Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem nincs.
nem az a legfõbb gondod, hogy ki vagy.
Az a legfõbb gondod, hogy abban a tévhitben élsz, hogy csak akkor van értelme élni, ha van valami szent küldetésed a Földön.
Valószínûleg nekem sincs. Mégsem siránkozok. Élvezem a földi gyönyöröket =) És nem kell arra gondolni, hogy drogozok
Szabi84
még mindig jobb mint otthon lógatni a lábad és ingyenélõsköni

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

tigeroo
akármit. vers, ki novellák..? ahhoz van tehetséged?
Mit?
tigeroo
írni szoktál?
Semmit.
De ha nem vagy jó semmiben, hiába erõlködsz...valljuk be, mivel nem fognak felvenni sehová -a nagy konkurencia miatt- legfeljebb pizzafutár lehetek. :S Azt meg köszönöm szépen.....
Szabi84
mit csinálsz hogy ilyeneket tesznek veled?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

tigeroo
hogy ki vagy? számít egyáltalán? fiatal vagy, azzá válsz akivé akarsz, csak tenni kell érte.
Ez a legfõbb gondom, h nem tudom, h ki vagyok, és miért vagyok itt. :S És bárhogy keresem nem találom a választ.
Talán, nem is vagyok senki.
tigeroo
de miért? ok nélkül nem kötekednek az emberrel.
csak ha hagyja magát a balfasz fajta.

de nekik nincs is egy csepp logikus érvük sem arra amit tesznek (és ahogy)
A tény elõl, hogy nem tudom, hogy ki vagyok.
Azt ahogy nevetnek rajtam, leköpnek, a fejemet verik a falba...oké beverek nekik, de utána elfutok... Csak menekülök...mondhatjuk h saját magam elõl.
NEOreg3
teljesen komolyan írtam ám mindent<#wow3>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tigeroo
mindenkinek megvan a maga keresztje.
gondolj bele, aki vak, vagy testi/szellemi fogyatékos...õ szeretne úgy élni mint egy "normális" de nem lehet, megvan bélyegezve.

ti pedig? csak magatok tehettek arról hogy most milyen szarban vagytok. nem mások, hanem csakis ti.
hagytátok hogy kicsússzon a kezetekbõl minden.
de ezen lehet változtatni, énis képes voltam rá.
(dagadt kocka voltam, zsíros ápolatlan hajjal > suli egyik legjobb pasija -nem túlzok, minden csak mondta)
Azt hittem sokáig h van amiben jó lehetek, de bármibe kezdek, mindent elcseszek. Nem vagyok jó egy tantárgyból sem. Ezt be kell látnom. Nem tudok mit csinálni. Én csak...figyelem a világot.
Igazából nem is akartam soha ilyen lenni...addig rugdostak, amíg ilyen nem lettem. Amíg meg nem törtek. De ez nem jelenti azt, hogy hagyom magam eltaposni...Ha kell mindenki kap egy kib.szott golyót az arcába, amíg meg nem tanulják, hogy nem jó ez, ami itt van...
tigeroo
miért is?
öcsém mondd már meg hogy ez mire jó ez a mentalitás.
teis ugyan olyan ember vagy mint a többi. nemvagy te kevesebb mint bárki más, sõt!!
az életed célja az, amit hiszel. küldetésedet te magad szabod ki, saját magadnak. életed pedig olyan lesz, amilyenné teszed, és soha senkinek nem lesz joga ítélkezni feletted.
Annyi mindent tehetsz, ott a döntés a kezedben. Nem egy sötét cellában vagy, hogy így siránkozz.
Találj ki valamilyen célt amiért érdemes élned!
Hegi90
te is bazmeg bíztatod... ha nem éreznéd jól magad abban a helyzetben amiben most vagy, akkor nem mondanál ilyeneket.. ez is bizonyítja hogy imádsz ebben a helyzetben lenni. -.-

majd szóljatok ha akartok valamit kezdeni az életetekkel..

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

😄 oké, de nem vagyok rá büszke, h ilyen vagyok...

Fbn Lx: nevess csak ha jól esik...
NEOreg3
egyre szimpatikusabb vagy, végre valaki aki ugyanazokat a nézeteket vallja mint én! legyünk barátok!

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bazmeg 😄
azt elején még komolyan vettem a témát. de átment komédiába, fejfogós kínomban röhögõs topikba.
Vannak olyanok, akik azért születnek meg, h elszívják a többi - vélhetõen jobb, tehetségesebb, szebb, okosabb - ember elõl a levegõt. Na én is egy ilyen nyomorék vok...
De ötvennek érzem magam 😄
tigeroo
ötödéves, jóhogy figyelsz 😄
Mert?!
omg, te 19 éves vagy? <#wow3>
Már nem. 19 évesen?
NEOreg3
mert tanköteles vagy

Soha nem értettem semmihez. Nem is tom, miért nem íratkoztam még ki a sulimból...
Ez a sorsom. És akárhogy kapálózok ellene. Nem tudok semmit sem csinálni.
NEOreg3
nem vagy ezzel egyedül.

Hegi90
és mibõl jöttél erre rá? mert eddig igazán jó kedved volt.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hát igazából azzal, h rájöttem, h nekem soha a büdös életben semmi sem fog sikerülni :S Ez van. Sprite.
Hegi90
igazából te kúrtad el a jó kedved, bár még most sem értem, hogy mivel O_o

Eddig tartott a fene jó kedvem... ((((Fuera Schuster!!!))))
Most is mit csinálok, ülök...és nézem a szánalmas Real Madridot...amint éppen kikapunk a valladolid-tól :s
Vicc az egész...
Néha elgondolkozok, h Isten ilyenkor mégis mit csinál...üldögél odafönn és röhög rajtam, h milyen szánalmas vok?! Vagy egyáltalán miért engedi h ilyenek megtörténjenek?!
Hegi90
Na basszátok meg, rajtatok így aztán lehet segíteni <#wow3>

Lehetetlen...egyszerûen ilyen vagyok.
NEOreg3
Váljatok szinte teljesen érzéketlenné, ahogy én. Ne vegyetek tudomást semmirõl ami körülöttetek zajlik. Így könnyebb elviselni a világ fájdalmát.

Talán ezért is talál meg mindenki :S
Mert látják, h ha "belémrúgnak", az sérülést okoz... utána persze én okozok nekik sérülést...
threat
jah énis érzékenyebb vagyok az átlagnál

Talán így a legjobb...elvagyok a szánalmas kis életemmel...néha punch 'N' run + sok-sok szenvedés...
Mondom, mindig nagyon magamra vettem mindent...Ámen.
threat
engemis próbáltak de nemhagytam magam a "üss és fuss" kicsit jobb mint a "tûrd" de a legjobb a totális agyonverés 😄

Soha nem láttam, azt amiért itt kéne lennem. Amiért hasznos volnék a világnak. Keresem, de nem találom...és erre még napról-napra emlékeztetnek is az engem körülvevõk...mondhatjuk , h az életem a földi pokol. A zsebemben pedig talán ott lenne a kulcs, de nem tudom kivenni...talán azért, mert már nem is akarom...
threat
nyugodj le ennyire nemkell felvenni pár nyamvadt hozzászólást