6682
Önbizalomhiány
-
Hydroceph #4521 egyetlen egy ember aki szenved az Te vagy -
kocsisgabor9999 #4520 Menj el buddhistának. Ott talán boldog leszel. -
kocsisgabor9999 #4519 -
raulreal #4518 Na jól van. Szevasztok. További jó szenvedést kívánok. -
#4517 tömeges öngyilok lesz akkor? -
Hydroceph #4516 :o gondolom egy 20 éves korban lévő meleg srácnak nem lehet konnyu az élete -
raulreal #4515 Kicsúszott a kezemből. -
#4514 Ezeket a köröket lefutottuk már, ne kezdd újra, ha nem akarja, nem tudunk neki segíteni... ráadásul be is oltotta azokat, akik mellette voltak -
#4513 "Most már látom, hogy még a nyomik is kitaszítanak maguk közül."
"Ha...nincs egy ember se a világon, aki sorsközösséget tudna vállalni velem...hát legyen."
Te építesz le mindenkit magad körül, s főleg azokat akik csak ajavadat szeretnék. Plusz hülyére veszel mindekit.
Csak nem veszed észre barátom, "olyan önző egoista balfasz" (#4455) vagy. -
kocsisgabor9999 #4512 Csak szerinted. -
raulreal #4511 kb. 3 hónapja van meg...olyan 6-7 százat -
#4510 a "sorodat" te alakítod senki más... -
raulreal #4509 Hurrá. Örülj neki, h neked jobb sors jutott. -
#4508 mire vársz?
jön a hétvége...
lehet menni bulizni,inni,csajozni
inkább a géped vágd ki a vonat elé mint magad...
Hány kmt vezettél eddig összesen? -
kocsisgabor9999 #4507 Sajnálom a szerencsétlen sorsú embereket, de te a szánalom kategóriába tartozol. -
raulreal #4506 duplaposzt(humusz) :D -
raulreal #4505 voltam -
Hydroceph #4504 a másikmeg, igen, élőben is ekkora pofám lenne, valoszinuleg az osztalytarsaid sem azert kurogatnak mert olyan elképesztoen félelmetes ember vagy, valszeg optikailag is egy kis luzer vagy. -
kocsisgabor9999 #4503 Mekkora tékmegint -
raulreal #4502 voltam -
raulreal #4501 fiatal (majdnem 20) -
kocsisgabor9999 #4500 áhh xD
-
#4499 tehát feláldoznád a kis életed úgyhogy még szűz vagy? loool
hány éves vagy? -
Hydroceph #4498 dehogynem vagy gyáva LOL!!
olvad már el hány HSZben irtad le hogy hogy be vagy szarva noktol suliban etc, multkor is hazafutottal xD -
raulreal #4497 0 -
Hydroceph #4496 :D
egy olyan ember fog pofánverni aki izzadva/remegve megy iskolába? ne viccelj már -
#4495 de szar...
hány lánnyal feküdtél le eddig összesen? -
raulreal #4494 Csak szeretnéd, öcsém. Csak szeretnéd. -
Hydroceph #4493 Hallod, te, szerencsétlen hulladék már komolyan, mi a fasz olyan kurvaszar az életben? egész nap a kurva szamitogep elott ulsz és irod a faszágodat sgn, mi a franc olyan szar ami miatt megkellene döglened? (nem mintha érdekelne hogy mi van veled)..
de most halál komolyan, mit szerencsétlenkedsz már ennyit?
szánalmas kis nyomorek buzinger vagy. Neked nem gyogyulasban kell segitseg, hanem kilokni az auto elé. ez az én véleményem rolad és a hozzád hassonlo kis szutykokrol akik egész nap egy szaros csicska forumon sirnak, ahelyett, hogy normalis modszerekkel probalnak megoldani a szánalmas kis életukben fellépő problémákat. -
raulreal #4492 Egyszerűbb, mint elmenni a suliba. -
kocsisgabor9999 #4491 Hol lesz a temetés? Ott akarok lenni. -
#4490 jópár éve kimentem a vonat mellé
megvártam míg eldübörgött egy gyors
dübörgött,remegett és kb tipliztem is onnan
nem olyan egyszerű kiállni elé... -
raulreal #4489 Senki se fog tudni rólatok :)
Egyébként meg igen. Amit elhatározok 1szer, azon többet nem változtatok. Sose voltam gyáva, így hát hadd szóljon.
Most még eldöntöm, h csináljam, / jóccakát. -
kocsisgabor9999 #4488 -
#4487 Ne bíztassátok, a végén kiszáll hozzánk a Napló mert ez a hülye tényleg megteszi (amit erősen kétlek) és baszogatni fognak -
kocsisgabor9999 #4486 Igen, a kutyámnak, hogy bocsájtson meg, hogy nem zártam be a kaput. -
#4485 Szerintem inkább te vagy az....Aki ilyennel "poénkodik".Azt hiszed te cvagy ittma király?aki mindenki fleett ál?neked mindnki selejt?Húzd meg magad mer' pofán leszel verve köcsög.Méghogy selejt.ki a faszomnak képzeled te magad,mi?Élőben ekkora lenne a pofád? -
kocsisgabor9999 #4484
R.I.P. -
Hydroceph #4483 ez hulye ez a gyerek xDDD -
raulreal #4482 Köszi. Üzentek vmit a túlvilágra? :)