6682
Önbizalomhiány
-
#3641 tolvajt a tolvajnál jobban senki sem érti meg -
campy #3640 te 2008-ban regeltél én 2006-ban honnan tudnád mik is voltak a korábbi események??? 2007-ban írogattam ide sokat...te előlről elolvastad a topikot?? milyen jogon szólsz bele abba a dologba amiről nem is mi vitáztunk...?? rögtön támadási felületet keresel az emberben ezért nagy mocskok az emberek és csodálkoztok ha nem bízom én sem bennetek -
raulreal #3639 Azért mert, egy pillanatra úgy tűnt nekik, hogy mellettem -az Antikrisztus mellett --legalábbis szerintük-- tetted le a voksod. Cruel people :D -
#3638 nincs itt basztatás, csak leírtam a tényeket
és te is ugyan úgy tiltakozol ellene mint raul -
campy #3637 pfff no comment...
érdekes hogy nem szóltál hozzá a korábbi eseményekhez...hirtelen a semmiből tűntél fel -
campy #3636 de miért kell most engem basztatni egyszerűen hihetetlen... -
raulreal #3635 Ühühüüüüü van ám itt fegyverropogás...elő az AK47-esekkel... Mi kérem itt ólmot árulunk -
#3634 nem szól szám, nem fáj fejem
legközelebb majd sokszor meggondolod mit írogatsz a fórumba -
campy #3633 de ez nagy szemétség hogyha az egyik embert szépen teleszidtuk rögtön rátérünk a másikra mert te azt hiszed h én az ő pártját fogom ezt nem hiszem el egyszerűen... -
#3632 te is dugd a fejed a homokba - úgyvan! -
campy #3631 Salsoullal összevesztek...azóta van balhé most meg kiborult Raul és írta az érthetetlen hülyeséget ami nagyképűnek tűnt...aztán hirtelen mindenki ellene fordult...közbe lehet hogy mégsem nagyképű -
raulreal #3630 Baszki, olyan ez mint egy rohadt bandaháború...
Teams
- campy
- én
- soulless és csapata
Kérem az odds-okat -bár mondjuk már eleve többesszám-
Yeaaah....ne is akarj rám hasonlítani...nehogy olyan féreg váljon belőled, mint amilyen én vagyok XD -
campy #3629 az nem ráfogás hanem kialakult helyzet egy szóval sem mondtam h tehet róla... így alakult...ne foglalkozz velem!!! -
#3628 most maradjunk a témánál
úgy van az amit állítottam vagy nincs úgy?
ha nincs úgy miért nincs úgy?
-
#3627 Olvass már vissza hogy kezdődött az egész, milyen szívózás? -
campy #3626 állat:D:P -
raulreal #3625 Komolyan mondom...most igazán felbasztad az agyam..ha nem állítod le magad...tudod mit? nem nekem kell pszichológus hanem neked... Még egy szó és lecsaplak. -
campy #3624 de miért kellett belém kötni? én soha nem szóltam be neked... a másik nem vagyok már depis mint mondjuk 1 éve...jobban vagyok és nem hasonlítok egyáltalán Raulra nem szoktam agyonkáromkodni magam... -
#3623 Akkor kire fogod állandóan hogy elkényeztettek és azért vagy olyan amilyen? -
#3622 biztos ami biztos. de azért egy fejlövés még nem ártott volna -
ba32107 #3621 Mióta szarod le, hogy basztatnak? Mióta vagy bunkó azokkal, akik tegnap még segítettek? -
campy #3620 de én nem azért védem, csak nem tetszik hogy ennyire kell szívózni a másikkal már rögtön azt gondolod hogy védőtársa lettem mi??? próbálnék segíteni ha nem vennéd észre -
#3619 Az igazság mióta világ a világ övön aluli.
Ha nem megy finoman utalgatva, akkor megy konkrétan a nevén nevezve... -
campy #3618 ezt nem hiszem el most hirtelen én lettem a rossz... és édesanyámat vedd le a számról ez már mindennek a teteje bassza meg már... miért kellett ezt??? én nem okolom őt...úristen te mit olvastál évekkel ezelőtt??? -
#3617 tanács:
-
raulreal #3616 "Helyette csak a mutterodat okolod és vele akarod elvitetni a balhét..." - ez azért nagyon övön aluli volt...gondolkozhatnál, mielőtt beugatsz vkinek...
-
#3615 vezezed=nevezed -
#3614 Tegnap előtt betépett. -
#3613 campy te is pont olyan vagy mint raul...
itt nyivákolsz [már évek óta] és *>$?!%/¤ß³¸° sem teszel azért, hogy bármit is változzék az "elkényeztetett" vagy minek vezezed helyzeted...
Helyette csak a mutterodat okolod és vele akarod elvitetni a balhét...
Kezetfoghattok - raulban megértő társra találtál.
He egyikőtök másik nemű lenne ideális párt alkothatnátok.
Ezerarcú raulnak meg aztán melyik arca lenne őszinte? -
campy #3612 áá senki nem gyűlőlt itt nyugi már nem tudom miért pipultatok be ennyire egymásra:S -
raulreal #3611 Mármint melyik? Mire gondolsz? -
ba32107 #3610 Melyik volt az a pillanat, amikor megtörtént ez a pálfordulás? -
raulreal #3609 Nyugodtan vessetek csak meg, rúgjatok belém..nem számít...ezeket én már rég leszarom. Sőt. Immáron titeket is. Elnézést a trágár beszédért, blablablabla -
raulreal #3608 Ezaaaazzz...mi lehet ez a bűz?!...csak nem a gyűlölet bűzét érzem?! Hajrá! Hadd szóljon...nyugodtan vezessétek csak le. -
campy #3607 ez a baj a neten keresztül nem látjuk a másik arcát... RaulR légyszíves mondj már vmit... -
campy #3606 és még valami nem biztos hogy jó helyzet az hogy előjön a Sok lúd disznót győz esete...szval sztem fejezzük be itt és most a témát... -
#3605 ott is biztos kitesz magáért mint itt is...
csak mikor arról beszél, a sztori másik oldalát elkussolja... -
ba32107 #3604 Nem izgat, lehet valakinek akármilyen rossz kedve, így ne viselkedjen senki. Eddig én is együttéreztem vele, de ez most elmúlt.
Mellesleg nem kloffol, hanem klopfol :D -
campy #3603 Gálvölgyi nem véletlen parodizálta ki...youtubeon fent van a video...egyszer láttam, de akkor is kicsit idegbetegeskedett:D -
campy #3602 de lehet hogy ő nem...