A graviton

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
Te sem értetted meg...
Azt állítom, hogy nem tudsz leszállni a buszról, ha nem vagy rajta.
Elõtte valahogyan fel kell rá szállnod, hogy utánna le tudj szállni.

Az idõbenisége miatt nem teheted meg, hogy elõbb szálj le róla.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

"Mivel negatív értékek nem léteznek, ezért impulzus sem, tehát nem vonzásról van szó hanem taszításról."

Tehát ha negatív érték nem létezik, akkor csak felszállni tudok a buszra, de leszállni már nem? Na kb ennyi kapcsolat van a mondat a két állítás között😊

Gracie Barra

clio1616v
Gravitron a pontos neve. - Ezt törölni kellene...

Mivel negatív értékek nem léteznek, ezért impulzus sem, tehát nem vonzásról van szó hanem taszításról.

A testek(tömegek, anyagok) gravitációt sugároznak ki, ami a többi testet tolja egymás felé, ezt látjuk mi vonzásnak tévesen, de ezt már egy másik topikban kiveséztük.

"Hamis törvények" a neve.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

PíszLávJuniti
Biztos, hogy minden erõ terjesztéséhez részecske kell?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Akkor mégis mi közvetíti a gravitációt? 😊
Gondolj bele ha ezt felfedezik, akkor egy lépéssel beljebb leszünk az anti-gravitáció, mint technológia felé! 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

omg<#idiota><#idiota><#idiota>
Meg ott van ( valahol ) az a bizonyos fekete v. sötét anyag, amirõl itt is sok cikket olvastam ( melybõl persze nem tudtunk meg semmit azon kívül, h létezik 😄 )

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

csgery
Érdekes dolog...Wiki is ír róla egy keveset. Bár sztem létezhet, mert még a földön, és a naprendszeren kívül (meg ami körülöttünk van) más sztem még nem naon ismerünk😊
ForzaInter
xtraoutdelbanplzhtx by rexore:S 😄DDDDDDDDDD

Yo, Bitch!

AntiHero
én tegnap láttam 1-et biciklizni az utcánkba.<#idiota><#banplz>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Shiwo
úgy, hogy az emberiség ismerete a világegyemrõl még gyerekcipõbe jár, és akár olyan dolgok is létezhetnek, melyek ellentmondanak a fizika jelenlegi törvényeinek

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Nem azt mondtam hogy létezik hanem hogy HA létezik.
vegicsek
Ez nem gravitron?

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Alexease
Ki mondta, hogy letezik?!😊
Sziasztok!

"A graviton ha létezik, akkor (a gravitáció végtelen hatótávolsága miatt) tömegtelennek kell lennie."

Hogy létezhet olyan dolog amink nincs tömege ( az energián kívül)?
← ElőzőOldal 4 / 4