot, Franciaországot és az Egyesült Királyságot külön kiemelte), minek köszönhetően jelentős online közösséget sikerült kiépíteni. Dicséretből legyen most elég ennyi.
Sokkal fontosabb, hogy egyúttal arra is fény derült, hogy még november folyamán megjelenik a sötételfeket játékba dobó DLC, amit ingyen tud magáévá tenni (gy.k.: letöltheti a netről) mindenki, aki már megvásárolta a játékot. Ha még nem tettetek így, lehet, hogy érdemesebb várni, ugyanis mind dobozos, mind digitális formában napvilágot lát majd a Blood Bowl Dark Elves Edition, mely kiadás az alapjáték mellett a már említett DLC-t is magába foglalja.
A saját sztárjátékosokkal és szurkolócsajokkal felvonuló sötételfek fürgék, akár erdei rokonaik, ám mellé még kegyetlenek is. Gyakori eset például, hogy orgyilkosuk játék közben megmeríti tőrét ellenfelei szívében." - GSO
Szuper Novemberünk lesz játék téren ,már alig várom hogy indithasak egy dark elvesül kegyetlen csapatot...
-
#317 Igen. -
#316 Én tegnap toltam chaos csapatommal kupadöntőt az elfek ellen. 24-ik körben lett vége, már vért izzadtam...
Tanulság: a faemberrel ne kötözködj, és ha megkapják a labdát következő körben akár touchdown-t is szerezhetnek. -
farferi #315 Nem kötekedésnek szántam,tényleg szép eredmény.A karom az mutáció ugye? -
#314 Vertem én már meg 800-al nagyobb értékü csapatot is itt nem ezen mult ,rengeteg jó páncél és sebzés dobásom volt / nagy ütés és karom kombó a csapatom felénél megvan / -
CamelX #313 Jó, de ha a másiknak magasabb a csapatértéke, akkor kap az ellenfél többszázezret a meccsre, amiből sztárjátékosokkal meg mindenféle okossággal lehet ellensúlyozni :) -
farferi #312 Az szép.Mondjuk ahogy a csapatértékedet elnézem nem voltatok egy súlycsoportban. -
#311 Mészárszék volt a végén már csak három játékosa maradt a kis goblinoknak...
-
farferi #310 Héhány hozzászólással lentebb leírtam hogy kell telepíteni és akkor tudsz játszani offline. -
joci93 #309 ok de ha ott nem csinálok semmit akkor meg el sem indul :P szóval nem tom mi a baj pedig RELODE verzió -
#308 Megsúgom:
Az online aktivációnál miért akarsz lopott kódot használni??
Na IQ próba?? -
joci93 #307 Sziasztok tegnap letöltöttem a játékot de mikor le akarom indítani akkor ezt írja: This software must be authenticated online prior to use. For activation a valid SERIAL and an active Internet connection is required.
Please visit our support homepage for additional information: https://support.securom.com/PAunlock/?c=3000
és itt ha beírom azt a serilat amit a mappa tartalmaz nem fogadja el pls vlaki segítsen -
farferi #306 Köszi, akkor ez felejtős mert már megy a szezon. Tegnap azt hiszem rekordot állítottam fel a törpékkel a leggyorsabb gól kategóriában.Van egy rohamozóm akinek 4-es ügyessége, cselezése meg sprintje van és 2 kör alatt touchdownt értem el vele. -
CamelX #305 Ha elkezdessz 1 szezont, de még meccsbe nem kezdtél bele, akkor a team roster-en belül lévő purchase players-nél lehet ajánlatot tenni a felkínált magasabb szintű játékosoknak. Pár 10ezerrel kérnek csak többet, de fontos kiválasztani hogy hány szezonra igazolod le őket.
A Classic Módban nem tudom van -e ilyen. Nem real time, mert Blitz-es körökre osztottba is van -
GodBadka #304 Gondolom a real-time verzióban lehet ilyet csinálni. A klasszikusban nem lehet az tuti. -
farferi #303 Igaz lehet, legutóbb a skaveneket eléggé leamortizáltam egy kupameccsen.Csak azzal a nyavalyás halálrollerel nem akar sikerülni, pedig pont arra való.Mindegy, azért nyeregetek.
Más : a töltőképernyőn olvastam hogy offseasonban lehet tapasztaltabb játékosokat venni.Ez jó lenne mert egy mecsre starplayert leigazolni nem túl gazdaságos.Csakhogy ilyennel még nem találkoztam.Mikor van ez? -
GodBadka #302 Nem tudom. Nekem hard fokozaton is több olyan mérkőzésem volt, ahol 10+ sérülést okoztam. Egyszerűen szerencse. Hol így jön össze, hol úgy. -
#301 erőssebb ai :)) -
farferi #300 Mióta nehezebb fokozaton játszok mintha rosszabbul dobná a gép a kockáimat.Alacsonyabb szinten dicső törpéim minimum 5-6 súlyos sérülést okoztak egy meccsen most meg a kiütésnek is örülnem kell.Még a skaveneket is csak időlegesen tudom kiküldeni de középkezdéskor ismét magukhoz térnek.Másnak van hasonló tapasztalata? -
Kurtenfing #299 Na megérte várni megvan a crack jó kis játék Chaos-okkal vagyok :) -
Thanatos #298 ingyen is megoldható ha nem csak a grafika a lényeg neked :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://fumbbl.com/ -
farferi #297 A gép nyomi az eddigi tapasztalataim szerint, a labdás játékost körbe veszi 6 emberrel aztán cselez egy hülyeséget. Ezért lenne jó online csak az 9000 pénz. -
CamelX #296 Törpöket általában mindig megverem gép ellen :) nem nagyon dobálnak/cseleznek, a labdafogó körülvevése pedig kikerülhető egy feldühödött minotaurosszal :D gyíkemberek ellen viszont csak 10ből 1x nyertem chaos-al :S -
#295 Köszönöm a választ, akkor ezt a mutációs ügyletet mindjárt megnézem...
Nekem pont pár törpék elleni meccs hozta a megvilágosodást, hogy a block-ot oda kéne adni a beastmeneknek, sok múlt rajta, hogy volt-e a játékosnak. Mondjuk eddig kb 8-10 meccsen vagyok túl, szóval még csak ismerkedem az egész játékkal. -
farferi #294 Én törpékkel nyomom de már nézegettem a chaost is, szerintem block képzetségekkel elég ütős csapatot lehet összehozni, elég nehezen esnek el ha blokkolnak, és általában 2 kockával dobsz az erős emberek meg a roham miatt.A törpéknél persze nincs jobb. -
CamelX #293 Na én pont Chaos-al nyomom 1 ideje :) Szerintem minden szintlépéskor lehet mutációt hozzáadni, csak a general/stength/passing/agility/mutation, stb -ből kell az utóbbit kiválasztani. Beastman meg hát attól függ hogy hol van elhelyezve a pályán. Ha hátul akkor juggernaut, sure hands, pass blocker, stb. ha elől akkor pedig dodge, shadowing, tackle, ilyesmiket. Tapasztalat kérdése az egész, mint az egész játék, amit amúgy szerintem nem olyan könnyű rendesen kitanulni hogy jól menjen -
#292 Üdv!
Chaos csapattal játszom, és érdeklődnék, a mutációk mikortól, vagy mi módon lesznek elérhetőek szintlépésnél?
Illetve akinek van tapasztalata: Chaos beastmaneknek milyen képzettségeket szoktatok adni? -
Strongarm #291 Lehet jelentkezni a Defender Down! ligájába!
Itt:
http://defdown.honlapepito.hu/?modul=forum&a=27692 -
farferi #290 Bocsi, elírtam. 18000 de ez is nagyon sok szerintem.Olyan 10000 lenne reális. -
vzajcev #289 "180000 pénz" -
farferi #288 Törpék is lezúzva 2-0.Lehet hogy online kéne játszani? Csak hát nekem ez is drága originál.Megnéztem kíváncsiságból a táblás játékot, régen sokat gyűrtük.180000 pénz.Hát, ez szerintem egy csöppet túlzás.Egy rizikó előállítása nem sokkal kevesebb és feleannyiba kerül. -
farferi #287 Megszületett a legelsöprőbb győzelmem a másodosztály első meccsén.Pedig az embereknek is volt 4 rohamozója meg 1 Griff Oberwaldja meg 1 ogréja plusz 4 cselezőgép.Olyan malacos kockákat dobtam, hogy az első félidő végére csak 4 embere maradt a pályán.Ez az arány később sem javult, a vége sima 3-0 lett.Azt viszont nem nagyon értem, miért nem nőt a funfactory mikor nagyon látványos volt(2 halot, 6 súlyos sérült meg az egyebek).A 20-ból is csak 12 pontot kapott a mecs, ez kicsit fura.Következő találkozó törpék ellen, ha az is így sikerülne... -
farferi #286 Reloaded verzio: 1, Feltelepíted a játékot 2, Amikor omline activálást kér cancel 3, Ha tesztelné a tűzfalod kilépés a telepítőből 4, Felrakod a crack könyvtárban lévő patchet 5, a crack könyvtár teljes tartalmát átmásolod a játék főkönyvtárába( a patch exe kivételével természetesen)
Elvileg így működik. -
#285 A patchek felrakása után bukod a cracket szerintem.
Én inkább megvettem, ugyan volt vele cumi a serialok terén, de segített a support, és most minden fani, legfrissebb verzió, tolhatom a neten is, megérte a zsetont... -
mogyi21 #284 sziasztok feltelepittem a játékot és nem indul el meg is crackeltem amikor elakarom inditani bb -update 1-0-1-7 exe ezt irja ezt is felraktam utána kéri a cd kulcsot nem fogadja el. irták hogy valamit átt kel másolni nem tudom hogy mit kell átmásolni ás hová? -
farferi #283 Skavenek is letudva 2-0-al, jönnek a legnehezebb,legizzasztóbb rokonok a törpék. -
farferi #282 Hengerelem én csak nem nagy eredménnyel.Mondjuk én úgy tudom hogy a rugdosásnál a szabály szerint el kell dönteni, hogy a páncéldobást vagy a sebzést növeljük e.A gép meg nem kérdez rá, szerintem mindig a páncélhoz adja hozzá.Persze nagyon hasznos az ereje miatt, most meg szintet lépett és felvettem neki a multiblokot így már jó nagy rést tud nyitni.A káoszcsapatot is kipipáltam 2-0-ra, meglepően gyengék voltak, a második gólom előtt már csak 5-en voltak a pályán abból is 3 feküdt. -
#281 Basszus nem hiszem el!
Bemegyek az 576Kbyte-ba Pécsett, ott figyel a polcon, mondom isteni jel, most megveszem. Két perc múlva rohanok haza, örömtánc, erre a serialt nem fogadja el!!! A szarházi, már a manuális aktivációt is próbáltam, és közli, hogy hibás a serial! Holnap visszaviszem és kérek egy másikat... -
#280 fekvő embert hengerelj :) -
farferi #279 Ttudom én csak eddig nem jött be.Persze erős mint állat de még senkit sem sebzet halálra.A kocka ördöge.