Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a legfõbb gondod, hogy abban a tévhitben élsz, hogy csak akkor van értelme élni, ha van valami szent küldetésed a Földön.
Valószínûleg nekem sincs. Mégsem siránkozok. Élvezem a földi gyönyöröket =) És nem kell arra gondolni, hogy drogozok
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
csak ha hagyja magát a balfasz fajta.
de nekik nincs is egy csepp logikus érvük sem arra amit tesznek (és ahogy)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
gondolj bele, aki vak, vagy testi/szellemi fogyatékos...õ szeretne úgy élni mint egy "normális" de nem lehet, megvan bélyegezve.
ti pedig? csak magatok tehettek arról hogy most milyen szarban vagytok. nem mások, hanem csakis ti.
hagytátok hogy kicsússzon a kezetekbõl minden.
de ezen lehet változtatni, énis képes voltam rá.
(dagadt kocka voltam, zsíros ápolatlan hajjal > suli egyik legjobb pasija -nem túlzok, minden csak mondta)
öcsém mondd már meg hogy ez mire jó ez a mentalitás.
teis ugyan olyan ember vagy mint a többi. nemvagy te kevesebb mint bárki más, sõt!!
az életed célja az, amit hiszel. küldetésedet te magad szabod ki, saját magadnak. életed pedig olyan lesz, amilyenné teszed, és soha senkinek nem lesz joga ítélkezni feletted.
Annyi mindent tehetsz, ott a döntés a kezedben. Nem egy sötét cellában vagy, hogy így siránkozz.
Találj ki valamilyen célt amiért érdemes élned!
majd szóljatok ha akartok valamit kezdeni az életetekkel..
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Fbn Lx: nevess csak ha jól esik...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
azt elején még komolyan vettem a témát. de átment komédiába, fejfogós kínomban röhögõs topikba.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Vicc az egész...
Mert látják, h ha "belémrúgnak", az sérülést okoz... utána persze én okozok nekik sérülést...