Blood Bowl

Oldal 1 / 10Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Chaos basic gameplay.

A trailerben még mindig springet írnak viszont a steamen meg júniust a megjelenésre.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wedge31
Csapatképek.

wedge31
A trailerben spring-et írtak...ami azért elég tág intervallum.

Ha jól láttam eltolták a megjelenést júniusra?

wedge31

Február vége fele jön a játék 😊

wedge31
Blood Bowl 2 Trailer.

wedge31
6 euró steam-en a Chaos Edition ennyit megér persze csak ha nincs meg valamelyik elözõ kiadás.

wedge31
Az-az olvasgasd szorgalmasan...<#vigyor1> A legendary csak akkor lesz magyar ha egy kicsit buherálod át kell írni a franciát hunra és akkor már magyar lesz ha jól emlékszem ezt írták itt / vissza kéne olvasni /
Nekem még az eredeti verzió van meg sötét elf patch-el az alapból magyar nyelvü.

Szabálykönyv.

Melyik verziót vetted? mert a legendary-ig bezáróan mindegyik magyar nyelvü.

Magyar nyelvü szabálykönyvet hol találom? kár, hogy a játék nincs honositva...

wedge31
Elsõre kissé bonyolultnak tünhet de vannak komoly szabálykönyvek hozzá már magyarul is, ha azokat átnézed minden világos lesz / optimális esetben /

Humble akcióban most jutottam hozzá én is a játékhoz. Nagyon jópofa, ilyen tipusú sportjáték nem nagyon van a piacon még egy.

Csak igy elsõre kissé bonyolultnak tünik a szabályrendszer.

wedge31

wedge31

Nem baj, nekem pont ez volt most a problémám. Jól jött a válasz. <#nevetes1>

Sceleton
Megfontolt válasz volt. 😊

Est Sularus oth Mithas!

Nem baj, ez egy ilyen lassú topik... 😛

Strahd_
upsz beneztem bocsi most latom hogy tobb mint 1 eves hozzaszolas volt sorry

Strahd_
Kivalasztod jobb oldalt a listan majd a palyan levo emberre kattintasz akkor kicsereli vele. (regebben voltak nalunk gondok ezzel 😉, nem tudom hogy mi voltunk benak vagy valami bug volt benne de most a chaos editionben tuti mukodik.

Kezdo rugasnal "random" felrak 11 jatekost a rooster alapjan van valami algoritmus pl hogy vedekezeshez linemant rak ki es nem catchereket 😊 de maradjunk annyiba hogy rooster alapjan feldobal 11 jatekost es a listabol kell kivalasztanod oldalt ha valakivel azt ki akarod cserelni.

Ami regen mukododtt de most nem ugy tunik az elmentett tactikai felallas 😞

Szerintem csak kezdõrúgásnál lehet, addig nem. Viszont akkor automatikusan fel is pakolja õket a pályára a játék.
Legalábbis én így vettem észre.

Aceton
Legendary Edition-ben, hogy kell pályára küldeni cserejátékost?
Mert a listában a nevére ballal kattintok, sárgára vált, de jobb klikkel nem tudom a pályára küldeni.
Ha valaki helyére akarom becserélni, az mûködik.
Alapverzióban ugye nem lista volt, hanem a pálya alján álltak a cserék, mûködött.
Így pl. ha 10 emberem van a pályán egyszerûen nem tudok beállítani egy újat.
Thx!

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

Indítottam multiban egy nekromanta bandát, egyet buktam, egyet nyertem velük eddig. (kicsit visszábbvettem az intenzitásból) Õk ilyen kombinált csapatnak tûnnek, a két flesh golem tankol, a két vérfarkas meg szalad a labdával. Egyelõre õk a szimpatikusak, bár közben az értékeik elég átlagosak.

Ügyes bandát nem merek, a nyert meccsem valami elf-félék ellen volt, és a földbe tapostam õket erõbõl. Nem bírnám nézni, ahogy velem csinálják meg ezt...

Strahd_
probalj ki valami ugyessegi csapatot 😉 es akkor fogod szeretni a passzolast mag a 1-2 koros touchdown okat

Szándékosan ilyen, hogy ne lehessen csinálni olyan csapatot, amit lehetetlen megverni. Ez a balansz része.

Én meg olyan hülye vagyok az amerikai focihoz, hogy gyakorlatilag nulláról akarom kitalálni, hogy hogyan is kéne ezt játszani. Indítottam egy nekromanta csapatot, kb 50 próbálkozás loadgame-savegame megoldással meg tudtam nyerni az elsõ meccsem... 😛

Most már nagyjából megy a "tankokkal körbeállom a labdás emberem, aztán bekísérem a gólvonalon" taktika, meg szét tudom verni az ellenfél játékosait. Passzolásnak és a labda átadásának meg értelmét nem láttam még. Egy passz olyan veszélyes a megfelelõ skillek nélkül, hogy szinte biztos turnover-t eredményez...

Érdekes játék, el lehet szarakodni vele, de nem tudom, hosszú távon mennyire köt majd le...

Nyóc ojró sztímen.

Sceleton
Én tegnap este kezdtem el. Nem csak a szerencse, hanem a stratégia is fontos. Ahogy a táblás verzióban is. 😊 Bár tény. hogy ritka béna (0-4 az elsõ meccs) vagyok még, de ez az én meglátásom. 😊

Est Sularus oth Mithas!

Kry
Megjelenése óta megvan nekem a játék, játszottam is egy ideig kizárólag online persze, csak aztán meguntam mert, azt vettem észre, hogy hiába teszek meg mindent, tulajdonképpen a szerencsén múlik nagyrészt a játék.

Nem tudom játszik-e még valaki egyáltalán, de kiváncsi lennék mások tapasztalatára ezen a téren.

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

MerlinW
Legendary Edition 10 euro Steam-en.

[merlinw.org]

csõ!!Probléma megoldva😄
csõ!!
azt szeretném kérdezni hogy van-e másnak is olyan problémája hogy a bajnokságban hiába nyer nem kap pontot?
Lehet nevezni a következõ Defender Down! bajnokságba!
Blood Bowl Standard/Dark Elf Edition (BB1)

A régi csapatok is jelentkezzenek újra. Új csapatok csak TV 1000-es, friss csapatok lehetnek.

Az ilyen új csapatoknál, légyszíves add meg a teamed nevét, faját és ha akarod írhatsz néhány szót a történetükrõl is.

A csoportok száma és mérete a jelentkezõk számától függ majd.

Jelentkezni az alábbi fórumtopicban lehet:
http://defenderdown.gportal.hu/gindex.php?pg=33591623&thid=631077
MerlinW
Steam-en 5 pénz a játék (Dark Elf Edition)

[merlinw.org]

Taylor10
Át írtam az English = Hungarian-ra de mikor elindítom a gamet akkor ki írja hogy nem válaszol.

Taylor10
Egy magyarosítást tudna valaki küldeni???

ááá értem. csak az a rossz hogy amikor kiír valamit akkor én nem értem XD mert angol és nem tudom a magyar nyelvi fájlokat leszedni sehonnan.
wedge31
A többség igen de pl az ugrást nem vagy köteles használni csak azért mert képes vagy rá.
Vannak skillek amikre rákérdezz a játék hogy akarod e használni vagy nem.

és amik vannak nekik skillek azok ugymond passiv skillek ugye? szal nem lehet elnyomni õket meg ilyenek hanem maguk használják. ja és köszi a választ😊
wedge31
Gól, passz, közbenyúlás, sérülés okozás / súlyos vagy halál / és persze a mecsenkénti MVP.

helosztok. a játékosok miért kapják az xp t ? ugyértem milyen mozdulatokért stb.
hzsolt
Hát, akkor ezt jól leprogramozták, mert nekem élõben is így szokott menni! 😄

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Hali. Az SP módról lenne kérdésem. Soha nem tudom használni a Trollslayer Pro skilljét és a felkínált reroll is rossz eredményt hoz. De mindig. Találkozott már ezzel vki?

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

wedge31
Nem kell.

Garou
Udv!

A Legendary-hoz kell az eredeti game is?

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

wedge31
Ez jó kérdés, mert semmi infó nincs róla.

megtaláltam, az 576-ban lesz annyi.
lesz magyarul?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

hol lesz ennyi?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

wedge31
Ugy néz ki nálunk nov 15-én jelenik meg a legendary dobozos kiadása és az a legjobb az egészbe hogy csak 4k lesz az ára.

Oldal 1 / 10Következő →