Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ha ennyire tudjátok hogy mi a betegségetek akkor miért nem oldjátok meg? Könnyû mondani hogy nincs megoldás. Hogyne lenne , mindenre van megoldás , mindennek van ellentéte és mindennek van ellenszere.
Semmi okosat nem mondtam és (jön majd biztos hogy akkor minek szólsz hozzá) nem is akartam, sõt közhelyes, de kikívánkozott, bocs.
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
1. Raulrealt arra biztattam, hogy folytassa az írást. Õ már azt is tudja, miért volt ilyen késõn a válasz. Ha valakit érdekel: neten egy nem szokványos tartalmi megjelenést javasoltam, majd várom rá a választ.
2. Ritkán szoktam emberektõl dolgokat irigyelni, de ha azt a rengeteg idõt és energiát amit itt egyesek rosszkedvük fenntartására fordítanak most megkaphatnám, esküszöm kocka alakú lenne holnapra a bolygónk.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Mellesleg ez már hasonlít az EMO érzelemvilágra.
Nincs kiút, feleslegesen meg minek keressem. Mindenhonnan van kiút. Ha akarod VAN.
#2513: Én nem tartom "normálisnak" azt ahogy viselkedem. Tudom, hogy nem így kéne, viszont nem tudok másként. #2516-al kiegészítve viszont meg már azt sem tudom, mire akartál kilyukadni. Sebaj, hülye vagyok.
#2514: Ha jártál iskolába, egyetemre, akkor tudnod kéne.
#2515: Én tudom, hogy én vagyok a hibás, de nem tudok mit tenni.
#2517: Mert van akaraterõd.
#2519: Ha semmi pozitív nem ér az életben, akkor mégis mi a faszt csináljak? Ugrándozzak örömömben?😊
#2520: Nem voltál akkor azért olyan súlyos eset.
#2524: Nem tudom honnan jöttem és hogy hová tartok, de azt tudom, hogy a jelleme ilyen marad életem végéig.
#2526: Valóban nem tudsz minket 100%-osan megérteni.
#2528: Elején valszeg kurva jól érezném magam, megvennék magamnak minden szart és kurvasok mindent kipróbálnék. Ám a személyiségem nem változna meg, az emberek meg onnantól kezdve csak a pénzemért szeretnének.
#2529: Biztos...Csak nincsenek meg.
#2531: Nincs kiút, feleslegesen meg minek keressem.
#2540: Értelmetlen célért felesleges küzedni. (értsd: olyan eredmény amire nekem semmi szükségem)
#2546: Pedig én különb vagyok a többi embernél, ezért sem fogadtak el sose olyannak, amilyen vagyok. (nem dramatizálom túl, óvodás koromtól kezdve rengeteg oylan helyzetbe kerültem, hogy csak azért basztattak, mert különböztem tõlük/vagy mert többen voltak én meg egyedül)
...de engem nem érdekel semmi.
😄AS
Hehehehe...csak vicc volt XD