Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartalak megbántani. Úgyhogy nyugodj le please.
púúúúú
VALAKI után, nem pedig valakik, és
"most meg úgy leszarom..." és nincs ott h õket..
mind1..
de látom számodra nem, ha meg nem a 310esre kérdeztél, akk azt ird, mind1, gyagyás vagy, többet nem ragalok flémre, mert megint engem vágnak ki >.<
#312 - ezt,
310es HSZben hol van szo onbizalomrol? hulyeseget krédeztél ennyi
púúúúú
Nekem azt szokták mondani hogy minden csalódástól csak erõsebb lesz az ember túl kell lépni és folytatni az életet... Amikor az ember elveszíti a szerelmét mindig azt hiszi hogy õ már soha nem lesz szerelmes meg hogy csak õt szereti és lám lám idõvel mindig újra szerelmes lesz és még jobban szereti az illetõt... Csak BÍZNI kell és AKARNI!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Én mióta abba hagytam a focit szinte teljesen megváltozott az életem. A gondolkodásom is más... Pedig az volt amit igazán tudtam.
Talán ujra kéne kezdeni.
szóval yoooéjszakát!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
púúúúú
jah és nagyonis jol emgvagyunk😊
nem is értem, h ha vki be van szarva, akkor miért szenved ezzel, miért "akar" probalkozni ezzel, azt nem hiszem el, h a barati/haveri kroodben nincs egy izleseidnek emgfelelo csaj😊, am nem is kell sztem egybol becsajozni, sõt, soha ne is térj rá a témára sztem, légy turelmes😊
alakits ki vele egy barati kapcsolatot, nagyon szorost, figyelj rá jobban mint a baratja, ha van neki..., ha nincs, akkor ugyis egyutt ajrtok nagyonsok helyre, buli csaladi cuccok stb, mert joban vagytok, szal nem lesz leehtosege pasizni😄 és majd Õ megteszi a kovetkezo lépést😊
ekkolákko! akkor gondolom yoooo megvagytok!
hmmmm ha csak azzal lenne a baj! de én még megszólítani sem merem a Hölgyeket! azt sem tom mirõl lehetne beszélgetni Velük! persze ha vki nem teccik annak lököm a dumát, de egybõl elfeledek beszélni ha vki teccik! ez van! inkább csendben hallgatok, csak ne égjek mint a rongy!
szoval javaslom az italt😄
én is elég tré vagyok onbizalommal, de még nem volt oylan h leblokkoltam volna, ha oda kerul a helyzet, akkor mindig képben vagyok, probalok mindent ugy csinalni, h azt ereztessem a "partneremmel", hogy sokkal amgabiztosabb vagyok mint Õ, ez az ami szerintem mindenkit elgondolkodtad egy pillanatra, ugyertem, ha a csaj latja rajtad h nagyonis tudod h mit csinalsz, akkor Õ lesz kicsit beszarva, és total kiralysag van sztem...szal en anno elég ittas voltam, semmi gátlás nem volt bennem, ami jozanon megolt volna, nagyon kinos helyzetben éreztem vna magam, persze ezzel mindenki tisztaban van, h a pia mire képes, nem is fejtegetném.
a lenyeg a lenyeg, h azota ninscen semmi gondom, még a publicot is vállalom😄 japostyleftw😄....értem ezalatt vonat fulke, kocsiban hatsoules mikozben haver vezet...nemkell beszarni😊 persze én is scak igy "kilabalva" a dologbol beszelek😊
na felafejjel😊
az ember arról csak álmodozik.
boldogság mai világban,
szerintem nagyon kilátástalan,
hiszen csak küszködünk,
de nem is élünk.
a szerelem megfoghatatlan,
az a lét nagyon bizonytalan,
s sokszor csak fájdalmat okoz,
s a szívre csak fájdalmat hoz.
a világot én sem értem,
s már megérteni sem merem,
hisz tele van fájdalommal,
háborúval s politikával.
o_O -,-\'
o_O -,-\'
o_O -,-\'