Lost Odyssey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Victor1103
Pah...Az állás még itt is 1:1<#vigyor2>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Sir Quno Jedi
Egy-két embert leszámítva, akik végig sem tolták, mindenkinek bejön a játék ebben a mûfajban. Lenyûgözõ és nagyon kellemes szórakozás. Az elsõ valóban nextgen jRPG és végre irányt mutat a jövõre nézvést is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Meg sem közelíti a Finalt.

A sztori tényleg lassuló, néha majd' elalszom a játékon.
A harcrendszer repetitív.

Amúgy 15 óra körül hagytam abba, a második lemez felénél kb.

Victor1103
Hi!Már régóta tervezem ennek a játéknak a beszerzését.Sok netes oldalon találtam róla infót ,értékelõt stb. de mind olyan eltérõ infóval szolgált....Ezért megkérdezlek titeket milyen tapasztalataitok voltak az adottakkal kapcsolatba:
1.Mennyire jó a sztori?Gametrailers istenítette gamespot egyre lasopodónak titulálta...
2.Harcrendszer mennyire pörgõs?Vagy az is repetitív?
3.Hossz?Állítólag 20 óra alatt is kivégezhetõ alattam viszont a kollega 81 óráról számolt be😄
4.Hát az igazából csak nekem egy vágyam:van-e bármi hasonlóság az FFX-hez képest?Mert FF-el amivel én játszottam szerintem az volt a leges-legjobb

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Sir Quno Jedi
Nnna én is kivégeztem. 81 óra, 81-edik szintû party! 😄 "csak" 900 achievement.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hello! Amikor a börtönböl ki szöktök ki kell cselezni három ört. Az elsö kettö megy simán de a 3. mindig észrevesz még féluton se vagyok amikor észrevesz, ott mit kell csinálni? Remélem tart már valaki ott. Köszi elöre is!

Sephi
Hajra! 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kandurex
Végre nekem is meg van a játék, este el is kezdem 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

carterx
én most mással kinlódok kikapcsolódás ként,aztán visszatérek ehhez.

Én még nem keresem a továbjutást, mert még fejlödök meg összeszedek egy két dolgot. Azokat aranyszinû dolgokból 3-at kell lerakni, de az nem kötelezõ. Nézzetek körül külföldi fórumokon.

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

carterx
Hy

2 pályán 1-1 szereplõ lerakott valami arany szinû cuccot a földre.
Nem lehet hogy mindenkivel ezt kéne csinálni a többi pályán is?
Egész hétvégén szoptam vele de sehogy nem enged tovább.
Mik a mellék küldetések,és ha ilyen fontosak akkor mér mellék küldetések,hogy nélkülük nem enged tovább.Akkor csak nem az a gond.

Nem tudom sajnos.

baggins
<#nyes>

Sir Quno Jedi
Pedig ez a kérdés.

carterx
Figyi Zsolt!

nem tudom milyen mellék küldetésekre gondolsz ami olyan marha fontos lehet,de ha volt biztos kihagytam,mert képtelen vagyok a hajóval bemenni a fehér körön belõre,se a vízen se a víz alatt.
Ha pedig a térképen a 2 Grand staff-ra megyek akkor se tudok bemenni a körbe.
Valami híd is le van szakadva,annyit mond egy nagyhajú fószer a parton.
Mit hagyhattam ki szted?

grayfox
<#eplus2>

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Itt van leírás.http://www.lost-odyssey.net/

carterx
Hy

hát én már ott is szétnéztem de nem történt semmi,na majd ujra benézek oda.

Köszi

carterx
Örülünk neki!!
De nem ez volt a kérdésem ki mivel nyomja <#nyes>

pápá

Hogyha minden mellékküldetést megcsináltál akkor a Grand Staff-hoz kell menni,a nagy kör a térképen.

Sir Quno Jedi
Én nyomom, természtesen gyárival, ugye.

carterx
Senki nem nyomja már?
Aki eljutott a Terrace Cave barlngba a 4. lemezen az mit csinált utána?
Mi a feladat ki tudja?
Gongorát kéne kinyírni nem?

Hol,mikor????

testerlnx
Én a borral jártam ugyan igy!! Egyszer vettem egy romlott bort, azóta csak letöltöm inkább <#nevetes1>

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

carterx
Hy

Még mindig nem találok semmit ebbe a Terrace Cave nevû vizalatti barlangba.
Valaki tovább jutott már innnen?
Ha igen akkor hol és hogyan??????

Sir Quno Jedi
Nem. Viszont érdemes megvenni.

Gideon Wieth
más hasonlóval nem is játszottam eddig 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
érdemes leszedni a játékot ? Nekem a final fantasy 8-9 iszonyatosan bejött és még ma is elõ-elõ veszem 😊 tetszeni fog ez is akkor ? 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

baggins
Francba. Egy hetes a gép. De a Bioshock pl. soha nem fagyott le...kár, mert nekem nagyon bejött a játék eddig. 😞

Ryo san
Nálam nem fagy,és ez is eredeti ázsiai verzió.Szerintem a géppel lesz valami baj.

Playstation id:RyosanHUN Live id:Ryo san HUN

carterx
szia

életemben egyszer vettem eredeti star wars játékot pc-re de el se indult,kiderült hogy gyárihibás.akkor megfogadtam hogy soha többet nem veszek boltban hasonló dolgot.
nekem szerencsére lekopogom semmi bajom vele,4.lemezen vagyok,leszámítva a laggolást itt ott.
nincs ötletem,ha más játék megy rendesen a gépen akkor vidd vissza a progit!!

Köszi! Már rátaláltam.

baggins
Szevasztok. Elkezdtem a játékot, eddig egyszerûen imádom, erre fel mi történik? Folyamatosan fagy. Nálatok is elõfordult már? Most öltem meg az elsõ nagyobb fõellenséget (egy kék griff-szerû valamit), lemászkáltam a létrákon a bányákba, és az egyik kijáratnál mindig lefagy. Eddig háromszor, egymás után. Megjegyzem eredeti a cucc, és a gép is a "becsületes" fajtából való...

carterx
A terrace cave barlang tökéletes erre,minden csata 1 LV szint a csapat tagoknak.

Hogy ez nem jutott az eszembe!!!!!!<#nevetes1>

Sephi
😄DDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kandurex
hûtõszekrény <#idiota>

hekyet=helyet bocs

Most kezdtem a 4.lemezt. Tudnátok mondani egy jó tápoló hekyet?

Ryo san
Sajna én még most kezdem a barlangot,de erõt kell gyûjtenem ezekhez a szemetekhez.Azt hittem én vagyok az überkirály,erre az elsõ csapat úgy vágott pofán hogy csak néztem😊

carterx
Nahát nem találok semmit ebbe a Terrace Cave nevû vizalatti barlangba.
Már 2 napja kóvájgok,igaz marha jó fejlesztõ hely de már marha uncsi.

Mi itt a feladat? Nem jutok tovább,vagy át a barlangon.Nem jövök rá a feladatra.Valaki adjon 1 tippet plz.

Thx

carterx
bazzeg ezek rohatt genyók.
kinyírják a legjobb csapatom mint a szart,de idegesít már.

carterx
Hi

na eljutottam a 4. lemezhez,hát jó nehéz lett a játék hirtelen.
abban a víz alatti barlangban képtelen vagyok kinyírni a dögöket az elsõ harcban.
pedig szar kis halak.ennél komolyabb dögöket se perc alatt kinyírtam eddig.
van ötletetek hogy kiket vigyek és milyen felszereléssel??
2 game over után berágtam és kikapcsoltam,pedig 33-37 LV szinten vannak.

pápá

Seth
Nekem a 8-ban sikerült kicsapniuk a biztosítékot, kicsit túlzásba volt vidve a szerepük, mindegyiket kb 100x kellett végignézni.A 9-ben szerencsére lerövidítették a "bejövetelüket", a 12-ben meg annyira szarok voltak, hogy senki nem használta õket.A 10. részben voltak a legjobban balanszírozva,ott viszont maga a játék nem került a top3 FF-be. Ennyit a GF-ekrõl, 7 -ben aszontam aztakurva, most már nem igénylem õket

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
hm,...

de én GF mániás vagyok, engem a FF VII -ben is õk nyûgöztek le igazán 😞 a többi mindig másodlagos volt 😞

Sephi
Lofaxt. Tegnap megint volt idom jatszani es lenyugoz minden egyes uj helyszin. Ez kellet volna kapja a FFXII cimet nem az a szar ami ma is viseli.

Kandurex
errõl ennyit, valamit mindig ki kell hagyni vagy elbaszni :/

Ryo san
Negyedik lemezen járok,és szerintem nem lesz GF,eddig legalábbis nem volt.

Sephi
Jó számokat ír és énekeli is õket nagy sikerrel. "😄DDD

Sephi
Nem lattam meg...elso lemez vegen vok.

A fókát félretéve mit csinál a Seal? 😊