6682
Önbizalomhiány
  • gercse
    nem, nem neked, az itt uralkodó helyzetnek...
  • campy
    szval a lényeg én elhiszem azt amit műveltek a suliban vele...és bizony van ilyen a világban sok eset
  • campy
    én nem tartom RR-t rossz embernek csak rossz passzban van...MOst egy dolog hogy neten nehezebb hinni az embereknek, mint élőben, de én azt nem hiszem el hogy a hús kloffolós, meg a többi dolog amit leírt az hazuság lenne túl nagy fantázia kellene ahhoz:) Raul most rossz passzban van, majd megjavul
  • raulreal
    Ez kinek szólt Gercse? ...várj kitalálom...talán nekem?? :D
  • raulreal
    Ne magadból indulj ki, öreg...
  • gercse
  • ba32107
    A háromnegyed sg ezt csinálja
  • campy
    miért szivatna? kicsit érdekes időtöltés lenne ha unalomból kiszúr pont ebben a topikban pont ebben a pillanatban az SG_sekkel gondolkozz már...
  • salsoul
    És ezt az álláspontot mivel támasztod alá?

[tudom tudom, mindeki hülye aki nem a ti véleményeteken van, és aki nem ad nektek igazat, és azt mondja a hiba bennetek van]
  • raulreal
    No comment ba
  • ba32107
    No komment raul
  • salsoul
    szimplán idióta

akinek valóban problémája van, és aki valóban változtatni akar azon, az minden fogást megragad, és nem hülyüli el a dolgot

raulreal-nek csak egyetlen egy gondja van: hatalmas önelégültségét nem díjjazzák a csajok
  • campy
    Csernus egy hülye:D:D:D szerencse h egy műsorát nem láttam
  • Ronny
    szerintem csak szivat minket:)
  • NEOreg3
    ejjj
  • raulreal
    szkrú jú
  • raulreal
    Hehe...köszike...ne adja az isten, h találkozzunk, mert meglékelem a kobakotokat, hogy jobban szellőzzön az agyatok. Így legalább kieresztitek majd a gőzt...
  • salsoul
    [már sokadszorra válik be a stresszelés mint technika a probléma magjának feltárására]
  • Különc
    Második mondat raulrealnak szól.
  • Különc
    Szóra sem érdemes... Én már nem foglalkozom vele vagy egy hazug nyomorék és csak kitalálta az egészet és most jót röhög a markába vagy igaz és tényleg utálja mindenki amiért ekkora tajparaszt.

Remélem egyszer jól elvernek de úgy istenigazából és észhez térsz.
  • raulreal
    Nem ellenem vagy?! Baszki...dehogynem...sztem mindenkit úgy kódoltak genetikailag, h velem akarjon kibaszni...Bocsesz mindenkitől a trágár beszédért.
  • raulreal
    Nem vagyok nagyképű

"Hazugsag volt minden szavad" - azt gondolsz, amit akarsz
  • hologram35
    Nem ellened vagyok de már kezdem megérteni hogy miért köpnek le baszki.
    A "hős" ha annak tartod magad szerintem nem a forumon dicsekszik azzal hogy neki mindenki ellen kell küzdenie.
    Amugy eddig önbizalomhiánnyal küzködtél most meg nagyképű lettél?
    Ez hogy van?
    Hazugsag volt minden szavad szerintem amit itt leirtál.
    Meg egyébként is hősnek nem itt kell lenni itt én is tudnék nagy dolgokat irni de a valóságban kurva nagyot lehet koppani.
    Bocsesz mindenkitől a trágár beszédért.
  • raulreal
  • danielboy1000
    Te is hirtelen rájöttél ,hogy veled semmi baj nincsen igazából,hanem a többi 6milliárd ember hülye hozzád képest ?
  • raulreal
    Részletesebben? :D
  • salsoul
    [meg akartam előlegezni, hogy azt fogja mondani: neki nincsenek gondjai ]
  • Rundstedt17
    Nekem ma sikeres napom van:)...hehe:)
  • raulreal
    Hehe...nem engem kell orvoshoz küldeni, hanem azokat, akik rajtam élik ki a kisebbségi komplexusukat...már bocs.
  • gbc csabika
    Mínusz egy vessző.
  • gbc csabika
    Egyébként, pedig segítséget kell igénybe venned, ha nem tudsz anélkül változtatni. Ha vannak gondjaid azokat nem fogja megoldani helyetted az orvos, de segít máshogy látni a dolgokat.
  • salsoul
    /kerül=derül/
  • salsoul
    Tudod, csak a kritika erősítheti az embert.
    Én azokat az embereket szeretem, akik nem félnek [megalapozottan] élesen bírálni engem, akik nem félnek [megalapozottan] ellent mondani.
    Ők tudják olyan dolgokra felhívni a figyelmemet amiket nem látok.

A legrosszabb az, ha mindenki bólogat, ajnároz a környezetemben.
    Mert abban a környezetben nincs mit tanulni, nem lehet fejlődni.
    A hibákra, korrumpálódásokra nem kerül fény, és hibás képlettel és hibás eredményekkel dolgozik tovább az ember...
  • gbc csabika
    Mikor láttam, hogy a topik a top10-ben van olvasgattam picit. Szerintem nem törtek feletted pálcát, próbáltak neked segíteni. Egy kis csipkelődést azt tudni kell elviselni, a hülyéket pedig ignorálni. De ne csodálkozz azon ha kinyílik az emberek zsebében a bicska az olyan hozzászólásoktól amiket az utolsó oldalon produkáltál. Erre mégis mit vársz? Komolyan kérdem, és nem is basztatni akarlak.
  • salsoul
    Nem is tudom ki tört könnyen pálcát egy másik ellentétes nemű ember felett...

Mi lesz a következő menekülő kliséd?
    Ne ítélj, hogy ne ítéltess?
    Csak, hogy a parázna asszony észheztért...

Amit mi írunk az nem pálcát törés.
    Hanem útjelző táblák.
    "Figyuzz, ha erre mész, ide jutsz"
    "Mi már jártunk arra"
  • raulreal
    Mert nem az?! Lószart nem..És nem én kértem, h "magába fordult alak" legyek...
  • raulreal
    Könnyen törtök pálcát más fölött...
  • danielboy1000
    Ezt neki mondhatod.Egy magába fordult alak,mindent ami negatív kritika,támadásnak ítél.
  • danielboy1000
    Ezért utálhatnak téged mint a kutyaszart .Ezzel a hozzáállással nem jutsz messze.Olyan nagy hősre tartod magad,mégis VELED háborúznak.Megsúgom hogy a hős nem nagyképűsködik (mert nem ilyen alacsony az értékrendje),hanem segíti a gyengébbeket,nem pedig folyton bizonygatni próbálja hogy ő mekkora IQ fighter(nincs rá szüksége,őket elfogadják):D Olyan nagyra tartod magad.ÉS bizony nem mind1 hogy okoskodó hülye,vagy hülyéskedő okos.
  • gbc csabika
    Nem ellened van a világ Te kis hülye, értsd már meg:)