Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hmmm lehet igazad van, de változni nehéz! fõleg úgy hogy nem csak magad vagy, hanem egy családot is el kell tartani. tod anyám, öcsém én tartom el, de valahol örülök neki, s nem is panaszkodom miatta.
de az igazság az, hogy már nem is akarok.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
egyáltalán nem biztos, hogy megtalálja. Kurva gyorsan eltelik az élet.Ráadásul minél késõbb annál nehezebb.
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Sztem rosszul látod egy kicsit a dolgokat. Én meg tudlak érteni, hasonló korosztály vagyunk.
Tovább kell lépni a dolgokon, mint ahogy minden nap új nap. Egyszer biztos megtalálod az igazit.
pesszimizmust kicsit rakd félre sztem, megéri 😊
Beszélgettünk suliról, meg róla másoltam a francia házit (mint mindneki más a csoporban) De aztán elhidegültünk teljesen, jó volt ha észrevett és köszöntünk. Sztem azért mer túl rossz embernek a túl rossz kérdésére válaszoltam.(Neked ki jön be?) Na ez az a kérdés amirõl soha ne beszélgess
a kiszemelted osztálytársnõjével msnen. Na mind1. De ebben az évben mintha láthatatlan lennék. Sztem 100% hogy már semmi sem lesz. De sajna Õ volt az a lány aki igazán tetszett és elbírtama képzelni velel a közeli és távoli jövõt is. DE rábasztam. Ez van C'est la vie.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
kezdj el vele csak egyszeruen joba lenni sztem, az cumi lenne sztem ha egybol felvallalnál mindent😄 kozhely, de "hoditsd" emg😄 majd utanna elmeseled neki h mi miért miota volt😊 tetszene neki😊
gondolat gondolat utan (v ott allsz es ures a fejed? minek mentél oda, ha nem tudsz mit mondani? ez már nem onbizalomhiany..), mind a scaj korul forog, kérdezel, meseljen magarol, legyel figyelmes h élvezze is tarsasagod etc szarsagok, etéren szinte minden nõ igy van, imádja ha figyelmesen végighallgatjak^^ szvszzz
Ha suli után amikor senki ismerõs nincs a közelben, és így nem jön össze, és neki is "ciki" (ha neki ciki, akkor tényleg ciki), akkor nyílván nem fogja nagydobra verni, ergo nem tudják meg az osztálytársak, nincs égés.
Hameg egy pletykás picsa, akkor legalább ezt is tudjátok, kivel ne kezdjetek, mert késõbb ha összejött volna, kiteregette volna a szennyest is...
shit happens
Csak annyit láttam, hogy nekem háttal állva a szájához emel valamit, erre megérintettem a vállát - Jó étvágyat kívánok! - mire megfordult, és kissé kérdõn nézett rám - egy frissen feldolgozott papírzsebkendõvel."
-baaaaaaaaaaaaaaaaaz xDDDDDD ez annyira morbid
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
(teljesen különvált az érzelmi énem meg a racionális énem, egyik ezt akarja, a másik meg pont az ellenkezõjét)
csak én 3.ban vettem észre a csajt, és 4.-ben még mindig semmi, de aztán bepróbálkoztam stb.(persze nem jött össze) 😄 és az lett kb. amit írtál (ment a pletyka, meg hasonló dolgok), a csajt zavarta is szerintem, engem nem igazán,
ezek után megbeszéltük, hogy barátság max. 😊 (tipikus), de még mindig szerelmes vagyok...és ez mondjuk szomorú...mert réges rég el kellett volna felejtenem (most már lassan 1 éve hogy "lekoptatott"), de nem tudtam, és más lányokban is õt keresem, holott...hagyjuk,
mondjuk nem vágom fel az ereimet 😊, meg nem zuhanok magamba, de az érzéseim nem változtak
végkövetkeztetés: nem vagy láma 😄
de nem tettem. Lehet lamazni. De ami a legrosszab h tom mért nem mentem oda hozzá. Mindig azt bizonygattam magamnak hogy nem lenne túl jó ötlet az osztályból, meg hogy biztos nem jönne össze és akkor tuti kipletykálnak és akkor beégek mint atom. na röviden tömören ennyi.
hmmm nekem nincsenek ilyen sztoriaim! nekem az egyetlen barátnõm ki volt, Vele sokat beszélgettem, s Õ kezdeményezte mindig a beszélgetést s minden mást is! már mikor együttvoltunk, még akkor sem mertem kezdeményezni még egy csókot sem, mert mivanha most nincs kedve alapon. mióta meghalt, hát hogy is mondjam, nem tom mi van!egyszerûen minden Hölgyben Õt keresem, de persze nem találom! s már igazság szerint mára már nem is keresem! nincs értelme! maradok agglegény s kész!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
A legdurvább sztorim viszont akkor volt, amikor egy sulimbeli lánnyal akartam megismertetni magam.
Csak annyit láttam, hogy nekem háttal állva a szájához emel valamit, erre megérintettem a vállát - Jó étvágyat kívánok! - mire megfordult, és kissé kérdõn nézett rám - egy frissen feldolgozott papírzsebkendõvel.
már az is zavar, hogy a kollegák (kidobók) már cseszegetnek, hogy 4 év alatt senkit nem rántottam meg a discoban! nem értik meg, hogy nekem egy Hölgy nem a sexre kell, az csak másodlagos nekem! na mind1! nem cseszem fel magam reggel korán!
o_O -,-\'
o_O -,-\'
Ez is egy jó módszer, hiába nem beképzelt valaki, azért nem árt egy kicsit, de tényleg.
púúúúú
o_O -,-\'
Igen, valóban ez a legjobb megoldás! Butaállat!
Kifejthetnéd jobban ezt a mondatot, mert kicsit ellentmondásos <#zavart1>#zavart1>
púúúúú
púúúúú
Sose menj mások után, õk sem tudnak semmit, éppúgy ahogy te sem. Mórikálják magukat csak a többi birkának, hitessék el velük, ki a vezér, te nyugodtan válassz mindig más irányt. Szemléld kívülrõl/felülrõl a többi egysejtût. Nem számítanak fikarcnyit sem. DE ne árts nekik, kerüld ki õket inkább. Nem tehetnek róla, hogy nincs öntudatuk.
Nem azt mondom, hogy legyél szociopata sorozatgyilkos, de nem árt némileg magadba nézned és megtalálnod ki vagy te és mit akarsz TE!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Igen, valóban ez a legjobb megoldás! Butaállat!
tudom f.szság az asztrológia, de ismerek pár bakot, aki pont ugyanígy van ezzel, mint te(köztük én is), csak sokan nem írják le,
Én is sokat agyaltam ezen a kínos csend nevû dolgon 😊, és mivel én k.rvára határozatlan egyén vagyok, így egyelõre semmi esélyem a csajoknál, mindenki elhajtott eddig(nem szó szerint persze),de meg is értem õket, nekem még idõ kell, hogy kialakuljak, de érzem, ahogy idõsebb leszek, egyre több az önbizalmam.
Így mostanság nem hajtok senkire, hanem inkább más idõtöltést keresek(tanulás pl.), persze ha véletlen egy csaj kezdeményezne, akkor nem utasítanám vissza, de ennek nem sok a valószínûsége.
Nekem sincs egyezõ témám sokszor az emberekkel, mert más az érdeklõdésem (vagy inkább nem olyan sokrétû) mint másoknak.
púúúúú
na jólvan, bocsi hogy fárasztottalak titeket, de ha már itt vagyok gondoltam leírom😊
üdv mindenkinek😊