Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Nem lesz ekkora arcod..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

neked is és mindenkinek bár a Szilvesztert én utálom😊

a nõt akarok topikban azért rendesen kibeszéltétek... furcsa de attól tartok hogy az õ sorsára fogok jutni ugyanolyan leszek 30 évesen annyi különbséggel hogy én utálok bonyolultan fogalmazni xD

az hatalmas volt xD

sz4bolcs
nem túl tudományos...

NessieGraf
B.Ú.É.K!

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Köszi...rég nevettem már ilyen jót <#idiota>
"-Miben hiszel? -Az IGASSÁGBA! Különben is ti mind hülyék vagytok"
<#eljen><#idiota>
belenéztem a mi az idõ topikba õ kicsit tudományos emberke..de nem látom hogy olyan nagyon hülye lenne😊 de mindenesetre kár vitázni olyannal aki más nyelven beszél😄 fura alak 30 on felül van, egyéniség lehet

<#idiota>
sz4bolcs
Amelyiket nyitotta, abba írt is..

sz4bolcs
Jaj... te lemaradtál. Bármelyik nap lehet újévet ünnepelni.. xD

melyik topikba írkált?

Jah, tényleg BÚÉK...el is felejtettem <#idiota>
Már meg is vettem a party-csákókat, abban fogom nézni a
kabarét <#vigyor>
(1ébként nem <#idiota>)
sz4bolcs
Nem gyengén volt fárasztó, és nem lehetett lelõni, csak nyomatta a baromságot. 😄
De ezt nehéz elmagyarázni, olvasd el pár hozzászólását.

mi volt a gond vele?

szevasz! tök jó h itt vagy😊 BÚÉK ha nem jönnél fel😊 mondjuk ez mindenkinek szól hivatalosan az év utsó napja van😛

tényleg, mikikével mi lett?
rég nem láttam már, jó arc volt : ASD
Hát a megnyitott topikjai is magáért beszélnek. 😄
sz4bolcs
Még nem. 😊

Itt van mikike..
Egyedül neki sikerült eddig megszereznie az sg bolondja címet.

Csak ne bukjak meg semmibõl az érettségin <#pias>
Fél év van már "csak" hátra. <#idiota>
macselek
Iskola váltásra nincs lehetõség?

Nem akarok ebb megint belemenni, de ha ezer felõl támadnak, a nap minden percében...elég rosszul tûröm...mostanában észrevettem magamon, h mindenkinek visszaszólok...tanároknak is...elég keményen 😄
De most jól vagyok. Még néhány napig 😄
Ne is törõdj velük,konzumidióták.

Részeg<#eplus2>

Nem tudom ki az.
Amikor nem vok suliba jól vok, nem b.sztat senki, így az én kedvem is jó 😄
sz4bolcs
Tudod, nekem mikike is hiányzik mióta nincs.

Jó filmet nézni jó,pihenni jobb,a minden nap ugyanolyan kényelmes gondtalan az még jobb<#idiota>

Helyes.Már miért is lennél rosszul?Egészséges vagy,szünet van kell ennél több?<#idiota>.

A mai napom is jó volt, megnéztem 4 filmet <#hehe>.
Drámát, vígjátékot, akciót, és horrort <#nyes>
Egyik nap olyan, mint a másik 😄
Az nem kifejezés. 😄
De azt mondhatom, h jól megvagyok...csak azt nem tom, hogy mitõl... <#idiota>
mi újság?még mindig utálod õket?😄

Csak nem hiányzok? <#idiota>
sz4bolcs
Azért te ne tûnj el úgy, mint raulreal. 😄

salsoul
semmit nem adtam meg/fel
csak leszarom
és inkább iszok egy csésze teát
valakinél nagyon elszakadt a cérna😄 ez azzz jeee fehér zászlót lobogtat a soul megadta a lelkét😄

NEOreg3
<#wink>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

salsoul
Revideálom magam.
Én vagyok a hülye - ebben mindenkinek igaza van.
Leginkább és legjogosabban Neo-nak, aztán Raul-nak, Threat-nek etc...
salsoul
Leszarom
sz4bolcs
jóe. Pont idevaló sg-re.

threat
milenne ha felvennétek egymást és beszélgetnétek életetek végégig?
ezt meg lehet zárni ennyi baromságot egy helyen 😛

NessieGraf
Szóval végre abban megegyeztünk, hogy a marketing nem a világ gyilkosa és nem szar, csak akik gusztustalanul használják.

Salsoul szótár: revideálásra vár.

Egy közösség együtt többet képes létrehozni, mint a beteszem, kiveszem. Kezdjük az elején: valaki beteszi a rávalót a csatlakozásra. Ingyen jön, tehát 0 Ft. De valahol vásárol, ahol jó terméket, vagy tisztességes szolgáltatást kap a rendszeren belül. Itt már két nyerõ van még akkor is, ha az eladó kedvezményt ad. Õ nyert egy új vásárlót, haszna lett, mégha kevesebb is, de a vásárló is nyert, mert jót kapott az átlagos piaci ár alatt.

Most mondhatod, hogy dehát betették, viszont nem egészen. Mert maga a rendszer is hozzáadott egy pluszt: kettejük találkozásának lehetõségét.

És amikor egy ilyen közösség talpra áll, sokkal nagyobb az esélye, hogy a benne lévõk egymással találkoznak, mint enélkül. Tehát amiben megint megegyezhetünk: itt nemcsak a vevõ és az eladó tesz bele, hanem egy harmadik fél is. Szóval a fizikád igaz is, meg nem is.

De nyugodtan elhiheted azt is, én ebben az esetben is másképp látok, mint te. De a fizikai elméletekhez kötöd a világot, némi ezoterikával fûszerezve. Én az egységben és annak hármas tagozódásában gondolkodom mindig. Ráadásul az én szótáramban a legfontosabb dolog a matematika. Amivel a fizika és az ezotéria, de még az érzelmek is kiszámíthatók. A marketing is, a nyelvtanulás is, hogy csak egy-két alap példát hozzak fel. Ja és a karma is.

És a karmával, meg az elõzõ életekkel kapcsolatban leginkább a Dalai Láma tanítása tetszik nekem, amit legutolsó találkozásunkkor mondott: "Ne azzal foglalkozz, mi van a karmádban, mi történt az elõzõ életedben! Akkor se, ha pontosan, bizonyíthatóan tudod. Azzal foglalkozz, hogyan lehetsz a közvetlen környezeted és a világ hasznára ma! A többi majd megoldódik nélküled is."

salsoul
Az elsõ bekezdést illetõen önellentmondásban vagy. Nézd meg újra...
okés, segítek, a kulcsszavakat kiemelem:

"Mert a minden résztevevõ számára többet hoz - ugye egy szellemi és együtt dolgozó, egymást támogató közösség az rögtön smafu lesz, ahogy pénzszagot érzel? Akkor az már nem több? Csak addig gáz, míg azt hiszed, másnak bevételt hoz? Ejnye..."

Amit én mondtam: amit beleteszel csak az tudod kivenni

ERGÓ: vetnek, hogy arathassanak. Beletesznek és utána kivesznek(, de annál többet nem tudnak kivenni mint amennyit beletettek.)
Annyit aratnak amennyit együtt vetettek.
Tehát nem a smafu. Ergo figyelj oda!

Csöves: ott a salsoul szótár.
Mikor salsoul azt mondja, hogy csöves akkor arra a gondol amit leírt.

Mibõl él a cég?
Megmondom mibõl él: becsületes tisztességes munkából, anélkül, hogy mézesmázban szart árulna.

Jó a marketing - amíg nem élnek vissza vele a szatócsok, és emberi gátat szabnak a tevékenységnek...
És amíg nem motoros nyalókákkal, élményparkolókkal, kutyapszichiáterekkel, gyorskiszolgáló templomokkal, barbi world kinézetû autókkal és hifikkel és egyéb dilettáns baromságokkal rukolnak elõ, és a míg a microsoft a windows rendszermagján dolgozik egy újabb színesebb marketing szempontból nagyon fasza de gyakorlati szempontból rettenetesen szar új grafikus felület helyett sat.
Akkor itt nincs mirõl beszélni.close

NessieGraf
Lepõdtem ám nagyokat. Hogy hogy is van a fizikai világgal nálad. Mert a minden résztevevõ számára többet hoz - ugye egy szellemi és együtt dolgozó, egymást támogató közösség az rögtön smafu lesz, ahogy pénzszagot érzel? Akkor az már nem több? Csak addig gáz, míg azt hiszed, másnak bevételt hoz? Ejnye...

Én pl. nem mondtam, hogy idõs hölgy nem hibázott, csak azt: csöves lett. Mely szó nem ugyanazt takarja a valóságban, amit Salsoul gondol.

Munka: elmentél a neked tetszõ cégekhez, ahol elmondtad, mit tudsz, ezért felvettek? Hát igen. Marketing a javából. Mert az nem ugyanaz, mint a torkodon-lenyomós-TV-reklám.

Még érdekelne, hogy az a cég, ahol dolgozol, vajon mibõl él - veled együtt? Mert szerintem bevételbõl. És ha nekem nem hiszel, kérdezd a fõnöködet, hogyan talált rá a bevételre. Vagy a vevõ rátok.

Eszedbe se jusson azt mondani, hogy fix vevõkör, mert az se az égbõl potyog.

"Az USA karmát gyártott magának az atombombázással."

Ezt most komolyan gondolod?

ez sem igaz voltak már régebben is önbizalomhiányi kérdések itt + gondok is...

ha leegyszerûsítjük a karma dolgot:
A bûnös megkapja, amit érdemel, nem feltétlenól azoktól, akiket megsértett. A tömeggyilkos például nem az áldozataitól, hanem a villamosszéktõl. Ha valaki önkényesen ítélkezik, beteljesíti más karmáját, akkor idõvel úgyszintén megkapja érte a büntetését valamilyen formában.
Én ebben egyébként nem hiszek. Teszem azt, mari néni, aki a WTC-ben takarított 11-én, halállal lakolt, ugyanakkor a legnagyobb hiba amit elkövethetett kb. az lehetett, hogy összeveszett tegnap este a férjével.
Ilyenkor lehet mentségnek felhozni, hogy jó, biztosan elõzõ életében... Nem tudom, számomra ez is hit kérdése, és én az ilyesmi elméleteket ugyan megvizsgálom, de nem keverem bele egy empirikus vitába a hitemet, mert annak ott nincsen helye.
ez az önbizalmi kérdés részekre bontás, ezek valamelyikének összességének eredménye lesz az önbizalomhiány.
Szóval azért volt már errefelé jó pár ilyen ember. Arról nem is beszélve, mindegy minek hívjuk valaki problémáját, attól még az õ fejében létezik.