6682
Önbizalomhiány
-
raulreal #1881 Hát képzeld el...velem is megesett..."vártam" egy évet, mire felszabadult, de addigra már nem is érdekelt...kiábrándultam...belőle... -
#1880 Középiskolai osztályomban a legnagyobb stréber folyton a bukás szélén táncolt:) A legokosabb tanuló, egyik lány (első éves egyetemistaként lett egy matematikai felfedezése is!) pedig olyan tapló volt a tanárokkal, hogy kis híján kirúgták:) -
#1879 hogy ez velem hányszor esett meg... (nem sokszor, de az összeshez képest nagy arányban :D) -
#1878 Na asszem ennyi volt.A szerelem szar dolog.Emléxek mikor 1 évesen azt mondtam h áá nekem sos nem kell nő,mert minek?költöd rá a pénzt aztán otthagy....Hát még addig se jutottam el h költsek rá pénzt de akkor is szar dolog....most már biztsos h van barátj annak aki tetszik(tetszett) nekem....Csak nem a kutyájáról kérdezte meg b.nője h hány éves lol....Asszem most kidepresszióskodom magam aztán szarok az egészbe.2ből 2 X..Több lányt nem ismerek ugyhogy most már csak ismeretlenek vannak..ej de szar az egész.Szar minden....Mennyi az esélye h velem történik az h akkor lesz barátja annak aki tetszik mikor nekem is emgtetszett?pont akkor..nem hiszem el..beszarás..Deeee ez van...Sokszor mondtam már(2X ez a 3.)hogy szar az egész.3x voltam szerelmes.A 1. után azt mondtam,h ez de szar többet nem leszek,nő se kell..Aztán jött a 2. ott is eljátszottam de már határozottabban éreztem h tényleg nem kell senki.Aztán mégis.De ez már kőkemény....Ennyi volt..Lesz-e még valaha vajon aki tetszeni fog?Ember nem látott még olyan válogatós embert mint én.teleirhatnám az oldalt a "feltételeimmel". :( -
#1877 Gondolhatod, hogy én is meglepődtem:) Csúcsforgalom, tömött trolibusz, rád meredő tekintetek... nem volt egy kellemes szituáció. -
raulreal #1876 Stréber=talpnyaló úgyh. ha vki tanul az nem stréberség, csupán szorgalom. A stréber az, aki úgy szerez jó jegyeket, h úgy nyalja a tanár seggét, h a nyelve a "mélyen tisztelt" pédágógósz száján fityeg ki...
Nem mondtam senkire h stréber lenne -
#1875 Amúgy pedig mindenkinek más okoz gondot. Mármint egy kapcsolatban. Én könnyen ismerkedem, gyorsan alakítok ki jó benyomást, ami szerintem nagyrészt a külsőmnek köszönhető (mert sajnos az emberek, és igen a nők is! ezt nagyon sokra értékelik). Aztán elkezdődnek a gondok, egy-két hét, előjön az igazi énem. Nemtörődömség, egykedvűség, érzelemhiány, alacsony szexuális étvágy. A kapcsolataim 90%-a nem éli meg a három hetet, és nem azért, mert mások kezdenek el érdekelni (már az is csoda, ha valaki elkezd érdekelni), hanem mert képtelen vagyok arra, hogy energiát fektessek egy kapcsolatba, és vagy én vetek neki véget, vagy engem rúgnak ki páros lábbal...
Szóval megvannak a hátrányai a nagy felütéssel való kezdésnek is, mert utána olyan dolgokat várnak az embertől, ami nincs benne, és rengeteg csalódást okoz.
És még egy dolog. Szerintem rendkívül káros, hogy ilyen nagy hangsúlyt fektetünk (bár én egyáltalán nem) a partnerválasztásban a kinézetre. Sokkal inkább a teljes emberre, a személyiségre, stb. kéne figyelni. Pl. nekem eddig főleg szép, vagy kivételesen szép barátnőim voltak csak, de szerelmes eddig csak két igen közepes kinézetű nőkbe voltam (ráadásul ők elutasítottak, mert nem éreztek irántam semmit, még egy bizonyíték, hogy mennyire nem csak a külső a fontos!). A férfiaknak elég könnyű a dolguk, ügyeljenek a testükre, az legyen szép, sportos, mert arról ők tehetnek, és alakítsanak ki egy jó, a lényegükből jövő, és ne teljesen csak felvett stílust. Sajnos a nők kinézetével szemben sokkal komolyabb kihívásokat állít a társadalom, vagy a biológia (ezt én nem tudom eldönteni), de ha el tudják játszani a szépet, akkor már nyert ügyük van. Nagyon sok embert látok, akik futnak a szépség után, egyik legjobb barátom is ebben a csapdában van már évek óta, ez egy mókuskerék, amiből ki kell jönni. szerintem itt a topikban is (amennyire beleolvastam) az esetek jó hányadában erről van szó:( -
campy #1874 ez a XXI. század plázacicák mindenütt szinte:S -
campy #1873 én sem vagyok az, de a töri elég keményen van tolva neki én megc sak annyit csináltam h belelapoztam egyszer aztán sikerült ennyi az évszámok megmaradnak a fejembe...ez nem srtéberség -
#1872 kéne írni valamit, csak az a baj, hogy tudom a problémáimat, csak lusta és szar vagyok megoldani. -
raulreal #1871 öööö...de akkor h jön ide a stréberség...jaaaaaa vágom már!!!
Szerintem még Sopronban is hallatszott, ahogy leesett... -
campy #1870 mázlista vagy bár engem simogattak volna mondjuk én eléggé meglepődtem volna rajta:D -
#1869 bázz ottvolt campy üzije, neki válaszoltam, de azthittem h ő te, szal h őt rühelli kb a fél iskola, kevertem a 2 reget, érted mááár? :D -
raulreal #1868 Mert ha nem nekem, akkor nem szóltam semmit... sry... -
raulreal #1867 Akkor most tisztázzuk, kinek szólt a stréber? Mert jól bekavartál :D -
raulreal #1866 Hát kulabácsi, ha még 1szer strébernek nevezel, visszaküldelek South Parkba és megetetlek Cartman-nel... :D
Előbb ugrok le a Lánchídról, mint hogy stréber legyek...Erről ennyit... -
#1865 értsd az ő hsz-ére válaszoltam, ő azt írta h 5ös doga egyedűl neki, de közben a te gondjaid jártak a fejemben.... -
raulreal #1864 Tessék??? Én stréber? Hehehe röhög a vakbelem... francia kettes, matek kettes, ....soroljam még...? Ezt miből szűrted le, h stréber vok??? -
#1863 ja hozzáteszem 21 éves vagyok, szal amúgy se... -
#1862 soha nem tudhatod h milyen lesz a holnap... új nap új lehetőségek -
#1861 AS:_SA:_ASA_SD: -
#1860 bááááz összekevertelek raulreallal sry :) -
#1859 jó hát amikor egy 14 éves csaj kezd el velem beszélni h ő minden héten más sráccal smárol és a héten még nem smárolt és így nagyon néz akkor mit szóljon az ember? mondtam neki szar lehet azt otthagytam a csába :DDD -
campy #1858 engem nem utál senki:) és nem vagyok stréber...:) ezt nem tudhatod -
#1857 csak reálisan látom a jövőmet -
#1856 ezé utálnak téged ennyire, mert stréber vagy :DDDDD -
raulreal #1855 Jah, és az első lépés ahhoz h megváltozz: TÖRÖLD KI a névaláírásodat... (nincs értelme blablablára gondolok) -
#1854 Olyanokra gondoltam, mint buszon farzsebbe tolt telefonszám. Vagy egy rövid beszélgetés után (2-3 perces, totál semleges/unalmas témáról) egy évfolyamtársam a következő heti óra után megkérdezte, hogy akkor elmegyünk-e szórakozni, hát köpni-nyelni nem tudtam, mert azt se igazán értettem mit ért "szórakozás" alatt. De a legdurvább, ami történt velem, hogy egy lány (max. 16-17 éves, én akkor 21 voltam) a trolin leült mellém, és elkezdett simogatni, először a combom belső felét, majd... És egy szép, kulturált kinézetű lányt kell elképzelni, nem egy VIII. kerületi tündért. Ez fordított esetben lehet, hogy jegyzőkönyv felvételhez vezetett volna:)
És egyre gyakoribbak az ilyen esetek, testvéremet már kétszer is "simogatták meg" BKV-n... -
campy #1853 ne is mond kicsit rettegek tőle majd jövőre lesz, habár egy 5 ös töri doga a héten egyedüliként az osztályból rendesen megnövelheti az ember egóját én ugy érzem azér nem szálltam el magamtól mégse:):D -
#1852 ", életemben nem "csajoztam", mert arra semmi szükség, az egy mesterkélt dolog, ráadásul minden, csak nem vonzó egy ilyen kiéhezett szerencsétlen a nők szemében."
ezzel teljesen egyet értek! mondjuk oké én ha elmek vhova akkor nem vetem meg az alkoholt, akkor nem nehéz a csajokkal beszélgetni, de h őszínte legyek én soha nem úgy kezdtem el senkivel beszélgetni h na akkor most te kellesz, mert kb szarok rá ha nincs senkim :D najó persze rosszabb napokon amikor depis vagyok akkor elgondolkozom h szopás az egész, de erőltetni sztem értelmetlen a dolgot...ebből is látszik h életemben 1 lánynak mondtam azt h akarok tőle vmit, be is szoptam na mind1... -
raulreal #1851 Hát akkor sikerült "eladnod" magad...csináld azt a csajokkal is amit a vizsgán csináltál... -
#1850 Hát...reméljük, hogy úgy lesz:P de erre az esély minimális:) -
campy #1849 vagyok e tekintetben na így akartam -
#1848 hát én személy szerint nem így akarok nőzni :S -
#1847 na de ez a sültgalambra várás sem célravezető. valami hasonlót művelek én is, de nem igazán a legjobb út -
#1846 Megmondom őszintén angolra nem is készültem, mert úgy voltam vele felesleges. Nyelvtan tételek kb felét tudtam csak kidolgozni, az irodalomból oylan 15-öt, töriből szintén olyan 15. De én eleve kettesre mentem, így nem is nagyon akartam memorizálni a dolgokat, mégis nagyon jól szerepeltem szóbelin, pedig töritől eltekintve nem mondanám, hogy jó tételeket húztam. -
campy #1845 érdekes nem vagyok vidám, helyes gyereknek tartanak, de mégsem kezdene velem senki...erre mit mondanál? rossz helyen vagy e tekintetben? -
raulreal #1844 Majd megsajnál vki..mondom én is így szedtem fel -majdnem- egy csomó csajt. -
raulreal #1843 Köszi szépen, de megkapom minden nap a kötelező oltást a suliban (orvosi receptre). :D -Te vagy a mátrix, vagy mi? mert mi egész évben érettségire készülünk. És négy nap alatt bevágni cirka -várjunk csak- 80 tételt...az igen...elárulhatnád a titkod... -
#1842 Danielboy beszélt arról, hogy a nők a kisugárzásra mennek. Na már most ha én úgy nézek ki, mint egy potenciális öngyilkosjelölt, akkor nem valószínű, hogy bejönnék a lányoknak, ezért kéne úgy kinéznem/viselkednem, mint egy "vidám fiúnak".