Németh Szabolcs

Folytatódik a Cobra 11

Az első részeket még a Davilex (Autobahn Racer) készítette el nekünk, ám a Cobra 11: Nitro már a Synetic (World Racing 2) műhelyéből érkezett.

A német akciófilm-sorozat több magyar csatornán is feltűnt. Az egyik legnagyobb kereskedelmi csatorna után most a fiókcsapat sugározza a két bátor rendőr történetét. Azok számára, akik nem elégednek meg a tévé képernyőn át sugárzott élménnyel, a Davilex, illetve mostanság a Synetic évről-évre egy-egy Cobra 11 résszel kedveskedik. A Crash Time igen érdekes próbálkozásnak tűnik, hiszen ha csak a képekből indulunk ki, mit keres egy versenyautó az autópályán?

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Egyelőre többet nem tudunk a játékról, de ha az előző részekből indulunk ki, akkor kőkemény arcade-akció vár ránk számos irányítható járművel és izgalmas küldetésekkel. Természetesen a játék minősége nem éri el a Pro Streetet, de ez az árán is meglátszik, hiszen 5-6 ezer forintért majd bárki hozzájuthat a Cobra 11: Crash Time-hoz.

Cobra 11

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sanyix #6
    "Természetesen a játék minősége nem éri el a Pro Streetet,"

    Dehogynem nevezte minőséginek...
  • janus391 #5
    jaj de jó már telesírtam vagy nyolc párnát hogy nem lesz folytatva. előre a szellemi leépülésért
  • TunerX #4
    Én meg neked tudok gratulálni, mert ezt a szart még mindig képes überelni bármely autós játék (első részéből kiindulva). És szerintem nem nevezett itt senki NFS-t minőséginek, hanem hogy annál biztos szarabb lesz...Ez pedig igaz...
  • Sanyix #3
    "Természetesen a játék minősége nem éri el a Pro Streetet"

    Gratulálok, hogy egy nem létező játékot minőséginek nevezel, mellesleg egy olyat ami várhatóan követni fogja a az nfs5 után meredeken zuhanó színvonalat, ami a most wanteddel már a pöcegödör kategóriát foglalta el.
  • Zealot #2
    Meg kicsit olyan aránytalannak is tűnik az autó. Van még mit csiszolni rajta...
  • gplay #1
    A Merga orrán a csillag helyett egy C11 felirat van. XD