6682
Önbizalomhiány
  • salsoul
    "elvileg minden ember egyenrangú és minden embert el kell fogadni olyannak amilyen csak ez sajnos nem mindenütt megy...az élet szép is lenne!"

Campy barátom ez az életben soha sehol nincs, és nem is volt, és nem is lesz így.
    Ezt jobb ha mihamarabb belátod.
    Ezt a süket dumát mindig a gyenge elfuserált réteg hajtogatja, aki nem tud önerőből felzárkózni az önállóan életképes egyedek sorába, és úgy akar életben maradni, hogy nem tesz le semmit semmilyen asztalra.

A dolgokat sem azért teszi, úgy ahogy, mert azokat úgy szeretné, hanem mert beszari másképp tenni, és megmagyarázza magának, hogy ő amúgy is úgy akarja. Hát bassza át magát, ha úgy jobb - elnézést a fogalmazásért.

Az alap tételed abban a megfogalmazásban lenne jogos, hogy minden ember egyenlő lapokkal indul, és kötelezettséggel arra, hogy emberhez méltóan éljen, tegye magát hasznossá maga és a társadalom számára, és ne pedig valami agyatlan csúszómászó parazita féreghez hasonlatosan éljen.
  • Fbn Lx
    NE gondold, azt, hogy ez kötelező, és ez az egyetlen.
    ezt jól elírtam.
  • Fbn Lx
    miért keversz bele minden szart, amikor szó nem esett a változtatásról? :)
    nem szeretnék olyan emberré válni, mint Csernus. és nem mondtam, hogy bármilyenné is válni szeretnék. saját magamként szeretnék élni - ennyi az egész.
    hogy miért érzed kötelességednek, hogy megváltoztass embereket: azt nem tudom.
    Ha látsz az emberek számára egy követhető utat, magyarázd el azt, építsd fel, tedd nyitottá mindenki számára, de gondold azt, hogy ez kötelező! mint ahogy azt akár Bob Marley tette.
    Ellenben nem túl bölcs megközelítés, és nem célravezető magatartás az ilyesmi:
    "Mekkora szerencsétlenek vannak istenem.... miket röhögök a sok szerencsétlenen"
    Az ilyennel és hasonlókkal magadat égeted csak le, mint azzal, hogy prédikálsz a levegőbe, és személyes problémákkal foglalkozol az INTERNETEN. Mégis hogy a francba taníthatsz itt bárkit? Prédikálási fanatizmusod van, mint Csernusnak.
    Ember, ez az internet. INTERNET IS SERIOUS BUSINESS.
  • campy
    te kimondta h rossz a kedv..megvolt a szülinapom azt annyi, családdal megünnepeltük nem kell több->Huntofának abban nincs igaza h aki önbizalomhiányos az pancser...pancsert arra mondjuk akin télleg látszik, de olyan ritkán van elvileg minden ember egyenrangú és minden embert el kell fogadni olyannak amilyen csak ez sajnos nem mindenütt megy...az élet szép is lenne!
  • salsoul
    Eddig minden emberre aki azt mondta, hogy az önbizalomhiány kérdés megoldható, és (működő) megoldásokat javasolt, csak azt tudtátok mondani, hogy beteg ember.
    Anélkül, hogy behatóan tanulmányoztátok, vagy kipróbáltátok volna a programját.
    Ez nyilván sokkal egyszerűbb minthogy szembe kelljen néznetek önmagatokkal, s minthogy valamit tennetek kelljen.
    Ő barom, amit mond baromság ergó nekünk semmit sem kell tennünk, helyzet megoldva - mondjátok.

"Csak a bátraké a szerencse, akik mernek változtatni."

(Az már ki lett fejtve, hogy ezer ember közt egy ilyen bátor van.)
  • Fbn Lx
    egy deviáns benkő, és egy csernus, aki talán csak egy szemmel bölcsebb az átlagnál, és közhelyekkel dobálózik.
  • Fbn Lx
    csernus egy beteg ember.

miért igazolja ez huntofát? :)
  • salsoul
    Nyilván ő a balfasz és neki vannak gondjai. Ez másképp nem is lehet.

Még egy pont ami Huntofa-t igazolja.
  • Fbn Lx
    ja ezt láttam már. Mond jó dolgokat Csernus, de kettejük között inkább az a különbség, hogy csernus jól tud szövegelni, és könnyen csőbe húz bárkit, a nő pedig nem sokat szövegel a témában, ezért csak néz.
    "A nő" meg jó könyv, vannak benne okosságok. De alapvetően egy értelmetlen kérdésen lovagol, hogy "mi a Nő", ha ezt szellemi/lelki témában vitatod, mert azt húzol rá, amit szeretnél (mivel alapvetően csak biológiai vonatkozásban létezik a szó). Azt szokták mondani: aki éretten gondolkodik és viselkedik, az a nő. Na most az, hogy mi az érett valamilyen szinten eltérő fogalom minden egyednél, de mégis mindannyian érezzük.

Csernus nagy nőcsábász? :DASd
    szerintem manapság is egy balfasz, csak sokat kutakodik pszicho témákban, sry.
  • salsoul
    Önbizalomhiány:
    első rész
    második rész
  • chhaya #5711
    Nem az elképzeléseimet írom, hanem tapasztalatokat. :)
  • salsoul
    Egy k* nagy pofon.
  • Fbn Lx
    kár, hogy nem tudod elképzelni, pedig igaz: akinek nincs abszolút akaratereje, az nem tud változtatni a hozzáállásán. ennyi az egész.
    pont, hogy csak a külső tényezők változtathatják jó irányba az ilyen embert.
  • chhaya #5708
    De.
    Magadban kell változtatni, a hozzáállásodat, ezt külső tényezők nem befolyásolják. Illetve befolyásolják, de arra építeni nem lehet, mert folyton változik.
  • salsoul
    És máris Huntofa-nak lényeglátó szemeinél vagyunk. Ismét.
  • Fbn Lx
    ez igaz.
    de: ha valakinek nincs akaratereje, önmagától nem fog akaraterőt termelni.
  • salsoul
    Nagypofájúnak nagypofájú de igaza van.

Én megjártam azokat a szarokat amiben campy meg raul tobb éve dagonyázik, vesztegel és javarészt túl is vagyok rajta. Tudom miről van szó.
    És az igazság az, hogy aki változtatni akar(t)(!!!), az már rég változtatott, vagy a (meg)változás útjára lépett.

A többiek meg a szerencsétlenségesség', röhögségesség', pancserság utjait járják...
  • Fbn Lx
    huntofának nincs igaza, mert egy nagypofájú fasz.
    neked sincs igazad, mert....
  • chhaya #5703
    Lol, tetszik ez a megnyilvánulás. :D

Te nem szeretnél több önbizalmat?
  • campy
    bújjál vissza a teádba...
  • Fbn Lx
    balfasz :ASYDAÍ
  • danivarga
    Hát az biztos hogy Kovács Ági nem szenved önbizalomhiányban. Sőt!
    Ez nem semmi tőle, versenyt futni Kammerer Zolival.
    http://videa.hu/videok/sport/kovacs-agi-visszater-agnes-ellen-ferfiak-MbvgKBSsMZb58mIX
  • salsoul
    Csak a tettek hoznak változást.

Sem az idő, sem az azzal való sodródás nem hoz változást.
    Általa nem győzi le az ember a korlátait.
    Csak a tettek által, amit korlátainak legyőzése érdekében tesz.
    Ami pedig nem más mint a jelenlegi önmagával részben szembe fordulni.
    Ami nem kellemes.

Huntofa-nak pedig szimplán igaza van, főleg ha campy-ra vagy raulra gondolunk - azokra akik sírni, panaszkodni és nyafogni, vmint rezignált melankólikus eszmecserére járnak ide.
  • Steve Q
    Így van. Ráadásul így a gyengébb, ha sikerrel jár, értékes dolgot tanul meg, amire csak kevesen képesek: legyőzik önmaguk korlátait.

raulreal, legközelebb vigyázz, melyik hozzászóláshoz mit válaszolsz :)
  • Anaid
    Én meg akkor tudok jót nevetni, ha önelégült dumát olvasok.
    Hogy egyes emberek milyen sokra tartják magukat, pedig vannak területek az életben, ahol annyik, mint mackósajtban a brummogás....
    Önkritika...nem ismerős szó?
  • FlyHigh
    "Mekkora szerencsétlenek vannak istenem.... miket röhögök a sok szerencsétlenen"
    Csak a saját butaságodat bizonyítod.
  • campy
    nincs igazad... nem tekintem magam pancsernek mert volt szerencsém az életben, de mégsincs önbizalmam...v nem tudom..most magamból indultam ki bocsi...
  • 89
    te amúgy észrevetted, hogy magaddal beszélgettél???
  • NessieGraf
    Remélem, van nálatok otthon tükör. Amiben megláthatod: azért próbálsz másokon röhögni, mert magad semmit nem érsz. És azt hiszed: ha mást gyengébbnek látsz magadnál, attól leszel valaki.

Pedig a gyengének felállni nagyobb teljesítmény, mint a középszer számára lenézni a gyengét.
  • raulreal
    Ha már B-t mondasz, tegyél hozzá -asszátokmeget is. Rohadt nyomoroncok.
  • 89
    lehet, hogy magát verte össze...kétszer is
  • Ronny
    akkor én most nem létezem?
  • 89
    de lehet
  • huntofa
    Mekkora szerencsétlenek vannak istenem.... miket röhögök a sok szerencsétlenen

Ha nincs valakinek önbizalma akkor egy pancser, ez emberi tulajdonság , nem lehet változtatni rajta.
  • Steve Q
    no komment
  • Fbn Lx
    skizofrén vagy?
  • raulreal
    #5682 Az internet átka, mindenki azt hisz el, amit akar.

#5680 Egy idő után már nem tudsz. tucc tucc

#5679 Na ja. :D
  • Anaid
  • 89
    "Erős, ki felülemelkedik"...az ösztönein
  • Picar77
    elis higgyük úgye? _:D