Milyen tv-d van?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi különleges, de jól szolgál, szép nagy képernyõ, és a tetjébe még le is volt értélkeve, hiba lett volna otthagyni.
http://www.ebolt.hu/product141725.html
- 70 W teljesítmény,
- 54 cm-es képcsõ (normal),
- magyar OSD,
- kikapcsolás idõzítõ,
- 100 programhely,
- teletext (manuális lapozással),
- automata programkeresés,
- AV stereo.
Remélem kielégítõ a válasz. 😊
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Már majdnem 7 éve bírja, azóta 4 x lett ripityárazúzva a távirányító, de még müxik!!!>😉
Monnyuk már elfogyott benne majdnem 1 deka FBS szilikon..

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
púúúúú
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
meg egy 20 éves nagyon régi hordozható TV
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
(fõleg úgy mint én, hogy egyáltalán nem nézek TVadásokat 😊)
-tRs-Landor
egyébként én csak annak a kedves usernek szántam a beszólást, aki elkezdte a menõzést! a többiektõl bocs a megnyilvánulásért <#alien2>#alien2>
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Manapság nem nagy tétel egy használt tv ami normálisabb 5-10 ezer. De kis 37 centiset a boltba sztem ujjonnan lehet ennyíért venni.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

-tRs-Landor
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nem régen kaptam kb 3 hete. Bevallom ez életem legszebb eddig használt tv-je. Már maga a készülék látványa is gyönyörû (kikapcsolt állapotban maga a tv) a kép minõsége borzasztóan szép. Bár állítólag a samsungok ilyenek én nem tudom nem láttam eddig samsung tv-t