Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy így a jövõt nézve teljesen ködbe burkolódzik. 😄 Tanulni már jövõre nem nagyon akarok, dolgozni meg nem tudom hova vennének fel. Marad külföld..
apám kamionsofõr, nem is ismerem igazán, meg a focin, forma 1-en(meg a sportokon úgy általában) kívûl nem sok közös témánk van, azt hiszem még csak nem is fociztunk soha együtt...
szóval mérlegelj, én nem választanám
Ráírtam myvip-en, minden mind1 alapon 😄
Meglátjuk.... 😄 <#falbav>#falbav>
az ember, mióta létezik, arra törekszik, hogy minél közelebb kerüljön a tökéletes kényelemhez.
Aztán kiderül, hogy ez a legkevésbé sem jó neki.
olvastam valahol, hogy a civilizáció fejlõdésének az az alapja, hogy vannak emberek, akik nem hiszik el, hogy a tökéletes nem létezik.
Azt mondják, menjek hivatásos sofõrnek...de hát milyen élet az?!
Suliban se vok jó, sportokban se 😄
Én is detto...hazaérek, leülök tévézek...ennyi :S
Napról napra 😄
valszeg azért van, mert konkrétan fogalmam sincs, mi az ami igazán nekem való lenne az életben. Soha nem is volt fogalmam róla, mert ezek a tipikus "népszerû" pályák nem érdekeltek. már sokszor végigpörgettem a lehetõségeimet.
-lehetnék gazdász. unalmasnak tartom az egészet, a pénzzel nem bánok jól, amint van nálam egy kevés, rögtön elköltöm. a közgazdaságot alapvetõen az emberi butaság, csalás, hazugság találmányának tartom, ezért nem vagyok hajlandó ebbe belemerülni.
-lehetnék bölcsész/nyelvész/filozófus stb. nyelvérzékem angolhoz jó, többi nyelvhez alig üti meg az átlagos szintet. filozófia: sok régmúlt európai köcsög korlátolt nézete nem érdekel. keleti filozófia érdekel, de sajnos, önmagában, külön nem lehet vele foglalkozni.
-foglalkozhatnék humán irányultságú témákkal (magyar/történelem...) de az irodalmat haszontalannak tartom, mármint azt a részét, amit mindmáig tanulnom kellett. néhány kedvencemen kívül nagyrészt tehetségtelen emberekrõl tanultam. a történelem politikáról szól, amirõl hasonló a véleményem, mint a közgázról. másrészt nem bízom az objektivitásában, miután a gyõztesek írják.
-foglalkozhatnék kommunikációval, turizmussal, meg hasonlókkal, amihez alapvetõen érzékem nincs. Ezekhez kell egy olyan alapvetõ készség, hogy képes legyél kedves lenni, és benyalni azoknak, akiket amúgy alapból nem kedvelsz, ez viszont nekem elvbõl nem megy.
-mi van még... lehetnék sportoló, tesitanár, katona, ilyesmik, de nem mondanám, hogy megfelelõ hozzá az állóképességem, és nem is tekintem ezeket igazán érdemes hivatásnak.
-lehetnék szakmunkás, amihez alapból kényes szar vagyok.
-lehetnék mûvész. kreativitásom van, de mûvészi érzékem nincs, így
ezeket a dolgok alapból kiestek.
-természettudományok (fizika, kémia, biológia) soha nem voltak az erõsségeim. ezek mondjuk elég érdekesek, de ez a leggyengébb oldalam.
a mûszaki dolgokkal átlagosan állok, az informatika amolyan kényszermegoldás, tanuljam azt, ha úgyis sokat kockulok...
a baj csak az, hogy ezen belül csak játszani szeretek x]
na kb. ennyi jutott most eszembe. sry, hogy nem tartozik a témához :|
ami szívesen lennék, az mondjuk természetgyógyász, meg hasonló alternatív dolgok. Amihez megint csak biosz kell, amibõl szar vagyok. és azt sem értem, mi köze hozzá a biológiának. a modern orvostudomány úgy szar, ahogy van, ezért nem érdekel.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Elég ha ápolt vagy bár vki szerint még az sem kell😊
persze ez nem teljesen van így, mert amit szeretek azt szívesen megtanulom, sõt élvezem, de amit nem...az szenvedés
úgy értem, hogy menõzhetek-e vele
áh. még zuhanyoznom is kell ám elõtte. monoton szar.
legalább mászkálnának dinoszauruszok ezen a kib.szott utcán, és ne lenne bolt ahonnan nap mint nap alámteszik a kaját, hanem vadásznom kelljen a túlélésért. megtanulnám díjazni az élet alapvetõ dolgait.
úgy vagyok vele, hogy minek aludjak, ha holnap is ugyanaz lesz, mint ma. minek egyek, ha holnap is ugyanaz vár rám.
gyakorlatilag csak valami extrém nukleáris holokauszt túlélésének izgalma tudna késztetni arra, hogy törekedjek az aktivitásra, mert van értelme holnap is felkelnem, hiszen nem monoton.
úgy fogalmaznék inkább, hogy ebben az állapotában unom a világot. pedig nem is láttam túl sokat belõle, de nem is vagyok rá kíváncsi igazából -.-'
lenne dolgom elég, még sok is, vizsgaidõszak...
nem az a gond, hogy nem érzem, hogy álmos vagyok... gyakorlatilag folyamatosan álmos vagyok, ma is aludtam 4 órát kb. évek óta nem vagyok tartósan energetikus.
azért, mert mindent lusta vagyok elkezdeni, és ez azzal végzõdik, hogy végül nem csinálok meg semmit, amit meg kéne 😄
a lefekvést képes vagyok 3-4 órával elhúzni, a tanulást addig húzni, amíg nem lesz belõle semmi, stb...
Annyi elég ha ápolt vagy.
nyilván elsõkörben az a legfontosabb egy lánynak is, hogy a fiú jól nézzen ki, ahogy neked is elõször a lány külseje tetszik meg, és emiatt társítasz hozzá magasztos dolgokat
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
ha oly jó a langyos szarban úszkálni, hát akkor legyen úgy
aki megelégeli az úgy is változtat
ahogy a mondás találóan mondja:
nincs lehetetlen, csak tehetlen ember
nem tudnék Neki tanácsot adni! tudom, hogy valahol nem jó amit csinálok, viszont én máshogy nem tudom! nálam a sebek vagy elmúlnak vagy nem. idõ talán megoldja! egy biztos tanácsot ebben nem adnék!
annyiban jó, hogy nem látják mi fáj nekem! annyit tapasztalnak hogy több a pénz! mert a munka az kikapcsol! s igen ezért már megéri beállni a sorba.
áhhh meg lehet tanulni, hogy a száj, az arc sõtt még a szem s a mozdulatok sem árulkodnak! hidd el nekem! meglehet! ha nem lehetne, akkor az összes beépített ember lebukna, s meglepõdnél mennyi van!
ja s ha akinek van szeme átlát rajtam, ez igaz akkor visszadom az igazolványom sztem!
ez attól, függ hogy a fejben egy nap vagy egy ember tesz e szert nagyobb jelentõsségre
semmi mástól, ergó simán össze lehet hasonlítani
Egyébként te mit tanácsolnál egy olyan helyzetben lévõ embernek mint amilyenben te vagy?
"igen de mondj egy olyan embert aki nem hazudik! az a legnagyobb hazug! s szerintem ez megbocsátható hazugság, képmutatás!"
Ha téged ez megnyugtat akkor állj csak be te is a sorba.
Mutas csak példát a családodnak!
És hidd el, akinek van szeme az átlát rajtad.
A száj hazudhat, de az arc, a szemek, a kezek mindig õszinték.