6682
Önbizalomhiány
-
Rundstedt17 #3681 Ah dehogy:d.csak jó úton haladok,könnyen meglehet de bukhatom is:D -
raulreal #3680 Basszus, csak nem Einstein a vezetékneved?! -
raulreal #3679 Ez nekem szólt? uhh..de dühös lettél...királyság...amit kaptam tőled, törlesztettem -
#3678 [én elméleteket igazolok - itt a papíros mellettem és pipálgatok, és még nem végeztem] -
#3677 Tudod mi Dr House kulcsmondata?
MINDENKI HAZUDIK!
És tudod mi volt az egyik tanárom kulcsmondata?
Az elbaszott dolgok kimagyarázása egzakt tudomány.
Úgyhogy jöhetsz nekem akármilyen süket dumával:
nemismerjük egymást neten keresztül, ha találkozunk akkor találkozásból sem, ha együtt élünk abból sem sat.
jöhetsz azzal, is hogy csak színészkedsz meg hazudozol: de csak egy dolgot érsz el vele: hülyét csinálsz magadból, és eljátszod mások bizalmát
az önbizalom nem az, hogy mindenkinek beszólok...
hanem az pl hogy egy lány előtt nem megyek össze a bögyörőmmel együtt mikorszkópikus méretűre... -
campy #3676 sok minden és semmi különös...
ne is törődj avval ami itt leíródott -
raulreal #3675 Igazából...az...én már sajna szarrá röhögtem magam :D
Szeretek felhúzni másokat...vhogy átpumpálom beléjük a dühömet...az enyém meg elszáll...köszi salsoul, h ma te játszottad el a box-zsákomat! -
campy #3674 Salsoul nem szeretném ha a jövőben többször is bírálnál másokat pl. engem úgy élem az életem ahogy akarom, úgysem tudod milyen...a kiskorombeli rossz lelkiállapotomat, meg az eltűnt érzelmeimet tekintve normális ember vagyok, próbálok segíteni másokon, nem érdekel a pénz, nem vagyok nagyravágyó, de ha lábtörlőnek, vagy eszköznek használnának azt nem tűröm el akkor súlyosan kiábrándulnék az emberekből ezért is tartom mindenkitől a távolságot...beszélgetek az emberekkel szívesen bármiről, de semmi több...ha normálisak velem én is normális vagyok de ahogy észreveszem hogy nem akkor hosszú vita kezdődik érdekes én életemben nem verekedtem még 18 éves létemre senkivel -
Ronny #3673 inkább azt mond mi történt veled? Becsajoztál?:) -
Ronny #3672 nem neked ment campy -
Ronny #3671 baszki, ez az egész már szánalmas, salsoul Te is hülye vagy, hogy reagálsz még:D
-
Rundstedt17 #3670 Na mi volt ez a 90 hozzászólás? -
raulreal #3669 De az őrülthöz közelebb állok. :D -
raulreal #3668 A zsenit az őrülttől egy hajszál választja el...azt kell, h mondjam, h én most a kettő közt lavírozok :S -
campy #3667 elkeseredettség volt akkor bennem, nem voltam színház de volt amit ferdítettem... 1-2 dolog, de egyébként miden igaz volt amit írtam, te pedig valamelyik "nagy okos" lehetsz aki akkor is eléggé mocsok volt velem...jó mind1 nem érdekel neten keresztül úgy semtudod ki vagyok, senki nem tudja a másikról kicsoda...ha Raul hazudott hát hazudott ezek után azon se csodálkoznék, ha azt mondanád h együtt terveltük ki tőled ez is kitelik -
Vegas #3666 Fiatal vagy még, majd rá jössz HA -
campy #3665 túlzás lenne... -
raulreal #3664 Az élet egy színház...és mindannyian egy-egy szerepet játszunk...néhányan többet is :D -
#3663 ó campy ugyan már... ugyan az lett anno is a nóta vége mint, amit itt raul művelt... "én csak szórakozásból irogatok"...
azért is mondtam: kezetfoghattok -
raulreal #3662 Minek van kamu szaga? -
#3661 kiváncsian várjuk campy reakcióját ezzel kapcsolatban... -
#3660 semmit nem segítettél ezzel nekem, de amúgy is kamu szaga van-.- -
campy #3659 "de nekeD nem érdemes SALSOUL" -
raulreal #3658 Egy barátom ötlete volt. :D
Azt mondta, h ha tényleg tudok írni, akkor jó színész is lehetnék, mert így ezerarcú lehetek. És tényleg! :D -
campy #3657 ezt a sztorit nem ismerheted nagyon hosszú lenne és magánügy h miért történt így... ha elmesélném megértenéd!!! de nekem nem érdemes -
raulreal #3656 Nincs mit. Tádámmm... most le fog esni az állatok. Mondjak vmit? Most egy szerepet játszottam. Írtam. Beleéltem magam egy önbizalommal teli ember alakjába. Hallom ahogy leesik az állatok :D
Végig ez volt a célom. Hiszitek vagy sem. Hogy kiemeljem neot a szar helyzetéből
Persze valamennyire beleéltem magam, de túljátszottam. Ezért bocsánatot kérek. -
#3655 flame topik lassan :DD -
#3654 pirongtató magot = pirongtató kényes magot -
raulreal #3653 Köszönöm szépen. Várom akkor majd a kritikát. Kaptam már rá egyet-kettőt..ki is javítottam benne azokat a hibákat, amiket találtak nekem. -
#3652 Engem mindig akkor vágnak ki ill. akarnak kivágni mikor a legkényesebb, gondosan elrejtett pirongtató magot megtalálom.
Csernusnak van igaza.
Ha valaki hozzá megy és elkezd vele feleselni kérdés nélkül úgy kivágja mint macskát szarni.
Aztán majd visszajön akkor amikor már tényleg nyíltan változtatni akar a kötekedés, kifogáskeresés, nyafogás helyett... -
campy #3651 jaj de jó egy kis téma elterelés úgy tűnik Tigerbá remélem megszakítja ezt a forró hangulatot... -
#3650 Hozzátok képest most én teljesen normálisnak érzem magam.
KÖSZÖNÖM NEKTEK! -
campy #3649 na a renickes fogadok te vagy MOSFET:D -
#3648 ekkolákko!
Raul: a pia nem megoldás! hidd el tudom! én fősulin komoly alkoholista volta, de kijózanottam! voltam elvonón! s hidd el mind anyagilag mind szellemileg is jobb ez! igazad van minden Nő ribanc, Tisztelet a kivételnek! :-) ez így van! én a bánatom mindig lerímelem! de Neked a próza megy! olvastam a 4 fejezetet! s kérlek folytasd! nagyon kafa! ha nem haragszol ha több időm lesz írok kritikát, mert találtam benne! mármint nem igazi kritika, csak észrevételezés! ha gondolod pm be küldöm majd, vagy ide! ahogy Te akarod, viszont tényleg folytasd! meg majd bővítsd kérlek! :-) nagyon prof! nem érdekel mennyi belőle a valóág még az sem ha majd késöbb kell színezni, de nagy tehetség vagy szerintem! tod én falom a könyveket, s itt is nagyon várom a folytatást! :-) fel a fejjel! -
campy #3647 úgy látszik aki magányos típus arra már rögtön azt hiszik hogy hülye vagy szemilis...amúgy ezen kívűl semmivel nem tudsz támadni egy dolog hogy a családi életünk nem épen tejfel volt de a suliban minden rendben és agyilag is az van nálam...!!! nem nagyon tudsz mit felmutatni -
#3646 Igazad van -
raulreal #3645 Mi az anyád bajod van? - remélem lassan kivág valamelyik moderátor innen :D - -
#3644 Ó barátom én már 1999 óta itt vagyok, csak mikor milyen néven. -
ba32107 #3643 Hogy lehet még ebben a topikban is flémelni? Jézusom.. -
campy #3642 2007-ben