6682
Önbizalomhiány
-
#3321 Ezennel átruházom rád a nevemet -
raulreal #3320 Ezért legyünk gyilkosok, basszunk át mindenkit, mint szart a palánkon...mert úgyse mi leszünk a hibásak, hanem, akik "hagyták" magukat, sőt...könyörögtek érte... LOL -
#3319 Pontosan -
raulreal #3318 Ja...hogy az áldozat a hibás...perszee...az öreg nagyanyó könyörög a besurranó tolvajnak, h gyere fiam, nyírjá' ki! LOL -
#3317 Vigyázz mit beszélsz!
Ma már pszichológiai tény, hogy az áldozat vonzza a gyilkosát. -
Rundstedt17 #3316 Kb:D -
#3315 :DDDD -
raulreal #3314 LOL Mert a rossz emberek arcára általában ki van írva, hogy vigyázz balek, mert átbaszlak. Ennyit már én is tudok. Sokszor a jó kinézetű, kedvesnek tűnő emberek a legszemetebbek. Tudod? Báránybőrbe bújt farkas
Ennyit erről, kedves soulless... -
ba32107 #3313 Kivéve, ha a faszságot úgy hívják, részeg orgia 2 kurvával -
#3312 Nem kell telepátia. -
Fbn Lx #3311 ha valakit egy faszság miatt elvesztesz, soha nem is kellettél neki igazán. -
ba32107 #3310 :) -
raulreal #3309 :D Végülis elütött a csaj. :D Átment rajtam egy rohadt nagy úthengerrel...úgyhogy jó a hasonlat :D -
#3308 Ez olyan mintha valaki elütne téged direkt. Majd a rendőrök még téged hibáztatnak, "Hogy lehettél ekkora hülye, hogy direkt elütöttek, gondolhattál volna arra, hogy az az autós elakar ütni". :D Az autóst meg nem hibáztatják semmiben. -
raulreal #3307 Éljen április 1! -
raulreal #3306 Ügyesek vagytok, majdnem elhittem, h én voltam a balfék :D
Neem...igazából most meg se fordult a fejemben ;) -
raulreal #3305 Nem tom. :D -
#3304 hogy jön ide a kockaság? -
raulreal #3303 :D Beteg vagy? :D -
ba32107 #3302 Próbáld ki, de előtte öltözz be nőnek, és ha túléled, másnap tudsz majd olvasni a csajok gondolataiban ;) -
raulreal #3301 :D -
raulreal #3300 Ja...és így hogy akarsz vkit? he? hogyha ilyen jeleket kapsz, azt gondolod, h át akar verni? Odamegy hozzád...te meg azt mondod neki: ne szivassál...hülye qrva?! Érdekes emberek lehettek ti... (tisztelet a kivételnek) Menjetek, koczkuljatok tovább...én meg tovább próbálkozok. -
#3299 nem kell ennyire komolyan venni mindent :D
ez egy fórum, természetes velejárója h az emberek néha vitáznak mert nem értenek egyet mindenben... -
raulreal #3298 Űűűűű...felhúztatok mint egy vekkert...szóval én lennék az ostoba?! Bocs már h megszülettem. Igen...légyszi írjatok egy könyvet, h hogyan olvassunk mások agyában...megyek is megtöltöm a kádat vízzel, beleülök, és belebaszom a hajszárítót. Legalább felráz majd egy kicsit. Talán majd akkor nem leszek ilyen ostoba. :S Eszem, f.szom megáll... -
Rundstedt17 #3297 Amúgy meg majd rendbe jön:D -
Rundstedt17 #3296 Ez tetszik:D -
#3295 A kutya megkívánta a datolyát. Kiment a kertbe, ám a kert gazdája elzavarta, és az emberek megkergették. A kutya menekülőben így szólt: "Itt úgyis keserű a datolya!" -
#3294 Nekem is hiába beszélnek.. :) -
Rundstedt17 #3293 Hiába mondom nekik... -
#3292 :O
micsináltál ha szabad megkérdeznem? :) -
#3291 van pénzem, és most nem is konkrét helyzetről beszéltünk... -
Rundstedt17 #3290 Nem is olyan régiben egy csaj ismerösöm mesélte hogy az elözö pasik akiket vixautasított mindig azzal jöttek hogy biztos azért mert nincs luxus autóm stb és hogy ez a vádaskodás már kurvára idegesíteni...egyetértően azt mondtam ezek után ha mégegyxer ezel jönek mondja:legyen ferarid akor se kelex majd:D... -
#3289 Ostoba vagy szimplán. -
#3288 Értem, majd kifejlesztek egy kis telepátiát, hogy belelássak a lány fejébe hogy mire is gondol éppen, így talán elkerülhetem hogy feltűnés nélkül verjen át. :) Mint Mel Gibson a Mi kell a nőnek? című filmben. :D Esetleg adhatnál pár tanácsot, "Hogyan ismerjük fel első pár találkozáskor a hazug nőt" témában. Kezdem belátni hogy én vagyok a hibás, mert folyton átbasznak. :D Nem is fogom hibáztatni ezentúl azt, aki átvert, magamat fogom állon rúgni, hogy lehettem ekkora melák, hogy átvágott egy másik ember. Mennyire jól is tette ő mindezt. -
#3287 Ne nyomassátok már ezt a minden nő kurva szöveget. Olyan szar, hogy nekem sikerült, egy normálisat találnom, és azt is el kellett veszíteni a faszságom miatt. -
raulreal #3286 Feminista. -
raulreal #3285 Szóval..szerintetek én vagyok a hülye?! Hihetetlen...
A barátja 1ébként egy szemüveges jellegtelen strébergyerek...ez még fájóbb volt... -
Rundstedt17 #3284 Cinikus humorom az van csak sajna:D...hát több pénz mint humor:D.amúgy hülye duma ez a pénzre hajtanak:d..már megint a csaj a hibás mert nem kelex neki? -
#3283 Maradjunk annyiban, hogy mindenki azt látja aminek a látására képes.
Akinek nincs érzéke a hamis dolgokra annak a hamis dolgok nem fedik fel magukat.
Az arany próbája.
Volt aki beleélte magát az egyértelműen igazinak tűnő hamis aranyba, s volt aki előbb próbára tette azt.
Az egyiknek több magához való esze volt... -
Rundstedt17 #3282 Egészségedre:d...