Apple: új és olcsóbb iPod lejátszók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ütõkártya? Ha már annyira fel akarsz ezzel vágni, akkor tessék:
Ez mondjuk egy csúnya PDA, de a gamepad odabaszós
másik variáció
Warfare Inc, az egyik legjobb RTS Pocket PC-re
Warcraft 2
Még több Warfare inc, Age of Empires, Warcraft
Transport Tycoon (ez még a régebbi verzió, ami nekem van az már VGA-ban fut)
Én még mindig nem utálom az iPhone-t (ha visszaolvasol, írtam hogy a feleségemnek vennék egyet) csak az ilyen "az iPhone lealázza a PDA-kat" típusú kommentekkel van bajom. Az iPhone egy telefon, nem PDA, nem is vetélytársa egy PDA-nak.
ahogy karácsonyra jön az iphone???
NEKEM KELL EGY OLYAN ROHADT TOUCH!!!!!!!
köcsög amcsik már ehónap végén 28án kezükhöz kapják😞((
1 valamit viszont nem értek!!!
Akárhányszor megjelenik itt vmi apple-s cucc hírként van pár ember akik állandóan szidják,holott nekik nincs is ilyen temrékeik/lehet még nem is használtak soha,esetleg valóban volt már kezei közt../
Ha már megtaláltátok azt a lejátszót ami számotokra tökéletesen kielégiti az igényeiteket,akkor minek kell lehordanotok mindig mindent ami apple?
Talán irigyek vagytok vmire?
Vagy ennyire utáltok mindent ami apple?
Én megértem h mindenkinek van különvéleménye,de mindig nem lehet mindenre azt mondani h szar..:S:S:S:S
Noh mind1,én már alig várom az új apple cuccokat,nem sajnálom rá a pénzt..
Nekem megéri bõven amit tud!!!
Nem kell se több se kevesebb!!!
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
http://mobilarena.hu/hirek/2007-08-08/iphone_letoltheto_super_mario.html
Már 5000x leírtam, de attól, hogy nincs rá pénze valakinek, vagy nem egyezik meg az igénye egy iPHONE-nal, még nem kell utálni. Nekem személy szerint pl pont a gagyi PDA-k nem jönnek be. Ennyi. Ti attól még lehettek boldogok vele!<#falbav>#falbav>
Blackmail the Universe
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Yakumo DeltaX5 BT rulez!!!
Igaz, ebben nincs GPRS, de ~120 kHUF ért vagy mégolcsóbban is lehet kapni telós PPC-t, vagy PDA-t
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
kb. 50 EUR
Toshiba Portege G900
ezt meg nem adnám a világon semmiért... igaz egy kicsit drágább mint az iPhone de...
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
én egy tuti telcsivel megoldom a telefonálást, zenehallgatást, gps pda-val a többit oszt csókolom
iPhone+Safari: van touchscreen? IGEN
Akkor minek emeltem volna ki? Csak a két touchscreen közötti kölönbség nem elhanyagolható... Tehát nem az Opera szarabb a Safarinál. Egyszerûen az iPhone-ban levõ Safari a touchscreen jóvoltából sokkal ütõképesebb egy PDA+akármelyik böngészõnél. Ennyi.
Amúgy meg te emelted ki, nem én... 😄
"Az Operán való böngészés és az IPOD!!! böngészõje a touchscreen-nek köszönhetõen össze sem vethetõ" --- ha nem lenne touchscreen, akkor az Opera nyerne. DE VAN 😄
Vagyis kiemelted a touchscreent 😊 (vagy én vagyok hülye? 😄)
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Sonyericsson P900-on toltam egy idõben sokat a Minit, egész kellemesen használható volt. Jó, a Youtube nem ment vele, de SG-t olvasgatni, fórumozni, levelezni teljesen tökéletes.
"Wittao kit érdekelnek az eladási adatok?" majd akkor ugyanezt a kérdést vágja valamelyik MS fan a fejemhez, amikor OSX kontra WinXP vita kerül elõ...
Ez azért egy kicsit más, Windowst azért használok mert azon futnak a számomra fontos progik, nem azért mert "sokaknak az van, biztos jó lehet". Mondjuk a munkámhoz szívesen elfogadnék egy macet, az OSX vs Windows nem teljesen ugyanaz mint az iPhone vs Windows Mobile.
Osszehasonlitva a Sony termekeivel az Ipodokat csak maganak koszonheti a Sony hogy piackoveto lett, pofatlanul nagy arressel dolgozik(pl Shuffle eseteben 69euro vs. a 120al) es tetszik nem tetszik a design es az ar tobbet nyom a latba egy atlagos felhasznalonal(es most nem magyar fejjel kell gondlokodni, mert a fo piac USA es NyugatEuropa) mint a picivel jobb hangminoseg.
Born to win
Engem sokkal jobban érdekel, hogy mit akartak az OSX-el rajta/benne, ha szoftverek nem nagyon telepíthetõek rá?
Khmmm 😄 😄 A többivel egyetértek, de ez talán "kicsit" sem igaz...
Az Operán való böngészés és az IPOD!!! böngészõje a touchscreen-nek köszönhetõen össze sem vethetõ, nem egy színvonal...
iPhone: Szerintem az ára most már barátságos. Én azok közé tartozom, aki nem szereti sokat babrálni a masinát, és hat fülecske mögött megkeresni egy beállítást. NEkem való az iPhone. Symbianos Nokiám van, emelett Mio PDA-m is, régebben HP volt... A PDA-kat az elején nyúzogattam, tettem rá ezt-azt. Végül ma már csak a GPS miatt használom õket. Telóval u.ez volt a helyzet, ma már csak telefonálok vele és SMS. Ennyi. Meg is fogom venni valamilyen úton-módon, csak egyelõre forrasztgatni nem akarok egy 150eFt-ért behozott telót.
iPod: "Wittao kit érdekelnek az eladási adatok?" majd akkor ugyanezt a kérdést vágja valamelyik MS fan a fejemhez, amikor OSX kontra WinXP vita kerül elõ...
Nem ragasztanám rád az Apple-fikázó címként. Két lábbal kell állni a földön, ezt aláírom. Nekem csak annyi szokott a bajom lenni, hogy itt néhány vagány srác nyomja a 6 másik fórumról összeszedett zöldséget valamirõl, amit még életében nem fogott kezében, nem használt. Van amiben az egyik készülék a jobb, van amiben a másik. iPhone a mûködésében (kezelõfelület) jobb, a WM5-6-os PDA-k meg a tudásukban, támogatottságukban. iPhone témát amúgy hanyagoljuk már plz.
iPod hangminõség: nekem botfülem valószínüleg, mert semmi bajom nincsen a minõségével. Jónéhány emberkét ismerek, akinek szintén semmi kínja nincsen vele. De mért adatok azok mért adatok, ezzel nem vitázom.
Ár meg olyan amilyen... maximum nem kell megvenni.
Az opera mini lehet hogy nem olyan csillivilli mint a Safari, viszont az oldal kijelzõre méretezésével/darabolásával és a képek (saját szerverén való) tömörítésével a GPRS-bõl kihozza azt a sebességet, amit az iPhone a gyér lefedettségû wifin esetleg tud.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Én is gondolkodom rajta hogy az asszonynak veszek egy iPhone-t, majd ha lehet itthon kapni normális áron, mondjuk 50-60 körül. Neki, aki csak telefonálni, meg zenét hallgatni akar, és szereti a szép dizájnos kütyüket, tökéletes.
Mi az hogy alig? 15 ropi egy kijelzõnélküli szarért, szerintem elég sok (pláne, hogy itthon 20-22 körül adják)
Az iPhone-al mi nem tud versenyre kellni? Annyiba kerül mint egy gyengébb Windwos Mobile-s PDA
Nem, annyiba kerül mint egy komolyabb Windows Mobile-os PDA. Tessék a két éves rabságnyilatkozatot is hozzászámolni, akkor már a business class PDA-kat is lekörözi.
Wittao kit érdekelnek az eladási adatok? Itt most hangminõségrõl, tudásról és árról van szó. Ezek olyan adatok amik jelentenek is valamit, és valahogy ezekben az apple következetesen alulmarad a versenytársaival szemben. Az hogy sokan veszik, az olyan dolog mint hogy a Gyõzikét sokan nézik, ettõl függetlenül szar. (még mielõtt rámragasztanád az "apple-fikázó" címkét: nem tartom szarnak az iPodot és az iPhone-t, kategóriájukban közepes eszközöknek tartom õket, az iPod is csak egy lejátszó a sok közül, én csak azt nem bírom hogy istenítik csak mert sok fogyott belõle)
Mármint én elterveztem hogy veszek egy olyat. Nem a GPS miatt, nem is a net miatt, hanem csak azért mert teccik. Teccik a touchscreen. ( de legalább én bevallom hogy ezért 😄 ) Végre nem egy 3x4cm-es kijelzõn kell baszakodni az sms-sel telefonálással stb...És nem billentyûkkel tökölni.És persze ceruza se kell mint a legtöbb PDA-nál.Ami nekem eddig se teccet nagyon :S Meg tetszik az egész felépítés ( mármint a menü, az elforgathatóság stb )
Szal én legalább bevallom hogy csak ezekért tetszik és nemazért amit tud.
Design az tényleg nulla. Szó szerint. De majd talán valami jó háttérképpel fel lehet dobni kicsit.
Az tény, hogy a technológia nem új, elvégre a Microsoft dohányzóasztala a Surface-ben is ez a multitouch screen van.
Viszont érdekes hogy eddig még senki másnak nem jutott eszébe ezt telefonnal ötvözni.Az is érdekes hogy most sorra koppintják le az ötletet kezdve a samsung,google, microsoft is ezt tervezi már...
De azért ha tényleg olyan szar mint ahogy mondjátok :S hát akkor lehet meggondolnám. De tényleg csak a touchscreen meg az ilyen faszságok teccenek benne, "szarok rá" hogy mit tud 😊 (képletessen értve)
Konkrétan, hogy egyik Apple cucc sem a lefagyásokról híres, hogy Jobs ha a cucc menüjét lassúnak találja akkor képes tök az elejérõl más szemszögbõl nekiállni, és hogy Gates mikor elõször taperolt Ipodot, megkérdezte attól aki a kezébe nyomta, hogy ugye ilyen csak Jobsnak van? Mondhatjuk hogy tényleg gyors, egyszerû minõségi termékeket gyárt, és ha drágább mint egy noname lejáttszó akkor az nem véletlen. Szóval meg vagyok gyõzve, mert nálam a szakmámból is adódóan az a lényeg hogy precízen mûködjön a kütyü és átlátható legyen, megbízható. Ez ugye MS-éknél nem mondható el...tudnék példákat mondani, hogy rengeteg esetben nem a géppel van MS-ileg probléma hanem a "lelkével".
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
van-e hozzá millió1 játék, meg egyéb lejátszó progi???
Sztem nincs...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Itt a cikkíró az új iPodokról beszélt, az iPhone csak az árcsökkentés miatt van megemlítve. Tehát lehet itt félremagyarázni elég sokmindent, de ez most nem jött össze. Az iPodoknak lett nagy a kínálata, nagyobb, mint eddig. Ha megnézed az iPod eladásokat (jaaa, azt hiszem csak olyan 110 millió darab környékén járnak eddig 😊 ), akkor nem sok ilyen gyártó van, ami ennyi mp3 lejátszót adott el.
iPod esetén mi a szép dizájn? : egyszerû minimal... mostanában ez a divat, a "szép". Nekem speciel se nem tetszik, de bajom sincsen vele. Pl. Boconcept-re senki nem mond ilyet, pedig az elég minimal... jah és az ára sem egyszerû 😄
Hangminõség: hát igen, ezt elég sokan kritizálják. Fõleg a fülest. Van olyan is, aki magát a lejátszót. Ennek ellenére 110 millió embernek bejött. Akinek jobb minõség kell, az vegyen iRivert.
Megint jövünk a PDA-kkal, mikor itt zenelejátszókról van szó... szépen el lehet sétálni ezzel, még az iPhone topikban elmegy, itt semmi keresnivalója nincsen.
Az nagyon tetszik!!!😛 a többi nem izgat!!!!
:-O http://www.ashes.hu O-:
A kecses Nano kis dundi lett, de amúgy nem rossz darab. Fõleg úgy, hogy megkapta a "régi" iPod modell képességeit. Nekem tetszik.
iPod Classic: nagyobb tárhely. (már eddig sem értettem, minek 80 giga, nemhogy a mostani 160 giga... de valakinek biztos jó ez)
iPod Touch: egy ilyenrõl régóta duruzsoltak, engem nem lepett meg. A képességei nagyon tetszenek, ebbõl a szempontból sikerült az Apple-nek nagyot lépnie elõre az elõzõ verzióhoz képest. Wifi+böngészõ fasza. iTunes Store-ban most már így is szórhatják a pénzt (amúgy Mo-ról is megoldható már, annak ellenére, hogy nincs magyar iTMS). YouTube-ot nem hagyhatták ki a szerzõdések miatt... Mindent összevetve a régi árhoz képest ez egy nagyon korrekt készülék. A piac többi cuccához képest drága, de a képességei viszont tényleg fantasztikusak.
iPhone árcsökkentés: kezdek közelíteni hozzá 😄 😄 MOst már csak ide kellene hozniuk, de hát ki bír várni 2008 közepéig a hivatalos megjelenésre...
Az iPhone-al mi nem tud versenyre kellni? Annyiba kerül mint egy gyengébb Windwos Mobile-s PDA, amely teljesítményben és tudásban veri, szoftver ellátottsága hatványozottan nagyobb, e mellett ugyanannyiba kerül. Mi az hogy nem tudnak versenyre kellni vele? õ nem tud a vetélytársakkal. Egy középszintü telefon van belerakva egy dobozva, dupla áron. És még azt sem lehet mondani hogy szép dizájn. Pl az Ipod esetén mi a szép dizájn? Egy teljesen sima fehér mûanyag doboz. Kurva nagy fantázia kellett hozzá.. Arról nem is beszélve, hogy a hangminõsége borzalom. Kb 1 hónapja olvastam valahol (megkeresem a linket) egy cikket, ahol az utcai zenehallgatáshoz használható audiofil füleseket tesztelték. A teszt elején megpróbálták egy iPod-al is tesztelni õket, de olyannyira gyatra minõséget produkáltak, hogy kizárták a tesztbõl és maradtak az iRiver-eknél. Dugj be pl egy sennheiser CX300-ast egy iPodba meg egy iRiver-be, és hallgasd meg ugyanazt a számot. Ég és föld. És most nem az iPod fülesével van bajom, magával a lejátszóval. A két lejátszó között kb olyan a hasonlóság a hangminõség terén, mint amikor egy alaplapra integrált hangkártyát meg egy Creative hangkártyát hasonlítasz össze. Mindkettõn szól valahogy a zene, de a minõség.. arról nem is beszélve, hogy a gyatra minõségért többet kérnek el...
"A prímet nyilvánvalóan az érintõképernyõs iPod viszi majd, amely vezetéknélküli elérésen keresztül a világhálóra is felcsatlakozhat, beépített böngészõjével barangolhatunk az interneten és természetesen zeneszámokat is letölthetünk az új iTunes boltból"
A PDA-k alapvetõen nem zene hallgatásra vannak. Ezért semmi extra nincs rajtuk, csak egy egyszerü jackbemenet. De állítóm hogy lazán szólnak úgy mint az iPod-k, egy win mobile-al meg jóformán a végtelenségig bõvíthetõ szoftver kínálat van hozzá, mindezt olcsóbban mint egy iPod. Mi ebben a nagy újdonság? Anno az iPhone touchscreen-jét úgy harangozták be mintha õk csináltak volna ilyet elõször.. A jónép meg el is hiszi... Parasztvakítás az egész.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Helyesebben:
Az NBC áremelési szándéka miatt az Apple 2 hónappal annak lejárta elõtt felbontotta az NBC szerzõdését..
(Nem mindegy, hogy téged rúgnak ki, vagy, hogy te rúgsz ki valakit 😊 )