Új távlatok Noé bárkájának kutatásában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ezzel az ellenérvvel amit hoztál csak az a problémám, hogy mi meg a mostani állatok sem vagyunk "készen". Gyakorlatilag fogalmunk sincs, hogy félmillió éve egy emberi vese pont ugyanígy nézett-e ki. Szerintem nem, most is változik, javul-romlik az egyes egyedekben. És a mutáció olyan, hogy kibaszott ritka, és akkor is legtöbbször inkább romlik.
De igen erõsen rá is játszunk az evolúcióra az állatoknál/növényeknél, illetve gátoljuk sajat magunk esetében. Nemesítés, tenyésztés, vagyis az irányított szelekció sokkal hatékonyabb a természetes szelekciónál.
Ember vonatkozásában meg ragaszkodunk a genetikai stiklijeinkhez illetve írtózunk attól, hogy a gyerek "nem normális" lesz. Életben tartjuk a természetben életképtelen egyedeket. Nem mondom, hogy ez baj. Csúnya világ lenne, ha nem így mûködne. Mint pl: SPARTAAAAAAA! 😛
Szerintem makro-élõlényeknél nemigen fogunk természetes kialakulását látni a fajoknak. Ha nem tudunk végigkövetni mondjuk párszázezer generációt, akkor ez közvetlen megfigyelés nélkül marad. És már egy 10-20 év átlagéletkornál ez már töbmillió évet jelentene.
A "gyors", rövid élettartamú fajoknál viszont figyelnek meg változásokat, és ott frankón mûködik a dolog.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Sorolj fel párat, kérlek!
(Azt nem ér kérdezni, hogy "Hogyan kezdõdött?", mert arra nem is akar magyarázatot adni az evolúciós elmélet.)
De egyébként elkezdõdött a külön fajjá alakulás (lásd: nagyrasszok), csak éppen a globalizáció ezt megállította és megfordította.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Maguk a kutatók egy jó része szeeint is hiányos az evolúciós elmélet, azaz vannak fehér foltjai. Bizonyos dolgokra még nincs magyarázat.
De ezt a véresszájú visítozást, amit itt egyes vérateisták mûvelnek, tõlük nem tapasztaltam.
Öregem, mekkora suttyók vannak... Mehetsz ám diktatúrába is, ha akarsz, Irán, Kína biztos tárt karokkal vár 😊
Ja hogy ott nem irogathatnál le bármi fasságot, ami átvillan a csökött agyadon? Visszasírnád te a demokráciát, majomka.
Nem az elmélet a hiányos, hanem a tárgyi leletek sora. Az viszont csak egy dolog. Az elméletbe passzolnak a leletek.
Majd, _ha_ lesz olyan, ami nem illeszkedik az elméletbe, akkor el lehet rajta gondolkodni, hogy az elmélettel van a baj. Addig viszont nincs jobb.
Tessék evolúciós elméletbe nem illõ tárgyi bizonyítékokat keresni!
Értelmes ember azt mondja, hogy "a tudomány mai állása szerint" (bár esetedben sokszor inkább a tudomány múlt századi állása szerint).
Hány évesen vagy ilyen megrögzött? És még te ócsárlod a hívõket, amikor azoknak csak kis része bigott, és még kisebb része fanatikus.
Az ilyenek robbantják ki a vallásháborúkat...
Mert egy új faj nem csak úgy ripsz-ropsz jön létre, hanem ez a folyamat generációkon keresztül tart, mígnem elválik az egyik faj a másiktól.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
A fajok ugye mutációval jelennek meg, mely mutáció egyszerre több egyedet érint. Ha csak egy egyednél jelenik meg olyan mutáció melynek eredménye új faj, akkor az mivel nem tud szaporodni, nem is hoz létre új fajt.
Kara kánként folytatom tanításom.
Összefoglalva a mitokondriális DNS-t tanulmányozták. Illetve ezeknek a rasszokon belüli eltéréseit. Mivel elméletileg csak az anyai ágon örökölhetõek ezek, így állapíthatták meg hogy nagy valószínûséggel egyetlen egy nõtõl származik az összes ember.
Senki sem tagadhatja, az özönvízrõl létezett valós emléke a kor emberének.
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
"két zsidó fiatalember sírokat rúgdosott és köpködött a zsidó temetõben"
Tudja hogy zsidók voltak, az egyik Õ volt! C:
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Hát, akkor én is:
- Végtelen-e a világegyetem?
- Túlléphetõ-e a fényseb.?
- Létezett-e Noé?
- Ha igen, megvan-e még a bárkája?
- Mikor volt az özönvíz?
Apropó, elõveszem a kedven vesszõparipám:
Szerintem i.e. 5750 körül volt az özönvíz, vagyis a Fekete-tenger elárasztása, a Dardanellákon kersztül betört oda a Földközi-tenger vize. A Fekete-tenger partjain virágzó civilizáció(k) ekkor szétfröcsköltek a szélrózsa minden irányába, és ez után jelentek meg a megalit építkezések (Stonehenge pld.), és a posztdeluviánus manusok tanították meg a sumirokat az írásra, komolyabb földmûvelésre, a kultúra aztán elterjedt Mükéné, Egyiptom irányába is.
Egy másik csapás volt a Kárpát-medence (lásd Tatárlaki lelet).
Szép kis özönvíz utáni (posztdeluviánus) civilizáció.
Mondjam tovább?
Az evolúció létezik, figyelmen kívül hagyni öngyilkosság lenne (pl. megvonni a pénzt a víruskutató laboroktól).
<< Tudhat-e gondolkodni a masina, van-e isten, lesz-e 3,60-as kenyér? >>
Igen. Nincs. IGEN, Euróban XD
<< Majd ha feltalálják az idöutazást >>
Nem fogják.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
http://index.hu/politika/bulvar/bulvarhirek/326245/
arról szól, hogy zsidó fiatalok rugdosták a sírokat, és nem arról, hogy zsidó sírokat rugdostak a fiatalok. Az ne zavarjon, hogy mindez egy zsidó temetõben történt 😊
Komolyan szerinted le lehet ma adni egy ilyen hírt, hogy "két zsidó fiatalember sírokat köpdös"? Honnan a fenébõl lehetne tudni valakirõl egy video alapján, hogy milyen vallású, a Talmudból idézett közben, vagy mi?
De hát ez nem lehet igaz, hogy egy ennyire egyértelmû hírt nekiállsz ferdíteni...
Öregem... És még van képed kioktatni másokat a vakhittel, meg a szövegértéssel kapcsolatban...
Lovagolhatsz rajta még hozzászólások százain keresztül is, ezzel kapcsolatban már leírtam mindent, nincs mit hozzátennem.
De nagyon kérlek, ne terelj összevissza. Mondd csak ki nyugodtan, hogy "hopp, ezt benyaltam, szarul volt fogalmazva, különben is épp leszopott a csajom, ezért nem figyeltem", vagy ilyesmi. Ígérem, nem vesztegetek több szót erre a témára, ha ezt megteszed.
De ne kezdj el összevissza terelni, meg hazudni, mert az ilyen sértõdött viselkedés iszonyú szánalmas. Pontosan olyan vagy ilyenkor, mint az az ember, akinek bebizonyítják, hogy az özönvíz ilyen formában nem létezhetett, és erre elkezd fröcsögni.
Most szólok elõre, hogy ha csak kekeckedsz, arra nem fogok reagálni. Nem vagyok a játszópajtásod.
Csak akkor lehetsz biztos, hogy valaki tudja, ha te magad is tudod, különben meg el kellene hinned, amit te ugye nem szereszt. Vagy ha a szívednek kedves, akkor máris nem számít a bizonyítás?
figyelem:
két zsidó
Ebbõl szerinted nem derül ki, hogy mit gondoltál? Hogy mennyire félreértetted a hírt?
Szánalmas. Wanek, szarrá égtél, lásd be. Nekem nem muszáj. Tudom hogy nehéz. De legalább magadnak.
Tudod, a zsidók szeretnek hisztizni. Kell állandóan valami, amire visíthatnak, ellenségképet gyárthatnak, sajnáltathatják magukat, ami aztán különbözõ elõnyökhöz juttatja õket. Nem történt egy ideje már semmi, amire lehetne vinnyogni? Nosza, majd csinálunk egyet. Az én olvasatomban ez történt.
Aki beégett, az te vagy, nem is elõször. Te még csak 8 éve fórumozol, és erre vered a nyálad? Kevés.
PS: pofád meg neked van, te felfuvalkodott tudálékos senkiházi.
- nem lesz temetésem (hamvasztást akarok)
- nem lesz sírhelyem (egy erdõben szórja szét a családom a hamvaimat - zurück zu natur)
Ezzel megkímélem az egyházat a felesleges "munkavégzéstõl", ami ki is merül abban, hogy lehúzzák egy gatya pénzzel azokat, akik intéznék a temetésemet, valamint megkímélek egy pár embert, hogy miattam feleslegesen a temetõbe mászkáljon. Aki emlékezni akar rám, az temetõbe mászkálás nélkül is megteheti. Aki meg nem, annak a temetõbe is felesleges kimennie. 😊
És még van pofája... Hihetetlen...
Hát ezen csak sírva lehet röhögni.
a két fiatal zsidó sírokat köpdös.
Gyere, értelmezzük együtt.
A két fiatal zsidó sírokat köpdös.
Szerinted ez melyiket jelenti? Melyikbõl lesz hír?
1. a két fiatal zsidó csávó nekiállt sírokat köpdösni
VAGY
2. a két fiatal csávó nekiállt zsidó sírokat köpdösni?
Hát nekem van rá egy komolyabb összegem, hogy az utóbbi. Fõleg, mert a szöveg többi részébõl is ez derül ki (vö: zsidó temetõben voltak)
Egyszerûen nem mondhatod komolyan, hogy ennyire beégtél. Ez, öregem, az egyik legszánalmasabb dolog, amit nyolc év fórumozása óta láttam.
Wanek, te értelmesen és logikusan gondolkodsz. Nem létezhet, hogy a vallásellenességed ennyire eltorzítja a gondolkodásodat. Mit gondolsz, két rabbi kaftánban állt neki sírokat rugdosni, hogy az MTI csak így lehozná azt a hírt, hogy "zsidók rugdossák a sírokat"?
Bazze... Csodálkozom rajtad.
De ha már index híreset játszunk, akkor itt egy:
http://index.hu/politika/kulfold/monk2202/
A buddhista szerzeteseket Mianmarban (a hajdani Burmában) nagy becsben tartják, õk még kiállhatnak a demokrácia mellett. 1968-ban támogattak is egy felkelést a rezsim ellen.
A "vallás támogatja az igazságtalanságot" tételedet nem érzed veszélyben?
zsidó sírokat köpköd, illetve rugdos két fiatal.
De nem így írták 😊