Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez nem így mûködik. Tudom, mert nekem is ez volt a problémám. Addig kell vergõdni(TENNI ÉRTE, AKARNI), amíg nem találsz kiutat. Sok lesz a pofon, a kényelmetlen helyzet, de megéri elhagyni az elefántcsonttornyot.
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)
az öncsonkító jellem ellentéte a pszichopatának.
a pszichopaták mindent normálisnak tartanak magukban, az öncsonkítók meg semmit sem.
Az, hogy ember, végtelenféle dolgot jelenthet.
Pont annyi mindent, ahányan vagyunk, mert végtelenül különbözõek lehetünk, minden tekintetben.
Ha valaki nem társasági ember, akkor õ egy olyan ember, aki nem részesíti annyira elõnyben mások társaságát. Nem kell ezt túlragozni :|
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
azokat az embereket, akik fizikailag bántanak bárkit is azért, mert nem tetszik nekik ahogy viselkedik, én is gyûlölöm.
Az mag, hogy saját ego növelésébõl basztatják egymást a fiatalok, tény. Állatok vagyunk, mindenki törekszik arra, hogy falkavezér legyen, és minél több embert tipor sárba, annál magasabb rangot ér el. ez a butább népcsoportoknál valós fizikai küzdelemben nyilvánul meg, az okosabbaknál pedig manipulációban, karizmában, és pénzben. retorikában.
nlhány volt osztálytársamra és rám tekinthetsz úgy, mint kivételekre, akik kivonták magukat ebbõl az egész harcból - nem szándékoztunk senkit majmolni, követni, vagy magunk alá utasítani.
egyszerûen megvoltunk, ha valakinek nem tetszett a viselkedése, akkor megpróbáltuk tudatni vele, hogy ez így nem helyes.
persze egy kis ego mindenben van. már a hozzászólásaidban is, és az enyémekben is. nem vagyunk megvilágosultak.
1.Nem az övé ne nyulkáljon
2.Vmi baja lesz?pénzbe került!
Én rohadtul vigyázok mindenre,sose veszek magamnak semmit,mert akkor elköltöttem a pénzt a semmire.Amigy vmi mûködik/használható addig minek mésik?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
azóta szép lassan gyógyulok fel ebbõl.
már középsuli elejétõl kezdve került minket, hónapokkal azelõtt, hogy bármilyen kép alakult volna ki róla a fejünkben 😊
Abban egyetértünk, hogy nem véletlenül raulreal lett a boxzsák, viszont semmivel sem jobban szolgált rá, mint Te vagy a másik kis hülye.
soha nem ütöttem/rúgtam meg civilben senkit sem.
max edzésen, de az más, és az is véletlen.
alapvetõ lett volna, hogy rajtuk keresd a kulcsot elõször.
Látod?
Azért játszanak meg ilyeneket rajtad, mert téged könnyû átverni.
Mi is megjátszottuk sokszor osztálytársainkkal, hogy amíg elmegy budira, kirakjuk a táskáját az ablakpárkányra, és behúzzuk a függönyt, feldobjuk egy magas szekrény tetejére, vagy bevisszük a lányvécébe, stb. De nem azért, mert utáltuk az illetõt. mindenkivel csináltuk régen 😄 És nem voltak belõle sértõdések. sõt, általános tesiöltözõben kukábaültetõset játszottunk. a fél osztály ült a kukában legalább egyszer.
Ezt vésd jól az eszedbe: nem kell mindent komolyan venni.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
azt basztatják, akit lehet.
Átlag ember pl. leszarja, ha hányingered van az írásától, vagy ha azt mondják, hogy menjen el a picsába.
Így vagyok vele én is. ha ezt pl. raulreálnak írtad volna, menne a hiszti, hogy õt itt is csak basztatják és el akarják kergetni.
Üldözési mánia + hiszti + alacsony ingerküszöb.
És ezt nem nyers basztatásból írom. a basztatásnak ilyen esetekben nem az unalom a kiváltó oka, hanem részemrõl az, hogy idegesít, hogy mindent arra vezet vissza, hogy ez azért van, mert õ egy szar.
Elmész azért Te is a picsába. Még a végén az fog kijönni az egészbõl, hogy azok a "jóarcok", akik basztatják szerencsétlent, végülis csak jót akarnak neki. Nekem konkrétan hányingerem van az írásodtól.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ilyet olvasnék még szívesen, de komolyan!
kicsit a harr potter-re emlékeztet (pontosabban, tudod, amikor harry otthon van a nyáriszünetben...)
a fürdõszobás megállapítás meg odabasz😊
szerintem ebbõl lehetne könyvet csinálni. fõleg mivel valós eseményeket írsz le (pontosabban a saját életedet), a saját, plusz egy diák szemszögébõl.
csak valamilyen tálalás kellene hozzá, és szerintem egy könyvkiadó is szívesen fogadná (Egy diák pokoli hétköznapjai vagy vmi ilyesmi...)
utoljára: szerintem folytasd az írást, nagyon jó!
isten áldjon és kívánok egy boldogabb életet számodra!
mindenkinek megvan a maga keresztje...ha teszel egy jobb holnapért nem marad el a jutalmad!
azt hiszed, azért vernek emg meg basztatnak, meg röhögnek rajtad, mert csak úgy kiválasztottak, és kész?
Bevallom, szemét ember vagyok én is, és szemét módszer, de az ilyen ismerõst én is ott szopatom, ahol lehet. Persze meg nem verem, mert annak semmi értelme. Csak azt várom el, hogy az illetõ tanuljon belõle.
Olyan vagy, mint egy volt osztálytársam, olivér.
Átlagos tizenéves fiatal, ha beszólnak neki a haverok, osztálytársak, poénra veszi, rugalmasan kezeli a dolgot. Te meg olyan vagy, mint olivér. Beszólnak neked, és vérig sértõdsz, káromkodsz, agresszív leszel, fejbe akarod lõni az embert, mert nem nyalja a segged lépten-nyomon, és nem jópofizik veled. Ez pedig, nem tudok mást mondani, röhejes viselkedés. Mégis mit vársz el másoktól? Hidd el, azért basztatnak, mert irritálónak tartják azt, hogy nagy lázadó, vérig értõdött, agresszív gyerek leszel, ha egy rossz szót szólnak hozzád. Ezeket NEM kell komolyan venni. POÉNKODNI szoktak a korodban az emberek. A tényleg rosszarcú az, aki a sikátorban leüti a fejed, nem az, aki tanító célzattal, akár szavakkal ad egy-két pofont.
Változtass a hozzáállásodon. Kezeld úgy a helyzetet, hogy ezek az emberek azért akarnak vérig sérteni, hogy azt lássák: egyszer NEM sértõdsz vérig.