265
Kyle XY - Az ABC family családi sci-fije
-
#105 Kyle XY 3.évad előzetes -
saddi #104 forgatókönyvírók sztrájknának ehhez semmi köze nem volt, mivel tavaly júniusban már kész volt mind a 23 rész. és ez "kanadai" sorozat, csak amcsiban veszik fel a részeket, ergo a sztrájknak semmi köze nem lehetett volna hozzá.
tv2 csak 2. évad közepéig vette meg, azért nem adták le a többi részt. -
Levander #103 A részek letöltéséhez ajánlom a mininova.org-ot, a felirat leszedéséhez pedig a hosszupuskát.
-
Levander #102 mármint sztrájkjára...
-
Levander #101 Emlékszel még a forgatókönyvírók tüntetéséről?
No ott félbeszakadt az évad... Nemes egyszerűséggel csak 13-at forgattak le.
Szóval a tv2 leadta végig, ami elkészült.
A szökés is ezért lett 22 rész helyett csak 13...
-
Levander #100 Láttátok a 2. évadot?
Nem tudtok vmit a 3.-ról?
-
#99 ez nemsemmi :D -
#98 hehe
-
saddi #97 nem, összesen 10 rész lesz, mert annyit rendelt be az abc. a következő 10 rész után ha folytatódik a sorozat, akkor az már a 4. évad lesz. -
#96 A Kyle XY 3. évadja januárban tér vissza, jelenleg 10 epizóddal számolnak - gondolom ez csak az első fele az adagnak. -
#95 most olvastam vhol, hogy az AXN is(lehet) el fogja kezdeni a Kyle XY közvetítéseket, szal...reménykedhetünk egy jobb szinkronban,ha változtatják a mostanit:D de ez még nem bizti... -
#94 #88 -
#93 ez a sorozat nagyon jó.csak azért kezdtem nézni mert a bátyám szinkronizált benne.de amúgy kár h nincs. -
#92 Nem tudjátok mikor kezdődik a a harmadik évad? -
#91 én nem követem magyarul a sorzatot, de lehet, hogy azért hagyta abba a tv2, mert még nincs szinkronizálva csak addig és azért nem kis munka a szinkronizálás, szal sztem csak 1-2hónap szünetre megy el... -
#90 Amúgy tök szemét a tv2, h abbahagyjaa a vetítését: egyrészt félbevágták az évadot mer a 2. az 23 részes v. mennyi és a múltheti rész a 13. volt a 2. évadból, szal még 10 részt kellett volna nekik leadniuk. Másrészt meg én leszedtem a 14-es részt, mer tökre kíváncsi voltam h mi lesz benne. És az volt a legérdekesebb h pont ebben a részben mondta el Kyle a többieknek h honnan származik valójában és ki ő. Mind1, a tv2 bekaphatja, én meg majd letöltöm és megnézem feliratosan a többi részt, tuti nem várok félévet legalább, mire elkezdik megint... -
Cat 02 #89 grrrr utálom ha ilyen vége van 1 évadnak :D -
#88 "Az ABC Family elég sok sorozatot tervez nyárra, s ennek (is) köszönhetően a Kyle XY 3. évadja csak januárban indul el (10 rész)"
A sorozatjunkieról másoltam... -
Cat 02 #87 Bazz, mindig úgy vok, h na utolsó rész ma, mek cod2-zni, erre a végén mindig van valami qva nagy csattanó :D -
#86 jah:D:D -
Cat 02 #85 Pl mikor először volt uszodában :D Ott fogtam a fejem :D -
#84 micsoda? -
Cat 02 #83 Bazz, néha már nekem gáz :D -
chapog #82 thx
már nézelődtem, de nem vagyok járatos a magyar torrentoldalak körében -
#81 magyar torrentoldalakon nézted már? vagy ha ott nincs akkor sajnos csak a warez maradt:D -
chapog #80 valaki nem tud egy lelőhelyet, ahonnan le lehet tölteni szinkronosan? -
#79 nah s2e9 és redy. tv2 mega lol kihagyták azt a részt amikor kyle megtalálja jessyt és csak azt mutatták amikor kihozta, mind1 kb 1percet hagytak ki de akkor is... andy hangját meg megváltoztatták, ez a hang 1 fokkal jobb talán. -
#78 nekem a s2e8 a favorit :D amit ma fog leadni majd a tv. :) -
#77 Nekem S2 E20. "Remélem tudja, keményen megdolgozom azért, hogy kiérdemeljek egy randevút a zsiráfjával" XD És az utolsó rész. Tetszett az Amandás rész is a végén, meg a Kyle Jessi párbeszéd a tetőn. "Even if I am smarter, stronger, faster" -
#76 Egyébként melyik eddig a kedvenc részetek?
Nekem most pillanatnyilag a S1-ből az 5. rész...nem tudnám elmondani h miért:) -
#75 Úgy legyen:D -
#74 hát én szerintem nyáron, mert a 2.évad is nyáron indult és azért gondolom:D -
#73 Hát nem tudom, én ettől még szeretem az egész karaktert :) Ha pontosan nem is, de annyit lehet tudni hogy a 3. évad nyáron, vagy ősszel, vagy csak jövőre jön-e? -
#72 mindig csak a baj van vele:D:D -
#71 Nem tudom mi bajotok van Jessivel. Én tökre birom. De hát mindenkinek más az ízése. Nekem pl Amanda az irritáló... -
#70 megnéztem én is az utolsó részt, jó szomorkás részecske volt :S 21:23nál van a legjobb rész xD olyat röhögtem rajta :D most meg lehet várni a 3. évadral :( -
#69 mert kíváncsi vagyok?:D:D amúgy nem tetted spoilerbe, szal azért olvastam, de mind1:D -
#68 Mikor lesz 3. évad?
Szerintem Jessi fog segíteni a parasztok ellen. -
#67 hát lol vagy, hallod :D minek olvasod el a spoileres értékelésem, ha még nem láttad a részt? :D :D -
#66 mostmár kíváncsi vagyok, holnap suli után meg is nézem:D