Folytatódik a Cobra 11
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Természetesen a játék minõsége nem éri el a Pro Streetet,"
Dehogynem nevezte minõséginek...
Dehogynem nevezte minõséginek...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
jaj de jó már telesírtam vagy nyolc párnát hogy nem lesz folytatva. elõre a szellemi leépülésért
Én meg neked tudok gratulálni, mert ezt a szart még mindig képes überelni bármely autós játék (elsõ részébõl kiindulva). És szerintem nem nevezett itt senki NFS-t minõséginek, hanem hogy annál biztos szarabb lesz...Ez pedig igaz...
"Természetesen a játék minõsége nem éri el a Pro Streetet"
Gratulálok, hogy egy nem létezõ játékot minõséginek nevezel, mellesleg egy olyat ami várhatóan követni fogja a az nfs5 után meredeken zuhanó színvonalat, ami a most wanteddel már a pöcegödör kategóriát foglalta el.
Gratulálok, hogy egy nem létezõ játékot minõséginek nevezel, mellesleg egy olyat ami várhatóan követni fogja a az nfs5 után meredeken zuhanó színvonalat, ami a most wanteddel már a pöcegödör kategóriát foglalta el.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Meg kicsit olyan aránytalannak is tûnik az autó. Van még mit csiszolni rajta...
A Merga orrán a csillag helyett egy C11 felirat van. XD
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),