Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit mondani akarok hogy marhára nem fogsz Te többet élni ha vega leszel, mer ezen nem múlik semmi.
Alah Alik Ya Sidi!
Az emberek miert akarják a biológia teremtését megváltoztatni?😊 A szervezeted pontosan tudja mire van szükséged,es csak azért,mert napaság nagyon bejön az embereknek a vega téma,nemkéne szembefordulni vele.De végülis a mai világban akár a kecskék is lehetnének húsevõk biztos nem döglenének bele.
Alah Alik Ya Sidi!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Nem ismerek olyan szakvéleményt, ami szerint felnõtt korban a hús ételeket elhagyval ne lehetne egészségesen táplálkozni.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
További problémát jelent a csak növényi eredetû táplálékot fogyasztó népcsoportokban a B12-vitamin-hiány és ennek következménye, a gyakorta megfigyelhetõ vérszegénység.
Ugyancsak kísérõjelenség a kalcium- és D-vitamin-ellátás hiánya. Szigorú vegetáriánus étrendet fogyasztó gyermekeknél fehérje-, vitamin- és ásványianyag-hiányt írtak le, ami az angolkór kifejlõdését segítette elõ.
Miután az ételek hõkezelése korlátozott, gyakoribb a táplálkozási allergiák kifejlõdése. Különösen a müzli formájában elfogyasztott gabonafélék okozhatnak allergiás elváltozásokat.'
'A növényi eredetû élelmiszerekben számtalan egészségkárosító anyag is van, melyek vegyes táplálkozáskor általában nem fejtik ki hatásukat, miután ritkábban, s egyszerre kevesebb kerül belõlük az asztalra. Az olykor túlzottan egyhangú növényi táplálkozás során viszont ezek az ártalmas összetevõk különbözõ megbetegedéseket idézhetnek elõ. Részben idegen vegyi anyagokról, részben a növények természetes tartalmaként jelen lévõ anyagokról van szó.'
Persze azis biztos,hogy bizonyos betegségek ellen ezzel az életmóddal védekezhetünk,de mit érünk vele,ha más betegségek jönnek a helyükbe?😊
AZt mondom,hogy inkább válogasd meg,hogy milyen húsokat fogyasztasz,minthogy egyáltalán ne fogyassz.Kevés mennyiség nem árthat meg pláne ha szárnyashúst fogyasztasz.
A vega életmód is lehet annyira elfogadható,mint a vegyes étkezés,ha jól megválogatot mibõl mennyit eszel.De tény,hogy vannak dolgok,amiket egyetlen növény és táplálékkiegészítõ tabletta(ami alapból ostobaság) sem pótolhat...
Én a vitamintablettákat is felesleges dolognak tartom ugyanis mesterséges módon elõállitott dolgok soha a büdös életbe nem fognak úgy felszivodni és olyan hatást elérni,mint a különféle táplálékokbol nyert vitaminok.
Alah Alik Ya Sidi!
Alah Alik Ya Sidi!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Tavaly karácsonykor volt az utolsó alkalom, mikor "majdnem" elpatkoltam a hülyeségem miatt. Azóta én is bevettem a leszarom pirulát, véltoztattam az életemen (pl. vegás vagyok) és nem izgatom magam akkor sem, ha rámomlik a ház, mert nem akarok elpatkolni csak azért, mert hagyom, hogy bedaráljon a piacgazdaság.
De ettõl függetlenül nem kell feladni, magabiztosnak kell lenni! Máshogy nem lehet túlélni!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
énis csak példaként hoztam fel a sportot, de a sport az egész életem tükrözi!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
nem a sportra gondoltam, mint mondtam saját példát hoztam fel.
de a veseskötet-téma sem hülyeség, pl én megvenném ha összegyüjtenéd mondjuk az 50 leghobb versedet, és sztem más is, emrt mást is érdekel a kortárs, vagy a modern kötészet. de ez is csak egy példa, annyi a lehetõség a világban h hihetetlen.
igazadvan sportolj! ha tudsz ha megoldható! s igazad van hogy yobb úgy élni rövidebb ideig minhogy nem csinálsz semmit csak szürkülsz!
énis hasonló cipõben voltam mint Te! csak engem eltiltottak, s visszavontzák az sportolási könyvem! mert hogy nem lehet! na mind1! ott elvesztem s összetörtem! erröl ennyit!
tod én úgy gondolom ha már én nem lehetek boldog akkor legalább azoknak szerezzek boldog pillanatokat, kiket szeretek! s Õk a Családom! én miattuk teszem minden lépésem! nekem már csak õk számítanak! az õ örömük az én örömöm is.
na mind1!
a téma (mármint az én cuccom) lezárva!
s köszönök minden yoootanácsot!
s igen ellenkezõ esetben sokkal értékessebb mint aki megteheti a másik oldalról! csak reménytelen! tod én még régen a családot úgy képzeltem el, hogy szerelem szenvedély van! a Hölgy fõleg otthon van, bár az sem baj ha dolgozik, de legyen elég egy fizu is az életben maradáshoz! s mit mondjak! most még csak csak eltudom tartani a családot, de már arra sincs pénzem, hogy kit szeretek azt meglátogassam párszáz km-re odébb! csak így szegényen betegen nem hiszem hogy vkinek is kellenék hosszú távra!
csakhogy!
a család apai ágában a férfiak nem igen élték meg a 50 évet, s az egészségi állapotomat tekintve nekem sem sok esélyem van rá.
nem panaszkodtam! a véleményem írtam le! s elmondtam, mit érzek, mit gondolok. elévégre e topic ezért van.
hogy mit akarok elérni? a családom (anyám, öcsém és bratyim anyagi yooolét legyen meg!)
ohhh ki kíváncsi az én "verseimre"? nem olyan yoook mint Ptõfi, Ady vagy Arany stb. nem hiszem, hogy bárki is megvenné ezeket! s a mai embereknek nincs erre pénzük! örülnek hogy meg tudnak élni! szerintem!
2.: szted akkor az a megoldás h panaszkodsz? akarsz egyáltalán vmit elérni, megvalósítani? mert ha nem, akkor ne is panaszkodj. de ha erre vágysz, akkor gyõzd le a gátlásaidat, határozd el h mit szeretnél véghez vinni és kezdd el, valamint ne hagyd abba amíg be nem fejezted.
látom h szeretsz írni. pl kiadhatnál egy verseskötetet. a verseket sokan szeretik, és elmondhatnád h véghezvittél valamit, amire nem mindenki képes. de ez csak egy példa volt. az emberi elme olyan dolgokra képes amikre álmodban sem gondolnál.
Alah Alik Ya Sidi!
A személyiség és a környezet közti kölcsönhatások
"PROAKTÍV INTERAKCIÓ
Amint a gyermekek idõsebbek lesznek,képessé válnak,hogy túllépjék a szüleik által biztosított környezetet,és elkezdik megalkotni saját környezetüket.Ez a környezet aztán tovább formálja személyiségüket"--> lásd azt a tanácsomat,hogy egy állandó társaságban való kommunikáció fejleszti a verbális és nem verbális kommunikációs készségeidet.Ha otthon csücsülsz legfeljebb csak magaddal tudsz kommunikálni.
"Behaviorista megközelítés
A viselkedés a személyiségbeli és a környezeti változók folyamatos kölcsönhatásának eredménye.A környezeti feltételek a tanulás révén a viselkedést,a személy viselkedése a környezetet formálja." ---> Ismét a társaságban való párbeszéd kialakítás esetét tekintve,a környezeti tényezõket figyelembe véve a többszöri alkalommal hasonló környezetbe(társaságba) kerülö személyre (rád) hatással van maga a környezet.Ez esetben a tanulás a kommunikáció(beszéd) elsajátítására vonatkozik.Ugyanakkor te magad is hatással vagy környezetedre.Ez esetben lehet h negatív hatással.Ám a hangsúly atanuláson van.
"SZociális tanulás és kondicionálás
A szociális tanuláselmélet fõ tétele,hogy az emberek olyan módon viselkednek,ami nagy valószínûséggel megerõsítést eredményez,és az egyének közötti viselkedésbeli különbségek elsõsorban azokból a tanulási tapasztalatokból erednek,amelyekkel az egyén nevelkedése folyamán szembekerült."--> tehát (számotokra) teljesen érthetõ,hogy féltek a kapcsolatteremtéstõl,hiszen nem vagytok bizonyosak abban,hogy rátok az pozitív hatással lesz.Felhívnám a figyelmet a tanulási tapasztalatokra is,amelyeket nem csak a szülõi neveléstõl,de a környezettõl is ellehet sajátítani.Tehát ha élõ példával tárják eléd a beszéd-kezdeményezés pozitív eredményeit,akkor valoszinüleg megfogod tanulni,hogy ha te is úgy jársz el,akkor az számodra is pozitív hatással bír majd.
Ezt még lehetne fokozni,hiszen a könyv gerincmérete 29 cm,és mindösszesen 660 oldal,tehát úgy gondolom nincs olyan dolog,amire ne kapnál választ személyiségedet,szociális attitûdödet,és hasonlókat illetõen😊 Ja és ami még nagyon fontos,hogy az örökölt és a környezet hatásaiból fakadó tulajdonságok témájában megjegyezném,hogy bár e kettõ egymás mellett érvényesül,mégis a személyiségjegyek a környezeti hatások révén alakulnak ki,ellentétben azokkal,amikere bár szintén hat valamelyest a környezet,mégis fõként genetikai öröklõdés folyamán jöttek létre.(ilyen például a tesmagasság)
Alah Alik Ya Sidi!
#646: ez sajnos igy van.de lásd a fentieket ne is akarjatok h masszanak ratok a csajok,egyebkent szerintem valoban nem az anormalis ha egy lany kezdemenyez.De ettöl nektek csak mégjobban eröt kellenne vennetek magatokon.
Tanulok az egyetemen pszichologiát,es javaslom mindenkinek ATkinson könyvének személyiség és fejlõdéspszichológiáról szóló részét,majd bemásolok egyként igen érdekes dolgot.
Alah Alik Ya Sidi!
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
ezt nem értem! mért baj az? én pl örülnék neki!
Alah Alik Ya Sidi!
tod a tervezés részét csinálom, csak az ellenkezõjét, azaz honnan várható támadás védett személynél! s ez is nagyon tetszik! :-) már csak hivatalossá kék tenni! :-D
Ellenben egy lány sosem fog kezdeményezni, így mi fiúk megszívtuk.
Alah Alik Ya Sidi!