Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Azt nem mondom, hogy te ebben jársz mivel nem ismerem az életkörülményeidet személyiségedet stb... csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ha erre az útra rálépsz akkor abból nehéz kiverekedned magad, mert aki sok szart kapott az élettõl annak kézenfekvõ, egyszerû megoldás lehet a múltból való táplálkozás kihívás esetén és ha másoktól várod a problémáid megoldását akkor nem fejlõdik a személyiséged. Kívánom, hogy ne lépj erre az útra és igyekezz õszinte lenni magadhoz még ha néha fáj is.
Amúgy egy elõadássorozat része volt (más témában lesz itt is folytatás), amiben ez az elõadó a különféle betegségek lelki okairól beszél. Nagyon tetszett, hogy nem az volt számára szempont: változz meg, gondolkodj máshogy, hanem az, tetteinknek milyen következményei lehetnek.
Sokszor hisszük azt, a másik ront el valamit, holott mi magunk kényszerítjük rá a körülöttünk élõket az adott döntésre. Nagyon sok élethelyzetemre kaptam végre magyarázatot, magam és szüleim, valamint saját párkapcsolataim szempontjából.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
(Legyetek szívesek megkímélni azoktól a hozzászólásoktól amiben taglaljátok hogy mennyire nehéz ismerkedni, mert nem az. Én is voltam magányos, kiközösített, meg nem értett.)
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
megértem, hogy fáj.
Tanácsolni csak azt tudom, hogy kezdd el keresni új emberek társaságát, akikhez újfent ragaszkodhatsz.
Mert úgy érzem, hogy nem vagy ez irányba nyitott.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
hittem, h rossz...és közben kiderült hogy mégse <#eljen>#eljen>
Egyáltalán nem számít, hogy elhiszitek-e vagy sem. <#felkialtas>#felkialtas>
Szimplán csak megtörtént.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
kifogyott a téma ezt az utazást kezdtem mesélni.
Cserediák koromban pl. két germánus csajnak regéltem el
(németül) aztán kb. köpni-nyelni nem tudtak. Inkább rendeltek
nekem még egy "radlert", hogy folytassam. <#wow2>#wow2>
leginkább csak hörgött <#eplus2>#eplus2>
Hogy is mondják? Az élet írja a legszebb meséket...vagy a legizgalmasabbakat... Évekig beszéltünk ezekrõl a dolgokról...
Majd ha egyszer felmegyek Pestre, mutatok képeket...ugyanis
mindent lefotóztam. Normális fényképezõvel, nem digitálissal.
Minden sz.rt megörökítettem.
Játszom a szürke kisegeret...miközben én vagyok Batman.
(why so serious?) XD
hogy pihenjek egy kicsit XD
Olyankor nagyot csattan ám. XD
Kilépek az utcára, és kb. azt várom, h mikor esik a fejemre egy féltégla...vagy egy zongora XD
- én felvertem egy sátrat, azért nem kaptam el a többiektõl a betegséget
- a mi szobánkba azért nem törtek be, mert a kétméteres vezetõnk kinnhagyta a 45-ös cipõit...és nem mertek bemenni XD
- ja és az utolsó pill-ban nem szálltam be abba a kocsiba...mert az utsó pillanatban megjöttek a szüleim is...
XD XD
Busszal. 2 hét. Elmondom milyen dolgok értek minket:
- Szlovákián akartunk átmenni, nem engedtek, ezért kerülõvel Ausztrián keresztül kellett
- 1 hétig az elõtalálkozón, nyakig sárban cuppogtunk
- álarcos emberkék molotov koktélokat dobáltak a sátrakra
- egy pár leégett
- utána lerobbant 1 napra a busz
- de mielõtt lerobbant megetettek minket tortával
- a vesztegelés alatt mindenki beteg lett, hányt
- a vezetõnk összeesett, lefejelte a mosdómittoménmit...egy lány addig hányt, míg ki nem száradt - ne tudjátok meg, milyen látvány-
- utána iskolában megszállás
- kirabolták a sulit, szinte minden mozdítható értéket elvittek
- utána másfél milka ember gyalogolt az autópályán - le volt zárva - tömegnyomor mint az állat, rohadt nagy táskákkal
- kb. félholt állapotban értünk haza
- slusszpoén: a vezetõnk ezután az út után volán mögé ült...kabummm...belecuppantak az árokba...
Jah...és én mindent megúsztam 😄 😄
Kinek van kalandos élete?! XD
Engem szólítottak elsõnek (írásbeli), felállok -szõke kiscsaj pár perccel azelõtt majdnem az ölembe ült 😛
Így hát fogtam magam...és kiborítottam az összes cuccomat a földre 😄 😄
Olyat röhögtem... XD