Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Oké de most úgy érzem, hogy lépnem kellene mert tényleg átmegyünk barátságba.
...::::::...
Mondom, rajtam már semmi nem segíthet...
Olyan vok, mint egy fuldokló...még egyszer utoljára a víz fölé küzdöm magam, nagy levegõt veszek, és lemerülök örökre...csak én már kapálózni se akarok. 😊
Nem kértem, h így kibasszanak velem... és nem is voltam ilyen...szépen lassan tettek ilyenné. 😞
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Amúgy vigyázz, mert ha ezeket is megosztja veled, akkor lehet, hogy nem akar semmit. Én is így estem pofára.....Szépen hallgattam a csaj magánügyeit, aztán egyszer csak a barát-kategóriában találtam magam. Onnan pedig nincs kiút 😊
Szóval szerintem legyél "óvatos". Ne fuss utána, vagy ilyesmi, érezze azt, hogy téged nem különösebben érdekel, mi lesz. Ez hülyén hangzik, de mûködik.
Persze lehet hogy rád ezek nem vonatkoznak, csak meglódult a fantáziám 😊
Félre a tréfával, csak annyit osztok meg itt egyelõre, hogy pár átsétált este és gondolkodás után rájöttem mit akarok és megfogom tenni, bármi áron... Van motiváció és új értelmet nyert az életem!
Egyébként nekem ez vált be raulreal, néha kimentem a városba és csak sétáltam, zenét hallgattam és gondolkodtam mit akarok én most, mit akarok 5-10 év múlva. Mivel már tudom mit, már csak meg kell valósítani amit meg fogok. Tudom.
Te is gondolkozz el mit szeretnél, tûzz ki egy célt magad elé, (nem kell túl távolit) és döntsd el hogy Te azt MEG AKAROD csinálni.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
hehe
(de látom nem érted az átvitt értelmû mondatokat! mind1)
figyelj fogd fel úgy ezt a félévet, hogy egy jó balhé! s ne várd meg még basztatnak, Te legyél az elsõ! megvernek puff neki! nevesd ki! lehet kapsz majd mégegyet, de a lelkébe tiporsz! s lényeg ne sírd el magad! nevess! s szóval piszkálnak nevess velük együtt mindha jó poén lett volna! de ha kimulattátok magatokat akkor meg meg vágj vissza valami poénnal!
s egy erõs merész ötlet: légy okosabb! azaz ne azt mond a szemébe hogy hülye paraszt vagy! tudod falusi ember! a Nõket meg ha csesztetnek csak perditázd le (jelentése kurva) s lényeg mulass rajtuk! hisz õk is mulatnak Rajtad!
Így el se megyek...
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
10-bõl 0... na ezt übereljétek...még ebben se vagyok jó :S <#falbav>#falbav><#rinya>#rinya>
Most nincs msn-en, de úgy döntöttem, hogy ír akkor leszarok mindent és megpróbálom.
Mondom neki, holnap beszélnünk kell. És lényegre térek.
Vagy szépet álmodtam? 😞
Sztem nekem se fog összejönni, amilyen szöröncsétlen vok. . . :S<#falbav>#falbav>
Mondom írok neki, hogy szeretnék vele beszélni holnap 4 szemközt.
Erre elkezdi a hülyeségeit, hogy tetszik neki 2 csávó de az egyik azt mondta nem az õ esete a másik meg, nem adott semmi választ.
Most megint elment a kedvem mindentõl.
Vagy azért mondja megint, hogy lépjek valamit, vagy mert nem érdeklem.
Ja és menj szalagavatóra, nehogymár hiába szorítsak neked! 😄
Tényleg.... sikerült?
Mindig én voltam az utolsó utáni ember. :S
Nem hiszem h jobb lennék náluk... Lehet, h azért csinálják, mert sokkal rosszabb vok...csak nem vágom, h miért...
Ennél csak jobb lehet...de nem lesz...max egy másik életben...
Miért nem váltok? Mert már "csak" fél évem van ebbõl a suliból...de ha így haladunk nem fogom kibírni. Gyenge vagyok hozzá...
ha anyira maga alatt van, mint ahogyan pár napja én voltam, akkor nem viccnek szánta:|
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"mert más közösség is kiközösít" --inkább minden közösség...
"arra gondolsz hogy likvidálod magad? tedd! " -- nem kell kétszer mondani...gondolkozás nélkül meg fogom, amint eljön az idõ
"nme ártottál senkinek? ha visszaütöttél akkor sem?" --jogos volt...
" nem érek semmit stb! " -- én ilyet nem mondtam...ezt te képzeled bele...
"ezt most ne úgy értsd hogy nem akarok olyan lenni mint amilyen Te vagy!" --jótanács: ne is akarj olyan lenni, mint én...
Mivel ezek alapján, valszeg rossz ember vok.
lehet már rá is jöttem mi a Te bajod! az hogy nem dicsérnek, nem sajnálnak, nem Te vagy a középpontba! tudopd a papír/monitor/stb sok mindent elbír! ha úgy érzed nincs más választásod, megoldásod akkor fuss! hátra ne nézz mert lehet valaki épp egy fegyvert fog feléd s szembõl akar lelõni! úgy érzed a futás sem elég, mert más közösség is kiközösít s ezért arra gondolsz hogy likvidálod magad? tedd! csak tudod ki ezt beszéli (ahogy én is más totyikban) nem teszi meg! mert csak hangja van ehhez! csak köztem s közted az a különbség, hogy én rímekbe szedve teszem, Te meg kijelented!
nem azt mondtam, hogy kemény vagyok, de lehet az vagyok, nekem is megvannak a problémáim amiért anno felkerestem eme totyikot! most is megvan, de én beletörõdtem, elfogadtam a helyzetem! én már nem futok! ja s ne Te mond már meg hogy hova menjek!
nme ártottál senkinek? ha visszaütöttél akkor sem? ezt gondold át!
mióta leírtam a véleményem pontosan Te ítélsz el! én nem is akartalak megbántani, csak más szemszögbõl, hangsúllyal közelítettem meg a dolgot! te lovagolsz hogy én nem éltem át semmit, nem érek semmit stb!
s akkor kérdem én! te ismersz? honnan veszed kemény vagyok? honnan veszed hogy nem éltem át semmit? honnan tudod milyen vagyok?
tudod mindenkinek vannak problémai, s azok formálják az embert! s ezért nem vagyunk egyformák! még szerencse! s ezt most ne úgy értsd hogy nem akarok olyan lenni mint amilyen Te vagy!
vagy
addig kapod adod a pofont még lenem állnak
olyan nincs hogy hiába küzdesz