Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már mijön te idióta?anyázás?egyre lenntébb megy minden kommented stílusban

salsoul
hát még napmintnap ugyan azt a monoton üres rinyálást hallani tõled...
Félreértetted a postját, de nem is ez a lényeg - hanem az, hogy hülye vagy.

nem sértõdékenység csak már unalmas ugyanazt a szúróka piszka szöveget hallgatni

macselek
Ez nagyon helyes. Amúgy ahogy átnéztem a topikot, és fõképp a hozzászólásaidat majdnem mindenben egyetértek veled, meglepõen hasonlóan gondolkodunk.

salsoul
a véleményemet mondom
sajnálom, hogy íly sértõdékeny vagy és nem érted a célzást

"nem tanul belõle az ember"
az ember tanul belõle, ám ki nem ember...
salsoul
engem nem érdekel hány évesen végzem koporsóban, csak az hogy minden nap teljes életet éljek a mostban
salsoul
köszöni szépen, soha sem volt jobban <#vigyor2><#integet2>
ne izgasd fel magad, ha akarsz káromkodhatsz is😊

sz4bolcs
Ha pedig zavar a helyeslés, olvasgasd a #5099-et. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Poént nem fogok megcáfolni statisztikákkal. 😄

szia threat balhé van ...

89
ki mondta, hogy én a 98%-ba tartozok?
a 2%-ból én vagyok az egyik te meg a másik, barátom<#mf2>

<ésmost ne gyere azzal, hogy hányas voltam matekból pls...tod vittzz, mint az elõzõben is...>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

threat
tegyétek félre az eddigi unszimpátiátokat egymással szemben 😊
és vmi értelmes dologról kéne beszélni nem köpködni

threat
megy az arcoskodás?

szevasz de arra büszkének lenni hogy iszol az viszont szánalmas<#szomoru1>

Jah fasza gyerek vagy bírod az alkoholt.te most tényleg erre vagy büszke?<#idiota>.szánalmas vagy<#wilting>

Te meg birka módra helyeselsz,ennyire tellik borsó agyadból😄

Az elázott agyaddal már halucinálsz.

sz4bolcs
owned! 😄 már unja õket. 😄

helyesírási hibák az #5106-ban elnézést...leszállhatnál rólam salsoul...ennyit kérek ha van véleményed, akkor mond de ne sértegess többet ne figurázd ki amiket leírok nem vicces nem tanul belõle az ember...megértését köszönöm a sípszó után hagyj üzenetet

errõl van szó igazából😊

jaj Runstedt régebben is voltam billiárdozni csak nem mindig van rá idõm...vagy közbe jön valami esetleg kedv kérdés most alkalom volt azért

"de talán te attól tartasz barátom, hogy nem tudnál mértéket tartani
és igen csak eláznál... " Te pedig 50 évesen a korposóban végzed

apád faszát...

nem nagyon ehetek mivel ragyá lesz tõle a fejem + a fogaim zúzódnak tõle rendesen így is 4-5 tömls van a fogamban a sok cukorka miatt gyerekkoromban

kulabácsi
jah lehet azért nem bírja õket mert õ minden nap ottvan, és elfoglalják néha a törzshelyét 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

89
<#idiota>
jó, de õ az "heti legalább egy alkalommal alkoholt fogyasztó embertársainkról" beszélt <#nevetes1>

a kis önérzetes alkoholisták😊

89
vagy vhol tiszaröcsögén lakik...bár én is voltam már pár eléggé leharcolt kocsmában, de még az ott lévõ matt részeg nyugdíjasokra, csövikre sem mondanám,hogy "ezeknél az embereknél jellemzõ a visszataszító szleng,a folyamatos baszd megelés és ezek az alakok kötnek bele mindenkibe"
Persze...vannak olyanok is, csakhogy ez a rundstettt féle statisztika inkább fordítva értendõ (2% az aki ilyen, a többi bírja az alkoholt <#hehe> )
De amúgy meg...ki kötözködik folyton??? hajjjajj rundstedt egy részeges idióta<#mf2>

Õ találta ki

kulabácsi
sztem egyszerûen volt életében 2X vmi késdobáló kocsmába és ezt szûrte le...nekem is sok simerõsöm van aki minden héten iszik, sõt álltalában hétvégente énis elmegyek sörözni a haverokkal, de nem tartom sem magamat sem õket szar embernek, mindenkinek van állása, többnek barátnõje, nem rongálunk a szemetet sem szúrjuk el, szvsz azért lenézni vkit mert megiszik néhány sört a hétvégén hülyeség

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

sz4bolcs
Ezt mondjuk én is csak azért nem tartom sértõnek, mert nem iszom hetente alkoholt. Amúgy meg volt olyan év az életemben, hogy masszívan ittam haverokkal, és nem hiszem, hogy akkor olyan lettem volna, ahogy Rundstedt leírta. És a környezetemben sem ez a 25%/2% a jellemzõ, pedig szoktak iszogatni. Szóval nem tudom, honnan vannak ezek a statisztikai adatok. 😊

89
<#wilting><#help>

Felesleges is gyõzködni bárkit, aki ennyire elvakultan ragaszkodik a saját álláspontjához. Kérdem én: miért kritizálod azt, amit nem is ismersz?

Az érveid hasonlóak voltak.

Érvelni a másik topikban próbáltam, de nálad süket fülekre talált.

Köszönöm.Igen jó ellenérvek😄.Újabb jellemzõ példa.

blablabla

salsoul
igen, a helyzetek uralását
Hogy te miket ajánlasz szerencsétlennek:d...

A tény megállapítás nem az.

salsoul
a lényeg az, hogy a dolgot nem valaminek a pótszereként kell mûvelni
pl önbizalom, boldogság, oldottság, jófejség...
salsoul
nem iszol és máris beléjük kötöttél <#beka2>
salsoul
akár azt is lehet, csak mértékkel

"minden mérgezõ, illetve semmi sincs méreg nélkül, egyedül a dózis dönti el, hogy mi méreg"

"Étel, ital, álom, szerelem - mindent mértékkel."
Mert szakbarbár fogalmazás volt.

sz4bolcs
'Általában a bipolárisnál sem váltakoznak gyakran a fázisok.'

Ha nem szívesen mész értelmetlen az egész..ugysem fogod megszeretni egyik pillanatról a másikra..innod meg végképp nem kell,attól semmi sem lesz más.elég ha csak csinálsz vmit sportolsz,buli,kocsma nem nélkülözhetetlen az életbõl,ha nem bírod ezeket hagyjad.igaz ismerkedni nehezebb sokkal,mert sokkal kevessebben vannak akik kerülik az ilyeneket

Dehogynem nem hallottál még a mániákus depresszióról?

Hülye egy duma.."talán attól tartasz nem tudnál mértéket tartani?".ilyen alapon drogozásra is biztathatnád...