Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
akkor szenvedj

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

de akkor szenvedni fognak akik talán szerettek és azt nem akarom...majd ha nem lesz senkim akkor

NEOreg3
ne várj addig

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

nagy dolog...ha meghalt az öszses rokonom lehet hogy magammal is végzek nem lesz tovább értelme a dolognak

NEOreg3
magányosan fogsz meghalni

várhatjuk a sült galambot hátha vki ide írja az olyan típusú gondjait

Semmit, átpörgetem az egészet. Általában mindig éjjel írkáltok tele, reggel meg sosincs idõm elolvasni. Nem is érdekel igazán. Azért vagyok mégis itt, mert az ilyen, és ehhez hasonló dolgok érdekelnek.

mit kéne tennem hogy jó legyen álljak fejre? erre vhogy még senki nem adott normális választ salsoul könyv elolvasási rendszere oklenne ha lenne rá idõm így is elég hétköznaponta a tanulás..., de mi és mi amitõl hirtelen vkinek jó lesz? érdekes a rokonaim is csak annyit mondanak ááá majd változol majd jobb lesz ennyi de semmi konkrétum ez van akkor boldogtalan leszek nagy dolog az érzelmek úgy sincsenek benne csak maximum akkor, ha egy hajléktalannak odaadom az összes Fornettimet az talán örömet okoz

akkor mit olvasol? Mert az utolsó oldalon csak Õ írt😊

"már ezt is mondtam ha nem történik semmi jó mit várjak?"

Miért történenne veled bármi is ha nem teszel érte? Ha gondolod várjad továbbra is, hogy a sült galamb berepül a szádba...nem fog

Én megoldottam a problémát: egyetlen postját sem olvastam el. Szûröm az infót 😄 Azt se tudom, miért buzeráljátok.

teljesen igazad van, a nõk idióták, de a férfiak is, ez a megfelelõ topikban ki lett már 1000x tárgyalva. Vannak bizonyos minimum elvárások, aminek meg kell felened az életben, különben krva boldogtalan leszel, most még talán nem érzed, de késõbb egyre szarabb lesz egyedül lenni.

az a baj az emberekkel hogy nem elég nekik a jó mindig a rosszat keresik mert az az izgalmasabb aki jó ember az unalmas is általában... így van ez a csajok egy részénél is általában nekik a "rossz" pasik kellenek, aki jólelkû, de nem izgalmas az le van szarva...ne mondjátok hogy nincs igazam ez van nagyjából

várjáááá te szted az a normális dolog ha ártok a törvénynek?????

most mit csináljak? azt érzem néha hogy kényszerbõl van jó kedvem, elõtte egy vidám gyerekkorom volt mégha csonka család is...de jó volt egyszerûen már most utálok felnõtt lenni pedig nem vagyok az:S:S + már ezt is mondtam ha nem történik semmi jó mit várjak? szart sem érek a kedvességemmel meg a szerénységemmel, a jószívûségemmel ha nem értékelte még senki sem...egyszerûen undorodom a világtól vhogy és unom magamat is unom az életet is...sajnos azon az elven élek hogy minek élünk ha úgyis meghalunk nem pedig a szokásos egyszer élünk duma szerint ami baromság na mind1 arrive derci...tegnap este megfogadtam nem írok ide nem bírtam ki hogy ne😄

ez van így alakult...nem mindenki lesz ugyanolyan ahogy elvárható lenne, de nem is szeretnék lenni olyan mint a tömeg...bármily fura életemben nem ittam még alkoholt elvbõl + más dolog miatt de ezt már 100000 szer leírtam ugyhogy alkesz nem leszek sose😄

persze tudom, hogy nehéz lehett neked, hiszen elvesztettél valakit, de tényleg azért vagy ilyen?

bocs campy, de Téged csak azért lehet férfinek nevezni, mert ott lóg a himbilimbid a lábad között. Komolyan, mintha egy 50 éves életunt alkoholistát olvasnék és még semmi nem történt veled az életben. Ne csodálkozz, hogy salsoul buzerál.

tudom, nem egy szóval se mondtam hogy én lennék a tömeg külön egyéni személyiségem van, csak azt kevesen ismerik...még magam sem...de salsoul már álszentezik dehát azt se tudja mirõl beszélek xD

ez helytelen...pont az ellenkezõje vagyok az egy dolog hogy az élet alakulásunk hasonló de teljesen mások vagyunk

de én életemben nem loptam kikérem magamnak...soha semmi olyat nem tettem amivel árthatok a törvénynek

üdvözöllek a való világban Neo...

NessieGraf
Én viszont most értettem meg a problémád lényegét. Nem vagy könnyû helyzetben, de egyáltalán nem vagy menthetetlen. Meg is tudod oldani a feladatot. Kapcsolódó információkért jelentkezz p.ü-ben, ha érdekel. Te speciális helyzetben vagy, aminek kitárgyalása feleslegesen hosszú lenne itt. Majd a végeredményt elmondjuk mindenkinek.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

threat
aki nem mer ölni lopni stb, az tételezzük fel hogy akar?
szal campy verekedni akar szerinted csak még nem mert xd

salsoul
most ezt várták el tõlem
threat
"aki azért nem lop mert beszari lopni az ugyan úgy tolvaj, mint aki kivitelezi is a dolgot, gyilkosság, erõszak sat. dettó"
<#circling>

threat
salsoul a kémény gyerek aki odateszi magát minden konfliktusban, leoszt pár pofont, köp edjet és keményen tova áll

Olyan campy mmint raulreal volt komolyan..

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

blablabla hülye flémelõk

salsoul
már az i.e. XXI. században elõrébb volt a logika a te logikádnál
salsoul
inkább beszari, vagy álszent vagy a kettõ együtt: beszari álszent
salsoul
"magasabbrendûnek hiszed magad"
ezzel ti jöttök állandóan...
ti mondjátok állandóan...

köszönöm az elismerést <#worship>

"érdekes ha egy börtöntöltelék írkálna ide sztem azt Istenítenéd engem pedig azonnal tömlöcbe dobnál"
mindkét szélsõség helytelen
aki azért nem lop mert beszari lopni az ugyan úgy tolvaj, mint aki kivitelezi is a dolgot, gyilkosság, erõszak sat. dettó
21. századi logika, de lehet a szõke nõi logika is...halkan jegyzem meg 1-8 ig egyetlen káromkodás nem esett ki a számon...pont azért szekáltak nagy ritkán😊 viszont középiskolára azért "tanultam" meg kismértékben káromkodni, nehogy észrevegyék hogy túlszent vagyok

más vagy... az a te dolgod hogy idiótának tartasz magasabbrendûnek hiszed magad pedig vhol minden ember egyenrangú...még az önbizalomhiányosok, beszarik, nyápicok is... érdekes ha egy börtöntöltelék írkálna ide sztem azt Istenítenéd engem pedig azonnal tömlöcbe dobnál hmmm azt is elmerem képzelni rólad hogy egy rasszista állat vagy...de erre megint fogsz mondani vmit nem érdekel innentõl...mégegy dolog régesrég az a célod hogy elûzz innen Raulreal nem lett a haverom de egyet jegyezz meg ne hasonlíts hozzá õ is más én is...ha most azt mondom eltûnök ebbõl a topikból valószínûleg be is tartom ahcsak valami rendkívülit nem írtok bye bye jó8szakát Mr Proper

salsoul
miféle logika ez?<#idiota>
salsoul
amit mondasz az akkor jogos amikor mindened megvan ahhoz hogy szétverj valakit

ameddig ez nem áll a bírtokodban csak magyarázkodás amit dumálasz
salsoul
én nem hallgatok idótákra
az idóta belsõ hangjaimat kiírtom mert csak hátráltatnak
sg az más dolog...azt mondhat bárki aki akar persze hogy nekem is nagyobb a szám kicsivel de ez logikus is

de minek verekedtem volna ha nem kerültem konfliktusba? békeszeretõ ember vagyok és ezért miért ítélsz el? miért kötelezõ testtel, erõvel elintézni az emberenek a dolgokat amikor nyugodtan is meg lehet beszélni te ez nem beszariság úristen...ebben tényleg nincs igazad viszont

igaz barátom csak 1 volt, de az ma már nincsen...nem tudok szorosabb barátságot kötni senkivel, gyerekként minden könnyebben ment...belsõ hang azt mondatja hogy ne bízzak meg közelebbrõl senkiben se pl együtt nyaralgatásokra a rengeteg közös programra gondolok érted mirõl van szó úgy is mit akarok mondani...szval vannak itt bogaras gondolatok amikre néha azt mondom hogy nem normális😄

salsoul
szimplán beszari vagy
azért nem verekedtél

gondolatban már a fél sg-t alantasabbnál alantasabb helyekre küldted...
csak beszari vagy a dolgot a gyakorlatban is kivitelezni

majd akkor lesz más a dolog ha mindazok amiket leírtál egy hatalmas szívbõl jövõ röhögést váltanak ki a depi helyett
hát akkor nincs önkontrol nagy dolog xD semmi bajom nem származott belõle ha viszont származik úgy jártam...belenyugszom legfeljebb

tudod mi a furcsa... ha igaz lenne amit mondanál, akkor úgyanúgy jártam volna mint Raulreal...csakhogy én életemben nem verekedtem még és jóban vagyok mindenkivel akivel beszélgetk másutt, sõt meg se kíséreltek volna durva szekálásokat végezni felém pedig látták hogy olyan visszahúzódó félénk vagyok általánosban próbáltak segíteni avval hogy pl álljak be focizni meg ilyenek volt hogy beálltam volt h nem ...most középiskolában talán még 9-ben volt 1-2 szurkáló megjegyzés felém már nem tudom mi de volt vmi...aztán annyi azóta is közömbösség mindenkivel 3-4 személlyel pedig azóta is inkább csak haverságban vagyok de barátom mégsincsem na mind1

salsoul
folyamatosan tolod el a mostban

képletesen szólva: összecsinálsz magad körül mindent, és csodálkozol, hogy minden össze van csinálva és bûzlik
nem érzem hogy eltoltam volna vmit...a testem semmit nem tol el legalább is hanem vmi furcsa gondolkodás folytán zavarodtam meg már talán gyerekkoromban...nem tudom az okát, de a halálesetek óta rosszabb minden...múlton rágódom nincs aki elfeledtesse a dolgokat nincs olyan ember aki érdekelne a családomon kívûl nincs, ami a hétköznapi életen kívûl izgatna...magyarul az már az én saram, hogy eluntam magam

salsoul
ugyan, magadnak csinálod

minden erõddel amellett érvelsz hogy egy semmilyen érzéketlen menthetetlen nulla vagy

ugyan mi ez ha nem kemény, lekiismeretes megdolgozás az évezred idiótája címért
salsoul
a lényeg hogy te semmirõl sem tehetsz
perverz gonosz véletlenek áldozata vagy

tudod önmagában az ember olyan mint az uránérc, kõlaj (bármilyen nyersanyag): szarra se való finomítás nélkül
Rettenthető
Kösz a kommenteket és javaslatokat mindenkinek!

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

nem érdemlem meg...soha senkinek nem ártottam írásban lehet hogy igen, de az életben nem

na és aztán? mi van ha nem tudok magamról képet kialakítani? ilyen forma is létezik, csak bonyolult... én kb olyan vagyok mint a 256-os szög bonyolult magam sem ismerem...dehát errõl se én se az édesanyám nem tehet mert te azt hiszed õt hibáztatom...errõl a környzetem tehet meg amit láttam gyerekkoromban meg a semmi jót hogy is várja el mindenki hogy egycsapásra valaki megváltozzon mostmár konkrétan nem magamra gondolok