265
Kyle XY - Az ABC family családi sci-fije
-
#145 nah hogy nyaljon ez is sót -
#144 3.évadot rajtam kívül nézi még valaki?
azen a 3.rész végén majdnem besírtam
(na azért nem) -
#143 Jaimie Alexander (JESSI) a Myspace Adatlapján írta, hogy cancel-t kapott a kyle... nem lesz 4. évad..
-
#142 ahah fogalmamsincs :DD -
Cat 02 #141 Biztos nem minden vér az agyába áramlott akkor, ha érted mire gondolok :D -
#140 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Cat 02 #139 Nyomkövető, v v idegméreg amivel lehet zsarolni ^^ -
#138 ez egy sz*r. kiraktam a végére is de pff sry :D -
#137 [spolier]ott oltották be? vagy ez valami kamera akar lenni? nem tudom :D[/spoiler] -
#136 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na mivan amanda tarkójába?:o -
#135 lehetséges. igenvalószínű:D -
#134 Értem, akkor legvalószínűbb, hogy most értek a szinkronizálás végére, s ezért most adják le az elejéről, hogy aki nem látta, az most értse.:) -
#133 13ig adták..
#132: nem. csak a tv2 nem csinálta tovább aszinkront 13nál mivel adták a tvbe kb rá szerintem hetekkel yöttek ki az új részek. gondolom kcisit tovább tart leszinkronizálni őket mint 1 hét. vagy nemtudom. :|
#130: szeritnem most az egész 2. évad lefog menni. -
#132 Az a 2. évad vége? a 2.évad nem 13részes?:O -
#131 az jó kérdés :D, legutóbb s2e14ig adták le a tv2n. -
#130 Most újra megy a TV 2-n az első évad első részétől.:) vlaki tudja meddig adják le ?:D (-most húzom lefelé az elsőt, majd a 2.-at is- csak érdekel:D) -
#129 énisvárok. de azért htx kéepket. sajnos nem lőt le semmit pedig már kiváncsi vagyok :D -
Cat 02 #128 Ha lesz angol felirat meglesem. -
#127 én inkább várok -
#126 négy -
#125 előre szólok SPOILER képek.....
egykettőháromnégy -
Cat 02 #124 Hát nekem s2 is asd-be volt, és az se egy nagy cucc :P -
#123 hát nem egy hd :D
egy 20perc és rakok képet :) -
#122 viszont a nevében is benne van hogy webrip:)
nem kamu, csak még nem eredeti:D meg a mérete sem az igazi, tuti szar minőség^^ -
#121 kyle.xy.s03e01.webrip.xvid-p2p.avi 294.98 MB
csak egyetlen magyar odlalon van fent :)
elkezdem leszedni aztán rakok be képet,
hsz-eknél nincs ott hogy kamu... -
#120 az tuti fék mer csak 12.-én lesz új.
eztv kise rakta. :| valszeg mer shit?:O -
Cat 02 #119 http://www.episodeworld.com/show/Kyle_XY
Bár elvileg kint van Stream-en valahol, de csak amerikaiaknak, sztem ez lesz az. -
#118 wááááááááááááááááá
3x01 torrenten jeeee -
#117 nemláccik.
amugy soundtracket tud valaki? egyvan csak? -
#116 -
#115 újranéztem a 2 évadot, már várom a folytatást:D
egy vmi tök vicces volt, tudjátok vannak ezek a magyar szavak a sorozatban, víz alatti, látnok...ezeket még próbálták is kimondani, de amikor az egyik ké hátulján egy kétsoros magyar mondat volt már meg se próbáltákD: azért kíváncsi lettem volna rá:D -
#114 Képekben - Kyle XY -
#113 akarom, MOST :) remélem jassyvel lezúznak mindenkit :) -
#112 [URL=http://www.hosszupuska.hu/index.php?number=1647&action=1##comments]Még1 promós video Kyle XY 3.évad^^[/URL] -
#111 én már tülkön ülve várom a 3.évadot :) -
#110 Promós videó - Kyle XY 3.évad
Ugyan messze még a Kyle XY 3. évadának kezdete de az ABC családi csatornája nem bízza a véletlenre a dolgot. Máris belevágtak a promóciós kampányba. Elsőnek a Comic Con 2008-on mutattak be egy négy perces videót az első részből majd most elkezdték a gyártani a kis videókat. Permier: 2009. január 12. -
#109 az utolsó videó zsír :) -
#108 nah már nekem is. -
#107 ház én most néztem, de nekem jó^^ -
#106 kár hogy 6évet tölt és még ezután sem történik semmi, még a honlapot se tölti be..