6682
Önbizalomhiány
  • berlinboy6329
    Wtf,az emberre nem mondják csak úgy random h fura meg különc....Kinézet v viselkedés közrejátszik.Vmi konkrét példát nem tudsz?csak h ne higgyem h azért nem szeretnek mert ugy viselkedtél velük.
  • raulreal
    Azt mondták/mondják h furcsa vok... különc... és ennyi már elég, h fenntartással kezeljenek. Annyi az egész, hogy másképp gondolkozok. És itt, ha kilógsz a sorból: vége.

Én próbáltam úgy ismerkedni, h nem ismertem egyáltalán a csajt... totál bukta... de megpróbáltam... Sőt.. jobban belegondolva csak olyan csajjal próbálkoztam, akit nem ismertem. :S Tudjátok... tiszta lappal...

Szalagavatóval meg nemtom mi lesz.. Valszeg letudom a kötelező részt, utána meg hazabandukolok...

• berlinboy6329
    Mondjuk 5 év sok idő...Sőőőt.Rengeteg.én számolgatok,h mikor láthatom Őt...5*10perc/nap=50*5=250

250perc/hét

250*32=8000

8000*5=40000!!!

40000perc

666 óra(:O)

Én mióta tavaly hoppon maradtam egy másik lánynál azóta ugy vagyok h több esélyt nem hagyok ki.

Az a baj h ha egyáltalán nem ismerem azt aki tetszik akkor próbálkozni se merek mer nem tom mire számitsak..:S
  • hologram35
    Nem te vagy a legszerencsétlenebb.
    Én balfaszam voltam mint ami te valaha lehetsz.
    Lentebb irtam arrol hogy nem mertem kezdeményezni a csajnál pedig 5 évem volt rá.
    Te viszont probálkozol máris akkora elönyben vagy amiről én a te korodban nem is álmodhattam.
  • berlinboy6329
    De én tudod mit nem értek?az embert nem utálják emg azért mrt hát nekik ugy van kedvük.Arra emléxek h irtad h ált.isk-ban minden fasza volt és középben kezdődtek a gondok.Az ember poénból nem utálja a másikat vmi oka csak van h ellenszenvesek....
  • raulreal
    Ha nagyon bepöccenek, még durvábban. :D

Egyben azonban megegyezhetünk... én vok itt a legszerencsétlenebb :(
    Bár a Földön élő 6 milliárd ember közül biztos vannak páran, akik még nálam is szarabb helyzetben vannak. Nem vigasztal, de mégis :S
  • berlinboy6329
    Jááj de szeretem ezeket az ugrálós-rúgós mozdulatokat..Jó lenne megtanulni őket,csak nincs hol gyakorolni :)
  • hologram35
    Raul te is igy nyomod?
    FIGHT
  • tigeroo
    tudod, a rokonszenv:)
  • raulreal
    Miért lenne érdekes amiket írok? Sztem szimplán szánalmas :S
  • sz4bolcs
    Ballada a senki fiáról
  • tigeroo
    skorpiókra jellemző a legjobban az ambivalencia.
    kettősség. és ez kurvára igaz (mintha egy lélekben találkozna a kavargó tűz és a víz.)

*a Csaj is skorpió, akárcsak én, és én tényleg tudok kurva közömbös lenni - 3évig nemis sejtette hogy kedvelem, nem néztem,nem bámultam a melleit, semmi, teljesen közömbös voltam kifelé..*

én anno azért "valltam" merthát...gimi 1. osztály, 3-os voltam...mondom ha nem mondom el talán megbánnám később...de 4.-ben meg túl késő lenne már...elmondtam, ledöbbent, barátkozni kezdtünk de annyi "incidens" történt, és annyi minden nemtörtént hogy picit kiábrándultam belőle...felületes és caslódtam benne...de nagyon!!!
  • sz4bolcs
    Állítólag ambivalens érzelműek.
  • tigeroo
    jah ezt megtanultam egy életre XD

mondjuk ugy vagyok a csajjal hogy azért nem ignorálom, mert nyár előtt csak ilyen "mumus" voltam... most hogy változtam már csak jobban közeledhet(ne) felém...
    csak érted, más lánnyal tavasz óta jóba vagyok, őmeg csak azóta keres amióta kis sármot magamraerőltettem
  • raulreal
    Berlinboy, tigeroo azt mondom: Just do it!

Mit veszíthettek? Max. ugyanúgy lekoptatnak, mint engem. De a legfontosabb, h amikor kitálalsz, ne mondd a szemébe a csajnak, hogy belé vagy esve. Ez az én nagy hibám, hogy kimondom, amit gondolok. Mert ha a szemébe mondod... sokkot kap... úgyhogy óvatosan kell közelíteni :D Nem lassan, de óvatosan. ennyit már megtanultam... :(

off: Mert milyenek az ikrek?
  • kulabácsi
    ehh érdekes amúgy...
  • sz4bolcs
    KÍváncsi lennék, hányan születtek itt ikrek csillagjegyben.
  • sz4bolcs
    Áldás és átok.
  • berlinboy6329
    Na most pont ma velem is ez volt...Megingott a "hitem".

reggel emgyek be az iskolába elmaradt pár órám,haver azzal fogad h hire van,de ne örüljé..Na akkor már sejtettem....Aztán mondta,h halotta h vki kérdezi attól aki tetszik nekem h mi van a psijával?Ő meg csak mosolygott,aki mellette ült viszont röhögöt...Ezt nem tom h poénból kérdezte,v télleg van,de azon gondolkozok,h tényleg van-e.Próbálom elhitetni magammal h nincs és tőle,személyesen hallani ha van addig nem adom fel.Ez az eset meg amit mondott nem 100% infó,mert a körülménxyek lehettek másak,azt én nem tudhattam,azt se tudta haver megmondani h őt kérdezték-e vagy a mellette ülőt,nem tok semmit...4-6 hete még elcsiptem egy kis beszélgetést,h nézték a psikat(aki tetszik nekem meg b.nője),Azóta ezzel próbálom nyugtatni magam,h ennyi idő alatt lehet-e vkit ugy megismerni h "pasi" legyen(utálom ezt a szót juujj),közben ott volt az 1. szemezésem is vele október elején..Hát nem tom....Semmit sem tudok,csak azt h kikurtul szarul vagyok most.

(helyesirásom sose ézzétek gyorsan irok,tudom is h bénán de nincs kedvem visszamenni és kijavitani.:) )
  • tigeroo
    igen, de már megtaláltam a helyem. de nagyon sok emberben csalódtam, mire eljutottam idáig.

csak azzal vagyok még mindig "se veled se nélküled" viszonyban akibe régen szerelmes voltam..de nem volt közöttünk semmi amúgy :-D
    (bár régen beszélgettünk, meg pl. szólt órán hogy lenne kedvem-e hazafele menni vele..de visszahalottam párszor hogy csak "sajnál" és azért barátkozik velem...akkor még eléggé befelé fordultam azért...
    nyáron meg msn-en irtam rá párszor akkor is köszönés nélkül lelépett... augusztus 20-án...aztán nem beszéltünk szeptemberben de nagyon nézett...szünetben, szalag próbákon...rámírt msn-en hogy mivan velem... aztmondta hogy ő ilyen bunkó szokott lenni...hááát jóvan mondom) azóta nemnagyon keressük egymást, felköszöntöttem a szülinapján, és párszor dumáltunk (jameg a szalagavatón szó szerint elkapott és táncoltunk picit..)
    szóval nemtudom hogy kedvel-e vagy sem.
  • raulreal
    Az a szerencse h megtanultam elviselni... hogy ez a sorsom... de azért még küzdök... ;)
  • raulreal
    Majd 1szer írok egy könyvet a sok sz@rról,ami nap mint nap megtörténik. Ha befutok, vendégeim lesztek a Hollywood-i vityillómba. :D
    Tudjátok melyik film segített még? A Superbad. :D Utána nem éreztem magam annyira frííknek. :D
  • campy
    érdekes van nálad is élet:D hmm úgy látszik megint nem tudok hozzászolni minden ilyenből kimaradtam...
  • raulreal
    Hát... eltűntek. Nem régiben volt egy cserediák haverom (germánus) egyszer voltam én ott, ő kétszer itt... azt mondta: gyűjts pénzt visszahívlak én is még 1szer. Oké. letelt az egy év: írom (persze finoman célozva) h mikor mehetek... erre eltűnik. :D Utána kisakkoztam, h nem is velem akart haverkodni, hanem egy csaj ismerősömre hajtott... azért jött vissza még1szer. Persze ezt nem mondta meg.
  • tigeroo
    aham. barátokkal milett?nemvolt közös téma amúgy vagy mi?

én úgy jártam hogy általánosban az osztály poénzsákja + vagány embere voltam, gimiben minden önbecsülésemet elvették (főleg a csajok...de velük is jóban voltam csakhát bakiztam párat + a "konkurencia", a fiú osztálytársak égettek lefele előttük..)
    meg nemis volt közös témánk. én gépezni szerettem meg zenélni, ők meg fociról beszélgettek sokat...

nyár óta változtam meg, kondi, rövid haj, most kicsit menőbb lettem... de most sok fiú irigy rám, jobban utál.
    egyik osztálytársamba meg első nap tóa szerelmes vagyok...tavasszal emondtam neki...párszor jól elbeszélgettünk, de nem rajtam múlt...csak osztálytársak vagyunk... nem mer odajönni hozzám , én se megyek hozzá mert a többiek kicsit furcsán néznének (más klikk...) hát bár nyáron lesem szart, most hogy változtam már keresné a társaságom...de ez a hajó már elment... pár csajjal jóba vagyok tavasz óta (tavasszal volt a kiugrási kísérletem a magányból, sok új barátot szereztem, de a szerelmemben csalódtam..)
    sajna egy lánnyal akivel kurvajó barátságban vagyok mostanában haverkodik egy másik osztálytársam is...háát nemjó érzés :/ anno pedig őis piszkált elsőben, miatta is volt nehéz dolgom az osztályban...
  • Ronny
    később ugyanez fog menni, csak valószínűbb, hogy nem nyíltan köpnek szembe, hanem a hátad mögött szépen megfúrnak. Ha el kell majd tartanod magad, akkor ezt a luxust nem engedheted meg magadnak, szóval már csak kényszerből is szocializálódsz fogsz...
  • raulreal
    hmmm... semmi különös eleven kisgyerek vtam, haverokkal... legóztam mint bárki más :D Teli reményekkel elvégeztem az általános kíváló eredményekkel...Az egész akkor változott meg amikor beléptem a gimi kapuján...egymás után szálltak rám a többiek, egyszerűen egy nagy-nagy 0-nak tartottak/tartanak... és évről évre nagyobb lett az engem csesztető/utáló/lenéző emberek tábora. Nem sajnáltatom magam. Ez tény. Sajnos. A jegyeim természetesen leromlottak (nem nagyon, de leromlottak) és már teljesíteni sem tudok, úgy ahogy régebben. Teljesen hangulatemberré váltam. Ha jó a kedvem sikerül minden, ha rossz, akkor meg semmi.
  • sz4bolcs
    Ja és én is kivágtam volna, de csak azért, mert "én vagyok a tanár, nekem van hatalmam, nekem szabad."
  • sz4bolcs
    Szerintem teljesen korrekt válasz volt. A tanár arrogáns volt. Mit várt ezután?
  • raulreal
    Régen egyébként hallottam vhol, de lehet h csak álmodtam :D
    hogy egy apa és fia együtt lettek öngyilkosok. erre mondták azt hogy ők voltak a lúzerek... mi/én nem vagyunk/vagyok az(ok)... mert mi szembenézünk a problémáinkkal, lehet h. sikertelenül de nem menekülünk a halálba... Ez nekem mindig erőt ad reggelenként, amikor belépek a suli kapuján ... :)
  • tigeroo
    hmm raul érdekes amiket itt írsz.
    mesélnél az életedről? gyerekkorodról, mióta ilyen rossz a kapcsolatod az emberekkel...

minden tiszteletem a tiéd (hogy a neten legalább felvállalod magad)
  • raulreal
    Hallottam már ilyen mészárlásról, de külföldön, és asszem jelenlegi csoportját nyírták ki, vagy csak úgy bement és lelőtt mindenkit, akit meglátott... utána meg persze magát... (az olyan ember, tényleg szánalom)
  • hologram35
    Ne haragudj de ezt a butaságot honnét szedted?
    Ilyenre még mo-on nem volt példa.
  • raulreal
    Hát mivel istenhívő vok, nem ölnék meg senkit (a hit tart már csak életben, mondhatni) De ne menjünk bele sztem ilyen hitvitákba... Nincs értelme.
  • campy
    hát általában ilyenkor az szokott lenni hogy vki annyira bosszúra éhes h felnőttkorában visszamegy a suliba és fegyverrel mindenkit megöl pedig már rég elballagott onnan mindenki, de azért lekaszabolja azokat akik nem is tehetnek róla h a gyereket szkálták:D mert ők jóval utánuk jöttek és lelőné a gyerek mindent...na ez a pech nehogy ezt kövesd...
  • campy
    ilyenek az emberek én még szerencsésnek mondhatom magam mivel olyan közegbe kerültem ahol legalább van lelkük mármint az osztálynak...
  • raulreal
    :D Elhiszem, de ha folyamatosan csesztetnek, egy idő után elszakad a cérna.
  • hologram35
    Már ne haragudj de ilyen visszaszólással én is kibasztalak volna.
  • raulreal
    Sőt a tanárok is ilyenek.
    Franciatanárom:
    -Fiam, neked olyan rossz a kiejtésed... Mivan halláskárosult vagy?
    -Tessék tanárnő? Tessék jobban artikulálni, mert szájról olvasok.
    {Erre kivág a teremből...}

következő órán igyekeztem a kiejtéssel, de akkor meg kiderült, h latinul vakerolok :D
  • raulreal
    Hát nem inkább az a lefőbb gond, h. azt hiszik h mindenhatók, szépek, okosak, tévedhetetlenek, egyszóval egoisták. Így beszélni sem tudok velük. Ha elmondom a véleményem:
    1. össznépileg lehurrognak
    2. kegyetlenül összeveszünk
    A legrossszabb azonban a mérhetetlen rosszindulat, ami bennük van. Az igazán kikészít...