55
-
assdf #15 Ez már igy is ugy is bukó hiába probálják meg fényezni a sonyt. Az a pármillió ember aki vett egy wii-t, az biztos nem fog két hónapra rá venni egy újabb konzolt csak azért mert az sony. Ezek az emberek most 1-2 évig nem vesznek konzolt, ugyhogy legalább ennyi időre ezeket az embereket bebukta a sony.
Másrészt meg én is feljövekvőben vagyok mert tegnap bill gates 100000$-al többet keresett mint én, ma meg csak 90000$-al, úgyhogy ha igy haladok hamarosan utolérem... (természetesen az én fizetésem fix, csak épp némivel kevesebb windowst adtak el ma mint tegnap)
És akkor arról még nem is beszéltünk hogy ez csak japánban van igy -
fourgee #14 "Nem fogja behozni a PS3 a Wii-t, ez már most tisztán látszik."
Szerintem meg nem az a kérdés hogy behozza-e, hanem az hogy mikor hagyja le. A Wii kontrollere nagy újdonság, de kezd a dolog lecsengeni, mivel a legjobban várt játékok nem jelennek meg rá, és az ugrálós játékokból van X variáció, aztán vége, kifogynak az ötletekből. A Nintendo abban volt ügyes, hogy még azokat is rábírta a konzol vásárlásra, akik idegenkedtek ettől a műfajtól. Azért megnézném, hogy hogyan alakulnának az eladások, ha mindhárom konzol egy árban lenne. A Sony-t nem kell temetni, a PS2 is marha drága volt újonnan, most meg 30 körül van... Ahogy megy le az ár, meg ahogy jönnek ki a játékok, majd úgy fog itt nálunk is elterjedni. -
opeca #13 Nem fogja behozni a PS3 a Wii-t, ez már most tisztán látszik. -
dez #12 Basszus, vírusos lett a vgchartz.com, de nem is 1, hanem vagy 10 van rajta. -
dez #11 Nem nagyon megy a matek, mi? :P -
sanyi1979 #10 És még többen nem akarnak még új konzolt venni, hiszen még mindig megvan a jól müködő PS2 (vagy X-Box classic). Majd ha nem fog megjelenni rá új játék, kénytelenek lesznek platformot váltani. -
#9 Ráadásul a Wii helyzetét rontja, hogy a Nintendo saját fejlesztésein kívül elég kevés nagy, Wii exkluzív cím van rá.
A multiplatformok meg grafikailag sajnos közelebb állnak egy kicsit felturbózott PS2 verzióhoz, mint mondjuk egy X 360-hoz.
Szal világszerte 10 milliót nagyon könnyen eladtak, a 20 is biztos meg lesz, de hogy olyan siker lesz-e mint mondjuk a PS2 az szerintem igen csak kérdéses. -
jin #8 Japánban tele van apolc Wii-vel. Gyenge érv, hogy nincs. Most jönnek a PS3-ra is olyan játékok, ami miatt érdemes megvenni. -
Szefmester #7 sztem is azért csökken a wii eladási statja mert már akinek kellett az megvette.. a ps3mat meg csak most kezdik veszegetni...
hogy nem szeretik a boxot? az nem kifejezés.. ami nem japán termék az szinte halálra van itélve.. a Blue Dragon vagy mi volt az egyetlen játék ami miatt vettek páran. és miért? mert baromira olyan a hangulata mint egy Final Fantasy-nak -
#6 ügy tűnik a japánok nagyon lenézik az xboxot :D -
iwadek007 #5 "csökkent a Wii előnye, de még mindig többet adnak el belőle, mint a PS3-ból."
Hogy is van ez? Ha csak 1-el több Wii-t adnak el mint PS3-at akkor az nem csökken, vagy igen? -
floatr #4 Vagy éppen nintendóból már bevásárolt a nép, és minden háztartásban van kettő -
#3 Á ez csak átmeneti fellángolás, amint elmegy ez az ősz, mindjárt megint 6:1 lesz az arány a wii javára xD -
gyuri12 #2 látom,hogy Péternek nem éppen a box a kedvence,és hogy a ps3-ra fáj a foga,vagy pedig már van neki.azt persze nem írta le,hogy a nintendo az most egyszerüen nem tud annyi wii-t kiszállítani,mint amennyi kellene a népnek,tehát a boltokabn mostr aliug van wii. emiatt nem veszik. -
marcee #1 GT5 Prologe jön csak ősszel, a ful csak bőven jövőre.