Milyen tv-d van?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyen e. (vagy hogy mondják szépen)
Semmi különleges, de jól szolgál, szép nagy képernyõ, és a tetjébe még le is volt értélkeve, hiba lett volna otthagyni.
http://www.ebolt.hu/product141725.html
Prince of Máté

És ezt még az oviba is be tudom vinni!

1000 éves használtan vett 72 centis sztereo "szállodás" SABA TV. Van benne egy soha nem használt mûholdvevõ is. Még talán bírja egy két évig, utána kell vennem valamit ami nem kisebb 😞

raven87
NILEline NT-2159

- 70 W teljesítmény,
- 54 cm-es képcsõ (normal),
- magyar OSD,
- kikapcsolás idõzítõ,
- 100 programhely,
- teletext (manuális lapozással),
- automata programkeresés,
- AV stereo.

Remélem kielégítõ a válasz. 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Airbus A380
Csini darab.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Dark Angel 666
Már fél éve megvan , szerintem jobb a képe mint egy átlagos tévének

Balumann
nekem is!

RaZoK
nesztek Thomson:

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

desigo
Akarsz ilyet venni?

nekem ez van:WinFast TV2000 XP Expert
Dark Angel 666
Ez jó szerintetek ?

Huh, nekem 1 samsung planom van..ugyemléxem 82 centis.😊
Már majdnem 7 éve bírja, azóta 4 x lett ripityárazúzva a távirányító, de még müxik!!!>😉
Monnyuk már elfogyott benne majdnem 1 deka FBS szilikon..

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Airbus A380
Ha tudtok segítsetek plííz samsung tv-n hogy lehet átlátszóvá tenni a menürendszert? A másik tv-men ami elõtte volt meglehetett csinálni hogy szürke legyen a menü háttere vagy átlátszó nem tudom samsungéknál nagyjából egységes e a távkapcsoló aki tud plííz segítsen. A parancsnoki harcálláspontom.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

kraawz
JVC 55 cm

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

n3whous3
Nekem holovetítõm van. Haladni kellene a korral <#mf1><#bee1><#alien><#alien2>

púúúúú

Sanyix
szürke

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

John Cena
nekem 1 lightos 52" Grundig az alapokkal és 99program hely és van rajta be és kikapcs gombom!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

deep
Olyan 3 méterrõl kb. Csak 82 centis, szal sokkal messzebbrõl nem érdemes. Bár én PC monitornak is ezt használom, van ami már nehezen olvasható😊
NEOreg3
4 TV-nk van, egyik sem plazma (idõrendi sorrendben: Videoton, LG, Alien, Hyunadi)

meg egy 20 éves nagyon régi hordozható TV

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Pana 42"
Challanger
Nekem erre futotta tavaly

(képet nem én készítettem)
yesss
amugy ekem ilyen... ha tv rõl van szó...

yesss
mi ez az okosság...😊

jbal
ilyen:ð

desigo
felvágós topik?

nekem ez..

immovable
ilyen e
mikike
színes
SABA

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Airbus A380
Ezt hány méterrõl nézed ?

viszonylag hamar hozzá lehet szokni
(fõleg úgy mint én, hogy egyáltalán nem nézek TVadásokat 😊)

-tRs-Landor

deep
Ilyene:
w77d
akkorjo <#buck>
egyébként én csak annak a kedves usernek szántam a beszólást, aki elkezdte a menõzést! a többiektõl bocs a megnyilvánulásért <#alien2>

elishiszem

w77d
hát nem, nekem például 5 van, ebbõl 3 lcd <#mf1><#buck>

20 éves Videoton<#vigyor3>

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Airbus A380
Ez aranyos. <#hawaii>

Airbus A380
Szerintem ettõl egyáltalán nem vagy menõ egy csomó embernek van minden szobába plusz a konyhába nálunk is nég van 3 szobába meg egy a konyhába.

Manapság nem nagy tétel egy használt tv ami normálisabb 5-10 ezer. De kis 37 centiset a boltba sztem ujjonnan lehet ennyíért venni.

Apus

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

nemtom én kicsit "félek" ezektõl a widescreenes tévéktõl.Nekem kocka tévém van és nagyon hozzá szoktam, és kicsit idegesítene,h ilyen vékonyba kell néznem a müsorokat<#idiota> bár lehet ez is csak megszokás kérdése...Majd rá szánom magam 1 HD-re 1x😄
Panasonic 82cm <#smile><#eljen>

-tRs-Landor

REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Csak ha egyszerre nézed õket.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

UnknownAsshole
nekem kedtõ is van akormost menõvagyoke?
Picar77

<#idiota>

()() (^^)

Vaxi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Mr Csé
van egy 20 éves magyar tv-nk de még tök jo 😮

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Frosty01
semyjen.

practitioner of the forbidden arts of death

színes :|

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Airbus A380
Kezdésnek itt az enyém. Samsung CZ-21N112T

Nem régen kaptam kb 3 hete. Bevallom ez életem legszebb eddig használt tv-je. Már maga a készülék látványa is gyönyörû (kikapcsolt állapotban maga a tv) a kép minõsége borzasztóan szép. Bár állítólag a samsungok ilyenek én nem tudom nem láttam eddig samsung tv-t