340
ingyenes, jogtiszta operációs rendszerek a Windowson és a Linuxon kívül
-
#220 Alapból csak olvassa. -
#219 Ja mert a 10.2 még nem támogatja az NTFS-t? -
#218 Nagyon jó hír! Köszi! -
#217 Oké, köszi az infót. Csak elsőre nem találtam hogy milyen fájlrendszert használ. Ha windowsost használna, akkor talán egy ghostolás után próbából feltenném az XP helyére, de így nem valószínű. -
#216 Igen alapból. Amikor beta2 -t feltettem ( kb. 1 hónapja) már alapból az is tudta nem kellet semmit felraknom.
Először féltem, hogy majd ha winnel bebootolok elkezdi a lemezellenőrzést, de nem. Pl. már olyat is csináltam, hogy Suse alatt elkezdtem egy torrentes letöltést NTFS partícióra, aztán később win alatt folytattam :)
Most beta3 van. Október 4.én jön ki a végleges.
-
#215 Naggyon helyes, SUSE powa! :)
Na értsd félre, nem azért adtam így tudtodra a dolgot, hanem mert így volt a legkönnyeb, és még több info is van a (nem)támogatott fájlrendszerről. -
#214 o_O -
Vardar #213 Most mi van? Mik ezek a fájlrendszerek? -
#212 Alapból? Telepítés után? Vagy fel kell tenni az ntfs3g-t? -
#211 Ehhez csak annyit fűznék hozzá hogy Suse 10.3 tökéltesen olvassa és írja az NTFS-t. ( bármilyen bonyolult is ) Újraindítás után a Win. észre sem veszi hogy beleírtak a fájlrendszerébe. Úgyhogy tényleg van még mit fejlődni. -
Vardar #210 De még korántsem tökéletes. -
#209 http://www.reactos.org/wiki/index.php/FAQ#Why_NTFS_.28Microsoft_Windows.C2.AE.29_is_not_supported_in_ReactOS.3F -
#208 Milyen fájlrendszerre települ ? -
kollektor #207 ReactOS 0.3.3 REL
Világ talán egyetlen telepíthető Windows kompatibilis operációs rendszere, mely ingyenes és nyílt forráskódú. Telepítés után egy XP kompatibilis rendszert kapunk. Az Xp driverei és a rajta futó programok egyaránt használhatók.
-
#206 engem is érdekelne... -
Vardar #205 Tapasztalatokat nem lehetne hallani a Solarisról? -
Vardar #204 kihalódott a topic... -
Vardar #203 Valaki VIP-es feldobná asztal(operációs rendszer asztala) képekkel a topicot? -
Vardar #202 Csakis. A VirtualPC-re a következő héten akarom felrakni a FreeDOS-t ha engedi. -
#201 Mindenki Solarist meg Linuxot telepít :D -
#200 na mivan srácok a kezdeti nagy lendület alábbhagyott?:) -
Vardar #199 kiwi? azért lehettek volna egy kicsit kreatívabbak. hurom vagy valami -
#198 ehe ez jól néz ki:D -
Vardar #197 Csak 1 magyar tesztelője van. -
#196 Ne erről ma hallottam először:
Kiwi Linux -
#195 Azért mondom. :) -
#194 Persze hogy az. -
#193 jah lehet hogy hogy a golyóstollat mi találtuk fel csak arra már nem jutott ész hogy levédessük a találmány mondjuk 20 évre egyből egyenesbe jött volna a magyar kincstár:) -
#192 Mind2 ingyenes tudtommal. -
Vardar #191 Rossz PC játékok sorazat egyik darabja. -
Vardar #190 nyomci??? Azért az (éjbér helyett) éhbérért dolgozó japánok nem léteznek. Volt a golyóstollnak magyar előzménye? Nem, mégis mi találtuk fel. -
#189 he??:) -
Vardar #188 Wanted Guns? -
#187 nem a magyrok műfaja ez szerintem sok nyomci japán aki a microsoftnak dolgozik éjbérért napi 28 órát és csak programoz. magyarok ilynre nem képesek vagy csak simán feladják(lásd már jópár magyar játék fejlesztése félúton abbamaradt) -
Vardar #186 Igen, az Északi-sark tökéletesen kárpótol minket milliónyi honfitársunk elvesztéséért...
Olyan kedves vagy miért ne lehetne jó egy magyar operációs rendszer!? -
#185 jééé most nézem ez nem ide tartozik de ha má magyarról van szó akkor állítólag trianonkór kaptunk egy gyarmatot "kárpótlásként" az Északi sarkon nem apró tertület de mire jó??:) most indítottak expedíciót oda.
csak hoz a témához szóljak nem hiszem hogy a magyar fejlesztésű op-ok olyn hűdejók lennének:) -
Vardar #184 Én mondjuk ingyenesre gondoltam. Azért jó tudni, hogy vannak magyar fejlesztések. -
#183 http://frugalware.org/
http://www.blackpanther.hu/ -
Vardar #182 Sulix-ról, KDE-ről hallott már valaki? -
Vardar #181 Van valami magyar fejlesztésű (amatőr is jó) operációs rendszer az UHU-n kívül?