Lost Odyssey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
Ott tartok ahol a Mack nevû kisgyereket kéne kiszabadítani a boszorkánytól.A kék csápos szarságból.Nem lehet támadni sehogy,mert meghal a gyerek és gameover.
Valaki ájött már?
Az elsõ attack után dumál valamit az erdõrõl,stb....
help!!!
Vard meg es jatszd PC-en.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Olyan baszott nehéz becélozni a dínókat mint állat,olyan gyorsak mint a szél.Na az se lesz a kedvenc játékom 😞
Most a kikötõ melletti erdõs pályán vagyok ahol a 2 gyerek nézi a virágot és megtámad 3 gyalogos és 2 lovas katona.
2 órája kinlódok velük de képtelen vagyok kinyírni õket,pedig a gyalogosoknak is 330 a lovasoknak meg tán 400 HP-je van.
De akkora baszott nagyokat attackolnak hogy hiába vagyok 6-700 as hp-n 2 támadással leszednek.És sajnos ez el van baszva a játékban hogy én ütök egyet az egyik emberemmel,aztán õ jön és mind az 5 betámad,aztán megin én jövök 1 talán 2 attackal vagy éppen gyógyítok vagy élesztek.
Ezek nehezebbek mint a kukacok voltak eddig.Engem már idegesít az ilyen.
Hol tartasz Sephi??
hogy kell kinyitni azt a nagy vasajtót középen?
mindent bejártam végül az utolsó létra oda vezetett le ahol indultam,de ugyanugy piros lámpa világit az ajtónál és nem nyitható
egyáltalán ara kell tovább? vagy vissza a cellák felé?
na majd ha tudok visszanézek azért a cuccért.
köszi
Az arra jo hogy a magia tamadasok hatasat lehuzza.
mingyár meg is próbálom.a szintem 16-os mint mondtad.
innen most hogy tudok elmenni vásárolni??
asszem nincs all barrierem 😞
anty p. is csak néhány db basszus.
Eloszor is vasaroljal be mana potit. Aztan amikor a fight kezdodik akkor egybol nyomassal Prism-et Seth es Jensennel, mig Kaim-al utsd le az elso bugot. Par kor utan mar nem kell tobb aljon mint 1-2 bug. Amikor ez van akkor mindig ussed le oket hogy ne legyen tobb mint 2 max harom. Jensen-nel amikor csak lehet FLARE-t varzsoljal a boss-ra. Amikor mar latod hogy feltoltodik akkor ALL BARRIER. Aztan egy Zephyr es folytasd a nyirast. LVL 16 ajanlott. Kaim-al tanitasd be az Anti Paralyize vagy vegyel olyan potit ami leszedi.
Nekem elsore sikerult... nem olyan nehez az.
én 4 lemezt találtam 😊
Elakadtam! a kukac vagy kígyó döggel nem boldogulok,ahol van 5-6 kis segítõje akik tápolják mp-vel a férget hogy paralizist nyomjon ránk
Van valami trukkje? Hogy nyírtátok ki? próbálkoztam aqua varázslattal és eljutottam addig hogy 1x megborult,de utána kinyírnak mint a szart.
õk 6-an vannak im meg jobb esetben is ketten 😞
Valami tippet adjatok már lécci.
Egyébként 1 kézzel nyomom a játékotmer a bal kezem szétvágtam és be van kötözve az egész.Lehet az a baj 😊
En annyit csalodtam a Lost Oddysey-ben hogy pl a Enchated Arms sem volt az a hihetettlen grafos de mar az szebb volt valamilyen szinten. Te en most ertem el a Ipson hegyseg utani falut es eddig nem EGYALTALAN NEM TUDNIK SZEPNEK. Foleg hogy 2007/2008 as jatek nextgenen. 100x szebb lehetett volna.
PSN ID.: Beegabor
nekem semmi bajom a grafikával,az a szaggatás viszont zavaró xbox360-on,ahhoz képest hogy csak 3 karakter és erdõ van a képen,de mind1,a lényeg az élmény.most tartok 2 óra valahánynál,de megin befejezem.majd este nyomom egin,sajnos.
üdv
Amúgy imádom ezt a játékot!
én nem tudom mi a probléma a grafikával néhány embernek...szerintem akkor ti nem lcd-n nézitek, különben eszetekbe nem juthatna az ffx-hez hasonlítani grafikailag. imádtam, eghyik kedvenc játékom volt az ff x, de azért könyörgöm, 2008 van, ez x360 és kuuuurva jól néz ez ki.
mára befejeztem,már a városban vagyok fél órája,harc rég volt,majd holnap próbálkozok.Köszi!
üdv
ajállom minden rpg funnak!!
arra nem jövök rá hogy harc közbe az a gyûrû hogy mûködik.
mindig BAD-re sikeredik.
Sephi te tudod??
segíccs már plz.
Kb a FF8-hoz hasonlítanám mint stílust.
Es nem tudom mennyire feszítem a húrt de... szóval nekem a FFX grafikája mérföldekkel szebnek tûnt... nem viccelek. Amíg el elertem a hegytetõig addig semmi "hihetetlen" grafot nem láttam. A szereplõk viszont kibaszott jól vannak megcsivalva es az atvazetok is.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Idézhetõ lények vannak minden fantasy JRPG-ben, nem kell izgulni 😊 Egyébként nekem a FF7 rendszere tetszett a legjobban: amikor a képesség-gömböket kellett pakolgatni és tápolni.
eltoltam ide a játék borítóját 2 verzióba és a lemezre nyomtatható cuccost is 2 verzióban,ha valakinek kéne.
LOST ODYSSEY COVERS
én is szerettem õket de sok rpg-t lezúztam már amiben nem voltak és nem bántam meg!!
lehet hogy késõbb lesz benne,de a videókban se látni hasonlót.
a 4 dvd legalább 100 óra játékot rejthet,még lehet benne bármi.