Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó lenne, ha ott lennétek és amikor eljön az idõ a szalagavatón, bokánrúgnátok és odalöknétek. <#wilting>#wilting>
Esküszöm, ha ez se jön össze...feladom, és vonat elé vetem magam <#rinya>#rinya>
Mint József Attila...
Utolsó esélyként még a MyVip-re is gondoltam, de...az elég ciki...megvárom a szalagavatót... és ha nem sikkerül...váltok egy vonatjegyet...csak oda...végállomás a pokol...
Mint József Attila...
Utolsó esélyként még a MyVip-re is gondoltam, de...az elég ciki...megvárom a szalagavatót... és ha nem sikkerül...váltok egy vonatjegyet...csak oda...végállomás a pokol...
Pár héttel a legutóbbi pofáraesésem után...<#confused>#confused>
Istenem!!! Miért mindig engem kell idegileg kicsinálni??? 😄
Istenem!!! Miért mindig engem kell idegileg kicsinálni??? 😄
Nem fogja visszaadni, csak húzogatja a mézesmadzagot az arcom elõtt <#rinya>#rinya>
Ma rám is köszönt... <#worship>#worship><#confused>#confused>
A hátam mögé néztem, ott nem volt senki (csak lányok :S ajaj....na jó hessegessük el....a mocskos fantáziám 😄 )
Az elég jel, h csókot küld feléd....jobbra nézek balra.....aszittem nem nekem szól...aztán megismétli <#eljen>#eljen>
jajjjjjj....<#conf>#conf>
Az elég jel, h csókot küld feléd....jobbra nézek balra.....aszittem nem nekem szól...aztán megismétli <#eljen>#eljen>
jajjjjjj....<#conf>#conf>
Látod-e,amit az élet elvett azt most visszadja....Vagy lehet h amit tõlem vett el azt adja neked.Amit mástól vesz el akárkinek odaadhatja,kivlve nekem....
El ne baszd!Nem kell keményen nyomulni csak szép lassan.Beszélgessé' vele és finoman vezesd fel a témát..Nem kell beszariskodni.Ha látod/tudod/érzed h tetszel neki,akkor jó esélyed van h lesz vmi.Kivéve ha rosszul értelmezted a jeleket v nem neked küldte õket hanem aki mögötted volt.😄
El ne baszd!Nem kell keményen nyomulni csak szép lassan.Beszélgessé' vele és finoman vezesd fel a témát..Nem kell beszariskodni.Ha látod/tudod/érzed h tetszel neki,akkor jó esélyed van h lesz vmi.Kivéve ha rosszul értelmezted a jeleket v nem neked küldte õket hanem aki mögötted volt.😄
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
beszéltetek már legalább?
Ilyenkor jobb lenne meghalni....<#bdead>#bdead>
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Ennél a helyzetnél még a visszautasítás is "jobb" mert ott legalább tudom, h szar vok, nem kellek..stb.
De így kínoz, hogyha nem tudok odamenni (a sok rossz élmény miatt), akkor meg.....ááááááááá!! Help Me! 😞((
Ennél a helyzetnél még a visszautasítás is "jobb" mert ott legalább tudom, h szar vok, nem kellek..stb.
De így kínoz, hogyha nem tudok odamenni (a sok rossz élmény miatt), akkor meg.....ááááááááá!! Help Me! 😞((
én nem mondok semmit mert hülyén hangzana egy olyan embertõl a jótanács aki ugyanebben a problémában szenved. 😊 mert akkor jogosan visszalehet kérdezni, "és mond kedves Skyline, miért is nem csinálod ezeket amiket mondtál?"....ÕÕÕÕ <#pardon1>#pardon1>
Jó lenne, de . . . valljuk be én egy bal... vok, így ezt is elszúrom <#help>#help>
Pedig olyan "jeleket" kaptam tõle, amik olyan egyértelmûek mint a nemtommi....
HELP! El fogom szúrni... megint...<#bdead>#bdead>
Pedig olyan "jeleket" kaptam tõle, amik olyan egyértelmûek mint a nemtommi....
HELP! El fogom szúrni... megint...<#bdead>#bdead>
Ez már egy másik csaj 😊
Szombaton lesz...
Szombaton lesz...
Õ csak a tartalék 😄
Vészhelyzet esetére 😄
Vészhelyzet esetére 😄
na legalább Raulreálnak jó lesz ha összejön... nekem sosem... ez van
Nagyon szurkolok, ne szúrd el.
Ne is gondolj arra, h nem sikerülhet...
u.i. szoríts értem is...mert most nekem is alakulóban van vmi...
hogy mikor intézem el? 😊 szalagavatón 😊
Ne is gondolj arra, h nem sikerülhet...
u.i. szoríts értem is...mert most nekem is alakulóban van vmi...
hogy mikor intézem el? 😊 szalagavatón 😊
Azóta még nem találkoztam vele, de rajta vagyok az ügyön. 😊
#2806: Így igaz sajnos.
#2806: Így igaz sajnos.
...::::::...
Sikerült?
Hogyne. Pont annyit várok egy diáktól. Orvos látott már?
Most történetesen ez egy hirdetési oldalhoz kapcsolódó dolog. Akik hirdetnek, azok fizetnek. Akik ott pénzt akarnak csak keresni, azok vagy fizetnek az ajánlási jogért, vagy ingyen csatlakoznak (szeptember óta lehetõség).
Mivel a rendszer bármelyik tagja igényelhet emilcímet is, lehetõsége lesz arra, hogy ilyen webhelyet létrehozzon. Az én beleegyezésem a tartalomba azért kell, mert rendszergazdaként szigorúan törlök minden olyat, ami törvénybe, vagy közerkölcsbe ütközik.
Most marhaszar dolgod lesz, mert én ott rendszergazdai fizetést kapok. Sajnos Raulreallal elfelejtettem közölni, hogy hozzám is regelhetne, így nem is tette. Az, hogy kihez kerül nem az én dolgom. A számítógépes, erre kialakított rendszer teszi az ajánló nélkülieket az elsõ üres helyre, amit talál. Nálam olyan sincs.
Az, hogy õ kapott egy ilyen lehetõséget, annak köszönhetõ, hogy jól ír.
Azt, hogy a rendszer maga hogyan mûködik, mibõl lesz mennyi pénz benne megtalálod a központi oldal -> letölthetõ anyagok menüpont után. Kínálat szól az árakról. ejoBs a felépítésrõl. És van még ott más is. Kellemes olvasgatást.
Arról meg, hogy te kit, hogyan vernél át, ha ilyen lehetõség lenne a kezedben sem nem tehetek, sem nem érdekel.
Most történetesen ez egy hirdetési oldalhoz kapcsolódó dolog. Akik hirdetnek, azok fizetnek. Akik ott pénzt akarnak csak keresni, azok vagy fizetnek az ajánlási jogért, vagy ingyen csatlakoznak (szeptember óta lehetõség).
Mivel a rendszer bármelyik tagja igényelhet emilcímet is, lehetõsége lesz arra, hogy ilyen webhelyet létrehozzon. Az én beleegyezésem a tartalomba azért kell, mert rendszergazdaként szigorúan törlök minden olyat, ami törvénybe, vagy közerkölcsbe ütközik.
Most marhaszar dolgod lesz, mert én ott rendszergazdai fizetést kapok. Sajnos Raulreallal elfelejtettem közölni, hogy hozzám is regelhetne, így nem is tette. Az, hogy kihez kerül nem az én dolgom. A számítógépes, erre kialakított rendszer teszi az ajánló nélkülieket az elsõ üres helyre, amit talál. Nálam olyan sincs.
Az, hogy õ kapott egy ilyen lehetõséget, annak köszönhetõ, hogy jól ír.
Azt, hogy a rendszer maga hogyan mûködik, mibõl lesz mennyi pénz benne megtalálod a központi oldal -> letölthetõ anyagok menüpont után. Kínálat szól az árakról. ejoBs a felépítésrõl. És van még ott más is. Kellemes olvasgatást.
Arról meg, hogy te kit, hogyan vernél át, ha ilyen lehetõség lenne a kezedben sem nem tehetek, sem nem érdekel.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
olyan a munkád mint azoknak akik hívogassák a dolgozó fáradt embert munka után a hülyeségikkel hogy nyert valamit csak bekell fizetni 200ezret ezis kb azon a szinten van az oldaladról sugárzik a átvágásból megélés
ha nem így van indokold miért...
ha nem így van indokold miért...
Kedves Topiklakók!
Kérésem: ha valaki RaulReal írásához ott hozzá szeretne szólni, az regeljen csak, de valós emilcímmel. A regisztrációs adatokhoz neki van hozzáférése, az ejoCard System felé kizárólag azok adatait továbbítja, akik az ejoCard Systembe regeltek. Írásai frissülésérõl értesítést õ maga küld, nekem is.
Amúgy a fent említett rendszer a gugli hirdetések kitételénél kicsit többet tud a konyhára hozni. De ez nem ide tartozik.
Mindezek mellett írásának megjelenése a központi hírlevélen keresztül mind a 3.000.000 emberhez ki lesz küldve, akiket a rendszer ma elér.
Kérésem: ha valaki RaulReal írásához ott hozzá szeretne szólni, az regeljen csak, de valós emilcímmel. A regisztrációs adatokhoz neki van hozzáférése, az ejoCard System felé kizárólag azok adatait továbbítja, akik az ejoCard Systembe regeltek. Írásai frissülésérõl értesítést õ maga küld, nekem is.
Amúgy a fent említett rendszer a gugli hirdetések kitételénél kicsit többet tud a konyhára hozni. De ez nem ide tartozik.
Mindezek mellett írásának megjelenése a központi hírlevélen keresztül mind a 3.000.000 emberhez ki lesz küldve, akiket a rendszer ma elér.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
jó csak mondom hogy veled reklámoz de csinálhatnád aztis hogy blogot és kiteszel google hírdetést és jön a lóvé.. persze ahhoz sok látogató kell hogy megérje egyenlõre jó ittis
Nekem az a lényeg, h sokan elolvassák, és ha valaki hozzám hasonló magára ismer, tudja h nincs egyedül...
Úgyhogy miért ne mondtam vna igent arra, amikor azt mondta h így sokan el fogják olvasni?
Nem fizetek érte egy petákot se
Szóval közfelkiáltással! Folytassam-e vagy sem? 😄
Nessiegraf alkotta, mer' annyira nem vok még jó benne 😊
És a felsõ ikon? 😊
It's my life...Csoda, hogy amikor leginkább el voltam keseredve...biciklivel csukott szemmel mentem át a keresztezõdésen...arra gondolva...ha még van feladatom nem üt el semmi...és hát még itt vagyok. És írok. 😊 Már ha van szükség rá 😊
Van értelme befejeznem?
Van értelme befejeznem?
megnézem...
hát na, tetszik de szomorú is :/
És? <#gonosz1>#gonosz1>
Az volt a gond, h nem volt nyilvánossá téve
jó már, el is olvastam <#smile>#smile>
http://www.ejocard.com/raulreal...biztos h mûködik....legalábbis ismerõsöm azt mondja...akit most kérdeztem meg 😊
Most?
na most jó (Y)
Várjatok...nyilvánossá teszem 😄
de nem jön be semmi csak valami fosh 😄
Ott van bal oldalt, egy hosszú fehér sáv: RaulReal reg.
De nem kötelezõ 😊 JÖnnie kell.
szürke szöveg alatt van 1 punchNrun gomb...arra kell rányomni...és tádámm.....
De nem kötelezõ 😊 JÖnnie kell.
szürke szöveg alatt van 1 punchNrun gomb...arra kell rányomni...és tádámm.....