Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
mondom én hogy ez a tutti
ez jó ki ne szeretné😛 fõleg az a legjobb mikor mindekit sikerül kikerülnöd mekkora sikerélmény...😊

eszméletlen mennyire hasonlóan gondolkodunk annyi különbséggel hogy nekem a töri nagyon megy meg a földrajz ennyi... a többibõl csak a 4-es szintet hozom a matekot egyenesen rüllem...informatika detto játék nálam xD vagy Internet😊 bár most azt választottam kisérettségi tantárgyként...mûvészetbe abszolút visszafejlõdtem pedig kiskoromban imádtam rajzolni...orvos nem akarok lenni mert írtózom a vértõl hasonlók, jogász nem akarok lenni mert annak sokat kell beszélnie én nem akarok:S szval ördögi kör...úgy vagyok vele hogy majdcsak leszek vki vagy nem és ha nem akkor annyi...anyámon ragadok aztán röhöghet rajtam a világ

salsoul
Ráadásul illik a személyiségedhez <#alien>
gercse
annak teljesen jó

salsoul
Javaslat:

Nem akarok egyedül lenni, de hát ez van. Ha nem vesznek fel sehová, simán elhelyezkedek vele...B megoldásnak jó 😊
Én olyasmire gondoltam, mint mentõzés (adrenalin + helyben maradok ---viszont egy-egy balesetnél nagy lehet a megrázkódtatás...)
költözz ki egy lakatlan szigetre veled megyek xD csatlakozom ugyanis én 18 éve így élek monotonul😄

Sztem nagyon jól lehet vele keresni, fõleg külföldön. Pláne ha kamionozol.
Amúgy így a jövõt nézve teljesen ködbe burkolódzik. 😄 Tanulni már jövõre nem nagyon akarok, dolgozni meg nem tudom hova vennének fel. Marad külföld..

salsoul
biológiai hulladék

szagold meg pár hét után aztán majd rájössz, hogy a halott embertelen...
gercse
ha egyedül akarsz lenni, akkor arra jó, hogy pénzt keress és megélj belõle türhetõen, ha családot akarsz valamikor, akkor felejtsd el(kivéve, ha csak belföldben gondolkodsz)
apám kamionsofõr, nem is ismerem igazán, meg a focin, forma 1-en(meg a sportokon úgy általában) kívûl nem sok közös témánk van, azt hiszem még csak nem is fociztunk soha együtt...
szóval mérlegelj, én nem választanám

Van megint egy csaj... :S
Ráírtam myvip-en, minden mind1 alapon 😄
Meglátjuk.... 😄 <#falbav>
ironikus.
az ember, mióta létezik, arra törekszik, hogy minél közelebb kerüljön a tökéletes kényelemhez.
Aztán kiderül, hogy ez a legkevésbé sem jó neki.
olvastam valahol, hogy a civilizáció fejlõdésének az az alapja, hogy vannak emberek, akik nem hiszik el, hogy a tökéletes nem létezik.
Mindig ezzel húznak, mert máshoz igazán nem értek :S
Azt mondják, menjek hivatásos sofõrnek...de hát milyen élet az?!
Ezt add össze, én meg csak egyhez értek igazán: vezetés :S
Suliban se vok jó, sportokban se 😄
Én is detto...hazaérek, leülök tévézek...ennyi :S
Napról napra 😄
Nem hagyom abba.
evvel nem tudok egyetérteni dehát az már kiderült h Salsoul és én teljesen más emberek vagyunk...nem tekinteném tárgynak a halottat... áh:S

én kb. minden ilyesmit leszarok. szóval a legcsekélyebb mértékben sem izgulok miatta, nem várom, nem tanulok rá igazán. pedig tudom, hogy muszáj lenne, a jövõm érdekében.

valszeg azért van, mert konkrétan fogalmam sincs, mi az ami igazán nekem való lenne az életben. Soha nem is volt fogalmam róla, mert ezek a tipikus "népszerû" pályák nem érdekeltek. már sokszor végigpörgettem a lehetõségeimet.

-lehetnék gazdász. unalmasnak tartom az egészet, a pénzzel nem bánok jól, amint van nálam egy kevés, rögtön elköltöm. a közgazdaságot alapvetõen az emberi butaság, csalás, hazugság találmányának tartom, ezért nem vagyok hajlandó ebbe belemerülni.
-lehetnék bölcsész/nyelvész/filozófus stb. nyelvérzékem angolhoz jó, többi nyelvhez alig üti meg az átlagos szintet. filozófia: sok régmúlt európai köcsög korlátolt nézete nem érdekel. keleti filozófia érdekel, de sajnos, önmagában, külön nem lehet vele foglalkozni.
-foglalkozhatnék humán irányultságú témákkal (magyar/történelem...) de az irodalmat haszontalannak tartom, mármint azt a részét, amit mindmáig tanulnom kellett. néhány kedvencemen kívül nagyrészt tehetségtelen emberekrõl tanultam. a történelem politikáról szól, amirõl hasonló a véleményem, mint a közgázról. másrészt nem bízom az objektivitásában, miután a gyõztesek írják.
-foglalkozhatnék kommunikációval, turizmussal, meg hasonlókkal, amihez alapvetõen érzékem nincs. Ezekhez kell egy olyan alapvetõ készség, hogy képes legyél kedves lenni, és benyalni azoknak, akiket amúgy alapból nem kedvelsz, ez viszont nekem elvbõl nem megy.
-mi van még... lehetnék sportoló, tesitanár, katona, ilyesmik, de nem mondanám, hogy megfelelõ hozzá az állóképességem, és nem is tekintem ezeket igazán érdemes hivatásnak.
-lehetnék szakmunkás, amihez alapból kényes szar vagyok.
-lehetnék mûvész. kreativitásom van, de mûvészi érzékem nincs, így
ezeket a dolgok alapból kiestek.
-természettudományok (fizika, kémia, biológia) soha nem voltak az erõsségeim. ezek mondjuk elég érdekesek, de ez a leggyengébb oldalam.
a mûszaki dolgokkal átlagosan állok, az informatika amolyan kényszermegoldás, tanuljam azt, ha úgyis sokat kockulok...
a baj csak az, hogy ezen belül csak játszani szeretek x]
na kb. ennyi jutott most eszembe. sry, hogy nem tartozik a témához :|
ami szívesen lennék, az mondjuk természetgyógyász, meg hasonló alternatív dolgok. Amihez megint csak biosz kell, amibõl szar vagyok. és azt sem értem, mi köze hozzá a biológiának. a modern orvostudomány úgy szar, ahogy van, ezért nem érdekel.
Különc
Amíg nem tudod a szót, én sem tudom mi bajom van <#idiota>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

tigerbácsi
stílusváltás miatt!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Én is ebben a hitben éltem hogy a külsõ k.rva fontos holott baromira nem.
Elég ha ápolt vagy bár vki szerint még az sem kell😊
gercse
ejj de jó neked, én a vizsgákra úgy tekintek, mint valami nagyon rossz dologra, amit át kell vészelni 😄
persze ez nem teljesen van így, mert amit szeretek azt szívesen megtanulom, sõt élvezem, de amit nem...az szenvedés

Nekem is szokott hasonló kedvem lenni, de én úgy vagyok vele, hogy ez egy átmeneti állapot. Ráadásul nekem a vizsgaidõszak kihívások sorozata, elõre tudok nézni a vizsgákra, mint feladatra, és szeretem, amikor letudhatom. Mindig van valami, amit várok, most pl. karácsony, szilveszter, így sosem unatkozom teljesen. Régebben én is nagyon hajlamos voltam a letargiára, de újabban nem.

salsoul
a kettõ együtt?
salsoul
igen, menõzhetsz vele <#eljen><#eljen><#eljen>
Nem inkább letargia?

és az keménység?
úgy értem, hogy menõzhetek-e vele
salsoul
Ezt nevezik úgy hogy nihilizmus.
hát kb nálam is ez a helyzet már vagy 1 éve. felkellek, suliba el, haza amit eltervezek nem csinálom meg csak filmezek, aztán ha hulla fáradt vagyok csak húzom a lefekvést, mert tudom, hogy eljön a holnap és ugyanolyan lesz mint a ma :S

most pl. rohadtul álmos/fáradt vagyok egész nap, de biztos vagyok benne, hogy az elkövetkezendõ két órában nem tudom majd rávenni magam, hogy lefeküdjek.
áh. még zuhanyoznom is kell ám elõtte. monoton szar.
legalább mászkálnának dinoszauruszok ezen a kib.szott utcán, és ne lenne bolt ahonnan nap mint nap alámteszik a kaját, hanem vadásznom kelljen a túlélésért. megtanulnám díjazni az élet alapvetõ dolgait.
pedig a külsõ fontos, csak ahány lány, annyiféle elõnyben részesített külsõ. tehát gyakorlatilag bárhogy kinézõ ember megtetszhet valamilyen lánynak. ezért fontos tényleg az ápoltság, amit írtál, mert az a legferdébb ízlésû lányoknál is fontos, hogy beleszeressenek az illetõbe.
de ez már eltér a témától 😮
még valamikor általános nyolcadik / középsuli elsõ éve környékén kezdõdött ez, azóta egyre inkább a lustulás felé tolódok fokozatosan. Pedig azelõtt a legszorgalmasabbak közt voltam. mondom, már olyan szinten, hogy a fõbb szükségleteket sincs kedvem gyakran ellátni 😄
úgy vagyok vele, hogy minek aludjak, ha holnap is ugyanaz lesz, mint ma. minek egyek, ha holnap is ugyanaz vár rám.
gyakorlatilag csak valami extrém nukleáris holokauszt túlélésének izgalma tudna késztetni arra, hogy törekedjek az aktivitásra, mert van értelme holnap is felkelnem, hiszen nem monoton.
úgy fogalmaznék inkább, hogy ebben az állapotában unom a világot. pedig nem is láttam túl sokat belõle, de nem is vagyok rá kíváncsi igazából -.-'
nem az a baj, hogy unatkozom 😄
lenne dolgom elég, még sok is, vizsgaidõszak...
nem az a gond, hogy nem érzem, hogy álmos vagyok... gyakorlatilag folyamatosan álmos vagyok, ma is aludtam 4 órát kb. évek óta nem vagyok tartósan energetikus.
azért, mert mindent lusta vagyok elkezdeni, és ez azzal végzõdik, hogy végül nem csinálok meg semmit, amit meg kéne 😄
a lefekvést képes vagyok 3-4 órával elhúzni, a tanulást addig húzni, amíg nem lesz belõle semmi, stb...
A külsõ nem olyan fontos higyjétek el.
Annyi elég ha ápolt vagy.
Igaz:d.tiger a pénzt a többségük lexarja...

valójában nem 90, hanem 99.
nyilván elsõkörben az a legfontosabb egy lánynak is, hogy a fiú jól nézzen ki, ahogy neked is elõször a lány külseje tetszik meg, és emiatt társítasz hozzá magasztos dolgokat
Miért lenne vége?
salsoul
az igazság mindig az 😉
tigerbácsi
viszont ez igaz s tökéletes zárszó! ebben teljesen egyetértek Veled!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

sz4bolcs
Ezt mindig le kell írni. 😄 Olyan felemelõ

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

salsoul
most is csak azt tudom mondani amit már korábban sokszor ebben a topikban:
ha oly jó a langyos szarban úszkálni, hát akkor legyen úgy
aki megelégeli az úgy is változtat

ahogy a mondás találóan mondja:
nincs lehetetlen, csak tehetlen ember
tigerbácsi
ebben az összehasonlításban akkor sem értek Veled egyet!

nem tudnék Neki tanácsot adni! tudom, hogy valahol nem jó amit csinálok, viszont én máshogy nem tudom! nálam a sebek vagy elmúlnak vagy nem. idõ talán megoldja! egy biztos tanácsot ebben nem adnék!

annyiban jó, hogy nem látják mi fáj nekem! annyit tapasztalnak hogy több a pénz! mert a munka az kikapcsol! s igen ezért már megéri beállni a sorba.

áhhh meg lehet tanulni, hogy a száj, az arc sõtt még a szem s a mozdulatok sem árulkodnak! hidd el nekem! meglehet! ha nem lehetne, akkor az összes beépített ember lebukna, s meglepõdnél mennyi van!

ja s ha akinek van szeme átlát rajtam, ez igaz akkor visszadom az igazolványom sztem!

salsoul
"egy napot s egy embert semmilyen módon nem lehet összehasonlítani"
ez attól, függ hogy a fejben egy nap vagy egy ember tesz e szert nagyobb jelentõsségre
semmi mástól, ergó simán össze lehet hasonlítani

Egyébként te mit tanácsolnál egy olyan helyzetben lévõ embernek mint amilyenben te vagy?

"igen de mondj egy olyan embert aki nem hazudik! az a legnagyobb hazug! s szerintem ez megbocsátható hazugság, képmutatás!"
Ha téged ez megnyugtat akkor állj csak be te is a sorba.
Mutas csak példát a családodnak!

És hidd el, akinek van szeme az átlát rajtad.
A száj hazudhat, de az arc, a szemek, a kezek mindig õszinték.
sz4bolcs
Ezt honnan lehet tudni?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Szerintem a külsõ nem olyan fontos a nõknél.
tigerbácsi
s az írásnak is vége?

tigerbácsi
nem dehogy! akkor viszonylag jó környezetben vagy ha ez igaz! a mai Nõk 90% azt nézi van e elég pénzed! a 10 % ot ez nem izgatja! ennek a 10 % a 9 százalékának a lényeg hogy jóképû legyél s csak 1 % aki az embert értékeli benned! szvsz!

tigerbácsi
a pénzért s az egészségért?