Blood Bowl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A trailerben még mindig springet írnak viszont a steamen meg júniust a megjelenésre.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nekem még az eredeti verzió van meg sötét elf patch-el az alapból magyar nyelvü.
Csak igy elsõre kissé bonyolultnak tünik a szabályrendszer.
Kezdo rugasnal "random" felrak 11 jatekost a rooster alapjan van valami algoritmus pl hogy vedekezeshez linemant rak ki es nem catchereket 😊 de maradjunk annyiba hogy rooster alapjan feldobal 11 jatekost es a listabol kell kivalasztanod oldalt ha valakivel azt ki akarod cserelni.
Ami regen mukododtt de most nem ugy tunik az elmentett tactikai felallas 😞
Legalábbis én így vettem észre.
Mert a listában a nevére ballal kattintok, sárgára vált, de jobb klikkel nem tudom a pályára küldeni.
Ha valaki helyére akarom becserélni, az mûködik.
Alapverzióban ugye nem lista volt, hanem a pálya alján álltak a cserék, mûködött.
Így pl. ha 10 emberem van a pályán egyszerûen nem tudok beállítani egy újat.
Thx!
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
Ügyes bandát nem merek, a nyert meccsem valami elf-félék ellen volt, és a földbe tapostam õket erõbõl. Nem bírnám nézni, ahogy velem csinálják meg ezt...
Én meg olyan hülye vagyok az amerikai focihoz, hogy gyakorlatilag nulláról akarom kitalálni, hogy hogyan is kéne ezt játszani. Indítottam egy nekromanta csapatot, kb 50 próbálkozás loadgame-savegame megoldással meg tudtam nyerni az elsõ meccsem... 😛
Most már nagyjából megy a "tankokkal körbeállom a labdás emberem, aztán bekísérem a gólvonalon" taktika, meg szét tudom verni az ellenfél játékosait. Passzolásnak és a labda átadásának meg értelmét nem láttam még. Egy passz olyan veszélyes a megfelelõ skillek nélkül, hogy szinte biztos turnover-t eredményez...
Érdekes játék, el lehet szarakodni vele, de nem tudom, hosszú távon mennyire köt majd le...
Est Sularus oth Mithas!
Nem tudom játszik-e még valaki egyáltalán, de kiváncsi lennék mások tapasztalatára ezen a téren.
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
azt szeretném kérdezni hogy van-e másnak is olyan problémája hogy a bajnokságban hiába nyer nem kap pontot?
http://defenderdown.gportal.hu/gindex.php?pg=33591623&thid=631077
Blood Bowl Standard/Dark Elf Edition (BB1)
A régi csapatok is jelentkezzenek újra. Új csapatok csak TV 1000-es, friss csapatok lehetnek.
Az ilyen új csapatoknál, légyszíves add meg a teamed nevét, faját és ha akarod írhatsz néhány szót a történetükrõl is.
A csoportok száma és mérete a jelentkezõk számától függ majd.
Jelentkezni az alábbi fórumtopicban lehet:
http://defenderdown.gportal.hu/gindex.php?pg=33591623&thid=631077
Vannak skillek amikre rákérdezz a játék hogy akarod e használni vagy nem.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
A Legendary-hoz kell az eredeti game is?
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
lesz magyarul?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\