Lost Odyssey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ruhazatuk el van talalva, bar Jensen-nel igaz hogy kicsit furi.
Szerintem remek jatek, FFX ota nem volt ilyen jo szamomra.
JAH ES KOSZONOM BAZD+ A SPOILEREKET!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Többet vártam ettõl a játéktól.
Szerintem unalmas, az elsõ lemez vége kicsit erõltetett volt.
Amikor zokognak a gyerekek az anyjuknál az kifejezetten idegesítõ.
Amikor lenyomjuk a bosst a lemez végén és csodálatos virágoskert nõ ki a semmibõl, az is kicsit furesz.
A fõhõsnek mintha csupa zsír lenne a haja, a tincs az arca elõtt meg nevetséges...
Jensen legalább nyög pár jó dumát, de a Kozsó-séró neki is szarul áll.
A herceg úgy néz ki, mint egy rossz buzi.
Uhra kormányzója mint egy Klingon, legalább hamar meggyilkolják.
A kalóz csaj meg nemtom... Hülye ruhában van, vastag a nyaka, a válla meg szélesebb, mint a Terminátornak. A hajkoronájáról már ne is beszéljünk.
Sokkal több szereplõ eddig nem is volt.
A karakterek nem túl szépek, de elmegy. Szájmozgás béna.
A környezet randa.
Hangok: semmi extra.
A zenék elmennek, van 1-2 nagyon eltalált darab, de nem ez a jellemzõ.
A játék unalmas. Nagyon is. Kezdek kiábrándulni ebbõl a stílusból.
Amennyire jók a FF részek, a többi név annyira béna.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mit csinál a "Seal" varázslat?
lenne egy n00b kérdésem :-)
hogy a fenébe tudom lenyomni azt a rohadt sárkányt? az elsõ boss ha jól emlékszem
kicsit már ideg vagyok tõle :-(
Steam: [HUN]Feriggno
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
én is a 3 lemezen vagyok,épp most vált szét a banda a vasút állomás szerûségnél.Hát ahogy olvasom a tapasztalatokat lesz mit pótolnom akkor nekem is.Én már 46 óra játékidõnél tarok,igaz sok belõle a fejlesztgetés,de talán több esélyem lesz a bossoknál.
Most ráálok a fagyás elleni fejlesztésekre.Ja és Cook már egy jó ideje nincs használatban,ezekszerint õt is fel kell tápolnom,tehát az megint jó pár óra plussz.
Playstation id:RyosanHUN Live id:Ryo san HUN
Élesztõ varázslat csak késöbb lesz, addig marad az angel's plume. Sed skilljei tényleg jók, pl. az ultimate analysis ami mutatja hogy mennyi hp-ja van az ellenfeleknek.
Érdemes egyébként mindenkit fejleszteni, de mack-et mindenképpen, mert az általam említett extra nehézségû dunegeonban kötelezõ lesz majd õt is berakni a csapatba.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Egyedül vagyok azzal a félelemmel, h rövid a játék? Beteg vagyok, nincs mit csinálni, 3 napja nyomom és már a 3. disc felénél vagyok. FF IX-hez hasonlítom mindig, de az 1000szer hosszabb volt.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
pártól próbáltam csenni de nem volt náluk semmi <#boxer>#boxer>
most beleuntam,majd holnap nekiálok.
a sima sárga ruhás kardos katonánál vagy a búvár ruhás tagnál van a cucc?
már nyomom is mer nem halad.itt a nyakamon a többi uj game.
élesztõ varázslatod vane neked?
Sok szerencsét!
egyébként nektek van élesztõ varázslatotok valamelyik szereplõnek?
mert én itembõl élesztgetek és marhára hiányolom a life varázslatot a white magicbõl.
nahát én ott tartok aannál az elcseszett labirintusos mozgólépcsõs liftes gyárban.már a tököm kivan vele.
bementem egy nagy ajtó nahol 2 szerelõ áll 1-1 szint eltéréssel egymástól,de egyik küld a másikhoz,azon kivül nem jövök rá mit kell csinálni.
van pár kapcsoló amit nem lehet átkapcsolni,meg el vannak barikádozva,már 56 szor bejártam az egészet de semmi.az a rész ahol kikötöttünk a hajóval.
mit kell csinálni??
thx
Pár napja én is leszedtem, nagyon (!) tetszik. Nekem mindig is a Final Fantasy IX volt a kedvenc játékom, amit kb 5ször végigjátszottam 😄 LO nagyon közel van hozzá, talán a rövid sztori miatt nem lesz a favorit. A skill system zseniális, úgy alakítod karaktereidet ahogy akarod. A bossokon is lehet érezni a különbséget, ha jól használod a skilleket. Most tartok a 3 lemeznél. (10 perccel ezelõtt írta ki, h cseréljek lemezt, most írom a 3-at 😄 ) 2. lemez elég sovány volt, viszont kaptunk egyszerre jó sok emberkét. Talán túl sokat. Ott tartok, h 2 emberrel nem harcolok, õk 21 és 25ös szinten vannak, többiek 31+.
Ami még jó: Nagyon jól ki van balanszírozva ez a halhatatlanság izé. Egy pár kör után automatikusan újjáélednek, de ez nem ad akkora elõnyt.
Jansen tetszik a legjobban 😄 Tökjó beszólásai vannak.
Pl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meglátják Gongorát sétálni alattuk, erre elkezdik fikázni, Jansen meg: "There's the proof that you can walk without a brain!" Az a hangsúly...zseniális.
Remélem még hallom a véleményeteket, mert eddig elég csöndesek voltunk =P
Üdv!
majd holnap leírom a csapatom,most alszok még,de az eladót meglesem.
üdv
item cuccaim kifogytak.
hiába ez a Tosca village is csak egy fizetõs szálloda van semmi más.
semmi esélyem a tovább jutásra vásárlás nélkül.
csak én kinlódok még ezzel??
közbe megoldottam.azt a szobrot kell eltolni arrébb az ép világban,és amott elérhetõ a láda,abba van a 4. tábla,csak most a sorrend lenne jó.
az biztos a falióra szerint van az emeleten,nemtudom.
na majd jelentkezel.
bye
a boszorkány kastélyban vagyok.
4 db kerek táblát kéne megtalálni,de 1 nincs meg.reggel óta mászkálok de semmi.már mindenbõl kifogytam itemben,de bolt sehol.szopás van bazzeg.
hogy álsz Zsolt??
Már most van egy vizi járgányom,igaz nem mindenhová lehet eljutni sajnos.Például most marha jól jönne egy nagyobb bevásárlás,kifogytam eléggé.
Majd szólsz ha itt tartassz és találtál boltot,én nem lelek.
üdv
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
2. lemezen nyomom már tegnap óta.találtam itt egy jó helyet ahol fejlesztetem a bandát.1 hétig tuningolok a biztonság kedvéér.
Ti hol tartotok?
Megkaptam a DevilMyCray4-et is.
Lesz mivel zúzni ezután,végre beindultak.
Majd a TooHuman lesz még tuti sztem.
http://www.lost-odyssey.net/
van egy terem ahol egy gojó van egy emelvényen amit tudok gurigatni.
hova kell az?
thx